PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
چند تا چالیسه کلا من هر چی میرم تمومی ندارن !!! ده تا رفتم سه تا تشت و پیاله جدیدم داده که نرفتم یه کم حوصله سر بر شده

چالیس های فرعی زیاد داره ولی اصلی هاش 5 تا بیشتر نیستن که برای تکمیل 5 تا باید دو تا فرعی هم رفت جمعا 7 تا

عاقا این لوگاریوس بیچارمون کرد. چشه چرا اینقدر اعصاب نداره؟:D بعد آخه کی باس رو میزاره بالا پشت بوم :(( راه ساده ای نیست واسه کشتنش؟:|

از طریق انلاین کمک بگیر دو سه نفری بزنیدش که خیلی آسون میشه

با کمک دو از رفیقای گلم بازی رو بالاخره پلاک کردیم:-j=D>\:D/
sinart7 (داش بابک گل)
J. Constantine (داش علی گلم)

دمشون گرم خدایی استاد ما هستن ای دو عزیز
یه تشکر ویژه تر از بابک که دانجنارو با هم رفتیم خیلی کمک کرد خیلییییی:*

با کمک دو از رفیقای گلم بازی رو بالاخره پلاک کردیم:-j=D>\:D/
sinart7 (داش بابک گل)
J. Constantine (داش علی گلم)

دمشون گرم خدایی استاد ما هستن ای دو عزیز
یه تشکر ویژه تر از بابک که دانجنارو با هم رفتیم خیلی کمک کرد خیلییییی:*

حسین جان لطف داری عزیز
من خودمم مدیون کمک کاربران اینجا و مخصوصا خودت هستم وگرنه تنهایی که نمیشد :-bd

اونقدری که بعد ۳ سال بعضی ها باس جدید کشف میکنن:D
F**K

چالیس های فرعی زیاد داره ولی اصلی هاش 5 تا بیشتر نیستن که برای تکمیل 5 تا باید دو تا فرعی هم رفت جمعا 7 تا

از طریق انلاین کمک بگیر دو سه نفری بزنیدش که خیلی آسون میشه

۵ تا اسمشون چیه

۵ تا اسمشون چیه

Pthumeru Chalice Dungeon
Central Pthumeru Chalice
Lower Pthumeru Chalice
Ailing Loran Chalice Dungeon
Defiled Chalice Dungeon
Great Isz Chalice Dungeon
Great Pthumeru Ihyll Chalice Dungeon

دو مورد قرمز فرعی و پیشنهادی برای گرفتن متریال مورد نیاز برای ساخت دانجن های اصلی هستن که شاید نیاز نشه

عزیزان پیج دارک سولزو3 و پیدا نمیکنم
کسی هست برام لینکشو بفرسته؟

عذرخواهم اگه اینجا نوشتم در مورد دارکسولز
بفرما رفیق
Dark Souls 3

عاقا این لوگاریوس بیچارمون کرد. چشه چرا اینقدر اعصاب نداره؟:D بعد آخه کی باس رو میزاره بالا پشت بوم :(( راه ساده ای نیست واسه کشتنش؟:|
دو سال پیش که واس بار اول بازی گردم سخت ترین باس مجموعه بود واسم
ببینید باید قلق گیری کنید واسش
چندتا اتک داره که به راحتی میتونید حفظ بشید و جاخالی بدید و ضربه رو وارد کنید:دی
باس خیلی خیلی دوست داشتنیه:دی
فایرپیپر بنداز رو سلاحت
اگر یه ذره کار با سلاح و استان کردن بلد باشید عین اب خوردن استان میشه:دی

Pthumeru Chalice Dungeon
Central Pthumeru Chalice
Lower Pthumeru Chalice
Ailing Loran Chalice Dungeon
Defiled Chalice Dungeon
Great Isz Chalice Dungeon
Great Pthumeru Ihyll Chalice Dungeon

دو مورد قرمز فرعی و پیشنهادی برای گرفتن متریال مورد نیاز برای ساخت دانجن های اصلی هستن که شاید نیاز نشه

بفرما رفیق
Dark Souls 3
خوبه سه تاش رو رفتم ! مونده اون دو تا پایینی ! و اون قرمزا که منابع میدن

این بانو ماریا چه خانوم فرهیخته و با کمالاتی بود. :( اون دیالوگ اولش هم جالب بود!

