PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
bloodborne gameplay demo will make you want a ps4

گفته این شش دقیقه ویدیو را دیده باشین و نخواین برین PS4 بخرین باید بهتون جایزه داد !
:d

من همين كه ديدم ميازاكي واسه ps4 بازي مي سازه رفتم ps4 گرفتم حالا اين 6 دقيقه كه چيزي نيس:d

+

اين 6 دقيقه هم عجب چيزي بود انگار اصلا ميازاكي داداش منه اينقدر روحيات گيمريمون به هم نزديك:dدقيقا همون چيزايي رو ميسازه كه من سالها منتظر بودم يكي تو اين صنعت با اين كيفيت بسازه:x

.

الان دقيقا 12 ساعت و 48 دقيقه است كه فكم از ديدن تريلر بازي باز مونده و هنوزم كه هنوزه نمي تونم جمعش كنم =p~:d

يه سري عكس گرفتم كه ديدنشون خالي از لطف نيست:

1. اين اسبه به احتمال خيلي زياد يكي از شخصيت هاي مهم بازيه و گويا اسمشم Horsey ـه ( بر وزن Piggy ). براي كسايي كه تاپيك و تريلرهاي TEW رو دنبال كرده باشن تا حدي آشناست. ( #507 )
حالا ببينيد من كي گفتم و منتقداي خارجي كي به اين مهم پي مي برن:d

2. حاضرم قسم بخورم كه اگه بخش Photo Mode بازي از روز اول در دسترس باشه، حتي يك نفرم وقت نمي كنه كه از اين نرده بان بالا بره :d از الان بهتون ميگم كه بعد از عرضه ي بازي تيريپ همين عكس رو با 500 تا ***** مختلف مي بينيم :d

3. خنجر (!) از پشت :bighug: لذت بخش ترين موردي كه نه فقط تو ساخته هاي ميازاكي بلكه تو كل بازي ها مي تونيد تجربه كنيد :bighug::d

4. مادر آف افكت خون كه ميگن اينجا معني پيدا ميكنه :d

5. تا جايي كه خاطرمه تا به حال هيچ صحنه اي از هيچ بازي اي در اين حد برام عظمت و ابهت نداشته! افكت ذرات معلق تو هوا، افكت باد و تكون خوردن لباس ها، صداي باس اين قسمت و كلا تمامي نكته هايي كه تو اين چند ثانيه ي تريلر نهفته اس رسما مغز آدم رو منفجر ميكنه!

6. اين دوتا عكس هم مخصوص احسان ـه :d ناكتيس حالا مي توني با خيال راحت به اين بابا بخندي :d

7. تركيب شدن افكت نور و افكت مه رسما يه تركيب بهشتي رو به وجود آورده. جا داره كه بگم: عظمت و كيفيت بازي از هر سمت و سويي تو حلقمون :d

8. مثلا شخصيت اصلي /:) خيلي دوست دارم بدونم اون موجوداتي كه قراره اينو بترسونن دقيقا چه ريخت و قيافه اي دارن :|

9. منظره اي كه اين عنكبوته درست كرده حقيقتا از ديد هنري برام قابل هضم نيست! :|

10. اين يه مورد ديگه شرح دادن نمي خواد :d

هم بابت اينكه پستم زيادي طولاني شد و هم بابت كيفيت پايين عكس هام كه تا حدودي تو ديوارن، شرمنده ام :d

آخرین ویرایش:
اين 6 دقيقه هم عجب چيزي بود انگار اصلا ميازاكي داداش منه اينقدر روحيات گيمريمون به هم نزديك:dدقيقا همون چيزايي رو ميسازه كه من سالها منتظر بودم يكي تو اين صنعت با اين كيفيت بسازه:x

.

جـانـا سخن از زبان ما میگویی :دی

جی.دی سلینجر تو Catcher in the Rye -ناتور دشت-،میگه که : " بعضی نویسنده های خوب طوری هستن که آدم دلش میخواد وقتی کتابش رو تموم کرد یه زنگ به طرف(نویسندهه)بزنه... "

خودتون پیدا کنید ربطش رو،اینه شرح حـال ما :دی

همین الان ویدیو رو دیدم. واقعا آدم بعضی وقتا هست نمیدونه چی بگه تو وصف یه بازی . خـــــــــیلی زیباست. خــــــــــــــــــیلی نازه.

سیستم داج خارق العاده هست. پخش شدن خون روی لباسش محشر بود. سیستم خون و استامینا هم سر جاشه که بدون اونا واقعا نمیشد. این پر شدن خون هم فقط از طریق دشمنی امکان پذیر هست که خونت رو کم کرده و با کشتن افراد دیگه امکان پذیر نیست.

شهر خیلی زیبا طراحی شده. جایی که از نردبون داشت میرفت بالا یه لحظه صدای دلخراش Cleric Beast تو کل شهر مرگ زده ی یارنام پیچید و طرف یه لحظه مکث کرد رسما موس و کیبورد رو با هم خوردم :((

آخه چرا باید اینقدر زیبا باشی لامصب :(( میازاکی مریدتم به مولا :((

تاریخ عرضه بازی کی هستش؟میخوام PS4 رو همون موقع باهاش بخرم یه 100-120 ساعتی تو دنیاش غرق بشم.:d

Jim Ryan اول کنفرانس GC گفت که Bloodborne تا 6 ماه آینده عرضه میشه همراه با LBP3 و Driveclub و Destiny و . . . :bighug:
بنظرم بازی رو یکم دیر معرفی کردن, اما با اون بمبی که توی بهار با Project Beast راه انداختن و تاپیک GAF ـش میلیونی بازدید داشت عوض این تاخیرش در اومد

من میخوام آخر اسفند بیاد تا سال رو با یه مشت Beast تحویل کنیم :d

یه سری اطلاعات از مکان و داستان و سیستم مبارزات بازی تو سایت پلی‌استیشن ژاپن اومده،اما خب همش به زبون ژاپنیه دیگه
129fs409511.gif
:دی

این عکس جدید هم بود.

یعنی خاک بر سر من که تا حالا این رو ندیده بودم :|:d
فضا سازی و اتمسفر بازی که در تک تک لحظات تریلر عین پتک فولادی سنگین رو سرم فرود می اومد! وووییییی خیلی دلبر بود این فضا سازی قرون وسطاییش :((
گیم پلی هم که با اون تغییراتش و این سیستم داج و کمی سرعتی شدنش حتی بنظرم پتانسل سختتر شدن رو نسبت به 3 بازی قبلیشون داره! بی نظیر بود تک تک لحظات مبارزه از دشمن ساده تا اون باس بزرگ! خلاصه روند بازی خیلی روون و مهیج بود که تو تک تک لحظاتش زیبایی و نبوغ سازنده ها موج می زد!
از لحاظ فنی هم که دیگه کاملا نسل بعدی بود و ترکیبش با این گرافیک هنری شگفت آورش زیبایی های بصری بازی رو دو برابر کرده!
در کمتر از 6 ماه دیگه 4 تا بازی خفن AAA رو ps4 هست اونوقت بعضی ها از ضعف انحصاری حرف می زنن!:-$ از این 4 تا ( the order1886-little big planet3--drive club--bloodborne ) حداقل 2 تاش پتانسل متای بالای 90 داره!
به شدت منتظر اطلاعات بیشتر از بازی هستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or