PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بچه ها یک سوال :D
چطوری بازی ذخیره میشه :ی
هرچی میکشم بعد از اینکه میمیرم دوباره از اول میاد
بازی سیستم سیوی که در اکثر بازیها هست و هرجا دلت بخواد سیو بزنی رو نداره! هربار که دخلت میاد، بازی از آخرین فانوسی که تلپورت کردی بهش میاد و تمام Blood Echoها که نقش پول و XP هردورو بازی میکنه هم از دست میرن! به علاوه ی اینکه هرچی دشمنم زدی باز میان و باید از اول بزنیشون که البته میتونی هم نزنیشون و الفرار کنی!:D بازی عالیه! بازی کن و بخاطر این ول نکنی بازیو که ضرر میکنی حسابی! راهنمای بازی تو سایت VG247 هست که خودم دارم از رو اون از اول میرم!:D یه بار خودم تموم کردم بازیو و فک کنم 50% از بازیو رفتم و بقیه ی مکانها و باسها و آیتمها و حتی پایان مخفی که اصلی هم هست رو ندیدم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amir200h
دوستانت منظور از Charge ATK و ATK up تو جمها چیه ؟

ضمنا من هنوز به خاصیت Blood Atk پی نبردم . اسلحه Chikage رو تا اخر اپگرید کردم کلی هم جم مخصوص Blood ATK روش گذاشتم اما تغییر انچنانی ندیدم .
در مورد Dirty Gem هم همینطوره
تنها جمهایی که Physical ATK شون زیاده و روی اسلحه استفاده میشن تغییراتشون کاملا مشخص هست .

• Like
Reactions: J. Constantine
درود.
ببخشید چند سوال ابر نوبانه داشتم (:
اول سرعت تو بازی با چه دکمه ای هست؟
من تو همون باس اول موندم دهنم سرویس شد |: میشه تو بخش انلاین با یکی جوین شد از همون اول coop رفت؟

درود.
ببخشید چند سوال ابر نوبانه داشتم (:
اول سرعت تو بازی با چه دکمه ای هست؟
من تو همون باس اول موندم دهنم سرویس شد |: میشه تو بخش انلاین با یکی جوین شد از همون اول coop رفت؟
دایره رو نگه دار میدوئه:دی
کدوم باسه؟ مثه من اشتباهی نرفته باشی باس 2؟:دی من بجای باس Cleric Beast رفتم باس بعدی که همون Father Gascogineه!:دی فکر کنم بشه ولی همینجا خوندم دوستان گفته بودن با نهایت اونی که 10 لول بالاتر هست میتونی coop بازی کنی! پس فکر نکن الان یه لول 100 میاد فوت میکنه باس میوفته!:دی البته من رو حساب همون کامنت گفتم! شایدم بشه! فکر کنم اگر دوستت باشه بشه با هر لولی بازی کنید با هم!

• Like
Reactions: Paradise Lost
دایره رو نگه دار میدوئه:D
کدوم باسه؟ مثه من اشتباهی نرفته باشی باس 2؟:D من بجای باس Cleric Beast رفتم باس بعدی که همون Father Gascogineه!:D فکر کنم بشه ولی همینجا خوندم دوستان گفته بودن با نهایت اونی که 10 لول بالاتر هست میتونی coop بازی کنی! پس فکر نکن الان یه لول 100 میاد فوت میکنه باس میوفته!:D البته من رو حساب همون کامنت گفتم! شایدم بشه! فکر کنم اگر دوستت باشه بشه با هر لولی بازی کنید با هم!
اروم اروم داشتم قدم میزدم، میرفتم نزدیک اون راه رو یهو باس فات عین عنکبوت اومد رو سرم قلبم اومد تو دهنم |: بعد هم با یک دست گرفت بر بالا کوبند زمین هر چی داشتم و نداشتم از دست رفت )":
ولله نمیدوم کدوم باسه من که تا نزدیک شدم تو یک صدم ثانیه ما برد هوا کوبوند زمین |: اخه با لول 3 این انصافه؟ :/

آخرین ویرایش:
الان فهمیدم Cleric Beast هست. الان نصف جونشو زدم بعد هم نفلم کرد |: استراتژی این باس چیه؟ چطور باید زدش؟
لولت خیلی پایینه اگه هنوز 3 هستی! بعدم بازی لول 3 نداره فک کنم!:دی اولش با 10 شروع میشه!:دی مگه اون پیش زمینه ی حیفه نونو برداری که اونم فک کنم لول 4 میده کاراکترو!:دی راه میانبرو باز کردی؟ یه گشت بزنی یه ست Yharnam Hunterو میتونی پیدا کنی توی sewers و یا بخری از فروشنده! لول آپ کن کاراکترو و اون ستم ردیف کن و اصلحتم آپگرید کن و استراتژیشم اینه که باید از پشت سر بهش اتک بدی! قلدر بازی در نیار! صبور باش! وقتی برمیگرده سمتت سریع بچرخ برو پشتش! برای لول آپ کردن هم نمیخوا فعلا Vitality آپ کنی! بیشتر Stamina آپ کن که بتونی ضربات بیشتری بزنی و Strength که دمیج بده! فقط یادت باشه جنگ جنگه از پشته! جنگه از جلو نمیتونی داشته باشی! لول من خودمم نوبم البته هنوز تو بازی!:دی دوستان اینکاره باز بهتر میتونن راهنمایی کنن لطفا!

