PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام
بر وب بچ گل این زنگ که برای کمک کردن به دیگران هست کجاست؟؟ من زنگ درخواست کمک رو دارم اما زنگ کمک به دیگران رو ندارم هرچی گشتم هم نبود ممنون میشم کمک کنید

سلام
بر وب بچ گل این زنگ که برای کمک کردن به دیگران هست کجاست؟؟ من زنگ درخواست کمک رو دارم اما زنگ کمک به دیگران رو ندارم هرچی گشتم هم نبود ممنون میشم کمک کنید
سلام
تو هانتر دریم باید بری تو حوض insight زنگشو بخری

• Like
Reactions: Mahthenewgamer
درود
سوالم شاید عجیب باشه ولی: چه طور میشه تو بلاد hardcore شد؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
همش مربوط به تمرین و قدرت ذهنیه ! حرکات دشمن مخصوصا باس هارو قشنگ انالیز کن الکی Dodge نکن !
ببین هر اسلحه ای برای چه کاری خوبه اسلحه سبک و سنگین و ....

همش مربوط به تمرین و قدرت ذهنیه ! حرکات دشمن مخصوصا باس هارو قشنگ انالیز کن الکی Dodge نکن !
ببین هر اسلحه ای برای چه کاری خوبه اسلحه سبک و سنگین و ....
من تمرین میکنم ولی بازم باس ها منو له میکنن!
هرقدر هم سعی میکنم نمیتونم تو pvp هم شاخ بشم

این بازی طوری طراحی شده ، که هر چقدر که شما قوی میشی یا به اصلاح Level ات میره بالا Boss ها و Enemy ها هم چند درصد قوی میشن. بنابراین هیچ وقت توی این بازی قدرت مطلق نمیشی. اما توی لول های 300 داستان مبارزه ها یکم ساده تر میشه ، چون راحت نمیمیری. همانطور که اقای @Hero Man گفت زدن Boss بسته به مهارت طرف هست که به موقع Dogde کنه و دقیقا بدونه کجا را بزنه ، با چه اسلحه ای بزنه. توی PVP هم که 100% به مهارت دشمن مقابل و از همه مهم تر اینترنت شما هم بستگی داره ، یعنی اگر lag داشته باشی خیلی سخت می توانی دشمنت را بزنی چون طرف مقابل همیشه چند صدم ثانیه از شما جلوتر هست و شما حرکتش را نمی بینی ،من معمولا با کاهش پینگ بازی می کردم مشکلی در PVP نداشتم اما عادی که وصل میشدم با Level 200 هم نمی توانستم کسی را بزنم.

به نظر من بهترین شمشیر قدرتی بازی همون لودویگ هستش. من الان فکر کنم نزدیکیای لول 500 هستم. کلا چون سبک قدرتی کار میکنم بهترین اسلحه ها همون لودویگ و هانتر اکسه همون تبر هستش. توی اسلحه های دی ال سی اولد هانتر هم از اون اسلحه boom hammer خوشم اومد در حالت آتش و قدرتی r2 خیلی جاها مکمل خوبی واسم بود. کلا اگر قدرتی کار میکنی به نظر من بهترین اسلحه ها همون تبر و شمشیر لودویگ هستش. از نظر سرعتی نظری ندارم چون سبکم قدرتیه ولی در حالت کوتاه شمشیر لودویگ هم سرعتش خوب بود و بعضی از باس ها و نصف جک و جونورای بازی رو در حالت کوتاه لودویگ میزدم.

• Like
دوستان عزیز:
1- اون HP چیه؟
وقتی واسه لول آپ اون گزینه vatality رو فرضا بخوام زیاد کنم این هم اضافه میشه

2-اقا من حد اسلحم رو تا جایی که ازم بلود استون شارد خواست زیاد کردم و الان کلی اضافه هم هنوز دارم ولی انگار برای اپدیت یه چیز مدل دیگش با نام twin بلود باید بیارم(مثلا اپدیت اولش 3 تا و یه مقدار پول میخواد)
من این همه چند دور همه رو تا خوده اون باس سوم میکشم ولی از این مدل توین بلود بهم یکی هم ندادن(باید از کجا گیر بیارم)

3-یه چیزهایی با نام ritual blood (دو دونه) دارم که فکر میکنم مثل بلود استون ها مهم باشه اما نمیدونم اصلا چی هست و کاربردش کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.

