PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام من تو چلیس یکی مونده به اخری هستم خوردم به اون سه تا غوله که یکیشون اسلحه دستشه نمیشه سه تاشونو زد یه بارم دوتاشو زدم اخریش دخلم اورد چیکار کنم قلق خاصی هست ایا ؟

سلام من 3تا سوال داشتم لطفا جواب بدین
1- من قبله اینکه rom رو بکشم رفتم تو losefka clinic که یه دختر با لباس سفید بهم حمله کرد زد منو کشت:D
حالا نمیدونم این losefka بوده یا نه:-s
حالا به فرضه اینکه این losefka بوده باشه من الان بعده کشتنه rom نمیتونم از losefka بنده ناف یا همون cord رو بگیرم؟
چون قبله کشتنه rom میکن نباس با losefka درگیر شد:-<
اگه من این cord رو نگیرم چطور باید به پایان اصلیه بازی برسم؟ چون باید 3تا cord داشته باشم و با این حساب فقط 2تا دارم~X(

2-خب دومین سوالم اینه که کی باید این cord ها رو use کنم؟
چون من یکیش رو تو تو هانتر دریم قدیمی پیدا کردم و بلافاصله use کردم:)
میخواستم بدونم الان مشکلی پیش نمیادو من اگه 2تا دیگه cord پیدا کنم و use کنم به پایان اصلی میرسم؟:-?

3-سواله اخرم اینه که ایا بجز 3تا cord که یکیشو از losefka میگیرم یکیش هم بعد از کشتنه nurse بدست میارم و یکیش هم تو هانتر دریم قدیمی پیدا میکنم
بنده نافه دیگه ای هم هست؟کجا میتونم پیداش کنم؟
لطفا منو راهنمایی کنین خیلی واسم مهمه
سلام
در صفحات قبل دوست عزیز MAKEDREAM کامل توضیح داد راجب cord
من واس شما کپی میکنم
...
آیتم cord چهارتا کلا در بازی هستش. شما برای اینکه بتونی پایان کامل پنهانی بازی رو ببینی باید حداقل سه تا آیتم cord رو بدست آورده باشی.محل این چهار آیتم رو توضیح میدم
اولیش در منطقه abandoned old workshop که در سه صفحه قبل توضیح داده شده
دومی توسط آریانا. به این شکل که قبلش در پنجره ای که چراغ قرمز داره باهاش صحبت کرده باشی و به یه منطقه امن بفرستیش مثلا من میفرستمش tomb of odeon. محل پنجره آریانا بزار اینطوری بهت آدرس بدم که اون میدون خیلی بزرگ جلوی اون پله های سرتاسری grand cathedral رو یادته؟ از اون میدون به سمت در بزرگ اون سمتش که بری نرسیده به در یه کوچه باریک سمت راستش هستش که اگه یادت باشه یه دشمن با اسلحه آتیشی بهت حمله میکرد. همین کوچه رو بری پایین به جایی میرسی که سمت راست یه طرف میره ولی شما باید بری سمت چپ و در آخر کوچه پنجره آریانا هستش. بعد از اینکه فرستادیش منطقه امن دفعه بعدی که مثلا رفتی tomb of odeon آریانا رو اونجا میبینی که بهت آیتم blood of ariana رو میده. برای اینکه cord رو ازش بگیری باید وقتی که باس Rom رو که بعد از باس منطقه forbidden woods باهاش روبرو میشی زدی باید برگردی منطقه tomb of odeon اونجایی که اوایل بازی درشو با کلید باز کردی و کمی جلوتر بعد از اون راه باریک قبل از اون پله ای که ازش بالا میرفتی اونجا آریانارو میبینی با یه موجود عجیب. بزن هر دو رو بکش. دومین cord رو اینجا میگیری
سومین cord توی کلینیک اول بازی هستش. به این شکل که اول بازی باید از پشت در بسته شده با لوفسکا صحبت کنی و دقیقا بعد از اینکه باس rom رو زدی بری اونجا به حالت مریض روی تخت خوابیده اونجا میکشیش و سومین cord رو میگیری ولی یادت باشه هرگز قبل از زدن باس rom نری پیشش
چهارمین cord بازی هم بعد از زدن باس mergo wet nurse بهت داده میشه
سه تارو بگیری کافیه و حتما یادت باشه قبل از مبارزه با باس آخر بازی که gehrman هستش باید این سه cord رو مصرف کنی یعنی روش کلیک کن و use رو بزن. اگر اینکارو نکنی فایده ای نداره

