PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ممنون از توضیحاتتون.
فقط میخوام مطمءن بشم اگر dlcکار نمیکنه بازیو بفروشم!
تو وان وقتی اکانتی هوم میشه از تمام محتویات اکانت رویه همه اکانتا استفاده میشه!
حالا من این اکانتو پریمری کردم آیا از dlc میتونم رو اکانتم بازی کنم؟شما تست نکردید؟

نه تست نکردم . دوستمون بالا گفتن که اگه هر دو رو با یه اکانت خریداری کرده باشید میشه . شما هر دو رو با یه اکانت گرفتی؟ یا با دو اکانت مختلف مجزا؟

کسی میدونه اون مرحله که تو غاره و موجوداتی شبیه حلزون که آدم توشونه رو کجا باید پیدا کنم از کدوم منطقه باید وارد بشم؟ من بازی رو تموم کردم ولی همچین مرحله رو پیدا نکردم؟!

فکر کنم شما یکی از مناطق داخل دی ال سی old hunter رو داری میگی . منظور شما عکس زیره ؟

Slime%20Girls%20Attack.jpg

دوستان لطفا کمک کنید من یه جایی رسیدم که گیر کردم دیگه هیچی نیست انگار .

تو old yarnam اون یارو که پشت تیربار بود کشتم .

اون بنده خدا alfred رو هم کشتم .

تو caterial اون یارو که اسکلت مانند هست و لباس قرمز داره رو کشتم . فقط یه پیرزن ویلچر داره هست و یه زنه به اسم آریانا که چند تا آیتم بهم دادن . الان فقط یه غول روی دیوار بیرونی وایساده چکار کنم اون رو ؟

این DARK BEAST PAAL رو کشتم . بعدش کجا برم ؟

یکی بهم گفت برو Rom the Vacuous Spider رو بکش . حالا اون رو از کجا پیدا کنم ؟

اره خودشه، این منطقه کجاست ؟از کجا باید برم ؟

این منطقه توی دی ال سی old hunter هستش . بعد از اینکه به اون کلبه ای که توش لامپ دوم هستش رسیدی از سمت راست ادامه میدی تا میرسی به یه فضایی که پر از خونه هستش و یک پل بزرگ چوبی اون بالاست . اون پل رو ادامه بدی آخرش یه در هست از اون بری وارد جایی میشی که در انتهای سمت راست این قسمت یه نردبون بزرگ میخوره که میرسه به جایی که شما میخوای

دوستان لطفا کمک کنید من یه جایی رسیدم که گیر کردم دیگه هیچی نیست انگار .

تو old yarnam اون یارو که پشت تیربار بود کشتم .

اون بنده خدا alfred رو هم کشتم .

تو caterial اون یارو که اسکلت مانند هست و لباس قرمز داره رو کشتم . فقط یه پیرزن ویلچر داره هست و یه زنه به اسم آریانا که چند تا آیتم بهم دادن . الان فقط یه غول روی دیوار بیرونی وایساده چکار کنم اون رو ؟

این DARK BEAST PAAL رو کشتم . بعدش کجا برم ؟

یکی بهم گفت برو Rom the Vacuous Spider رو بکش . حالا اون رو از کجا پیدا کنم ؟

ای بابا شما همه رو که کشتی . اون زنه قرمزه رو چرا کشتی اون بی آزار بودش . فقط برای اینکه tomb of edeon رو به منطقه امن معرفی کنی و npc ها رو بفرستیشون اونجا بود . مهم نیست . ببین الان شما باید بری و اون درهای بزرگی که توی cathedral ward قفله رو باز کنی . ساده ترین راهش اینه که کلیدشو با 10000 تا بلاداکو از شاپ هانتر دریم بخری اما راه دیگش که طولانیه اینه که بعد از اینکه باس Blood-Starved Beast رو زدی یه در کوچیک توی لامپ cathedral ward باز میشه . اون درو ادامه باید بدی تا برسی به یه جایی که تقریبا برج ماننده . از اونجا باید در انتهای مسیر سمت راستش بپری پایین تا برسی به یه گودال بزرگ . اونجا در سمت چپ اگه با دقت بپری میتونی وارد منطقه Abandoned Old Workshop بشی و آیتم cord و بقیه آیتمها رو برداری و سپس از همونجا آروم آروم بری پایین تا در ادامه این مسیر سرانجام از پشت اون درهای بزرگ سر در میاری و ما بقی مراحل....

• Like
Reactions: J. Constantine
این منطقه توی دی ال سی old hunter هستش . بعد از اینکه به اون کلبه ای که توش لامپ دوم هستش رسیدی از سمت راست ادامه میدی تا میرسی به یه فضایی که پر از خونه هستش و یک پل بزرگ چوبی اون بالاست . اون پل رو ادامه بدی آخرش یه در هست از اون بری وارد جایی میشی که در انتهای سمت راست این قسمت یه نردبون بزرگ میخوره که میرسه به جایی که شما میخوای

ای بابا شما همه رو که کشتی . اون زنه قرمزه رو چرا کشتی اون بی آزار بودش . فقط برای اینکه tomb of edeon رو به منطقه امن معرفی کنی و npc ها رو بفرستیشون اونجا بود . مهم نیست . ببین الان شما باید بری و اون درهای بزرگی که توی cathedral ward قفله رو باز کنی . ساده ترین راهش اینه که کلیدشو با 10000 تا بلاداکو از شاپ هانتر دریم بخری اما راه دیگش که طولانیه اینه که بعد از اینکه باس Blood-Starved Beast رو زدی یه در کوچیک توی لامپ cathedral ward باز میشه . اون درو ادامه باید بدی تا برسی به یه جایی که تقریبا برج ماننده . از اونجا باید در انتهای مسیر سمت راستش بپری پایین تا برسی به یه گودال بزرگ . اونجا در سمت چپ اگه با دقت بپری میتونی وارد منطقه Abandoned Old Workshop بشی و آیتم cord و بقیه آیتمها رو برداری و سپس از همونجا آروم آروم بری پایین تا در ادامه این مسیر سرانجام از پشت اون درهای بزرگ سر در میاری و ما بقی مراحل....