4-سوال فرعی:معذرت که اینجا پرسیدم دیگه
توی سایت جایی هست که تم مجانی واسه ps4 قرار بدن بچه ها؟
مثلا طرف خودش حالا خریده یا یه چیزی تو این مایه ها قرار داده بقیه هم حالش رو ببرن:)
پیشاپیش سپاس

دوستان عزیز:
1- اون HP چیه؟

2-اقا من حد اسلحم رو تا جایی که ازم بلود استون شارد خواست زیاد کردم و الان کلی اضافه هم هنوز دارم ولی انگار برای اپدیت یه چیز مدل دیگش با نام twin بلود باید بیارم(مثلا اپدیت اولش 3 تا و یه مقدار پول میخواد)
من این همه چند دور همه رو تا خوده اون باس سوم میکشم ولی از این مدل توین بلود بهم یکی هم ندادن(باید از کجا گیر بیارم)

3-یه چیزهایی با نام ritual blood (دو دونه) دارم که فکر میکنم مثل بلود استون ها مهم باشه اما نمیدونم اصلا چی هست و کاربردش کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.

مثلا طرف خودش حالا خریده یا یه چیزی تو این مایه ها قرار داده بقیه هم حالش رو ببرن:)
پیشاپیش سپاس

۲-از به اصطلاح موب ها یا همون دشمن های بازی میشه دراپ کرد که توی forbidden woods من زیاد دیدم.
۳-از اونا برای باز کردن بخش های مختلف chalice ها استفاده میشه‌.
۴-همچین چیزی نیست ولی میشه با پرایمری کردن اکانتی که تم داره روی کنسول خودتون، از تم ها توی اکانت های دیگه موجود در کنسول استفاده کنید‌.

دوستان عزیز:
1- اون HP چیه؟

پیشاپیش سپاس

1. گزینه vitality همون نوار جون بالای صفحه هستش با هر دفعه ارتقا خط جون بالای صفحه بیشتر میشه

2. Twin blood stone shard مال ارتقاء لول چهار تا شیش اسلحه ها هستش که تو منطقه forbidden woods و یک سری جاهای دیگه پیداش میکنی ضمن اینکه میتونی از شاپ داخل هانتر دریم هم بخری. اون جایی هم که بعد از کشته شدن سر از یه زندان در میاری چهار تا از اون گونی بدستا داره که همشون twin خوبی میدن. برای رفتن به این زندان بزار یکی از اون گونی بدستا تورو بکشه. برای پیدا کردن گونی بدست که بکشتت از لامپ Cathedral ward مستقیم برو جلو و قبل از پله ها برو سمت راست یکی از اون گونی دارا رو میبینی. هیچ کاری نکن فقط بزار تورو بکشه

3.ریتوال بلود مال چالیس ها هستش. تو هانتر دریم تو سمت چپ خونه یک سری جا میبینی که با یک سری ایتمای پیش نیاز میتونی واردش بشی که از درجه اسون یک تا سخت 5 ادامه داره. برای ساختن هر کدوم بهت میگه چی نیاز داری و اونایی که کم داری قرمز رنگ نشون داده میشه. برای ارتقا لول خیلی بدرد میخوره به شرط اینکه خوب همه جاهاشو بگردی

مورد چهار در جریان نیستم

آخرین ویرایش:
1. گزینه vitality همون نوار جون بالای صفحه هستش با هر دفعه ارتقا خط جون بالای صفحه بیشتر میشه

2. Twin blood stone shard مال ارتقاء لول چهار تا شیش اسلحه ها هستش که تو منطقه forbidden woods و یک سری جاهای دیگه پیداش میکنی ضمن اینکه میتونی از شاپ داخل هانتر دریم هم بخری. اون جایی هم که بعد از کشته شدن سر از یه زندان در میاری چهار تا از اون گونی بدستا داره که همشون twin خوبی میدن. برای رفتن به این زندان بزار یکی از اون گونی بدستا تورو بکشه. برای پیدا کردن گونی بدست که بکشتت از لامپ Cathedral ward مستقیم برو جلو و قبل از پله ها برو سمت راست یکی از اون گونی دارا رو میبینی. هیچ کاری نکن فقط بزار تورو بکشه

