PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اینم یه NPC دیگه به نام Gyula ک مهارت‌های خیره‌کننده‌ای داره،سال‌های زیادیه که کسی خبری ازش نداره،اما وقتی در حال جستجو در قسمت‌های قدیمی شهر هستید،شاید بهش برخورد کنید.

bloodbourne-2.jpg

یکی از جاهایی که برای پیدا کردن حقیقت بلادبورن باید بهش سفر کنید،قلعه Cainhurst هست.مکانی متروکه و یخ‌زده که قامتش از دور،حتی از بین مه غلیظ دریاچه مشخصه،ولی رسیدن به اونجا آسون نخواهد بود.خانواده اصیل و نجیبی ک روزی در اینجا زندگی میکردند،حالا بدون جا گذاشتن رد پایی ناپدید شدن.چ اتفاقی برای این خانواده که نسل‌های متوالی بر اینجا حکومت میکردند پیش اومده؟

bloodbourne-5.jpg

در گودال‌های عمیق شهر Yharnam خرابه‌های چند طبقه‌ای وجود داره که به نظر بسیار قدیمی‌تر از خود شهر میان و توسط چیزی غیر از دست انسان ساخته شدن.چیز عجیبی که وجود داره اینه که این خرابه‌ها برای هر hunterـی که شجاعت لازم برای ورود بهش رو داره،به صورت متفاوتی ظاهر میشه.

bloodbourne-7.jpg

این اسلحه که دستشو رو میبینید؟:arrowd:

bloodbourne-4.jpg

ترنسفورم که بشه میشه این:arrowd:

lj53j7ra1l2vxm4e2c65.jpg

سونی باید حتما به فکر خرید این استدیو فوق العاده باشه.به شخصه معتقدم هیچ قیمتی نمیشه برای این استدیو با استعداد های فوق العاده ای که داره اللخصوص میازاکی گذاشت و هرچقدر هم بگی کمه!! هر دفعه اطلاعات جدیدی از بازی رو میخونم برای اون فردی که برای اولین بار به فکر همکاری با این استدیو و میازاکی برای ساخت انحصاری افتاد صلوات میفرستم و میگم ( خدا خیرش بده ). اگه جای سونی بودم در یکسری از استدیو های اضافم رو میبستم و به جاش روی خرید این استدیو و انحصاری کردن عناوینش سرمایه میزاشتم

به طرز وحشتناکی اطلاعات بازی فِر دهندس ! :دی یعنی خیلی راحت هر سلیقه ای رو ارضا میکنه ! از یکی مثل من که محو یه سری کرکتر دیزاین ژاپنیش شدم تا کسی که عاشق تم و محیط گوتیک و اینا باشه :دی تا اینجا همه چیش عالی بوده ... دشمن ها ، باس ها ، سلاح ها و ... اصن نمیشه اسم برد :دی
این سلاح آخری هم بد جور یاد و خاطره ی The Two Thrones رو زنده کرد :دی

بنظر من بلادبورن و اوردر جذاب و زیباترین کانسپت هارو بین بازی هایی که تو این چند وقته معرفی شدن دارن. اتمسفر حاکم بر انها، معماری، شخصیت عا، سلاح ها، همشون بدیع و مسحور کننده هستن. به این نگاه کنید، یعنی قشنگ دقت کنید. به همه چیزش!واقعا توضیح لازم نداره، اگه درست نگاه کنید متوجه میشید که خود تصویر گویاس و داره با شما حرف میزنه. از اینکه انجا چقدر هوا سرده، یا همه چیز مرموز و خطرناکه. کاملا شرایط رو داره میگه. فقط ایراد اینه که تا بازی کردن تو این قلعه هنوز زمان زیادی مونده و طاقت ما هم کم.

6burmf5k8d5kqlyjicfq.jpg

اولا میگفتم چقدر الکی و کشکی هی از این بازی تعریف میکنن این که هیچی نداره
ولی کم کم داره ازش خوشم میاد خیلی سلاح ها مریضی داره مخصوصا اون تیغه(تیغه آرایشگاه) که بازش میکنه تو دمو دیدم حال کردم
گرچه هیچ کدوم از سریه سولز رو بازی نکردم ولی خیلی از این داره خوشمان میاد

اینو یکی بگیره مستقیم کنه که مادر بگرید :دی مبارزه با همون باسیه که میگه Umbasa،ولی این که Gascoigne بود،همون NPC که تو تریلر دایرکت-فید میاد کمکمون...
watch?v=XVCWFOU_PuA

موسیقی،موسیقی،موسیقی ^:)^

اینو یکی بگیره مستقیم کنه که مادر بگرید :دی مبارزه با همون باسیه که میگه Umbasa،ولی این که Gascoigne بود،همون NPC که تو تریلر دایرکت-فید میاد کمکمون...
watch?v=XVCWFOU_PuA

موسیقی،موسیقی،موسیقی ^:)^
بیا آقا بیا:
دانلود
:biggrin1:

WOW!!!!
چقدر Tense بود فایتش! با اینکه من نظاره گر بودم ولی نفس تو سینه ام حبس شده بود!
یارو اصلا بلد نبود بازی کنه:| مثل ماست وایمیساد و فرت فرت مولوتو پرت میکرد. دریغ از یه ضربه Melee:|
ولی خود باس خوب بود هر چند به نظر میومد ساده باشه چون دامنه حرکاتش محدود بود:d ولی اون لحظه ای که Beast شد عالی بود:d ضرباتش خیلی خفن و سریع بودن:d دقیقا اون پرشی هم که انجام داد منو یاد آرتوریاس انداخت که دقیقا همینجوری میپرید و نفله-ت میکرد:d

از DS بهتر بشه که ما باید سوی بیابان‌ها رفتندی و نعره‌ها زدندندی و خشتک‌ها پاره کردندی :دی
از DS بهتر میدونی یعنی چی؟:دی
Art و طراحی محیط بازی و دشمنها که فعلا بهتره یعنی نیومده معلومه بهتره با توجه به چیزایی که دیدیم .
میمونه داستان و گیم پلی .
البته من یه چیز دیگه هم از بازی میخوام و اونم اینه که بازی طولانی باشه .
Emi Evans هم میخوام البته نه فقط برای Credits ... تو خود بازی هم آهنگ داشته باشه دیگه عالی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or