PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
متاسفانه من به علت نفهمی بیشعوری الاغی خاک بر سری:d و.......... تا به حال هیچکدوم از بازیای میازاکی رو بازی نکردم. به همین خاطر حرفهایی که شما میزنید و سیستماتی که توضیح میدید رو من اکثرا نوفهمم. فقط تا اینجا فهمیدم بازی خیلی سخته:d

ولی به هر حال با این پست خواستم تاکید کنم که دشمنان بازی از پهنا و طول و عمق و ژرفا و درون تو حلق احسان نوکتیس لوسیس;;)

این ویدئو رو ببیند.

watch?v=ZWSkfM9KgtA&feature

چیزی جز زیبایی در این ویدئو نمیبینید،دنبال چیزای دیگه نگردید،فقط زیبایی.

ويديوي مهمي هست
كسايي كه نديدن :
Molotov cocktail هست تو بازي
گلوله ها كمن و اسمشون هم hunter bullet هست(البته براي اين اسلحه)
حتي تبر رو هم مثه اون سلاح سرد معروفش ميشه باز كرد و دو دستي و بدون سلاح گرم بدست گرفت كه چيز خيلي خوفي بود و شديد آسيب مي رسوند
فيزيك بازي ميتونست بهتر باشه يعني اكثر قوطيها و وسايل و ....خرد نمي شدن و اصلا اسيب نمي ديدن(احتمالا در اينده تغيير خواهد كرد)

طراحي هنري بازي هم آدمو تو خودش حل و ذوب مي كنه:x

.​

بهترین ویدئو آف-سکرین تا به حال.طولانی‌تره و جاهای جدید و نشون میده.فقط کسی که داره بازی میکنه یکم ابلهه :دی

watch?v=Uu1jT-k65u0

ممنون استاد رضا

بردیا عزیز ضمن اینکه داری ویدئو رو مسقیم میکنی چه کسی به شما گفته بنده استادم؟:دی

بهترین ویدئو آف-سکرین تا به حال.طولانی‌تره و جاهای جدید و نشون میده.فقط کسی که داره بازی میکنه یکم ابلهه :دی

watch?v=Uu1jT-k65u0

ممنون استاد رضا

بردیا عزیز ضمن اینکه داری ویدئو رو مسقیم میکنی چه کسی به شما گفته بنده استادم؟:دی

عالی بود گیم پلی رضا جان ! :d
دستت درد نکنه !

خیلی دوست دارم همیشه آپدیتمون میکنی !

خوب بچه ها اینم لینک مستقیم از گیم پلی که رضا جان گذاشته بودن :

GAMEPLAY NEW

ارزش 720p رو داشت واسه همین گفتم همین کیفیت رو بزارم ولی حجمش هم خوب شد فکر کنم 81 مگ هست :-"

بردیا عزیز ضمن اینکه داری ویدئو رو مسقیم میکنی چه کسی به شما گفته بنده استادم؟:biggrin1:

شکست نفسی میکنی رضا جان :bighug::x

^:)^^:)^^:)^

من تمام پست هات رو خوندم رضا جان واقعا به تمام جزییات بازی توجه میکنید تمام شخصیت ها و ... خوب من همچین کسی رو میبین واقعا به وجد میام :d
واسه همین استاد صدا میزنم !
یک نوع احترامه دیگه رضا جان !! :x

در مورد بازی دیدم 4 تا کلاس هست که دوتاش معلومه یکی Heavy و Standard خوب دوتای دیگش حدس میزنم که Very Heavy و Light باشه !

راستی توجه کردید اون Red Bar جیگر ما وقتی از دشمن ضربه میخوریم تا چند ثانیه اون مقداری که ازش کم شده بجای خالی زرد میمونه فهمیدم اگر بتونیم توی چند ثانیه یا تا موقعی که اون قسمت از جونمون که کم شده و زرد هست به دشمنی که خون داره ضربه بزنیم و خونش بپاشه رومون اون قسمت زرد دوباره قرمز میشه یعنی اون قسمتی که کم شده دوباره پر میشه ولی اگر گذشت و اون قسمتی از جونمون کم شده که زرد بود زردیش رفت و خالی شد دیگه با این کار پر نمیشه و باید آیتمی استفاده کرد یا به Chekpoint رسید .

b-)

ما که تجربه ی dark souls 2 روی نسل قبل رو هم نداشتیم :( رک و رفقا گذاشتن پشتمون PS4 بگیر از دستمون در رفت
ولی عجب گیم پلی و گرافیک هنری خفنی داره
امیدوارم سختی نسخه های معنوی قبلیش هم همراش باشه

