PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بابا حالا پله‌ها معجزه نمی‌کردن :)) صرفا به خاطر این بود فکر کنم موقعیتش تنگ می‌شد، حرکات متنوع انجام نمی‌داد. فکر کنم.
گفتم که داشتم خیر سرم فرار می‌کردم، دیدم عه خانم تا اونجا اومد. گفتم بیا پس همینجا دخلت رو میارم :))

نمیدونم چرا ولی فکر میکنم گرافیک این بازی از همه بازی ها این شرکت بالاتره
و بهترین بازیشونه :D

دنباله که هیچی یه پچ ۶۰ فریم و سازگاری یا اس اس دی هم براش بده همه دعاشون میکنن.
وقتی مشخص شد بازی نزدیک ۸ میلیون نسخه فروش داشته شوکه شدم، همیشه فکر میکردم نهایت دو سه میلیون فروخته سر همین گذاشتنش کنار کلا :|

نمیدونم چرا ولی فکر میکنم گرافیک این بازی از همه بازی ها این شرکت بالاتره
View attachment 337646
ودر عجبم چرا سونی ادامه این سری را نمی‌سازه
🤔
کی بسازه؟
ریسک همچین کاری از ساخت یه عنوان جدید بارها بیشتره.
سونی یه دونه بلوپوینت داره که با اینکه کارشون تو ریمیک/ریمستر ساختن عالیه ولی تو ساخت ریمیک DS هم تغییراتی دادن که مشخص کرد اصلا ساخته میازاکی رو اونطور که باید درک نکردن.
واقعا در حدی نیستن که بخوان ادامه یکی از بهترین بازیهای فرام سافتور رو بسازن.
یعنی بهتر اینه که اینکار رو نکنن و به اعتبار خودشون لطمه نزنن.

به تیم اصلی FS که نه ولی تیم دوم که DS2 / Sekiro/ Armored Core ساختن میشه بهشون دل بست که شاید روزی برگردن.

میازاکی چند وقت پیش‌ها (فکر کنم موقع معرفی DLC الدن رینگ) یه اشاراتی ریزی کرده بود که شاید تا نسل بعدی یه کاری با بلادبورن بکنن.
یعنی اگه اشتباه نکنم اشاره کرد به اندازه‌ی خود طرفدارها، دوستش دارن و خوشحال می‌شن که می‌بینن هنوز طرفدار داره.
ولی من شخصا ترجیحم در حد همون آپدیت نسل جدید هست. اون روز به دوستم می‌گفتم فرام سافتور هر دفعه یک نسخه جدید ساخته، شاهکار شده.
نمونه‌ش بلادبورن / سکیرو / الدن رینگ بود که ادامه‌ی چیزی نبودن، شروع یک چیز جدید بودن.

کی بسازه؟
ریسک همچین کاری از ساخت یه عنوان جدید بارها بیشتره.
سونی یه دونه بلوپوینت داره که با اینکه کارشون تو ریمیک/ریمستر ساختن عالیه ولی تو ساخت ریمیک DS هم تغییراتی دادن که مشخص کرد اصلا ساخته میازاکی رو اونطور که باید درک نکردن.
واقعا در حدی نیستن که بخوان ادامه یکی از بهترین بازیهای فرام سافتور رو بسازن.
یعنی بهتر اینه که اینکار رو نکنن و به اعتبار خودشون لطمه نزنن.

به تیم اصلی FS که نه ولی تیم دوم که DS2 / Sekiro/ Armored Core ساختن میشه بهشون دل بست که شاید روزی برگردن.
یه پچ عادی انلاک فریم ریت و یا افزایش رز و اینا رو میتونستن بدن همون اوایل.
هر چقدر تاخیر تو این مسایل پیش بیاد توقع کامیونیتی هم بالاتر میره و مردم انتظار ریمیک و ریمستر پیدا میکنن و اگر الان بعد اینهمه سال این پچ عرضه بشه ناامید کننده بنظر میاد.

یه پچ عادی انلاک فریم ریت و یا افزایش رز و اینا رو میتونستن بدن همون اوایل.
هر چقدر تاخیر تو این مسایل پیش بیاد توقع کامیونیتی هم بالاتر میره و مردم انتظار ریمیک و ریمستر پیدا میکنن و اگر الان بعد اینهمه سال این پچ عرضه بشه ناامید کننده بنظر میاد.
نه اتفاقا بهترین تصمیم همین پچه تهش یه ریمستر بشه... اگر هم قرار ریمیک بشه توسط خود فرام باید بشه نه استودیوی دیگه. دیمن سولز قشنگ نشون داد نمیتونه اون چیزی که فرام بهش دست پیدا کرده بود رو احیا کنه... فقط گرافیک که نیست کلی مسائل هست

یادش بخیر
اون زمان ۶۰ فریم اینا خبری نبود چقدر ذوق میکردیم
اخرای بازی رسما عذاب بود
چقدر لذت داشت تموم کردنش
الان همه میخوان بیاد رو پی سی یا ریمستر بشه
به مظرم باید بیخیالش بشید و بزارید نسخه دیگه ای ازش بیاد (البته اگه بیاد)

چه پیشرفتی کرده این شبیه‌ساز. یعنی امیدوار باشیم که سونی جلوش رو نمی‌گیره؟

دلیلی نداره بگیره.

ShadPS4 | PS4 Emulator

===========
اگه دیدی نینتندو تونست گیر بده به Yuzu و... تا اونجایی که میدونم اشتباهات خود تیم توسعه تو تبلیغ پایرسی و اطلاعات بابت نحوه پایرت کردن رام بازیها و... تو دیسکورد یا جاهای دیگه بود و مسایلی از این دست.
این شبیه سازها بر این اساس و نیت توسعه پیدا میکنن که شما بازیت رو از کنسول اصلی کپی کنی و روی شبیه ساز اجرا کنی.
ما هم که همین کار رو میکنیم:D

اونها میگن باشه؟
ما هم میگیم باشه.

دلیلی نداره بگیره.

ShadPS4 | PS4 Emulator

===========
اگه دیدی نینتندو تونست گیر بده به Yuzu و... تا اونجایی که میدونم اشتباهات خود تیم توسعه تو تبلیغ پایرسی و اطلاعات بابت نحوه پایرت کردن رام بازیها و... تو دیسکورد یا جاهای دیگه بود و مسایلی از این دست.
این شبیه سازها بر این اساس و نیت توسعه پیدا میکنن که شما بازیت رو از کنسول اصلی کپی کنی و روی شبیه ساز اجرا کنی.
ما هم که همین کار رو میکنیم:D

اونها میگن باشه؟
ما هم میگیم باشه.
عه نمی‌دونستم تاپیک داره. اسپم کردم اینجا L-)

منم دیسک ps4 آماده است که «شبیه‌سازی» کنم... آره آره \:D/

دوستان lore hunter با توجه به امیولیت شدن بازی روی PC‌ لازم دونستم بگم اگه به دنبال آنالیز داستان بازی از یه نقطه نظر جدید هستید این پلی لیست طولانی رو پیشنهاد میکنم که چند ماهم هست منتشر شده.

رسما واتی رو می‌ذاره تو جیب ساعتیش :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or