PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
فکر نمی کنم جدا روی دیسک عرضه بشه
باید یه بازی نو بخری این هم به عنوان dlc همراهش هست

منبعی برای این حرف داری ؟ خیلی بعیده فقط از این طریق dlc در دسترس باشه . کسایی که خود بازی رو دارن که نباید دوباره هم بازی هم dlc رو بخرن!! مسلما به صورت دانلودی و جدا برای بقیه هم قرار می گیره !

منبعی برای این حرف داری ؟ خیلی بعیده فقط از این طریق dlc در دسترس باشه . کسایی که خود بازی رو دارن که نباید دوباره هم بازی هم dlc رو بخرن!! مسلما به صورت دانلودی و جدا برای بقیه هم قرار می گیره !

اره منم نگفتم حتما باید بازی جدید بخری ، پرسیدن رو دیسک عرضه میشه گفتم فکر نکنم dlc جدا رو دیسک عرضه بشه یا دانلودیه یا باید بازی نو بخری.

- - -ویرایش - - -

بچه ها بلودبرن چن ساعتی زمان میبره ؟ بنظرتون همزمان کنار witcher داشتنش اشتباه نیست ؟

من تو دو هفته تموم کردم ، البته همه باس های فرعی و هانتر ها رو کشتم. لولم هم 110 تقریبا روزی 8 ساعت

کلا به نظرم تا یه بازی رو تموم نکردی سراغ بازی دیگه نرو

سلام.
من هنوز شروع نکردم که این بازی رو انجام بدم. ممنون میشم اگه جواب سوالامو بدید.
مطمعناً دوستانی که این بازی رو انجام میدن بخاطر تجریه بازی های souls هستش و کارای "میزاگاکی"
حالا سوال من اینه که سختی این بازی نصبت به بازی های سولز چقدر هستش؟
چون شاید باورتون نشه ولی از بس سری بازی های سولز رو انجام دادم چون واقعاً دوستشون دارم . دیگه سختیشون برام طبیعی شده! یعنی اصلاً احساس سختی نمیکنم.
حالا بلادبورن نسبت به سولزها چقدر سخت هستش؟
راستش رو هم بخاین یه نموره میترسم! چون بازی با سپر و پری کردن خیلی عادت کردم! چون توی بلاد بورن سپر نداریم میترسم! P:

سلام.
مطمعناً دوستانی که این بازی رو انجام میدن بخاطر تجریه بازی های souls هستش و کارای "میزاگاکی"
چون شاید باورتون نشه ولی از بس سری بازی های سولز رو انجام دادم چون واقعاً دوستشون دارم . دیگه سختیشون برام طبیعی شده! یعنی اصلاً احساس سختی نمیکنم.
راستش رو هم بخاین یه نموره میترسم! چون بازی با سپر و پری کردن خیلی عادت کردم! چون توی بلاد بورن سپر نداریم میترسم! P:

البته اون دوستمون میازاکی هستن ؛ میزاگاکی داداش کوچیکشه که کارگردان نیست میوه فروشی داره.

البته اون دوستمون میازاکی هستن ؛ میزاگاکی داداش کوچیکشه که کارگردان نیست میوه فروشی داره.
you're so funny ...
شما درست میگیدببخشید اشتباه نوشتم بله درستش "میازاکی" هستش P:
بحانه اشتباه نوشتنم هم بزاریم برای اینکه زیاد نوشتم P:
حالا جواب سوالم چی شد؟؟
D:

سلام.

