PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ملت، لوگاریس پری میشه!:دی خیلی سادس زدنش!:دی چجوری اینجوری گیرید من متوجه نمیشم!:دی باس رو اعصاب میخوای؟ آمیگدالا چلیسه کرس! یاد خرگوشه سگا میوفته آدمی بس که میپره بالا و میاد پایین و یعدشم YOU DIED داداچم میاد رو صفه!:دی

ملت، لوگاریس پری میشه!:D خیلی سادس زدنش!:D چجوری اینجوری گیرید من متوجه نمیشم!:D باس رو اعصاب میخوای؟ آمیگدالا چلیسه کرس! یاد خرگوشه سگا میوفته آدمی بس که میپره بالا و میاد پایین و یعدشم YOU DIED داداچم میاد رو صفه!:D
اخ نگو در مورد امیگدالا تو چلیس -____- تقریبا 20-30 بازی رفتم تا زدمش، بار اول رفتم 2-3 ضربه بهش می زدم تا میمردم، تا رسید به دور 25- 26 که اون 2-3 ضربه میخواست تا بمیره، دیگه خودت حساب کن چی کشیدم -__- البته این درمورد اون سگ اتشی هم صادقه. ولی این که کدوم بیشتر رو اعصاب رفت رو نمیدونم :-(

• Like
Reactions: J. Constantine
ملت، لوگاریس پری میشه!:D خیلی سادس زدنش!:D چجوری اینجوری گیرید من متوجه نمیشم!:D باس رو اعصاب میخوای؟ آمیگدالا چلیسه کرس! یاد خرگوشه سگا میوفته آدمی بس که میپره بالا و میاد پایین و یعدشم YOU DIED داداچم میاد رو صفه!:D
بنده میخوام اعتراف کنم تا الآن که یه دور بازی رو پلات کردم و یه دور دیگه هم تقریباً تمومش کردم و رسیدم به DLC، روی هم رفته شاید 20 بار هم از parry کردن استفاده نکرده بودم! :-"
کلاً همیشه به عنوان یه قابلیت الکی بهش نگاه میکردم و نمیرفتم سراغش ولی وقتی میخواستم یه کمی فارم کنم که برای DLC آماده بشم، حوصله ـم داشت سر میرفت و گفتم یه تنوعی بدم و شروع کردم به parry کردن و الله اکبر! :دی تازه فهمیدم عجب لذتی داره parry کردن! انقدر صفا داشت که نصف باس فایت بانو ماریا رو با این حالت رفتم! :دی

من تا حالا سراغ این بازی و سری دارک سولز نرفتم
ولی الان که ریمستر دارک سولز داره میاد میخوام تجربه شون کنم
قبل ریمستر دارک سولز اینو بازی کنم عیب نداره؟ از لحاظ داستانی چیزی بهم وصل نیستن؟
این بازی کوآپ آفلاین داره؟

من تا حالا سراغ این بازی و سری دارک سولز نرفتم
ولی الان که ریمستر دارک سولز داره میاد میخوام تجربه شون کنم
قبل ریمستر دارک سولز اینو بازی کنم عیب نداره؟ از لحاظ داستانی چیزی بهم وصل نیستن؟
این بازی کوآپ آفلاین داره؟
نه
کلا ربطی به هم ندارن
+ بنظرم بلادو اول بری بهتره. دارک سولزم تو نوع خودش فوق العادس ولی کلا عنوانی که قبلا اومده و میان ریمسترش میکنن بازم تاریخ مصرف گذشته محسوب میشه. بلاد تجربه بهتری ارائه میدن خصوصا وقتی که با سبکش آشنا نیستید.
کوآپ آفلاین نداره چون هر کاراکتر کلی لول آپ و آیتمو این چیزا داره همینجوری نیست که دوتا کاراکتر بسازی بشینی بازی کنی
ولی آنلاین میشه کوآپ زد که بیشتر برای جاهایی که گیر میکنی استفاده میشه وگرنه لذت تک نفره زدن باسا بخاطر سخت بودن و قلق داشتنشون خیلی بیشتره

بنده میخوام اعتراف کنم تا الآن که یه دور بازی رو پلات کردم و یه دور دیگه هم تقریباً تمومش کردم و رسیدم به DLC، روی هم رفته شاید 20 بار هم از parry کردن استفاده نکرده بودم! :-"
کلاً همیشه به عنوان یه قابلیت الکی بهش نگاه میکردم و نمیرفتم سراغش ولی وقتی میخواستم یه کمی فارم کنم که برای DLC آماده بشم، حوصله ـم داشت سر میرفت و گفتم یه تنوعی بدم و شروع کردم به parry کردن و الله اکبر! :D تازه فهمیدم عجب لذتی داره parry کردن! انقدر صفا داشت که نصف باس فایت بانو ماریا رو با این حالت رفتم! :D

