PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
Beckoning Bell برام فعال نیست تا بازی کنای دیگه بیان کمکم! در ضمن من هنوز فقط همنی یک زنگو دارم! ): هر چقدر هم میزنمش میگه نمیتونی استفاده کنی |:

شاید اینسایت نداری
هربار استفاده ازش اگه کسی بیاد ۱ اینسایت کم میشه ازت
ببین داری یا تموم شدن
بالا سمت راست

• Like
Reactions: Paradise Lost
اقا اون باسه که یک زن بود شد یه گرگ...زدیمش...لامصب سخت بود!!! اخرت اپیک بودن بود!!! دو نفری به زور زدیمش... عجیب ترسناک هم بود @_@
نمیشه واسه باس فایت ها بیشتر از دونفر باهاشون مبارزه کنه؟؟؟ با این لول پایین ها ، اونا کلا هیچ نمیکنن |: هی وا می ایستن نگاه میکنن.. |:

طبق معمول بعد کشتن اون باس باز هم نمیدونم کجا برم |: ( ببخشید زیاد سوال میپرسم، در کل این اولین بار در این سری بازی هاست که میخوام تا اخر برمش ) D:

مگه اون مثل یک چشم نیست؟ 6 تا دارم ازش.
شما به پات نگاه کن یک حباب مریی وقتی زنگو میزنی خارج میشه ، اگر وجود داره ولی کسی نمیاد باید صبر کنی ، وقتی کسی بیاد پیام discover میده و چند لحظه بعدش پیداشون میشه ،
طبق معمول بعد کشتن اون باس باز هم نمیدونم کجا برم |: ( ببخشید زیاد سوال میپرسم، در کل این اولین بار در این سری بازی هاست که میخوام تا اخر برمش ) D:
بعد کشتنش سردابه yharnam درب آهنیه که بالای پشت بومه باز میشه ، از جای سیو چراغ به مکانش بری مستقیم بیای از پشت بوم پایین میبینیش که بازه ، اونجا هم یه باس تپل توی دروازه انتظارتو میکشه .
اقا اون باسه که یک زن بود شد یه گرگ...زدیمش...لامصب سخت بود!!! اخرت اپیک بودن بود!!! دو نفری به زور زدیمش... عجیب ترسناک هم بود @_@
نمیشه واسه باس فایت ها بیشتر از دونفر باهاشون مبارزه کنه؟؟؟ با این لول پایین ها ، اونا کلا هیچ نمیکنن |: هی وا می ایستن نگاه میکنن.. |:
چرا میشه بیشتر دعوت کرد ولی دوستت باید زنگشو به صدا در بیاره
حالا نه که لول خودت خیلی بالاس:D دو روز دیگه میای ما رو هم دیگه قبول نداری :D

یک دوست ژاپنی پیدا کردم دقیقا هم لول خودم 47. لول ((((: با هم رفتیم و رفتیم و رفتیم و رفتیم و رفتیم و از خیلی از محیط ها گذر کردیم...تا رسیدیم به اون باس عنکبوتیه |||: هر چقدر هم کردیم نشد که نشد |: هر چی وسط راه خندیدیم و خوشی گذشت زهر مارمون کرد |: چجوری میشه این باسو زد؟ در حالی که چند صد تا نوچه عنکبوت میاد دور ورش |:

• Like
Reactions: J. Constantine
دوستان تو قسمت آنلاین که میزیم همون اولا داخل تونل اونجا دو قسمت دو نفر راهنمایی کردن مثلا Hidden Path Waits Ahead راه مخفی هستش چطوری میشه بازش کردش ؟؟؟؟؟

با به قسمت هستش یکی راهنمایی کرده Cooperation wait ahead یعنی میشه بازی رو دو نفره رفت اون قسمت رو

یا اون قسمت Dungeon که رو پل هستش تک نفره سخته رفتنش اصلا امکانش هستش تو قسمت آنلاین بازی بشه دونفره رفت اونجا رو

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

من تازه دو هفته هست بازی رو گرفتم

ببین ریون eye 100 رو باید از اولین در بونوس قبل از باس اول بازی بدست بیاری . برای اینکه احتمال بدست آوردنش زیاد بشه باید تا میتونی بکشی یعنی در واقع تمام موجودات رو که هستن کامل بکشی . اگه عدد discovery ات کم نباشه تو همین بونوس روم قبل باس راحت میتونی بدستش بیاری