من که بازی کردم خوب بود ولی به نظرم سولز سخت تر بود چون تو سولز بیشتر مرگ رو تجربه کردم تا این بعضی از باس ها رو حتی با یک بار مردن رد کردم

سلام دوستان
کسی میتونه یه آموزش کلی درمورد Chalice برای من بنویسه من 3 بار بازی رو رفتم lvl هانترم هم 147 هستش کلی Chalice هم جمع کردم تو طول بازی ولی نمیدونم به چه شکل و چه جوری استفاده کنم
برای مثال روی قبر اول یه Chalice درست کردم رفتم کلا 4 مرحله کلی درست شد رفتم غول هاشم کشتم Chalice تموم شد رفتم قبر دوم Chalice ساختم ولی مراحل تکراری بود مثل همون قبر اول گیج شدم دیگه نرفتم
در کل خیلی دوست دارم برم ملکه pthumerian هارو ببینیم بجنگم ولی متاسفانه اصلا سر درنیاوردم چی به چیه
اگر کسی بتونه منو راهنمایی کنه واقعا ممنون ش میشم

از هر کدوم جدا لذت ببری بهتره!!!!!! من اول بلادبورن رو تموم کردم و بعد سراغ ویچر رفتم .اینجوری بهتر غرق میشم تو بازی....
ترم جدید شروع شده منم تازه بوووق تومن پول اومده دستم موندم چی رو بازی کنم ! از طرف دیگه دقیقا این بازیا الان هرکدوم 50 ساعت میخواد :|خواستم به موازات هم بازیشون کنم:bighug:
ولی حرفتون درسته هرچند پتانسیل عشق ورزی همزمان به 2 بازی رو دارم . نمیدونم طاقت میارم یا نه !!

آخرین ویرایش:
سلام.

دوست عزیز من تا حالا سری souls رو بازی نکردم ولی این بازی زیاد برام سخت نبود یعنی فقط چند روز اول سخت هستش وقتی بازی بیاد دستت و یکم لول اپ کنی روند بازی خیلی لذت بخش و اسون میشه

البته تو این کلیپ old hunters یه سپر نشون میده

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
کسی میتونه یه آموزش کلی درمورد Chalice برای من بنویسه من 3 بار بازی رو رفتم lvl هانترم هم 147 هستش کلی Chalice هم جمع کردم تو طول بازی ولی نمیدونم به چه شکل و چه جوری استفاده کنم
برای مثال روی قبر اول یه Chalice درست کردم رفتم کلا 4 مرحله کلی درست شد رفتم غول هاشم کشتم Chalice تموم شد رفتم قبر دوم Chalice ساختم ولی مراحل تکراری بود مثل همون قبر اول گیج شدم دیگه نرفتم
در کل خیلی دوست دارم برم ملکه pthumerian هارو ببینیم بجنگم ولی متاسفانه اصلا سر درنیاوردم چی به چیه

برا منم سواله چون همه chalice هارو تا اخر رفتم ولی به همچین موردی بر نخوردم.

سلام دوستان
به ترتیب این چلیس ها رو برو

1. Pthumeru Chalice
  2. Central Pthumeru Chalice
  3. Lower Pthumeru Chalice
  4. Ailing Loran Chalice
  5. Defiled Chalice
  6. Lower Loran Chalice
  7. Great Pthumeru Ihyll Chalice

ترم جدید شروع شده منم تازه بوووق تومن پول اومده دستم موندم چی رو بازی کنم ! از طرف دیگه دقیقا این بازیا الان هرکدوم 50 ساعت میخواد :|خواستم به موازات هم بازیشون کنم:bighug:
ولی حرفتون درسته هرچند پتانسیل عشق ورزی همزمان به 2 بازی رو دارم . نمیدونم طاقت میارم یا نه !!

ببین من که به شخصه در روز دو تا باس اصلی و فرعیشو میکشم بهت پیشنهاد میکنم یه بازی دیگه کنارش بازی کنی تا صد سال دیگه حوصلت نکشه تمومش کنی همش تا یکم احساس سختی کردی توی بلود برن میپری میری سراق اون یکی بازی :|:d

ببین من که به شخصه در روز دو تا باس اصلی و فرعیشو میکشم بهت پیشنهاد میکنم یه بازی دیگه کنارش بازی کنی تا صد سال دیگه حوصلت نکشه تمومش کنی همش تا یکم احساس سختی کردی توی بلود برن میپری میری سراق اون یکی بازی :|:d