سلام من تو چلیس یکی مونده به اخری هستم خوردم به اون سه تا غوله که یکیشون اسلحه دستشه نمیشه سه تاشونو زد یه بارم دوتاشو زدم اخریش دخلم اورد چیکار کنم قلق خاصی هست ایا ؟
اینکه خیلی اسونه، صبر کن برسی به Deflied chalice پدرت در میاد برای هر باس. حتی دشمن های معمولی هم با دو ضربه میکشنت~X(
اول این دو تا رو ببر یه گوشه بعد به اونی که تفنگ داره حمله کن، همین کارو تکرار کن تا بمیره بعدش برو سر دو تا دیگه. سعی کن اصلا عجله نکنی فقط یه ضربه بزن بیا عقب. میتونی از ستون ها هم استفاده کنی تا گلوله بهت نخوره

• Like
Reactions: owj and voldmort
دوستان تقریبا موارد رو گفتن فقط یادتون باشه بعضی از باسها رو حتما نباید بزنی یعنی در داستان اصلی بازی لزومی به زدنشون نیست مثل باس منطقه Nightmare Frontier با نام Amygdal ولی پیشنهاد میکنم برای لذت بردن از بازی تمام جاهای مخفی بازی رو بری . مثلا اون منطقه مخفی که از Forbidden Woods میری و از کلینیک اول بازی سر در میاری که برای گرفتن یکی دیگر از آیتمهای Cord مورد نیاز برای پایان کامل و مخفی بازی لازمه . همچنین شما وقتی به این کلینیک میری یه دعوت نامه برای یه منطقه مخفی دیگر در بازی پیدا میکنی با نام Forsaken Cainhurst Castl که برای اینکه بتونی بری اونجا باید بری به همون منطقه ای که توش باس Hemvick رو زدی یعنی منطقه Hemwick Charnel Lane . جایی که باید بری دقیقا اون ستونی هستش که قبل از اون منطقه ای که سربالایی میشه و به سمت غول میری وجود داره . وقتی دعوت نامه رو از کلینیک گرفتی و به اون ستون رسیدی صحنه به صورت فیلمی میشه و بعد از ضربدر و وارد شدن به کالسکه وارد منطقه جدید Forsaken Cainhurst Castl میشی . اینجا هم ضروری نیست بری و فقط برای لذت بردن از بازیه اما اگر رفتی و واردش شدی یادت باشه وقتی باسشو با نام Martyr Logarius زدی کلاهشو رو سرت بزاری و کمی جلوتر بری صحنه فیلمی میشه و با Annalise, Queen of the Vilebloods روبرو میشی . اونجا باید نرسیده بهش احترام بزاری و....
مرسی با راهنمایی شما به این منطقه هم رسیدم
آون cord منطقه شبیه به هانتر دریمز رو هم گرفتم اما یه اشتباه کردم قبل از کشتن باس عنکبوت رفتم کلینیک و دختره رو کشتم
حالا مجبورم دوتا cord دیگه رو حتما بگیرم
آقا من هرچی میگردم این دختره رو نمی بینم توی منطقه tomb of oedon
میشه دقیق بگی از کجا؟
وقتی از لامپ tomb of oedon شروع میکنم دقیقا لامپ جاییه که باس پدر... که تو قبرستان بود رو کشتم
الان باید از پله ها بالا برم و کجا رو بگردم دقیقا؟
ممنون

