PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
درود بر تو ایولا:-bd
خدایی پلات این بازی شاهکاره!
...
1-اقا میگم این باس Martyr Logarius رو چطور بکشم بابای منو در اورد!
پ.ن:چند لحظه پیش MICOLASH رو کشتم اما از اون سمت گیر این باس Martyr شدم!
...
2-من متاسفانه چون اسامی هنوز حفظ نیستم راجب Amygdala و Ebrietas که بالا گفتین سوال دارم:
کدوم باس ها مربوط بهش میشن؟
اگر باس هاش رو شکست بدم یعنی میتونم بلاخره وارد ritual اول بشم؟
پ.ن:بله منم دوست دارم بازی رو پلات کنم حتی اگه 3 ماه طول بکشه:D
فدات داداش
1- برای منم Logarius یکی از سخت ترین باس ها بود. اولش که فقط از جادو استفاده میکنه و یه سری جمجمه تو هوا پخش میشه، سریع یه تیر بزنش تا نتونه کاری بکنه بعد چند تا ضربه با شمشیر بزن بیا عقب
همین کارو تکرار کن تا جایی که شمشیرش رو در بیاره، این قسمت هم فقط به پشتش جاخالی بده، جلوش بایستی به فنا میری. Fire Paper هم خوب روش جواب میده
2- درباره Amygdala یکی دو صفحه پیش توضیح دادم. اول برو Grand Cathedral اومدی بیرون برو سمت چپ تا برسی به دو تا هانتر که بهت حمله میکنن، اونارو زدی از پله برو پایین میرسی به یه ساختمون اونجا یه هیولا هست که شما رو بلند میکنه میبره یه منطقه دیگه ولی باید قبلش Tonsil Stone رو داشته باشی
برای Ebrietas هم باید بری به Cathedral Ward در سمت راست، وقتی از پل گذشتی طبقه اخر همون ساختمون یه در هست که میرسی به Upper Cathedral که دو باس Ebrietas و Celestial Emissary هستن
===========
برای پلات اینجا برو همه چیزو توضیح داده
Bloodborne - Trophy Guide and Roadmap - PlaystationTrophies.org

• Like
Reactions: voldmort
فدات داداش
1- برای منم Logarius یکی از سخت ترین باس ها بود. اولش که فقط از جادو استفاده میکنه و یه سری جمجمه تو هوا پخش میشه، سریع یه تیر بزنش تا نتونه کاری بکنه بعد چند تا ضربه با شمشیر بزن بیا عقب
همین کارو تکرار کن تا جایی که شمشیرش رو در بیاره، این قسمت هم فقط به پشتش جاخالی بده، جلوش بایستی به فنا میری. Fire Paper هم خوب روش جواب میده
2- درباره Amygdala یکی دو صفحه پیش توضیح دادم. اول برو Grand Cathedral اومدی بیرون برو سمت چپ تا برسی به دو تا هانتر که بهت حمله میکنن، اونارو زدی از پله برو پایین میرسی به یه ساختمون اونجا یه هیولا هست که شما رو بلند میکنه میبره یه منطقه دیگه ولی باید قبلش Tonsil Stone رو داشته باشی
برای Ebrietas هم باید بری به Cathedral Ward در سمت راست، وقتی از پل گذشتی طبقه اخر همون ساختمون یه در هست که میرسی به Upper Cathedral که دو باس Ebrietas و Celestial Emissary هستن
===========
اون کسی که کلید choir دستشه و مرده رو پیدا کردم ولی راهی بهش نیست.
2. میشه آیدی تلگرام تو بدی؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

فدات داداش
===========
فدات
پس اون Amygdala رو قبلا شکست دادم
میمونه این یکی که پشته دره که متاسفانه اون در بالای برج واسه من بسته هست هنوز!
یادت نیست باید چکار کنم واسش که باز شه؟
پ.ن:بلاخره این Logarius لعنتی رو شکست دادم.اقا WET NURSE رو هم شکست دادم الان دریمز اتیش گرفته!
جریانش چیه؟

