PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اینجور که از داستان بازی بر میاد توی کابوس اتفاق میفته . به این خاطر که در گزینه اول نبرد با گرمن گزینه Submit Your Life میاد که وقتی انتخابش میکنی از یک صبح در Yharnam بلند میشی مثل وقتی که از خواب بلند میشی . نکته دیگه اینه که وقتی که باس میکولاش رو میزنی بعد از مرگش میگه Now I'm waking up, I'll forget everything... یعنی من در حال بیدار شدن هستم و همه چیز را فراموش خواهم کرد .
بازی قشنگ این حس کابوس بودنو منتقل میکنه .
واقعا داستان بازی گستردست ایکاش یکی پیدا میشد کتابشو مینوشت چون این داستان خیلی زوایایه پنهان داره . من خودم وقتی بلودبورن بازی میکنم احساس میکنم بازی تو یه دنیایه دیگه هستش نه دنیایه ما .

• Like
Reactions: rezab
بازی قشنگ این حس کابوس بودنو منتقل میکنه .
واقعا داستان بازی گستردست ایکاش یکی پیدا میشد کتابشو مینوشت چون این داستان خیلی زوایایه پنهان داره . من خودم وقتی بلودبورن بازی میکنم احساس میکنم بازی تو یه دنیایه دیگه هستش نه دنیایه ما .
بازی تو رویا هست نه کابوس(به جز دو تا کابوس تو بازی اصلی و کابوس توی DLC)

در مورد داستان هم میتونید فایل تو امضای من رو دانلود کنید
میتونه تا حدی کمک کنه

.

• Like
Reactions: rezab
آقا الان داشتم بازی میکردم رفتم ی فارم خفن زدم هم تیرام پر شدن هم جونام،stamina و strength و بقیه موارد هم اپگرید کردم ب غیر از arcane...این سلاح kirkhammer هم خیلی خوبه من الان دارمش ی لول هم بردمش بالا،تفنگ هم همون دو لول رو خریدم،الان امادم تا برم باهاش مبارزه کنم، دیگه خسته بودم و شارژ دسته داشت تموم میشد ک خاموش کردم البته استرس هم داشتم :D

Sent from my HTC One max using Tapatalk

اگه انلاین میتونی بازی کنی بازیکنای انلاین تو اون منطقه زیاد میپلکن میتونن کمکت کنن

• Like
Reactions: Jack cooper
اگه انلاین میتونی بازی کنی بازیکنای انلاین تو اون منطقه زیاد میپلکن میتونن کمکت کنن
اقا ما عین خوشالا ی هفته گذاشتیم آپدیتاش دانلود بشه حالا تازه فهمیدم پلاس میخواد :| البته دو روز مفتی میده :دی
قیمت پلاس چجوریه؟آخه من زیاد بازی نمیکنم نمیصرفه برام

راستی نظرت درباره تجهیزات و لولم چیه؟خوبه؟برم تو دلش؟ :دی

اقا ما عین خوشالا ی هفته گذاشتیم آپدیتاش دانلود بشه حالا تازه فهمیدم پلاس میخواد :| البته دو روز مفتی میده :D
قیمت پلاس چجوریه؟آخه من زیاد بازی نمیکنم نمیصرفه برام

راستی نظرت درباره تجهیزات و لولم چیه؟خوبه؟برم تو دلش؟ :D

یه پلاس سه ماهه بگیر اگه راضی بودی تمدید کن یا یک ساله بگیر. لذت بازی آنلاین واقعا یه چیز دیگست
اره برو تو دلش. اصلا نترس فقط جا خالی بده و اروم اروم با حوصله فاز سومشو بزن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jack cooper
تو اون منطقه زیاد میپلکن

:-j
این لفظ پلکیدن(ولگردی/پرسه) باید بیاد تو فرهنگ بلادبورن.