درود
این PARRY یعنی چه؟
نخندید به هم نمیدونم چیه پرسیدم:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

• Like
درود
این PARRY یعنی چه؟
نخندید به هم نمیدونم چیه پرسیدم:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Parry کردن به قابلیتی میگن که با کمک سلاح گرم جلوی حمله دشمن رو میگیری و زمین گیرش میکنی. :D یعنی به محض اینکه دشمن میخواد به سمتت هجوم بیاره و حرکتی بزنه، بهش شلیک میکنی و طرف برای یکی دو ثانیه فلج میشه. سریع میری سراغش و R1 رو میزنی و در این حالت جون زیادی از دشمن کم میشه. این حالت اسمش Visceral Attack هست که خودش نکات زیادی داره و مثلاً بعضی Runeها هستن که با این قضیه در ارتباطن.
اوایل کار نیاز به تمرین داره و این طوری نیست که هر وقت بخوای یه تیر بزنی و خلاص! :D باید انیمیشن دشمن رو نگاه کنی و زمانبندی درستی داشته باشی تا شلیک روش اثر بذاره. روی همه دشمن ها هم اثر نمیذاره و بعضی هاشون نسبت به این قضیه مقاوم هستن. کلاً اولش یه کم سخته، ولی بعد از یه مدت راه می افتی و خیلی هم لذت بخشه!

ofhh_parry.gif

توی Dark Souls هم این قابلیت وجود داره و فقط به جای سلاح گرم، با سپر و این جور چیزا باید انجامش داد.

Parry کردن به قابلیتی میگن که با کمک سلاح گرم جلوی حمله دشمن رو میگیری و زمین گیرش میکنی. :D یعنی به محض اینکه دشمن میخواد به سمتت هجوم بیاره و حرکتی بزنه، بهش شلیک میکنی و طرف برای یکی دو ثانیه فلج میشه. سریع میری سراغش و R1 رو میزنی و در این حالت جون زیادی از دشمن کم میشه. این حالت اسمش Visceral Attack هست که خودش نکات زیادی داره و مثلاً بعضی Runeها هستن که با این قضیه در ارتباطن.
اوایل کار نیاز به تمرین داره و این طوری نیست که هر وقت بخوای یه تیر بزنی و خلاص! :D باید انیمیشن دشمن رو نگاه کنی و زمانبندی درستی داشته باشی تا شلیک روش اثر بذاره. روی همه دشمن ها هم اثر نمیذاره و بعضی هاشون نسبت به این قضیه مقاوم هستن. کلاً اولش یه کم سخته، ولی بعد از یه مدت راه می افتی و خیلی هم لذت بخشه!

ofhh_parry.gif

توی Dark Souls هم این قابلیت وجود داره و فقط به جای سلاح گرم، با سپر و این جور چیزا باید انجامش داد.

آهان
این مگه استان (Estan) کردن نیست (یه همچین چیزی)
فکر کنم قبلا یه همچین چیزی شنیدم والا که الان استاد شدم باس لیدی ماریان رو اولش به سه تا چهارتا اینجوری نصف خونشو بردمB-)B-)B-)

• Like
آهان
این مگه استان (Estan) کردن نیست (یه همچین چیزی)
فکر کنم قبلا یه همچین چیزی شنیدم والا که الان استاد شدم باس لیدی ماریان رو اولش به سه تا چهارتا اینجوری نصف خونشو بردمB-)B-)B-)
آره اون Stun هم جزیی از همین ماجرا هست و به حالتی میگن که بعد از شلیک، دشمن مظلوم برای لحظاتی میره توی کما و میگه بیا من رو بزن! :دی

• Like
واقعا چیه لوگاریوس سخته:D خیلی باس ک... شعریه:D دقیقا عین لیدی ماریا :D اصلا نیازی به parry نیست برید بچسبید بهش و به سمت چپ دورش بچرخید:D نصف ضرباتش بهتون نمی گیره مثل آب خوردن هم backstab میشه لیدی ماریا از لوگاریوس هم داغون تره :Dدقیقا همین حرکتی که سر لوگاریوس کردید رو اینبار برعکسش رو سر ماریا پیاده کنید یعنی از سمت راست خودتون دورش بچرخید اصلا یه ضربش بهتون نمی گیره:D این دو تا از اون باس هایی هستند که با مشت هم خیلی راحت میشه زدشون نیازی به سلاح و گان نیست>:)
آمیگدالا تو چلیس ها هم یه بار بیشتر باهاش روبرو نشدم ولی اونم راحت بود فاز یک و دوش که خیلی ساده است تو فاز سوم هم اگه خیلی سختتونه چون فقط یکم hp ازش مونده Bone Marrow Ash رو استفاده کنید با سه یا چهار تیر تو سرش راحت می میره\m/