آخرین ویرایش:
فدات
پس اون Amygdala رو قبلا شکست دادم
میمونه اینی یکی که پشته دره که متاسفانه اون در بالای برج واسه من بسته هست هنوز!
یادت نیست باید چکار کنم واسش که باز شه؟
پ.ن:همه باس ها از جمله WET NURSE رو هم حتی راحت شکست دادم اما این Logarius لعنتی شده دردسر!
کلید لازم داری! از اینجا میتونی بگیری
To find the upper cathedral key, one needs to go to lamp: Yahar'gul Chapel on the third headstone, turn left and run up the stairs (where the old ladies are). Look on the left side of this plateau, you'll see a hole in the fence, jump down there. Head inside the building and jump down in the hole inside the room.
برو به Yahar'gul Chapel از پله که رفتی بالا سمت چپــت قسمتی از حصار شکسته، بپر پایین تو یه اتاق اسکلت کلید رو داره(تو قفس هست باید از بالا بپری توش)

• Like
کلید لازم داری! از اینجا میتونی بگیری
To find the upper cathedral key, one needs to go to lamp: Yahar'gul Chapel on the third headstone, turn left and run up the stairs (where the old ladies are). Look on the left side of this plateau, you'll see a hole in the fence, jump down there. Head inside the building and jump down in the hole inside the room.
برو به Yahar'gul Chapel از پله که رفتی بالا سمت چپــت قسمتی از حصار شکسته، بپر پایین تو یه اتاق اسکلت کلید رو داره(تو قفس هست باید از بالا بپری توش)
مرسی داش
منظورت از پله ها همین پیش لامپ Yahar'gul Chapel که از پله تا بالا میزی لیزر میندازه دیگه؟درسته؟
اقا من دوتا CORD دارم الان(به اشتباه کورد توی کلینک رو از دست دادم)
هر چی توی منطقه TOMB... میگردم اریانا رو پیدا نمیکنم(دقیقا کجاشه؟)

آخرین ویرایش:
مرسی داش
منظورت از پله ها همین پیش لامپ Yahar'gul Chapel که از پله تا بالا میزی لیزر میندازه دیگه؟درسته؟
اقا من دوتا CORD دارم الان(به اشتباه کورد توی کلینک رو از دست دادم)
هر چی توی منطقه TOMB... میگردم اریانا رو پیدا نمیکنم(دقیقا کجاشه؟)
Cathedral Ward جایی که دو تا از اون غول های بزرگ تو یه میدون هست باید بری تو کوچه کنار یه خونه چراغ قرمز هست، باهاش حرف میزنی میفرستیش به Oedon Chapel.

• Like
Cathedral Ward جایی که دو تا از اون غول های بزرگ تو یه میدون هست باید بری تو کوچه کنار یه خونه چراغ قرمز هست، باهاش حرف میزنی میفرستیش به Oedon Chapel.
داداش متوجه منظورم نشدین
قبلا با اریانا صحبت کردم و فرستادمش به منطقه Oedon
منظورم اینه کجا دقیقا باید برگردم تا ببینمش و کورد رو بگیرم:)(همه جا رو گشتم پیداش نکردم)

آخرین ویرایش:
داداش متوجه منظورم نشدین
قبلا با اریانا صحبت کردم و فرستادمش به منطقه Oedon
منظورم اینه کجا دقیقا باید برگردم تا ببینمش و کورد رو بگیرم:)(همه جا رو گشتم پیداش نکردم)
پ.ن:واسه اون کلید منظورت اینه از پله های همین پیش لامپ Yahar'gul Chapel که تا بالا میری این عنکبوته زارتی لیزر میندازه دیگه؟درسته؟
برو Cathedral ward به جای اینکه بری جلو برگرد عقب، میبینی اریانا رو(لکه های خون هم روی زمین هست)
اره همونجاست.

