PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
Bloodborne Collector’s Edition (€79.99 RRP)

The Bloodborne Collector’s Edition includes:

• Bloodborne PS4 game
  • SteelBook case
  • Premium art book with exclusive concept art
  • Digital soundtrack of the game

Bloodborne Nightmare Edition (€119.99 RRP)

The Bloodborne Nightmare Edition includes the following items housed within a unique Book Tin:

• Bloodborne PS4 game
  • SteelBook case
  • Premium art book with exclusive concept art
  • Digital soundtrack of the game
  • Bloodborne gothic notebook
  • Quill & red ink set
  • “Top Hat” Messenger skin
  • Bell trinket

ظاهرا این پک ها فقط واسه اروپا هستن

تریلرش رو دیدم به نظرم مخلوطی از بازیهای دارک سولز + دویل می کرای هستش
هیچ نواوری توش ندیدم

wtf-reaction.gif

به نظرم این حالت online خوبه D: یه سریا حوصله ندارن وقت صرفش کنن چند نفره میشه زد ( االبته خب همیشه که نه ولی میشه دیگه D: )
ولی coop اش هم روی هم رفته سیستمه عالی داره . خیلی برای farm کردن توی ds 2 میرفتم با بقیه Player ها boss میزدم ×_× حال میداد انصافا
ولی تکی هم اون حسه پیروزی رو میده .... الانم که خونی شده اینطوری D: قشنگ epic میشه D: انگاری رسما کوه کندی

فقط خوبه؟:d 50% کل جذابیتش واسه بخش آنلاینشه به نظرم! من قشنگ نصف 300-400 ساعتی که سر Demon's Souls, Dark Souls & Dark Souls II صرف کردم، صرف Invasion و قتل و غارت بود:d
Co-op خیلی کمتر میرفتم.

چطور همچین برداشتی کردی؟چون ادمش معلومه و یک شمشیر دستشه؟خوب این که تقلیدی از gow هست:d

اگه دارک سولس و دویل می کرای ( مخلوط این 2 بازی رو تجسم کن ) رو بازی کرده باشی و اخرین تریلر این بازی رو هم دیده باشی 100% با حرفم موافق میشی ... اگه غیر این باشه حداقل تو تریلری که من دیدم اینطور بوده... با بقیه سوپر فنها هم هیچ کاری ندارم... در ضمن خودم هم فن ps4 هستم ولی چون وقتشو ندارم و صبح تا شب سر کارم هنوز موفق به خریدش نشدم

آخرین ویرایش:
اگه دارک سولس و دویل می کرای ( مخلوط این 2 بازی رو تجسم کن ) رو بازی کرده باشی و اخرین تریلر این بازی رو هم دیده باشی 100% با حرفم موافق میشی ... اگه غیر این باشه حداقل تو تریلری که من دیدم اینطور بوده... با بقیه سوپر فنها هم هیچ کاری ندارم... در ضمن خودم هم فن ps4 هستم ولی چون وقتشو ندارم و صبح تا شب سر کارم هنوز موفق به خریدش نشدم
اقا تو که صبح تا شب سر کاری خوب شب تا صبح برو سر کار قیده بازی بزن دیگه حرص این بازی های بدون نواوری مخلوط با پنیر اضافه هم نخورb-)

به دیالوگ اول تریلر TGA توجه کردید؟لعنتی روان‌پریشی و نومیدی توش موج میزنه(منظورم نحوه ادا کردنشه)،دقیقا مث DS،چیزی که تو نسخه دوم شاهدش نبودبم.اون خنده آخرش خیلی خوبه :دی

... let there be no doubt,if it moves,you can be sure it's a beast...and even if it doesn't ,well,dont take any chances یه قهقهه روانی هم میزنه :دی

این که یازی شبیه دویل می کرای شده که چیز غیرقابل انکاریه :دی "کمبود نوآوری" داره بیداد میکنه تو بازی،هوار میزنه،نعره میکشه،شیون و افغان میکنه :دی