با نصب EYE rune +50 , +70 وMilkWeed و ارکین 40 دیسکاوریم حدودا 320 هست . شما اشاره نکردین Bones Room کدوم چالیس باید پیداش کنم . Glyph شو دارین ؟

ببین ریون eye 100 رو باید از اولین در بونوس قبل از باس اول بازی بدست بیاری . برای اینکه احتمال بدست آوردنش زیاد بشه باید تا میتونی بکشی یعنی در واقع تمام موجودات رو که هستن کامل بکشی . اگه عدد discovery ات کم نباشه تو همین بونوس روم قبل باس راحت میتونی بدستش بیاری

با نصب EYE rune +50 , +70 وMilkWeed و ارکین 40 دیسکاوریم حدودا 320 هست . شما اشاره نکردین Bones Room کدوم چالیس باید پیداش کنم . Glyph شو دارین ؟

دوستان کیفیت و محتوای بسته الحاقیش چقدره؟ میخوام بخرمش...یعنی چند ساعت گیم پلی داره؟ چند تا باس فایت داره؟ مناطقش هم مثل بازی اصلی هست یا فرق داره؟

1_دقیقا واسه این که سلاح های دیگه رو برداریم باید کدوم گزینه رو ببریم بالا؟ کلن در مورد ارتقاهاش یکم توضیح میدید؟
2_این نوشته های که رو زمین هست بقیه پلیر های مینویسن رو زمین؟
3_ من دیشب زنگو زدم یکی اومد کمکم بعد یک پلیر دیگه اومد هر دو تامون رو زد و رفت |:
4_سلاح ها چطور دمیجشون بالاتر میره؟
5_ وقتی یک منطقه رو رفتیم و بعد لوکیشن بعدی، دیگه نمیشه برگشت با دوستان واسه باس های فرعی؟
6_ بعضی از این برو بچ ها رو دیدم انواع و اقسام اتش و جادو و رعد رو میزنن رو سلاح هاشون...
7_اون سلاح که یک قرقره اخرش و میچرخه تو کفش موندم d: از کجا پیداش کنم؟
8_با احترام...!

دوستان تو قسمت آنلاین که میزیم همون اولا داخل تونل اونجا دو قسمت دو نفر راهنمایی کردن مثلا Hidden Path Waits Ahead راه مخفی هستش چطوری میشه بازش کردش ؟؟؟؟؟

با به قسمت هستش یکی راهنمایی کرده Cooperation wait ahead یعنی میشه بازی رو دو نفره رفت اون قسمت رو

یا اون قسمت Dungeon که رو پل هستش تک نفره سخته رفتنش اصلا امکانش هستش تو قسمت آنلاین بازی بشه دونفره رفت اونجا رو

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

من تازه دو هفته هست بازی رو گرفتم

اونجایی که نوشته Hidden path کافیه به اونجایی که شبیه به در هستش با شمشیر دو ضربه بزنی تا دیوار محو بشه . چالیسها رو هم میشه بله میتونی دو نفره بری . باید آنلاین کمک بگیری . البته در یک سری از مراحل چالیسها یک سری هانتر داخل بازی به صورت آفلاین قابل استفاده هستش که برای زدن باسهای لایه آخر هستن ولی میشه در کشتن موجودات اون لول هم ازشون استفاده کنی

باید در چالیس Isz Root Chalice در اولین در بونوس قبل از باس اول بگیریش . بله گلیفش تو اینترنت هست . از یکی از گلیف های زیر استفاده کن

42hmimbm
jmph3q6e

دوستان کیفیت و محتوای بسته الحاقیش چقدره؟ میخوام بخرمش...یعنی چند ساعت گیم پلی داره؟ چند تا باس فایت داره؟ مناطقش هم مثل بازی اصلی هست یا فرق داره؟