اینکه خیلی اسونه، صبر کن برسی به Deflied chalice پدرت در میاد برای هر باس. حتی دشمن های معمولی هم با دو ضربه میکشنت~X(
اول این دو تا رو ببر یه گوشه بعد به اونی که تفنگ داره حمله کن، همین کارو تکرار کن تا بمیره بعدش برو سر دو تا دیگه. سعی کن اصلا عجله نکنی فقط یه ضربه بزن بیا عقب. میتونی از ستون ها هم استفاده کنی تا گلوله بهت نخوره
دادا چون آنلاینی و بحث چالیس ها هست یه سوال فنی داشتم خدمتت
من هنوز ritual altar ها رو شروع نکردم
از چه زمانی میتونم شروعشون کنم؟
بعد از اتمام بازی یا همین حین بازی هم میشه؟
تازه به لول 80 رسیدم و باس rom رو هم کشتم
وقتی روی اولین مرحله میزنم مثل اینکه چهارتا چالیسی نیاز داره
من فقط pthumeru رو دارم
بقیش رو از کجا پیدا کنم
سلام
در صفحات قبل دوست عزیز MAKEDREAM کامل توضیح داد راجب cord
من واس شما کپی میکنم
...
آیتم cord چهارتا کلا در بازی هستش. شما برای اینکه بتونی پایان کامل پنهانی بازی رو ببینی باید حداقل سه تا آیتم cord رو بدست آورده باشی.محل این چهار آیتم رو توضیح میدم
اولیش در منطقه abandoned old workshop که در سه صفحه قبل توضیح داده شده
دومی توسط آریانا. به این شکل که قبلش در پنجره ای که چراغ قرمز داره باهاش صحبت کرده باشی و به یه منطقه امن بفرستیش مثلا من میفرستمش tomb of odeon. محل پنجره آریانا بزار اینطوری بهت آدرس بدم که اون میدون خیلی بزرگ جلوی اون پله های سرتاسری grand cathedral رو یادته؟ از اون میدون به سمت در بزرگ اون سمتش که بری نرسیده به در یه کوچه باریک سمت راستش هستش که اگه یادت باشه یه دشمن با اسلحه آتیشی بهت حمله میکرد. همین کوچه رو بری پایین به جایی میرسی که سمت راست یه طرف میره ولی شما باید بری سمت چپ و در آخر کوچه پنجره آریانا هستش. بعد از اینکه فرستادیش منطقه امن دفعه بعدی که مثلا رفتی tomb of odeon آریانا رو اونجا میبینی که بهت آیتم blood of ariana رو میده. برای اینکه cord رو ازش بگیری باید وقتی که باس Rom رو که بعد از باس منطقه forbidden woods باهاش روبرو میشی زدی باید برگردی منطقه tomb of odeon اونجایی که اوایل بازی درشو با کلید باز کردی و کمی جلوتر بعد از اون راه باریک قبل از اون پله ای که ازش بالا میرفتی اونجا آریانارو میبینی با یه موجود عجیب. بزن هر دو رو بکش. دومین cord رو اینجا میگیری
سومین cord توی کلینیک اول بازی هستش. به این شکل که اول بازی باید از پشت در بسته شده با لوفسکا صحبت کنی و دقیقا بعد از اینکه باس rom رو زدی بری اونجا به حالت مریض روی تخت خوابیده اونجا میکشیش و سومین cord رو میگیری ولی یادت باشه هرگز قبل از زدن باس rom نری پیشش
چهارمین cord بازی هم بعد از زدن باس mergo wet nurse بهت داده میشه
سه تارو بگیری کافیه و حتما یادت باشه قبل از مبارزه با باس آخر بازی که gehrman هستش باید این سه cord رو مصرف کنی یعنی روش کلیک کن و use رو بزن. اگر اینکارو نکنی فایده ای نداره
ذمت گرم الان به یه مشکل دیکه برخورد کردم:O
اقا میرم که اون دختره رو بفرستم یه جای امن(اون ذختره ariana) باهاش صحبت میکنم ولی فقط یه گزینه واسم میاد که جوابش رو بدم و اونم نه هست:-s
چطوری باس یفرستمش بره tomb of odeon?????

ذمت گرم الان به یه مشکل دیکه برخورد کردم:O
اقا میرم که اون دختره رو بفرستم یه جای امن(اون ذختره ariana) باهاش صحبت میکنم ولی فقط یه گزینه واسم میاد که جوابش رو بدم و اونم نه هست:-s
چطوری باس یفرستمش بره tomb of odeon?????
اگر اشتباه نکنم واس اینکه بتونی با اریانا صحبت کنی و به مسیر دلخواه بفرستیش باید قبل از کشتن باس rom انجام بشه اینکار
بازم کاملا مطمین نیستم

