PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من فعلا دارم توی old hunter به بقیه کمک میکنم . همین دیروز با 6 نفر کواپ رفتیم تا باس لودویک . ( یکیش خیلی باحال بود بنده خدا اینقدر ترسیده بود رفته بود پشت اون کالسکه که توی رودخونه هستش قایم شده بود :D )
اگر نیازی به کمک بود منم هستم . آی دی GOD15127
این که خوبه من خودم رفته بودم زیر میزه PS4 قایم شده بودم Cleric Beast نخورتم!!! لول

این که خوبه من خودم رفته بودم زیر میزه PS4 قایم شده بودم Cleric Beast نخورتم!!! لول

نه جدا کارای بعضی از این خارجیا جالبه مثلا توی old hunter اونجا که باید اون هانتر رو بزنیم واسه گاتلینگ گان و بعدش تو اون غار blood starved beast رو بزنیم . دیدم طرف تا دم در غار اومد ولی تا من رفتم تو کار این دوتا رسما غیب شد . یه لحظه وسط بزن بزن با این دوتا زاویه دوربین رفت رو دهنه غار . دیدم بنده خدا یواشکی میاد جلو نگاه میکنه بعد سریع میره کنار :D

• Like
Reactions: J. Constantine
نه جدا کارای بعضی از این خارجیا جالبه مثلا توی old hunter اونجا که باید اون هانتر رو بزنیم واسه گاتلینگ گان و بعدش تو اون غار blood starved beast رو بزنیم . دیدم طرف تا دم در غار اومد ولی تا من رفتم تو کار این دوتا رسما غیب شد . یه لحظه وسط بزن بزن با این دوتا زاویه دوربین رفت رو دهنه غار . دیدم بنده خدا یواشکی میاد جلو نگاه میکنه بعد سریع میره کنار :D
شجاعت میباره بد جور!:دی منم دسته کمی ندارم البته!:دی یاد اون جوک مورچه و فیله افتادم که میگف ممد لنگش کن! اونا ساپورت روحی میدادن بهت! داشتن تشویقت میکردن ولی حواسشون نبوده مایکشون بستس! لول

دوستان من پلاس رو تمدید کردم بیاد برای بازی دیگه.... جانم من یکم هم توضیح در مورد بخش انلاینش بدید چجوری هست؟ یعنی من الان اومدم تو بخش انلانی ولی هیچ کی رو نمیبینم .

اقا بالاخره این بازی رو انلاین زدیم... کفم برید....ناموسا اخرت لذت بود ): حیف که اون دوستمون زود رفت ): البته من هیچ نمیکردم از یک کیلومتری وا می استادم اون کارشونو که تموم میکرد بعد هم من میومدم (((: و لی کماکان نمیدونم فاز جوین شدن چجوریه؟ من فقط یک زنگوله زدم اونم اومد ((: اگه دوستان میتونن بیشتر توضیح بدن (((: وقتی که برگشتم واسه اپگرید اون زنه نبودش کجا رفته؟ |:

آخرین ویرایش:
من یه بار این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد . اقا فرق Physical Atk با Charge Atk چیه . توی بستن جمها کدومشون بهتره

و یه چیز دیگه من الان دو هفتس تو تمام دانجنها و چالیسها میگردم نتونستم ایتم Eyes Rune رو پیدا کنم حتی چند تا کد Glyph هم پیدا کردم زدم وارد شدم ولی اثری از این ایتم نیست . برای گرفتن جمهای قوی به این ایتم نیاز دارم .

من یه بار این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد . اقا فرق Physical Atk با Charge Atk چیه . توی بستن جمها کدومشون بهتره

و یه چیز دیگه من الان دو هفتس تو تمام دانجنها و چالیسها میگردم نتونستم ایتم Eyes Rune رو پیدا کنم حتی چند تا کد Glyph هم پیدا کردم زدم وارد شدم ولی اثری از این ایتم نیست . برای گرفتن جمهای قوی به این ایتم نیاز دارم .
Physical Atk دمیج اتکهایی که با R1 میدید رو زیاد میکنه اما Charge Atk دمیج ضربه هایی که با R2 میزنید و نگه میدارید تا چارج کنه رو میبره بالا! بستگی داره کدوم به کارتون بیشتر میاد در بازی! این برداشتهای من هست و باز دوستان حرفه ای تر جواب بدن لطفا یا اگر درسته تایید کنن! Eye Rune هم وقتی توی بالکنی هستید که قبل از اون باس عنکبوت هست یه نفر روی صندلی نشسته که اگر بزنیدش اون rune رو میتونید بگیرید که آیتم دراپو زیاد میکنه!