عزیز من Blood-Starved Beast رو هم کشتم قبلا . اون در رو هم باز کردم رفتم بالا اون زنه که گرگ سفید میشه هم کشتم . سمت چپ انجا رو هم رفتم . اونجا رو تموم کردم اون زن جادوگره که غول دراز ها رو احضار میکنه هم کشتم . ولی سمت راست بعد که میام بیرون بعد از غول زن گرگ سفیده میرم همون غول بزرگه بالا ایستاده و وقتی میرم سمت در من رو میگیره و میکشه .

ببین عزیز اونجا که هست میره تو یه روستا شبیه زنبور هستن که میپرن رو سر آدم frenzy میشه . من اونجا هم رفتم . رفتم بالای برج اون زنه که روی صندلی نشسته بود هم کشتم . یه آیتم داد بهم .

• Like
Reactions: Stembolex
دوستان من الان توی جاییم که میگه Find the one reborn! چقدر دیگه تا تهش مونده؟ این ران از بازیو خودم رفتم و گند زدم و بیشتر مکانهارو نرفتم!:دی میخوام توی ران NG+ بشینم راهنماشو بخونم برم!:دی بازی عالیه!

دوستان من الان توی جاییم که میگه Find the one reborn! چقدر دیگه تا تهش مونده؟ این ران از بازیو خودم رفتم و گند زدم و بیشتر مکانهارو نرفتم!:D میخوام توی ران NG+ بشینم راهنماشو بخونم برم!:D بازی عالیه!
2 باس اصلی مونده
2 باس دیگه هم هست که بستگی به پایانی داره که انتخاب میکنی.

• Like
Reactions: J. Constantine
نمیدونم کجاست میشه بیشتر توضیح بدید یا با عکس نشون بدی؟ممنون

عزیز من شما با یکی دو نفر دیگه واضح بگم چند وقتی هست جدا دیگه دارین تاپیکو آسفالت می کنین.

این دوستمون makedream همیشه میاد با جزییات کامل پیش پا افتاده ترین سوالات دوستان رو جواب می ده که من واقعا دلم براش کباب می شه بخاطر آقایی و مسءولیت پذیریش. اینهمه توضیح داده بعد میگه بازم بگو!

حالا کاری ندارم بعضی سوالات فلسفه ی بازیو زیر سوال می بره. طرف یه منطقه رو اصلا شروع نکرده میخواد واکترو بازیو با توصیفات کامل میلان کوندرایی براش بنویسی!

شما اگه هم حوصله ی گشتن نداری(که اونوقت نمی دونم اصلا واسه چی داری بازیو می ری)، یک سرچ ریز بکنی هشتصد ملیون صفحه واکترو صوتی و تصویری و متنی و ویکی و تاپیک و توضیح و و عکس ونقشه و اینا میاره.

• Like
Reactions: reza_cowboy
عزیز من شما با یکی دو نفر دیگه واضح بگم چند وقتی هست جدا دیگه دارین تاپیکو آسفالت می کنین.

این دوستمون makedream همیشه میاد با جزییات کامل پیش پا افتاده ترین سوالات دوستان رو جواب می ده که من واقعا دلم براش کباب می شه بخاطر آقایی و مسءولیت پذیریش. اینهمه توضیح داده بعد میگه بازم بگو!

حالا کاری ندارم بعضی سوالات فلسفه ی بازیو زیر سوال می بره. طرف یه منطقه رو اصلا شروع نکرده میخواد واکترو بازیو با توصیفات کامل میلان کوندرایی براش بنویسی!

شما اگه هم حوصله ی گشتن نداری(که اونوقت نمی دونم اصلا واسه چی داری بازیو می ری)، یک سرچ ریز بکنی هشتصد ملیون صفحه واکترو صوتی و تصویری و متنی و ویکی و تاپیک و توضیح و و عکس ونقشه و اینا میاره.
احسنت:| اصن این روحیه ی کمک به هم نوعه شماست که من کشته مردشم:| نمیخوای کمک کنی دیگه توپیدنت چیه؟:| نیا بخون:|

حل شد ممنون . رسیدم به این یارو one reborn
:|:|
از اون طرف هم رسیدم تو منطقه برفی پیش غول پادشاهه .

اون منطقه برفی Cainhurst Castle واقعا از بهترین لوکیشن های بازی بود ، طراحی محیط و دشمنا و همینطور باسش واقعا فوق العاده بود
لذت ببر از مناظر :D

شما دی ال سی old hunter رو داری ؟ اگه داری دقیقا تا کجاش پیش رفتی ؟

ممنونم . بیشتر بخاطر علاقه زیاد به این بازیه و اینکه خودم هم یه زمانی عین این سوالاتو داشتم . ولی کاملا با شما موافقم در مورد اینکه بعضی از دوستان بدون جستجوی لازم در بازی سوال میپرسن . به نظر من لذت این بازی به اینه که آدم خودش این مسائل رو کشف کنه ولی همچنان سوالی بود ما در خدمتیم دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or