PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
باز هم سلام
راهنمایی های دوستان واقعا عالی و به جا بود.
باس دوم رو کشتم و چقدر لذت بخش تر شده بازی(روزهای اول به کل دو دل شده بودم که چرا بازی رو خریدم از بس سخت بود)
چندتا سوال دیگه:
1-قبلا توی هانترز دیریم که میرفتم واسه اپگرید اسلحه و تعمیرش کلا دوتا تیتر داشت الان یه تیتر سومی به نام blood gem fortification اضافه شده این کارکردش چیه؟
2-توی هانترز دیریم همون میز اولی سمت راست کلا کارکرد داره؟(فکر کنم محل ذخیره ایی چیزی باشه)
3-توی بازی دو بار اگر اشتباه نکنم اتفاقی به یه هانترهایی که فوق العاده سریع و قوی هستن و اسلحه های مخوفی داشتن برخورد کردم(شکل شمایلشون شبیه به خودم بود)که هر سری با هرترفندی از پسشون بر نیومدم!
اینا رو اگه بکشم چی گیرم میاد و در واقع باید بکشم یا باید بگذرم از کنارشون؟
4-این دست لباس های کاملی که دو بار تا الان دیدم سر راه رو بفروشم؟(چون انگار تفاوتی با همینایی که تنم هست نداره)
پیشاپیش ممنونم رفقا:kissingheart:

باز هم سلام
باس دوم رو کشتم و چقدر لذت بخش تر شده بازی(روزهای اول به کل دو دل شده بودم که چرا بازی رو خریدم از بس سخت بود)
چندتا سوال دیگه:
1-قبلا توی هانترز دیریم که میرفتم واسه اپگرید اسلحه و تعمیرش کلا دوتا تیتر داشت الان یه تیتر سومی به نام blood gem fortification اضافه شده این کارکردش چیه؟
2-توی هانترز دیریم همون میز اولی سمت راست کلا کارکرد داره؟(فکر کنم محل ذخیره ایی چیزی باشه)
3-توی بازی دو بار اگر اشتباه نکنم اتفاقی به یه هانترهایی که فوق العاده سریع و قوی هستن و اسلحه های مخوفی داشتن برخورد کردم(شکل شمایلشون شبیه به خودم بود)که هر سری با هرترفندی از پسشون بر نیومدم!
1 - لول 6 7 تا 10 به ترتیب میتونی 1 تا 3 تا Gem بندازی رو سلاحت که قدرت سلاحت رو افزایش میده
2 - اون میز اول صندوقت هست . میتونی وسایلی که زیاد میشن یا نمیخوایشون رو بزاری اون تو
3 - با یه سریهاشون میتونی حرف بزنی که البته Quest دارن _ اگه بتونی بکشیشون بهت اسلحه و یه سری آیتم میدن

• Like
Reactions: voldmort
باز هم سلام
چندتا سوال دیگه:

1. بعد از این که شما اسلحات را Fortify می کنی یا به اصلاح براشون Slot باز میشه که به شما اجازه میده سنگ ها Gem که در مسیر بازی پیدا میکنی را روی سلاحت قرار بدی که یکی از خصوصیات سلاحی که در دست داری را ارتقاء میده ( برای مثلا Physcal Attack را 10+ بهش اضافه می کنه)
2.اون Storage است که برای مثال شما Health Potion را داخلش ذخیره می کنی حالا داخل بازی هستی و 20 تا Health Potion داری که دیگه بیشتر از این نمی توی با خودت حمل کنی زمانی که کسی را می کشی که بهت Healt Potion می ده وارد این صندوق میشه. فرض کنیم شما قبل از اینکه کشته بشی 2 تا Healt Potion بیشتر برات باقی نمانده زمانی که دوباره زنده میشی اگر دقت کرده باشی Health Potion هات میشه 20 تا که از روی همین صندوق ذخیره ات بر میداره.
3.بعضی جاها چاره ای نداری جزء اینکه اینا را هم بکشی. یکم Level ات بره بالاتر راحت تر می توانی باهاشون درگیر بشی تا جایی که خاطرم هست اوایل بازی احتیاجی به درگیری یا Hunter های دیگه نیست.

• Like
دوستان من اول بازی Axe رو به عنوان سلاح انتخاب کردم، الان میخوام Saw Cleaver رو بگیریم. راهی هست؟ باس دوم رو زدم تا الان
زمانی که وارد فاضلاب ها میشی اون ‍‍پایین که چند تا موش هستن میتونی Saw Spear رو لوت کنی ، بنظر من از Saw cleaver هم بهتره ، نیزای به خریدنش هم نداری . . . .