دادا چون آنلاینی و بحث چالیس ها هست یه سوال فنی داشتم خدمتت
من هنوز ritual altar ها رو شروع نکردم
از چه زمانی میتونم شروعشون کنم؟
بعد از اتمام بازی یا همین حین بازی هم میشه؟
تازه به لول 80 رسیدم و باس rom رو هم کشتم
وقتی روی اولین مرحله میزنم مثل اینکه چهارتا چالیسی نیاز داره
من فقط pthumeru رو دارم
بقیش رو از کجا پیدا کنم
برای چالیس های دیگه باید دو تا باس Amygdala و Ebrietas رو شکست بدی که هر دو تا فرعی هستند.
فرقی نداره هر وقت بخوای میتونی بری حتی میتونی چند تا از مراحلش رو بری بقیش رو بزاری برای New game+ از ادامش بری
برای هر چالیس هم یه سری پیش نیاز داره که باید اول pthumeru رو کامل کنی تا بتونی وارد چالس های دیگه بشی. به نظرم اگه نمیخوای پلات کنی این قسمت رو بزار کنار چون خیلی خسته کنندست

• Like
Reactions: voldmort
اقا من 36 تا insight داشتم ولی الان 14 تا دارم:-??
چرا کم شد insightم؟ دلیله خاصی داره؟اصن همچین اتفاقی واسه شما افتاده؟خیلی فشار اومد بهم اخه 36 تا داشتم الان 14 تا دارم:((
این insight بجز تو خریدنه بعضی ایتم ها دیگه چه کاربردی داره؟

اقا من 36 تا insight داشتم ولی الان 14 تا دارم:-??
چرا کم شد insightم؟ دلیله خاصی داره؟اصن همچین اتفاقی واسه شما افتاده؟خیلی فشار اومد بهم اخه 36 تا داشتم الان 14 تا دارم:((
این insight بجز تو خریدنه بعضی ایتم ها دیگه چه کاربردی داره؟
.
دوست عزیز شما وقتی از Beckoning Bell استفاده میکنی یکی از insight هات کم میشه. به علاوه Brainsucker هم اگر بگیرن و مغز اتو "ساک" بزنن!! یدونه و برخی هاشون سه تا insght ازت کم میکنه..
.
شما علاوه بر خرید میتونی برخی ندیده هارو بعضی از جاهای بازی ببینی! یا بعضی صداها رو بشنوی!
.
توضیحات : تگ اسپویل من غیر فعاله ! :|

گرفتم بالاخره... :((:((
ysup8koviven80x9flg5.png

گرفتم بالاخره... :((:((
درود بر تو ایولا:-bd
خدایی پلات این بازی شاهکاره!
...
1-اقا میگم این باس Martyr Logarius رو چطور بکشم بابای منو در اورد!
پ.ن:چند لحظه پیش MICOLASH رو کشتم اما از اون سمت گیر این باس Martyr شدم!
...
2-من متاسفانه چون اسامی هنوز حفظ نیستم راجب Amygdala و Ebrietas که بالا گفتین سوال دارم:
کدوم باس ها مربوط بهش میشن؟
اگر باس هاش رو شکست بدم یعنی میتونم بلاخره وارد ritual اول بشم؟
پ.ن:بله منم دوست دارم بازی رو پلات کنم حتی اگه 3 ماه طول بکشه:D

.
دوست عزیز شما وقتی از Beckoning Bell استفاده میکنی یکی از insight هات کم میشه. به علاوه Brainsucker هم اگر بگیرن و مغز اتو "ساک" بزنن!! یدونه و برخی هاشون سه تا insght ازت کم میکنه..
.
شما علاوه بر خرید میتونی برخی ندیده هارو بعضی از جاهای بازی ببینی! یا بعضی صداها رو بشنوی!
.
توضیحات : تگ اسپویل من غیر فعاله ! :|
اوووووووووووووووه این brainsucker ها منو گرفتن واسه همینه اخه چند بار این بلا رو سرم اوردن:((

اقا این cord ها رو کی باید use کنم؟
من یکیش رو تو old workshop پیدا کردم و بلافاصله use کردم:D
اشکال نداره؟یا حتما باید قبله مبارزه با gehrman استفاده کنم؟

آخرین ویرایش:
اقا این cord ها رو کی باید use کنم؟
من یکیش رو تو old workshop پیدا کردم و بلافاصله use کردم:D
اشکال نداره؟یا حتما باید قبله مبارزه با gehrman استفاده کنم؟
.
فرقی نداره تک تک استفاده کنی! یا سه تا شو با هم...فقط قبل باس نهایی سه تاشو بخور!

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or