حتما بخرش . در خریدش شک نکن . فوق العادست . سخت ترین باس های بلادبورن در این دی ال سی هستند و دشمنای معمولی بازی هم باید با دقت بزنیشون . کلا خیلی لذت بخشه . اسلحه های جدید . لباس های جدید . ضمنا درصد کمک یا آنلاین بازی کردن در این دی ال سی خیلی بالاست و میتونی آنلاین کوآپ های باحالی بری . در کل بهت میگم در خریدش شک نکن فوق العادست

1_دقیقا واسه این که سلاح های دیگه رو برداریم باید کدوم گزینه رو ببریم بالا؟ کلن در مورد ارتقاهاش یکم توضیح میدید؟
2_این نوشته های که رو زمین هست بقیه پلیر های مینویسن رو زمین؟
3_ من دیشب زنگو زدم یکی اومد کمکم بعد یک پلیر دیگه اومد هر دو تامون رو زد و رفت |:
4_سلاح ها چطور دمیجشون بالاتر میره؟
5_ وقتی یک منطقه رو رفتیم و بعد لوکیشن بعدی، دیگه نمیشه برگشت با دوستان واسه باس های فرعی؟
6_ بعضی از این برو بچ ها رو دیدم انواع و اقسام اتش و جادو و رعد رو میزنن رو سلاح هاشون...
7_اون سلاح که یک قرقره اخرش و میچرخه تو کفش موندم d: از کجا پیداش کنم؟
8_با احترام...!

1- اگه در مورد ارتقا هر سلاح که بتونی ازش استفاده کنی منظورته که خب میری توی صفحه توضیحات هر سلاح .اونجا از اون 6 آیتمی که ارتقا میدی لول مورد نیاز اون اسلحه رو نوشته . اونی که لولش رو نداری رو به رنگ قرمز نوشته . باید لول رو به اون عدد برسونی

2- مال حالت آنلاین هستش . تو هم میتونی بنویسی . توی آیتمهات یه چیزی شبیه به دفترچه هستش . میتونی از اون کمک بگیری و پیام یا شکل بزاری برای بازیکنان دیگر . بعضیا با این کار کمک میکنند ولی بعضیا شوخی میکنند و اطلاعات دروغ میدن . کلا برای سرگرمیه

3- اونی که اومد شمارو زد زنگ sinister bell رو زده بود که دشمن یه بازیکن در دنیای اون بشه . شما هم میتونی اینکارو بکنی و در حالت انلاین از اون زنگ کمک بگیری تا با بازیکنان دیگر نبرد کنی

4- اول از همه ارتقا اسلحه به لول آخر +10 هستش که قدرت تهاجمی رو افزایش میده ( با استفاده از سنگ های blood stone shard
twin blood stone shard
blood stone chunk
و در آخر blood rock
بعد استفاده از blood gem که میتونی از جم های قدرتی که قدرت اسلحه رو بالاتر میبره استفاده کنی ( که این مهمترینشه و باید کل چالیس ها مخصوصا چالیس های لول 4 و 5 رو کامل بری تا جم های قدرتی خوبی اونجا پیدا کنی .

سپس استفاده از rune های مختلف که یک سری قدرت حملات رو زیاد میکنند مثل ریون clawmark که قدرت Visceral Attacks رو بالا میبره

و در اخر هم استفاده از fire paper و bolt paper که قدرت تهاجی و دمیج اسلحه رو بالاتر میبره

5-واسه باسهای فرعی هر زمانی میتونی بری بزنیشون فقط باس های اصلی هستند که باید حتما زده بشن تا بتونی وارد مراحل بعدی بشی

6- اون آتیش و رعد و برق از آیتم های fire paper و bolt paper استفاده میکنند که فقط کافیه روش بری و use رو بزنی . این دوتا در هر دوتا فروشگاه داخل هانتر دریم قابل خرید هستش

7- اگه منظورت اسلحه Whirligig Saw هستش که توی دی ال سی old hunter هستش

آخرین ویرایش:
قیمت نسخه کامل بازی با بسته الحاقیش از 49 دلار شد 35 دلار ): نمیدونم چرا قیمت بسته الحاقیش پایین نیومد.

اههههههههههههههه وسط بازی بودم برق رفت برگشتم بازی رو شروع کردم زد new game |||||||||||: راهی نیست سیوم رو برگردونم؟؟؟ )))))))))))))))))))))):

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or