آخرین ویرایش:
به دیالوگ اول تریلر TGA توجه کردید؟لعنتی روان‌پریشی و نومیدی توش موج میزنه(منظورم نحوه ادا کردنشه)،دقیقا مث DS،چیزی که تو نسخه دوم شاهدش نبودبم.اون خنده آخرش خیلی خوبه :دی

... let there be no doubt,if it moves,you can be sure it's a beast...and even if it doesn't ,well,dont take any chances یه قهقهه روانی هم میزنه :دی

این که یازی شبیه دویل می کرای شده که چیز غیرقابل انکاریه :دی "کمبود نوآوری" داره بیداد میکنه تو بازی،هوار میزنه،نعره میکشه،شیون و افغان میکنه :دی

نوآوری ته کشیده تا آخر این نسل منتظرش نباشید
فقط بازی های ساده و پازل و امثال اینها هنوز ایده های جدیدی توشون پیدا میشه
به هیچ وجه دیگه تو این نسل انتظار نوآوری(حد اقل تو بازی های اکشن همه جوره) نداشته باشید
مثلا نسخه جدید gta یا uncharted بیاد ایده جدید چی دارن؟
فک میکنی witcher 3 نو آوریش چی میتونه باشه؟ از در و دیوار میره بالا یا با چند تا شخصیت بازی میکنی این نوآوریه؟

تو این نسل بیشتر دنبال ارتقاء جنبه های مختلف مثل داستان و گیم پلی و گرافیک و امثالهم باشد

نوآوری ته کشیده تا آخر این نسل منتظرش نباشید
فقط بازی های ساده و پازل و امثال اینها هنوز ایده های جدیدی توشون پیدا میشه
به هیچ وجه دیگه تو این نسل انتظار نوآوری(حد اقل تو بازی های اکشن همه جوره) نداشته باشید
مثلا نسخه جدید gta یا uncharted بیاد ایده جدید چی دارن؟
فک میکنی witcher 3 نو آوریش چی میتونه باشه؟ از در و دیوار میره بالا یا با چند تا شخصیت بازی میکنی این نوآوریه؟

تو این نسل بیشتر دنبال ارتقاء جنبه های مختلف مثل داستان و گیم پلی و گرافیک و امثالهم باشد
چرا ؟
شما تا 2017-18 رفتی برگشتی انگاری :d

GTA بازی نیست که هر سال بدنش بیرون . کلی روش کار و فکر میشه . شما اطمینان داشته باش وقتی میاد طوری میاد که بازم چیزهای جدید برای نشون دادن داشته باشه ....

از در و دیوار بالا میره و با چند شخصیت میشه بازی کردی ؟ این شد نگاه کردن به یک بازی ×_× ؟؟؟؟ هنوز نیومده قضاوت میکنید D: ....

نواوری لزوما اون چیزی که شما فکر میکنید نیست و لزوما فرمولی هم برای عالی شدن یک بازی نیست. خیلی موقها "نواوریهای" زیادی به خرج دادن باعث داغون شده یه بازی هم شده ×_× بستگی داره نواری برای شما چه معنی داشته باشه ! Demon souls نواوری خودش رو به نمایش گذاشت سالهای پیش. لازم نیست حتما 360 بچرخه و کلی مکانیزم جدید معرفی کنی در حالی که میتونه روی همون فرمول بچرحه و همون رو کامل کنه ×_× چندتا بازی مشابه BloodBorn و سری Souls توی این 5 ساله عرضه شد که شما میگی نواوری نداشته ؟

چرا ؟
شما تا 2017-18 رفتی برگشتی انگاری :d

GTA بازی نیست که هر سال بدنش بیرون . کلی روش کار و فکر میشه . شما اطمینان داشته باش وقتی میاد طوری میاد که بازم چیزهای جدید برای نشون دادن داشته باشه ....

