PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
Art و طراحی محیط بازی و دشمنها که فعلا بهتره یعنی نیومده معلومه بهتره با توجه به چیزایی که دیدیم .
میمونه داستان و گیم پلی .
البته من یه چیز دیگه هم از بازی میخوام و اونم اینه که بازی طولانی باشه .
Emi Evans هم میخوام البته نه فقط برای Credits ... تو خود بازی هم آهنگ داشته باشه دیگه عالی میشه .

اینا همش سلیقه‌ایه،محیط و طراحی و دشمنا رو انصافا چطوری میخوای مقایسه کنی؟:دی
میمونه داستان که من افسانه‌ها و فولکلورهای ولزی رو بیشتر میپسندم،اما الان به خاطر بلادبورن به فولکورهای اروپای شرقی هم علاقه‌مند شدم :دی
خوبی میازاکی اینه که به همه جا سرک میکشه،مثلا تو DS حتی از کمبوجیه هم الهام گرفته بود،یا شخصیت آرتوریاس از رو از روی Gutts شخصیت انیمهBeresk(یا مانگا نمیدونم) گرفت که من از اون به بعد فهمیدم انیمه برنامه کودک نیست :دی
حالا تو بلادبورن هم یه سری دم و دستگاه آزمایشگاهی دیدیم،من احتمال میدم به سر به دکتر جکیل هم زده :دی
ببین بلادبورن میشه در حد DS ، بهتر شدنش اینه که مثلا افت‌فریمی که چند جا DS داشت رو نداشته باشه،بقیه میره رو سلیقه.

@ Reza Tael حاجی دکتر جکیل و قلعه دراکولا وای وای یعنی این چیزا تو بازی باشه چی میشه . یه npc ـیی کسی هم اون گوشه کنار نشسته باشه تو تاریکی باهاش حرف بزنیم :x. خیلی خوب میشه خیلی ...

این عکس و ببینید و به دست چپ دشمن دقت کنید :

تو این عکس هم دست چپ دشمن رو ببینید :

به صورت غیرعادی دست چپ خیلی بزرگتر از دست راسته.

حالا اینم دست چپ Cleric Beast ک بسیار بزرگتر از راستشه.

به نظر میرسه که این دلیلش همون بیماری Beast باشه.حالا رفته رفته هر چی بگذره ظواهر دیگه هم تغییر میکنه(مثلا میشه عکس ها رو ترتیبی هم نگاه کرد) اما این احتمالا از اولین هاشه.و اینم در نظر بگیرید که ما هم دیگرگون میشیم.
---------------------------------------------------------------
راستی ما رو شاید گرفتن بردن ،احتمالا موقع ریلیز بازی نیستم،پنجاه پنجاهه،اما اگه نبودم و بازی اومد و ترکوند،نمیخواد تو تاپیک امتیازش "طائل نبودی ببینی..." بخونید :دی انتظار متای بسیار بالا هم نداشته باشید، همون 89-90،و همیشه تو خاطرتون باشه که معنویات > مادیات :دی

تریلر The Game Awards:

1080p - Mediafire

~~~~~~~~~

باکس آرت نهایی:

8evcf3sbs614lp6rqmr4.jpg

آخرین ویرایش:
عجب باسي بود بسي عالي......:dتريلراي بازي خودشون جايزه دارن چه برسه به خود بازي:d
اتمسفر بازي فوق العادس بعد اينهمه سال بازي كردن اتمسفر به اين سنگيني تو اين سبك نديدم

.

به خاطر آبی بودن بسته و Header باکس آرت بازیهای PS4 فک کنم کم کم باکس آرت انحصاریهاش به سمت همین رنگهایی میره که با آبی همخونی داشته باشه :دی حداقل باکس آرت فعلی BB که اینجوریه :دی حالا نمی دونم مثلاً آنچارتد اون آرت نیت میره روی باکس بازی یا نه ولی اگه همون باشه دقت کنید توی اونم از لباس نیت بگیر تا حال و هوای محیط آبیه ولی Dark تر :دی اگه مثل PS3 استایل مشکی قرمز Header حفظ میشد ، طرح های با درون مایه ی مشکی و قهوه ای و اینا بیشتر بهش میومد ولی الان نه :دی الان مثلاً باکس شات اوردر اوج پارادوکسه :دی توی همون اوردر یه جای اون طرح قهوه ای طلایی اگه میومدن همون محیط مه آلود لندن رو میذاشتن بیشتر بهش میومد :دی
اینهمه روضه خوندم که بگم خلاصه طرح ، طرح خوبیه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or