• Like
Reactions: nihilnigritude

لوگاریس کلا ده ها راه واسه زدنش هست . این بنده خدا رو میتونی با یه شیوه کلاسیک هم بزنی اگه پری کردن و روش هایی که دوستان گفتن برات سخته . راهش هم سادست سه تا ریون Clawmark که va رو قوی میکنند بنداز بعد ترجیحا قوی ترین اسلحه که بیشترین دمیج رو بهت میده بردار ( اسلحه ای که بیشتر از همه پویینت فیزیکال اتک داره ) به همراه یه bolt paper . صبر کن تا وقتی برسه به اونجا که شمشیرشو میکوبه رو زمین تا اون موج انفجاری رو بزنه . اینجا باید وارد کار بشی :D قبل از اینکه این موج رو بزنه ، سریع برو پشتش و با اسلحت با R2 به پشتش ضربه قدرتی بزن تا استان بشه ( یادت باشه bolt paper هم انداخته باشی ) . بعدش سریع بهش VA بزن بخاطر سه تا ریون clawmark که انداختی دمیج وحشتناکی میخوره و جونش به نزدیک آخراش میرسه . اونجا دیگه راحت میتونی فاز باقیموندشو بزنی . این یه روش کلاسیک هستش که اکثرا استفاده میکنند .

بالاخره DLC تموم شد و عجب تجربه درجه یکی بود!
لوکیشن های جالب، جونورهای عجیب و غریب، کلی اسلحه خفن که البته خیلی هاشون رو استفاده نکردم، باس های خاطره انگیز و ...
سخت ترین باس DLC برای من همون لودویگ بود که خیلی عذابم داد و با اینکه تنها باسی بود که یه NPC هم بهم کمک میکرد، ولی کلی شهید شدم تا با بدبختی زدمش! هم به خاطر اینکه level کمی نسبت به سطح DLC داشتم و هم مدلش جوری بود که با نوع بازی من به مشکل میخورد. ولی بقیه باس ها به شدت آسون تر از چیزی بودن که انتظارشون رو داشتم و در موردشون شنیده بودم. مخصوصاً لارنس که همون دست اول ترکید و به دور دوم نرسید! :D
کلاً خود مراحل خیلی سخت تر از باس ها بودن. از شروع کار که هانترها گیر میدن به آدم، تا دهکده با اون نکبت های کله کوسه ای! :| از صدا و قیافه نحس ـشون تا نوع انیمیشن ها و ضربات خیلی اعصاب خوردکن بود!
البته از نظر قیافه هیچ کسی به پای Orphan of Kos نمیرسه و دیگه اوج زشت بودن یه موجود زنده رو میشد توی این بنده خدا دید! یعنی رسماً مصداق بارز عبارت «حال بهم زن» بود و بس! :دی
-----------
دلم تنگ میشه برای Bloodborne. :( یه کمی که بگذره شاید برم سراغ +NG، ولی بیشتر از اون دوست دارم نسخه دوم بازی معرفی بشه و بریم بهشت! اون تیزر کوتاهی که چند وقت پیش از From Software اومد باید برای Bloodborne 2 می بود، ولی ربطش دادن به Tenchu و امیدها از دست رفت. :(

آخرین ویرایش:
بالاخره موفق شدم این لورنس لعنتی رو بزنم
دور اول که بازی کردم DLC رو نداشتم و نمیدونم این بابا چجوری بوده ولی تو +NG با اختلاف سخت ترین باس بازی بود برای من، خصوصاً تو فاز سومش که مواد مذاب از خودش در میکنه و ضربات دست بسیار قدرتمند و با دامنه زیاد میزنه بیچاره میکنه آدمُ~X(
البته مهارت منم تو این سبک بازی بالا نیست و یه دلیلشم این میتونه باشه ولی از مزخرف بودن این باس چیزی کم نمیکنه:D
در کل Bloodborne تجربه بی نظیر و به یاد ماندنی بود و سر تعظیم فرود میآریم در پیشگاه سازندگان بازی
پ.ن: ژن خوب فقط میازاکی ها

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or