از در و دیوار بالا میره و با چند شخصیت میشه بازی کردی ؟ این شد نگاه کردن به یک بازی ×_× ؟؟؟؟ هنوز نیومده قضاوت میکنید D: ....

نواوری لزوما اون چیزی که شما فکر میکنید نیست و لزوما فرمولی هم برای عالی شدن یک بازی نیست. خیلی موقها "نواوریهای" زیادی به خرج دادن باعث داغون شده یه بازی هم شده ×_× بستگی داره نواری برای شما چه معنی داشته باشه ! Demon souls نواوری خودش رو به نمایش گذاشت سالهای پیش. لازم نیست حتما 360 بچرخه و کلی مکانیزم جدید معرفی کنی در حالی که میتونه روی همون فرمول بچرحه و همون رو کامل کنه ×_× چندتا بازی مشابه BloodBorn و سری Souls توی این 5 ساله عرضه شد که شما میگی نواوری نداشته ؟

من نوآوری مهم نیست برام خیلی هم انتظار ندارم
مساله اینه که 1 سالی از عرضه نسل جدید میگذره دیگه هرکی میخواد کلاس منتقد بودن بزاره از یه گیمر کپی باز که دیسک ارجینال تاحالا تو عمرش ندیده تا منتقد های سایت های مطرح بازی نیومده میگن نوآوری نداره تکراریه نمره هم میدن میره پی کارش
ارجاع میدم به همین صفحه قبل
اگ بر مبنای نوآوری باشه امتیاز سری COD دیگه از 50 نباید بالاتر بره غیر از اینه؟

من نوآوری مهم نیست برام خیلی هم انتظار ندارم
مساله اینه که 1 سالی از عرضه نسل جدید میگذره دیگه هرکی میخواد کلاس منتقد بودن بزاره از یه گیمر کپی باز که دیسک ارجینال تاحالا تو عمرش ندیده تا منتقد های سایت های مطرح بازی نیومده میگن نوآوری نداره تکراریه نمره هم میدن میره پی کارش
ارجاع میدم به همین صفحه قبل
اگ بر مبنای نوآوری باشه امتیاز سری COD دیگه از 50 نباید بالاتر بره غیر از اینه؟
مسعله که نسل جدید تازه به صورت رسمی داره از 2015 شروع میشه. حتی تو زمان نسل قبل هم همیشه حوالی 12 الا 15 ماه طول میکشه بازیهای درخوره نسل بعد عرضه بشن . بعد که نسل گذشت ادم میتونه بشینه بگه ایا نواوری و .... به اندازه نسل قبل جهش داشت یا نداشت ×_×
بازیهایی بود که توی بعده خودشون نواوری رو داشتن . ب
به قوله شما بازیهای کوچک و indie هم نواوریهای جالبه خودشون رو داشت D: ....

COD هم اخری با همین فرموله ساده Exo هاش یه تکونی به حال و هوای بازی داد به هر حال !!!

مسعله اصلی سره BloodBorn هست به هر حال که به نظره من نواوری خودش رو داره !!

بهترین بازی 2015 سونی رو نمیتونی تو صفحه اول PS4 Games پیدا کنی:-j:دی باید شرمسار بود

چون دیگه احتمالا خبری از بازی نشه،یه نظرسنجی مثلا کار رو راه میندازه،باعث میشه بحث‌های قشنگی پیش بیاد

بیشتر با کدام جنبه‌ی بلادبورن حال میکنید؟

1.گیم‌پلی
2.لور
3.گرافیک
4.و...

یا آیا بلادبورن گوتی 2015 خواهد شد؟

1.بله
2.خیر
3.اصلا کلاس کاری بازی میازاکی اینه که گوتی نشه و ده سال بعد به عنوان بهترین بازی نسل انتخاب شه

یا اصلا یه چیز دیگه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or