• Like
Reactions: Paradise Lost
دقیقا تا الان 4 و نیم ساعته دارم پشت سر هم بازی میکنم @_@ روال بازی دستم اومده ((": یک لباس های قشنگی هم پیدا کردم! الان میدونم چطوری اسلحه های رو تعمیر کنم! همین طور لباس ها رو! شدم لول 15 (": تا الان هم فقط HP رو اپگرید کردم ((": الان فقط چطور تعداد اونها یارو ها که باعث میشن خون پر میشه رو از 20 تا بیشتر کنم؟ (": و این که چطور از این منطقه Central Yharnam دربیام |: به هر جا میرم انگار دور خودم میچرخم |:

• Like
Reactions: J. Constantine
دقیقا تا الان 4 و نیم ساعته دارم پشت سر هم بازی میکنم @_@ روال بازی دستم اومده ((": یک لباس های قشنگی هم پیدا کردم! الان میدونم چطوری اسلحه های رو تعمیر کنم! همین طور لباس ها رو! شدم لول 15 (": تا الان هم فقط HP رو اپگرید کردم ((": الان فقط چطور تعداد اونها یارو ها که باعث میشن خون پر میشه رو از 20 تا بیشتر کنم؟ (": و این که چطور از این منطقه Central Yharnam دربیام |: به هر جا میرم انگار دور خودم میچرخم |:

مهمترین چیزی که باید زودتر اپگریدش کنی قدرت اسلحه ها هستش . تو شروع بازی اونچنان به HP نیازی نیست ولی اگه قوی تر باشی خیلی سریعتر موجودات و باس ها رو میزنی . سعی کن اگه از تبر استفاده میکنی strength و یا اگر از شمشیرهایی مثل لودویک استفاده میکنی skill رو زیاد کنی که قدرت اسلحه ها و ضرباتتو زیاد میکنه . دومین عامل مهمی که باید حتما اپگردیدش کنی گزینه دوم هستش stamina . این همون خط سبزیه که بهت اجازه میده ضرباتتو بزنی هر چقدر بیشتر بشه بیشتر میتونی استقامت ضربه زدن بیشتر در مبارزات داشته باشی . پس پیشنهادم به شما اینه اول قدرت و بعد stamina .

در مورد سوالاتت . واسه اینکه تعداد blood vial که حمل میکنی بیشتر باشه باید از ریون Communion استفاده کنی . 5 نوع داره که از +1 تا +5 به تعدادی که میتونی حمل کنی استفاده میکنه . واسه اینکه بتونی از ریون استفاده کنی فعلا زوده نرسیدی بهش . بعدها که به منطقه hemwick charnel lane رسیدی و باس جادوگر رو زدی در ادامه همون جا یه آیتمی بهت میده به اسم Rune Workshop Tool که وقتی گرفتیش تو هانتر دریمز روی اون میزی که کنار میزی که اسلحه هاتو تعمیر میکنی میتونی ازش استفاده کنی و سه تا ریون و یکدونه فرقه خودتو روش مشخص کنی . ریون های مختلفی در بازی هست . افزایش جون . افزایش استمینا . افزایش مقاومت در برابر سم . دفاع قوی تر در برابر آتش رعد و برق دفاع کلی و کلی ریون های دیگر که در مناطق مختلف بازی و هچنین چالیس ها وجود داره . در اینجا هم پیشنهادم بهت اینه که سه ریون Moon رو برداری چون میزان بلاداکویی که با کشتن دشمنا به دست میاری رو خیلی بیشتر میکنه و این باعث میشه سریع تر لولتو ارتقا بدی

در مود آخرین سوالت هم تو باید در انتهای این مراحلی که رفتی یه پله میخوره که وقتی بالا رفتی میرسی به باس father gascoigne . اینو که زدی از همون جا پله هایی که داره بالا برو و یه در رو با کلیدی که بهت میده باز میکنی و ادامه مراحل....

این بازی بهترین بازی ps4 هستش......شک نکنید.مخصوصا با Dlc اش که برای هر کسی تجریش ضروریه اونقدر خاص و جالب

تا اخر نسل هم فک نکنم به جز یکی دو تا بازی بازی در حد کیفیت این بازی برای ps4 منتشر بشه(کیفیت یه قسمت ماجراس خاص بودن و هنری بودن و بی مثل بودن بازی یک طرف)

.

این بازی بنظرم از دارک سولز هم سختره، من دارک سولز 3 رو بدون تجربه قبلی این سری همون اول کار وقتی که بازیش کردم نزدیک 7 تا از باس فایت هاشو راحت زدم...مناطق رو هم خوب بلد بودم، اشنایی خوبی هم با سری جادوهاش و اسلحه هاش و مخصوصا سپر هاش داشتم! نمیدوم شاید بخاطر استفاده از سپر بود که اون بازی برایم من اسونتر باشه؟! در کل هم این بازی هم سری سولز واقعا جز تاپ ترین بازی های صنعت گیم هستند! لامصب بدجور اتمسفر مریضی دارن|:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or