Physical Atk دمیج اتکهایی که با R1 میدید رو زیاد میکنه اما Charge Atk دمیج ضربه هایی که با R2 میزنید و نگه میدارید تا چارج کنه رو میبره بالا! بستگی داره کدوم به کارتون بیشتر میاد در بازی! این برداشتهای من هست و باز دوستان حرفه ای تر جواب بدن لطفا یا اگر درسته تایید کنن! Eye Rune هم وقتی توی بالکنی هستید که قبل از اون باس عنکبوت هست یه نفر روی صندلی نشسته که اگر بزنیدش اون rune رو میتونید بگیرید که آیتم دراپو زیاد میکنه!

ممنون از راهنماییت من Eye Run +50 , +70 رو گرفتم دنبال +100 هستم که تو دانجن هاست هر چی میگردم پیداش نمیکنم .

دوستان چرا من نمیتونم از زنگ واسه کمک گرفتن استفاده کنم؟ دیگه فعال نیست |: دوم این که من باس church of the good chalice رو زدم الان باید کجا برم؟ (:
ببینید از اون چشمای بالای نصویر سمت راست چیزی دارین اگه ندارین باید پیدا کنید یا برید کمک بقیه تا بتونید بدست بیارین

ممنون از راهنماییت من Eye Run +50 , +70 رو گرفتم دنبال +100 هستم که تو دانجن هاست هر چی میگردم پیداش نمیکنم .

ببین ریون eye 100 رو باید از اولین در بونوس قبل از باس اول بازی بدست بیاری . برای اینکه احتمال بدست آوردنش زیاد بشه باید تا میتونی بکشی یعنی در واقع تمام موجودات رو که هستن کامل بکشی . اگه عدد discovery ات کم نباشه تو همین بونوس روم قبل باس راحت میتونی بدستش بیاری

دوستان چرا من نمیتونم از زنگ واسه کمک گرفتن استفاده کنم؟ دیگه فعال نیست |: دوم این که من باس church of the good chalice رو زدم الان باید کجا برم؟ (:

کدوم زنگ فعال نیست ؟ اگه در سمت راست بالای صفحه insight صفر نباشه میتونی از زنگ ها استفاده کنی مگر اینکه در منطقه ای باشی که نشه از زنگ کمک گرفت . تو بعضی از مناطق بازی نمیشه از زنگ های بازی استفاده کرد . برای اینکار باید از اونجا خارج بشی یا کمی این ور اونور بری تا بتونی ازش استفاده کنی

در مورد اینکه کجا باید بری .ساده ترین راهش اینه برگردی هانتر دریم و از شاپ هانتر دریم یک کلید eblem که قیمتش 10 هزار بلاداکو هستش رو بخری و برگردی cathedral ward و سراغ یکی از اون درهای آهنی بزرگ بری تا باهاش بازش کنی

اره 6 تا دارم! ولی میگه فعال نیست! بعد هم مگه میتونیم بریم کمک بقیه؟ چطوری؟

با استفاده از زنگ small resonant bell میتونی وارد دنیای بازیگرای دیگه بشی و بهشون کمک کنی . کلا 4 زنگ در این مورد وجود داره

small resonant bell برای کمک کردن به بازیکنان دیگه در دنیای اونا
Beckoning Bell برای کمک گرفتن از بازیکنان دنیاهای دیگه
Sinister Resonant Bell برای دشمن یه بازیکن در دنیای اون شدن و نبرد با اون بازیکن
Choir Bell برای اضافه کردن جون HP افرادی که برای کمکت اومدن در حال بازی یا در حال نبرد با باس ها

این توضیح رو هم اضافه کنم که small resonant bell رو باید از فروشگاه insight هانتر دریم که بالای فروشگاه اصلی کنار در هستش با insight خریداری کنی . به محض اینکه اینو خریدی زنگ Sinister Resonant Bell هم فعال میشه و میتونی اونو هم با insight بخری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or