برای کسی که همه‌جا و همه‌چیِ بازی واسش دراومده و هنوز باس می‌کشه و با بقیه بازی می‌کنه، در واقع معتاد شده، الان فقط داره میپلکه:-j

مثلا کنسولو روشن می‌کنی بازیو باز می‌کنی می‌گی خب حالا بریم یکم تو Nightmare Frontier بپلکیم:-j

برای کسی که همه‌جا و همه‌چیِ بازی واسش دراومده و هنوز باس می‌کشه و با بقیه بازی می‌کنه، در واقع معتاد شده، الان فقط داره میپلکه:-j

مثلا کنسولو روشن می‌کنی بازیو باز می‌کنی می‌گی خب حالا بریم یکم تو Nightmare Frontier بپلکیم:-j

دقیقا همینطوره . خود من هی این ور اون ور سرک میکشم . مثلا تو Lecture buildinds هستم قبل از اینکه برم nightmare of mensis میگم خب حالا میرم nightmare frontier یه سر به آمیگدالا میزنم میام :D
الان هم مدتیه رفتیم تو کار یوزرهای خارجی و آشنایی باهاشون و کدوم کشوری و از این جور چیزا . دیروز با یه دکتری صحبت میکردم اهل روسیه بودش از شهر komsomolsk از منطقه آمور طبق چیزی که خودش نوشت . اینم عکسش

2e9n_dsc_0304.jpg

ماشینش تو حلقم رسما ! جالبه که این دکتره هم تقریبا معادل ول گشتن و پلکیدن بود چون بازی رو به لول آخر رسونده فقط زنگ sinister رو میزد که مبارزه کنه همینجوری با هم رفیق شدیم ! خیلی هم با حال بود یه بار با هم مبارزه میکردیم جونم تمام شد اون دید اینجوریه اونم تمام جونشو زد به بدنش که اون هم جونی نداشته باشه . بعدش دوباره به هم احترام گذاشتیم و مبارزه کردیم :D

لامصب بازی های میازاکی همینطوره بدجوری اعتیادآوره حالا من زیاد به بلادبورن معتاد نشدن ولی یادمه سر دارک سولز 1 عجیب اعتیاد پیدا کرده بودم بهش:)) دارک سولز 1 هم بدجور وسیع و البته پیوسته بود (این پیوستگی دنیاش به نظرم خاص ترین بازی میازاکیش کرده) یعنی کار به جایی رسیده بود که سعی می کردم بیخودی برای خودم چالش درست کنم مثلا سعی می کردم با 5 درصد hp اورستین و اسماگ رو بکشم:D یا نایت آرتوریاس باید نو دمیج کشته میشد:Dبدجوری اسیرش شده بودم

• Like
Reactions: rezab and mikammi
دقیقا همینطوره . خود من هی این ور اون ور سرک میکشم . مثلا تو Lecture buildinds هستم قبل از اینکه برم nightmare of mensis میگم خب حالا میرم nightmare frontier یه سر به آمیگدالا میزنم میام :D
الان هم مدتیه رفتیم تو کار یوزرهای خارجی و آشنایی باهاشون و کدوم کشوری و از این جور چیزا . دیروز با یه دکتری صحبت میکردم اهل روسیه بودش از شهر komsomolsk از منطقه آمور طبق چیزی که خودش نوشت . اینم عکسش

2e9n_dsc_0304.jpg

ماشینش تو حلقم رسما ! جالبه که این دکتره هم تقریبا معادل ول گشتن و پلکیدن بود چون بازی رو به لول آخر رسونده فقط زنگ sinister رو میزد که مبارزه کنه همینجوری با هم رفیق شدیم ! خیلی هم با حال بود یه بار با هم مبارزه میکردیم جونم تمام شد اون دید اینجوریه اونم تمام جونشو زد به بدنش که اون هم جونی نداشته باشه . بعدش دوباره به هم احترام گذاشتیم و مبارزه کردیم :D

سلام
اقا یکم توضیح میدی ک جریان این پلکیدن چیه؟مثلا اگه شما تو اون منطقه باشی من زنگ بزنم شما مییای تو بازی من؟و اینکه اخرین لول بازی چنده؟