و بالاخره ویدئو از باس‌فایت دمو.اسمش Cleric Beastـه فکر کنم.ببینید طرف چه ذوقی میکنه وقتی میکشتش :دی الته کیفیت و فیلمبرداری زیاد جالب نیس

watch?v=GHS8pACE6y8

در مورد مقدار خون در بازی : It drenches the street, staining its cobbles, and douses the protagonist, making his leather clothing shine in the moonlight=p~

این مجسمه‌هایی هم که تو عکس‌ها دیدید بعد باس‌فایت غرق در خون میشه =p~

آخرین ویرایش:
و بالاخره ویدئو از باس‌فایت دمو.اسمش Cleric Beastـه فکر کنم.ببینید طرف چه ذوقی میکنه وقتی میکشتش :دی الته کیفیت و فیلمبرداری زیاد جالب نیس

watch?v=GHS8pACE6y8

در مورد مقدار خون در بازی : It drenches the street, staining its cobbles, and douses the protagonist, making his leather clothing shine in the moonlight=p~

لینکش:
Bloodborne
چند ساعت بیشتر سالم نمی مونه;)

watch?v=GHS8pACE6y8

ممنون رضا جان ! ^ـــــ^

عالی بود باس فایت ولی واقعا جو بسیار سیاه و دلنشین هست ! =p~:d

خوب اینم لینک مستقیم ویدیویی که رضا جان {:-"استاد رضا:-"} گذاشته بودن :

Boss Fight Gameplay

حالش رو ببرید !!

راستی یک سوال برام پیش اومده : جرا هیچکس توی این گیم پلی ها یکبار هم Lock-On نکرده روی دشمن !؟

من همیشه باید هر دشمنی رو Lock-On میکردم :d

ممنون رضا جان ! ^ـــــ^

عالی بود باس فایت ولی واقعا جو بسیار سیاه و دلنشین هست ! =p~:d

خوب اینم لینک مستقیم ویدیویی که رضا جان {:-"استاد رضا:-"} گذاشته بودن :

Boss Fight Gameplay

حالش رو ببرید !!

راستی یک سوال برام پیش اومده : جرا هیچکس توی این گیم پلی ها یکبار هم Lock-On نکرده روی دشمن !؟

من همیشه باید هر دشمنی رو Lock-On میکردم :d
اخه وقتي دفاع كردن نداريم Lock on لازم نداريم، مگر اينكه براي اسلحه ها گذاشته باشن.
البته من زياد اخبار بازيرو دنبال نكردم با ابنكه خيلي خوشم مياد:d

يه سري Gif جديد از بازي بيرون اومده كه رسما فك هر كسي رو از اون هيترش گرفته تا فنش جا به جا ميكنه:

پاره كردن دشمن به روش ضد حمله ( مشابه سري Souls )

http://share.gifyoutube.com/68VO7.gif

رسما كيفيت محيط، ابهت باس فايت، فيزيك بازي، خون روي لباس شخصيت اصلي و كلا همه چيزيش از راستاي قائم تو حلقم:|:d

http://a.pomf.se/loqzpz.gif

لول نورپردازي و سرعت گيم پلي بازي ( X100 )

http://share.gifyoutube.com/Z6GOg.gif

اون دشمناي پشت تصوير رسما با ديدن اين قصاب ( شخصيت اصلي ) دارن فرار ميكنن ;;):d

http://giant.gfycat.com/DigitalThornyArabianoryx.gif

گويا اين بخش Online و پشم ريزون بازيه

http://giant.gfycat.com/MiserlyEarnestAsianwaterbuffalo.gif

خدا ترين Gif ـي كه تو كل عمرم ديدم.
واقعا بايد از اين موجود وحشي ترسيد. شخصيت اصلي رو ميگم نه باس فايته!

http://giant.gfycat.com/DifficultPoisedCoyote.gif
( رسما دهن باسه رو جر ميده :| )

ميگن كه گويا سر مبارزه با اين باس فايت حموم خون راه ميوفته =p~ كيوان چون تو نمايشگاه BB رو بازي كرده، بايد بياد اين يه مورد رو تاييد كنه :d

رسما اين اگه GOTY هم نشه بازم براي من حكم GOTY رو داره. هيچ وقت تو عمرم انقدر سر ديدن Gif ـاي يه بازي هايپ نشده بودم :|:d از همينجا نخريدن نسخه اورجينال اين عنوان رو براي كسايي كه بضاعت مالي دارن، حرام اعلام مي كنم :|:d

b6woxs.gif

من برم بشينم دوباره Dark Souls بازي كنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or