3.ریتوال بلود مال چالیس ها هستش. تو هانتر دریم تو سمت چپ خونه یک سری جا میبینی که با یک سری ایتمای پیش نیاز میتونی واردش بشی که از درجه اسون یک تا سخت 5 ادامه داره. برای ساختن هر کدوم بهت میگه چی نیاز داری و اونایی که کم داری قرمز رنگ نشون داده میشه. برای ارتقا لول خیلی بدرد میخوره به شرط اینکه خوب همه جاهاشو بگردی

مورد چهار در جریان نیستم
مرسی از راهنمایی خیلی خوبت
فقط اینکه وقتی پیش آون مقبره ها که از لول یک تا پنج هست میدم فرضا اولی گفته گوی مقدس بیار
اینو تا حالا تو بازی ندیدم هنوز
...
یه چیز دیگه:
حول حوش تمام منطقه آون لامپ Cathedral ward رو که میگردم آدم گونی به دست نمیبینم
فقط از اون یارو قد بلندها که عصا دارن هست و کلاغ و شغال و همون موجودات همیشگی
البته من فکر میکنم همون اول سمت راست یه در کوچک هست که باز نشده یعنی باز نکردم انگار
ممکنه شما منظورتون از سمت راست همون بعد چراغ اینه که از اینجا برم درسته؟
اگه همین در قفل شده مسیره رفتن پیش گونی به دست ها هست که هرچی گشتم راهی بهش پیدا نکردم
...
یه سوال دیگه:
آقا این قسمت شاپ که میگین کلا فقط کوکتل و زنگوله داره!
یعنی Twin blood stone shard نمیفروشه من بخرم خودمو راحت کنم
...
  • Like
مرسی از راهنمایی خیلی خوبت
فقط اینکه وقتی پیش آون مقبره ها که از لول یک تا پنج هست میدم فرضا اولی گفته گوی مقدس بیار
اینو تا حالا تو بازی ندیدم هنوز
...
یه چیز دیگه:
حول حوش تمام منطقه آون لامپ Cathedral ward رو که میگردم آدم گونی به دست نمیبینم
فقط از اون یارو قد بلندها که عصا دارن هست و کلاغ و شغال و همون موجودات همیشگی
البته من فکر میکنم همون اول سمت راست یه در کوچک هست که باز نشده یعنی باز نکردم انگار
ممکنه شما منظورتون از سمت راست همون بعد چراغ اینه که از اینجا برم درسته؟
اگه همین در قفل شده مسیره رفتن پیش گونی به دست ها هست که هرچی گشتم راهی بهش پیدا نکردم
...
یه سوال دیگه:
آقا این قسمت شاپ که میگین کلا فقط کوکتل و زنگوله داره!
یعنی Twin blood stone shard نمیفروشه من بخرم خودمو راحت کنم
...

1-برای اون قبرها باید به ترتیب شروع کنی . آیتمهای مورد نیاز برای قبر بعدی رو معمولا داخل هر مرحله بدست میاری ولی باید یادت باشه خوب تمام جاها رو بگردی و آیتمها رو پیدا کنی . اگر هم چیزی کم داشتی طبق پیشرفتت در بازی آیتم های مورد نیاز در شاپ های داخل هانتر دریم ظاهر میشه

2-در مورد اون گونی بدست وقتی ظاهر میشه که اول باس Blood-starved Beast که در آخر منطقه old yharnam ظاهر میشه رو بزنی . بعد از اینکه زدی بیا Cathedral Ward اون دری که میگی قفله البته الان باز شدست ولی تو برای پیدا کردن گونی بدست نباید از اون در بری بلکه همون مسیری که بهت گفتم مستقیم برو جایی که یه کالسکه اولش میبینی و بعد میرسی به پله ها . قبل پله ها سمت راست بری گونی بدست اونجاست . قبل از اینکه باس Blood-starved Beast رو بزنی وقتی اونجا میری چند تا کلاغ میبینی ولی بعد از زدن اون باس به جای کلاغ ، گونی بدست ظاهر میشه

3-در مورد مسئله سوم هم به طور کلی بگم که با پیشرفت تو در بازی و پیدا کردن آیتم ها و پیشروی در مراحل کم کم آیتم های بازی در شاپ های هانتر دریم ظاهر میشه . پس برای اینکه اینارو در بازی ببینی در بازی پیشرفت کن و کوچکترین آیتمی رو فراموش نکن و بخش های مختلف بازی رو بدقت جستجو کن که خیلی بخش های مخفی در بازی هستش که آیتمهای خیلی خوبی در اون پیدا میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or