دوستان بازی مثل قبل نیست که با لول بالا نشه بازی کرد؟ (-: تا یک هفته دیگه برمیگردم به بازی (-: خداوکیلی تو عمرم هیچ وقت همچین کو اپ و بازی پر لذتی رو مثل این ندیدم..))):

سلام
اقا یکم توضیح میدی ک جریان این پلکیدن چیه؟مثلا اگه شما تو اون منطقه باشی من زنگ بزنم شما مییای تو بازی من؟و اینکه اخرین لول بازی چنده؟

چیز خاصی نیست منظورمون اینه که بازیکنی که لول بالا شده و دیگه مثل آب خوردن باس های بازی رو میزنه و مراحل رو پیش میره هی این ور اونور بازی سرک میکشه . انلاین کمک میکنه ، آنلاین مبارزه میکنه ، تو چالیس های سطح 5 با اون سه تا تیک میچرخه و ... . آخرین لول بازی 544 هستش . اگه میخوای کسی به کمکت بیاد باید در اون منطقه ای که هستی بازیکنی واسه کمک زنگ کمک رو زده باشه

دوستان بازی مثل قبل نیست که با لول بالا نشه بازی کرد؟ (-: تا یک هفته دیگه برمیگردم به بازی (-: خداوکیلی تو عمرم هیچ وقت همچین کو اپ و بازی پر لذتی رو مثل این ندیدم..))):
اگه منظورت از بابت محدودیت ها واسه بازی آنلاین هستش که خیر همه محدودیت ها برداشته شده و الان با هر لولی میتونی واسه کمک بری یا کمک بگیری یا با هانترای دیگه مبارزه کنی

من واقعا کلافه شدم تو مبارزات با هانترای دیگه . اصلا روال درستی نداره این pvp طرف هر چی تیر میزنه دقیقا به من اصابت میکنه حتی اگه روش به من نباشه بر عکس من تیر میزنم تا دسته شمشیرو فرو میکنم تو شکمش ~X(، هیچیش نمیشه . تنها علتی که به ذهنم میرسه سرعت اینترنت هستش که اونم با اینترنت یک مگابیت Dedicate نباید همچین مشکلی باشه . کسی همچین مشکلی نداره ؟

راستی دوستان کسی Fight Club واسه بازی سراغ داره ؟ واسه لول اپ بالای 400 دیگه فارمینگ جواب نمیده :((

من واقعا کلافه شدم تو مبارزات با هانترای دیگه . اصلا روال درستی نداره این pvp طرف هر چی تیر میزنه دقیقا به من اصابت میکنه حتی اگه روش به من نباشه بر عکس من تیر میزنم تا دسته شمشیرو فرو میکنم تو شکمش ~X(، هیچیش نمیشه . تنها علتی که به ذهنم میرسه سرعت اینترنت هستش که اونم با اینترنت یک مگابیت Dedicate نباید همچین مشکلی باشه . کسی همچین مشکلی نداره ؟

راستی دوستان کسی Fight Club واسه بازی سراغ داره ؟ واسه لول اپ بالای 400 دیگه فارمینگ جواب نمیده :((
به پینگ هم خیلی تاثیر داره مخصوص توی تیر زدن تا طرف رو stun کنی

چرا اکثرا این مشکل رو دارن و یه مشکل جهانی هستش نه مختص به ما . متاسفانه مشکل از جانب سرورهای بلادبورن هستش که نمیتونه مسابقه رو از نظر زمانی مچ کنه . منم خیلی وقت ها با این مشکل روبرو میشم ولی بهش عادت کردم . استراتژیم اینه که بازیگر حریف رو در یک مسیر مستقیم قرار میدم . یعنی با اون توی یک مسیر و روبروش قرار میگیرم و با محاسبه اختلاف زمانی و حدس زدن زمان حملش ، کانترش میکنم . در حالتی که تاخیر زمانی وجود داره بهترین راه حل کانتر کردن و VA زدن به طرفه . متاسفانه این مشکلی هستش که اکثر بازیگرا دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or