در مورد لودویگ:
با اینکه خیلی آزارم داد، ولی آخرش که منهدم شد و سرش افتاد اون گوشه خیلی سوزناک بود. :((

آقا یه سوال! من از روز اول کل سرمایه (!) رو در بخش تهاجمی گذاشتم روی قدرت فیزیکی و بیشتر از هر چیزی اون رو بالا بردم. Arcane رو کلهم دست نزدم و روی 6،7 اینا هست! :دی ولی هرچی جلوتر میرم، آیتم های عجیب تری پیدا میکنم که قیافه های باحالی هم دارن و همگی میگن Arcaneـت باید بالا باشه. به نظرتون الآن ارزش داره بزنم تو کار فارم کردن و کلی بلاد اکو جمع کنم و Arcane رو ببرم بالا؟ یا دیگه بی خیالش بشم و همین رو ادامه بدم؟ الآن بعد از بانو ماریا هستم.

فجیع ترین باس Bloodborne برای من! :| بعد از چاق و لاغر توی Dark Souls هم سخت ترین باس کلی سری Soulsborne بود. :|

این بانو ماریا چه خانوم فرهیخته و با کمالاتی بود. :( اون دیالوگ اولش هم جالب بود!

در مورد لودویگ:
با اینکه خیلی آزارم داد، ولی آخرش که منهدم شد و سرش افتاد اون گوشه خیلی سوزناک بود. :((

آقا یه سوال! من از روز اول کل سرمایه (!) رو در بخش تهاجمی گذاشتم روی قدرت فیزیکی و بیشتر از هر چیزی اون رو بالا بردم. Arcane رو کلهم دست نزدم و روی 6،7 اینا هست! :D ولی هرچی جلوتر میرم، آیتم های عجیب تری پیدا میکنم که قیافه های باحالی هم دارن و همگی میگن Arcaneـت باید بالا باشه. به نظرتون الآن ارزش داره بزنم تو کار فارم کردن و کلی بلاد اکو جمع کنم و Arcane رو ببرم بالا؟ یا دیگه بی خیالش بشم و همین رو ادامه بدم؟ الآن بعد از بانو ماریا هستم.

فجیع ترین باس Bloodborne برای من! :| بعد از چاق و لاغر توی Dark Souls هم سخت ترین باس کلی سری Soulsborne بود. :|
درود:دی
ببینید جادوها توی دارک انصافا خفن و عالین اما اینجا نه مگر برای co-op
البته اگر از سلاح مونلایت همین جناب لودویگ استفاده کنید اره ارکان رو لول اپ کن
چون روی دیمج سلاح مستقیم تاثیر میزاره
۳ماه پیش که مجدد نصب کردم اومدم لول۴۰ کردم ارکان رو چون بالاترین جادوش ۴۰ میخواست اما چنگی به دل نمیزد و فهمیدم اشتباه کردم(همه جادوها رو هم داشتم)
اما این دو سه هفته که مجدد نصب کردم تا۳۰ اوردم بالا فقط به خاطر دیمج سلاح مونلایت
درکل مثل دارک اونجور ارزش لول اپ نداره مگه واسه سلاح دست گرفتن

• Like
Reactions: Dinosaur
این لورنس عجب باس مزخرفیه ! به هیچ صراطی مستقیم نیست:| البته دوربین افتضاح بازی هم بی تاثیر نیست تو این مساله
کلاً تو هیچکدوم از بخش های بازی اینجوری اذیت نشدم، نه مبارزه با لوگاریوس و لودویگ و اورفان و نه حتی اون چاه که باید از توش شمشیر لیدی ماریا رو بدست بیآری
قشنگ گند زده به تجربه بازی

سلام دوستان
من بعد مدت ها اومدم برم سمت بازي دوباره بيشتر به خاطر اولد هانتر...حالا ميخواستم دي ال سيو بخرم رجين بازيم رجين دوهه عربيه حالا براي خريد دي ال سي بايد اكانت عربي بسازم يا نه با همون اكانت خودم ك انگليسه هم ميتونم دي ال سيو بخرم و بازي كنم ؟ اين نا همخوني رجينا مشكلي پيش نمياره واسم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or