PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سخته
ولی قلق بازی دستت میاد خیلی بهت حال میده
بذار اینجوری بگم بهت . بازی انقد خوب هست که تو وقتی میمیری دوست داری 20 بار دیگه همون مرحلرو بازی کنی و خسته نمیشی
بعد یچیز جالب اینه که اگه به ایننترنت وصل باشی
میتونی با تکون دادن یه زنگوله از بازیکنای آنلاین کمک بخوای و مرحله های سخت رو با یکی بری

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال دارم
منم تغریبا یه 2 هفتس گرفتم بازیو
زیجن 2
اکانتم ریجن1 این dlc بیاد نمیتونم اجرا کنم ؟
و این که بهتره که اینو پس بد م صبر کنم اون پک بیاد یا فرقی نمیکنه ؟
خوب یه اکانت ریجن ۲ بساز با اون dlc رو بخر بعد برو توی اکانت خودت بازی کن.

- - -ویرایش - - -

دوستان یه راهنمایی می خواستم:
من با توجه به تریلر هایی که از بازی دیدم از سبک و سیاق گیم پلی و اتمسفر اینجور بازی ها خوشم میاد و از اینکه یه بازی به معنا واقعی آدم رو به چالش بکشه استقبال می کنم،اعصاب و پشت کار این قضیه رو هم تا یه حدی دارم:d حالا می خواستم بدونم بلادبورن الکی سخته؟!یعنی در یه حد ماورایی سخته یا نه ته تهش میشه بالاخره با به دست گرفتن رگ خواب دشمن ردش کرد؟؟ :d
بازی کاملا منصفانه هستش هیچ جای بازی اگه لول مناسب رو داشته باشید بازی غیر ممکن نمی شه. توصیه می کنم حتما این شاهکار رو تجربه کن

دوستان یه راهنمایی می خواستم:
من با توجه به تریلر هایی که از بازی دیدم از سبک و سیاق گیم پلی و اتمسفر اینجور بازی ها خوشم میاد و از اینکه یه بازی به معنا واقعی آدم رو به چالش بکشه استقبال می کنم،اعصاب و پشت کار این قضیه رو هم تا یه حدی دارم:d حالا می خواستم بدونم بلادبورن الکی سخته؟!یعنی در یه حد ماورایی سخته یا نه ته تهش میشه بالاخره با به دست گرفتن رگ خواب دشمن ردش کرد؟؟ :d

ببین کلا سری سولز (Demon's Souls , Dark Souls , Bloodborne ) صد در صد از بازی های دیگه سخت تر هستن ولی هیچ وقت unfair نیستن . سختیشون منطقیه , با استراتژی درست راحت میتونی همه قسمت های بازی رو بری . شک نکن واس خرید Bloodborne .

خب دوستان یه چنتا نکته از تریلر DLC فهمیدم که بهتون میگم :

1.
8tr5jdwp5eov.png
خب این Upper Cathedral Ward که با celestial emissary اینجا مبارزه کردیم و فقط نکته ای که داره اینه که تو بازی اصلی این گل ها پژمرده نبودن ولی تو عکس بالا پژمرده شدن ..

2.
zmhwpkpfpgmh.png
خب تو عکس بالا یه Saw Clever تو دست شکارچیه .. تا اینجا همه چیز اوکیه .. ولی اگه به سلاح دقت کنید میبینید که مثه یکی دوتا از سلاح های بازی که مغناطیسی بودن اینم همون جوریه .. حالا داستان جایی جالب میشه که شخصی به اسم Archibald کارش ساخته سلاح های مغناطیسی بوده و احتمالا تو DLC باهاش دیداری میکنیم و Saw Clever برقیو ازش میگیریم.

3.
0lgsfve1pz3e.png
اینم باس فایت جدیدی که تو تریلر دیدیم .. لباس اعضای The Choir تنشه و میدونیم این لباس مختص اعضای رده بالای Healing Church بوده. احتمالا این شخص Ludwig عه .. اگه متن های تو بازیو خونده باشید میدونید که Ludwig اولین شکارچی Healing Church بوده و این باس هم لباس اونا تنشه .. در کل احتمال درست بودن این قضیه زیاده.

4.
tms2vrcw173y.png
خب اینم ایتم جدیدی که به بازی اضافه شده .. چیزه جالب اینه که این جادو ( یا هر چیزه دیگه ! ) از طریق چشم شکارچی خارج میشه !

تو تریلر اگه دقت کرده باشید یه صحنه ماه قرمزه نشون میده .. من فک میکنم برای این که بتونیم به DLC دسترسی داشته باشیم باید تا جایی که ماه قرمز میشه یعنی بعد از کشتن Rom بازیو رفته باشیم !!

فارم چیه ؟
نه :)) هیچی ندارم :|

یعنی کشاورزی.
داس رو برمیداری، میری تمام جونورهای بازی رو به قصد گرفتن بلااکاس میکشی :دی

---------------------------------------

امیدوارم اون غول آخره که توی DLC دیدیم، لودوینگ نباشه. من خیلی انسان خفنی فرضش کردم و اگه غول شده باشه خیلی ناراحت میشم. حتی با این که کشتنش باعث میشه رستگار بشه، اما دوست دارم خیلی عادی مرده باشه تا اینکه غول شده باشه :|

در مورد تریلر The Old Hunters
سلاح هایی که نشون میده واقعا فوق العادن !! اون سلاح فلزی که مثل چرخ دنده بود که حالت عادی فقط دسته بود و حالت L1 وصل‌ میشد به اصل قضیه
یا Saw Cleaver برقی ، یه چیز دیگه شبیه به Saw Cleaver که کش میامد ! تیرکمون هم داشت !
در مورد لوکیشن ها یه جا شبیه به ChainHurst Castle بود دقیقا همون موجوداتم بودن ، ( همونجا قهرمان داستان ما یه صحنه حالت مانستر میشه و میپره روی طرف ، چرا ؟! )
۲تا باس هم هستن یکی شبیه Vical Amelia و اون یکی هم مثل Cleric Beast که آتشین شده بود + تغییراتی توی دستش !!
کلا خیلی حال کردم با تریلر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or