• Like
Reactions: JAVAD20
رفقای عزیز توی قسمت old yharnam
توی شهر متروکه آون بالای برج یه نامردی از عصر منو کلافه کرده!
این همه میرم جلو همه رو نابود میکنم اخرش این یهو از بالا تیربار میگیره بی خبر میکشه منو!
اینو نمیشه یه جور قبل حرکت کلکش رو کند؟
سپاس

این همه میرم جلو همه رو نابود میکنم اخرش این یهو از بالا تیربار میگیره بی خبر میکشه منو!
سپاس
فقط باید بدویی . تا برسی به برجی که هست و از نردبون بری بالا تا بکشیش . میتونی باهاش دوست هم بشی .
اگه خواستی بکشیش . تا رفتی بالا 3 4 تا تیر بزن بهش تا پرت بشه پایین ( این راحت ترین کاره )

فقط باید بدویی . تا برسی به برجی که هست و از نردبون بری بالا تا بکشیش . میتونی باهاش دوست هم بشی .
اگه خواستی بکشیش . تا رفتی بالا 3 4 تا تیر بزن بهش تا پرت بشه پایین ( این راحت ترین کاره )
چطور میتونم باهاش دوست شم؟
پایینش یه هانتر بود اونو راحت کشتم
اما این خیلی فرضه لامصب!

چطور میتونم باهاش دوست شم؟
پایینش یه هانتر بود اونو راحت کشتم
اما این خیلی فرضه لامصب!
یه باس فرعی هست یه اسم Blood Starved Beast _ اون رو بکش . بعد یه دشمنایی هستن تو اون منظقه که یه کیسه انداختن پشتشون . بزار اونا بکشنت .
وقتی مردی میری به یه منظقه ای به اسم Unseen Village _ یه باس اونجا هست اون رو هم بکش . بعد برگرد طرف باهات رفیق شده .
ولی به نظرم نمی ارزه . همون بزن بکشش . اینارو بزار برای بار دوم یا سوم بازی

• Like
سپاس
اگه تونستی بکشیش که خوبه (فکر نکنم بتونی خیلی قویه !) اگه هم پرتش کردی پایین (من همین کار رو کردم ، البته میخواستم مبارزه کنم خودش خنگ بازی در آورد پرت شد پایین) لوتش میافته یه جایی که نمیتونی برش داری اما اگه بازی رو reload کنی (مثلا بمیری رو دوباره برگردی همون منطقه)لوتش میره بالای برج و میتونی برش داری . . .
میشنهاد من اینه که اول Dark Beast رو بکشی تا بتونی باهاش حرف معمولی بزنی ، آخرش هم اگه خواستی میتونی بکشیش !!! اگر هم خیلی اذیتت میکنه ، نمیخواد تمام محیط رو پاک سازی بکنی ، دشمن ها رو ول کن و فقط سریع برو و خودت رو به برج برسون و بکشش ، بعد برگرد هر کاری میخوای بکن !

من کاری که کردم ، داشتم کناره ی برج باهاش مبارزه میکردم اومدم بهش ضربه بزنم جاخالی داد و خودش رو از برج به پایین پرت کرد !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ویرایش : Dark Beast رو هم اگه میخوای پیدا کنی باید یکی از Snacher ها بکشنت بعد توی یه زندان بیدار میشی ، اگه دارک بیست رو کشتی یه راه میان بر پشت برج برات باز میشه که این بابااصلا نمیتونه ببینه تو رو ، مستقیم از پشت سر میری سراغش و دوستانه برخورد میکنه . . .

++++ Snacher ها یا Kidnaper ها همون هایی هستن که یه گونی روی پشتشونه و انگار یه نفر رو انداختن توش . . . میتونی توی cathedral ward یکیشون رو پیدا کنی ، همون جایی که راه زیر زمینی old yharnam رو پیدا کردی اطراف رو بگرد و همون جایی که سه تا آدم و یک سگ پرسه میزنن هست . . . زمانی که Snacher ــه دزدیدت ، کسی رو نکش چون لول هاشون خیلی بالاست فقط فرار کن و برو به پایینترین قسمت ، از پله ها بالا نرو . . . درضمن یه Lamp post هم یکم بالاتر داره که روشنش نکن ، اگه روشنش کردی بعدا توی بازی از کار میافته و هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی (فکر کنم NPC ها عمدا خرابش میکنن) - - - از توی یه دیوار خرابه و غار به محل Dark beast میرسی و وقتی کشتیش راحت lamp postَش رو فعال کن و در میان بر رو باز کن . . .

اسپویل داستانی نیست ، اما ممکنه مثل من این کار رو از دست بدی برای همین بهت میگم . . .
توی همون سلول زندانی که بعد از کشته شدن توسط Snacher ــه بیدار میشی ، برو سمت راست و صدای گریه و ترس یک زن رو میشنوی ، حتما حتما لباس healing church اگه داری بپوش (چندین لباسی که مال healing church هستن توی بازی وجود داره و احتمالا تا الان هم یکی دو دستش رو پیدا کردی) و با این زنه حرف بزن ، فوق العاده ترسده و اگه لباس healing church رو نداشته باشی باهات حرف نمیزنه . . . اینا لباسایی هستن که باید داشته باشی تا باهات حرف بزنه . . .
Black Church Set
Gascoigne's Set
Choir Set
Executioner Garb
اولی رو صد در صد پیدا کردی . . .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or