منم همچین نظری داشتم :d خرداد بود بازیو خریدم به باس اولی که رسیدم فروختمش :| اما نمیشه ازش گذشت فقط بخاطر اینکه از امتحانات جا نمونم فروختم حیفش الان باز میخرم دیگه :x
ممنون از نظرتون

منم همچین نظری داشتم :d خرداد بود بازیو خریدم به باس اولی که رسیدم فروختمش :| اما نمیشه ازش گذشت فقط بخاطر اینکه از امتحانات جا نمونم فروختم حیفش الان باز میخرم دیگه :x
ممنون از نظرتون

وای خدای من باس اولو تحمل نکردی چجوری میخوای بقیشو بازی کنی؟ تازه سختی بازی از باس 5-6 به بعد شروع میشه
برای کشتن باس اول جونتو ببر لول 25 حد اقل ده تا هم molotov بخر خیلی خوبه من همیشه استفاده میکنم بعدش دیگه فقط باید تو جاخالی دادن حرفه ای شی :d همیشه جاخالی دادن بدرد میخوره حتی باس های خیلی بعدی هم همیشه آماده جا خالی دادن باش یک باس رو یک ربع طول بدی بکشی بهتر از اینکه که 15 بار ازش ببازی!!!! اونم بخاطر عجله کردن

ولی یه تجربمو میگم کلا همه ازش استفاده کنن:
قبل از رسیدن به باس سوم و یا چهارم کاراکترتونو برسونین لول70 -60
حد اقل جونتون لول 30 باشه و قدرت لول 40 چون من اینکارو کردم باس سوم و چهارم و پنجم رو خیلی راحت مثل دشمن عادی کشتم :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

ببین هر دانجون یه تعداد سطح داره، آخر هر سطح یه غول آخر. وقتی اونو بکشی میری به سطح پایین تر. برای کشتن ملکه باید همین دانجون هایی که دوستمون گفتن رو فتح کنی:

1. Pthumeru Chalice
  2. Central Pthumeru Chalice
  3. Lower Pthumeru Chalice
  4. Ailing Loran Chalice
  5. Defiled Chalice
  6. Lower Loran Chalice
  7. GreatPthumeru Ihyll Chalice

تمام این دانجون ها سه سطح دارن و در مجموع 21 غول رو خواهی کشت. توی سطح دوم هر دانجون جام "Root" که مخصوص آنلاین بازی کردن هست رو به دست میاری و پس از کشتن غول آخر سطح سوم جام ورود به دانجون بعدی رو میگیری.

دانجون های سری Pthumeru خط اصلی دانجون ها هستن. و در انتهای اونها ملکه رو میکشی.
* جام آغازین این خط رو بعد از کشتن Blood-starved Beast به دست میاری.

سایر دانجون ها از خطوط زیر هستن:
- Hintertomb Chalices
دارای سه زیر شاخه هر کدوم سه سطح
که آخرین جام اون فقط به صورت آنلاینه
* جام آغازین این خط رو توی یه صندوق تو Central Pthumeru Chalice باید پیدا کنی.

- Loran Chalices
دارای سه زیر شاخه هست که هر کدوم 4 سطح داره.
آخرین جام اون سینستره که مثل هینترتومب فقط آنلاین و 5 سطح داره.
* جام آغاز این خط رو بعد از کشتن Amygdala به دست میاری.

- Isz Chalices
دارای دو زیر شاخه، یکی اصلی و یکی هم سینستر فقط آنلاین
* جام آغاز این خط ر وبعد از کشتن Ebrietas, Daughter of the Cosmos به دست میاری.

- Miscellaneous Chalices
این رو فقط آنلاین میتونی بری
* با کشتن Pthumerian Elder توی Lower Hintertomb Chalice جامش رو میگیری.

حالا چرا در صورتی که فقط با فتح Pthumeru Chalices ها میتونیم به ملکه برسیم، باید سایر دانجون ها رو فتح کنیم؟
چون متریال باز کردن دانجون ها خیلی کمیابه و باید اونها رو توی سایر دانجون ها از توی اتاق های گنج یا با کشتن غول آخر ها به دست بیاریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or