• Like
برو Cathedral ward به جای اینکه بری جلو برگرد عقب، میبینی اریانا رو(لکه های خون هم روی زمین هست)
اره همونجاست.
فکر کنم اریانا رو کشتن چون پر از خون بود بعد جسد یه دختری هم افتاده بود اونجا!
بقیه جاها رو گشتم هم متاسفانه هیچی نبود
یعنی کشتنش کورد هم پرید؟:-?:D

اوه... فکر کنم باید یه دور دیگه بازیو از اول بری تا بتونی پایان اصلی رو ببینی
حتما اون آدمی که توی Forbidden woods بود رو اوردی به Oedon Chapel زد اریانا رو کشت :D
نباید میاوردی اون خانواده خودش رو هم کشته!!
======
اگه اونجا یه نوزاد دیدی بزنش احتمالا کورد رو بده

• Like
حتما اون آدمی که توی Forbidden woods بود رو اوردی به Oedon Chapel زد اریانا رو کشت :D
======
نوزادی نبود احتمالا پریده~X(:D(دور بعد جبران میکنم خخ)
باس CELESIAL EMISTRY رو هم کشتم فکر کنم فقط باس قهرمان مونده
مرسی از راهنماییت فقط قطعا واسه اون چالیس ها ازت سوالم میپرسم;;)

• Like
Reactions: JAVAD20
======
جواد عزیز اقا گفتی که این دو باس رو که شکست بدم چالیس گیرم میاد که اومد.مرسی
الان من سه چالیس:
1-pthumeru
2-
3-loran
4-isz
رو دارم.
چالیس دوم که hintertomb هست رو ندارم(واسش چه کاری باید انجام بدم)
چیزی رو جا انداختم؟(مطمنم تمام باس ها اصلی و فرعی به جز باس اخر قهرمان رو کشتم)

جواد عزیز اقا گفتی که این دو باس رو که شکست بدم چالیس گیرم میاد که اومد.مرسی
الان من سه چالیس:
1-pthumeru
2-
3-loran
4-isz
رو دارم.
چالیس دوم که hintertomb هست رو ندارم(واسش چه کاری باید انجام بدم)
چیزی رو جا انداختم؟(مطمنم تمام باس ها اصلی و فرعی به جز باس اخر قهرمان رو کشتم)
Hintertomb رو تو همون Pthumeru پیدا میکنی. البته اصلا Hintertomb برای هیچ کدوم از تروفی ها لازم نیست
بعد اینکه Celestial رو زدی، دقیقا جلوی همون لامپ یه پنجره هست بشکون یه باس دیگه هم داره
برای این چالیس ها هم این جا برین کامل توضیح داده باید چی کار کنی چون خیلی طولانیه اگه بخوام بگم
Yharnam, Pthumerian Queen Trophy - Bloodborne - PlaystationTrophies.org

• Like
Hintertomb رو تو همون Pthumeru پیدا میکنی. البته اصلا Hintertomb برای هیچ کدوم از تروفی ها لازم نیست
بعد اینکه Celestial رو زدی، دقیقا جلوی همون لامپ یه پنجره هست بشکون یه باس دیگه هم داره
برای این چالیس ها هم این جا برین کامل توضیح داده باید چی کار کنی چون خیلی طولانیه اگه بخوام بگم
Yharnam, Pthumerian Queen Trophy - Bloodborne - PlaystationTrophies.org
بله اون شیشه رو همون موقع شکستم و باسش رو شکست دادم
Pthumeru کدوم قسمت بود؟:D(گیج شدم)
........
یه جایی خوندم که الان قبل اینکه بیام وارد اون در توی هانتر دریمز بشم اول سیو بازی رو بردارم تا مجبور نشم چندبار از اول بازی کنم برای دیدن اخر بازی که سه مدل هست
یه بارش گفته sumbit بزنم
یه بارش refuse
یه بارم گفته قبل ورود اون سه تا کورد رو بخورم تا اول با moon presense مبارزه کنم(که اینو میزارم زمانی که سه تا رو تکمیل کردم)
درسته؟

...
ببینید سوال اصلی من واسه چالیس ها اینه که روی هر مرحله که میزنم فکر میکنم باید 4 چالیس حتما داشته باشم و
برای هر چالیس هم یه سری ایتم نوشته شده که مثلا گفته فلان جنس رو 4 تا داشته باش و فلانی رو 8 تا بعلاوه مثلا 1000 hp
من اول باید چهار چالیس رو اول پیدا کنم بعد این موادی که گفته رو ؟
چون نگاه که کردم کلا هیچ کدوم از ایتم هایی که چالیس ها میخواد رو ندارم انگار!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or