PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ی خرده اطلاعات از دموی قابل‌بازی :

• بازی نسبت به E3 خیلی بهتر شده و فریم بهتری میده
  • میزان سختی بازی نسبت به نسخه نهایی کم کردن تا مردم بتونن بدون ریستارت کردن زیاد دمو رو امتحان کنن(با این حال باز ملت مینالیدن)
  • Molotov Cocktail در بازی وجود داره
  • آیتمی به نام Blood Vials در بازی هست که سلامتیتون بر میگردونه.با دکمه مثلث میتونین ازش استفاده کنید.
  • NPC هایی در بازی وجود دارند که با کمک کردن بهشون میتونین از کمکشون در باس‌فایت‌ها بهره ببرین
  • blood effects فوق‌العادن
  • دمیج حاصله از شاتگان خیلی کمه و بیشتر به درد Stun کردن و بازکردن گارد دشمنا میخوره.

این دو تا ویدئو گیم‌پلی رو حتما ببینید.بازی نه،لامذهب همون نگاش هم کنی کافیه :دی

watch?v=Gbz18RvVsdQ
watch?v=HRjCbboq-10

و این عکس هم واسه کسایی که تو Lore بازی‌های میازاکی غرق شدن.هر تابلو، یک داستان :دی

ی خرده اطلاعات از دموی قابل‌بازی :

• بازی نسبت به E3 خیلی بهتر شده و فریم بهتری میده
  • میزان سختی بازی نسبت به نسخه نهایی کم کردن تا مردم بتونن بدون ریستارت کردن زیاد دمو رو امتحان کنن(با این حال باز ملت مینالیدن)
  • Molotov Cocktail در بازی وجود داره
  • آیتمی به نام Blood Vials در بازی هست که سلامتیتون بر میگردونه.با دکمه مثلث میتونین ازش استفاده کنید.
  • NPC هایی در بازی وجود دارند که با کمک کردن بهشون میتونین از کمکشون در باس‌فایت‌ها بهره ببرین
  • blood effects فوق‌العادن
  • دمیج حاصله از شاتگان خیلی کمه و بیشتر به درد Stun کردن و بازکردن گارد دشمنا میخوره.

این دو تا ویدئو گیم‌پلی رو حتما ببینید.بازی نه،لامذهب همون نگاش هم کنی کافیه :دی

watch?v=Gbz18RvVsdQ
watch?v=HRjCbboq-10

و این عکس هم واسه کسایی که تو Lore بازی‌های میازاکی غرق شدن.هر تابلو، یک داستان :دی

ممنون استاد رضا {استاد و Mentor ما تو سری سولز:d} از خبر ها و اطلاعات که همیشه مارو آپدیت نگهمیداری ! :x

خوب بچه ها اون دوتا گیم پلی که رضا جان گذاشته بودن رو مستقیم کردم ^ـــــــــ^ حالش رو ببرید :

اولی

دومی

==========

PS4 Exclusive Bloodborne Features Health Regeneration, Encourages Offensive Combat - GameSpot
من بعد خوندن این مطلب مطمئن شدم نباید به میازاکی شک کرد و بازی همچنان سخت خواهد بود ، اول که تیتر رو خوندم گفتم یعنی چی ؛ یعنی میخواد عین CoD سیستم بازگشت سلامتی داشته باشه که بعدا خیالم راحت شد :دی
The perpetual twilight of Bloodborne's gothic-inspired world is as dark as they come, and its enemies as vicious and twisted as anything to have come out of Dark Souls. No, when From Software talks about bringing the game to a wider audience, decreasing the difficulty isn't what it has in mind. Instead, sensible and much needed tweaks are being brought in, which--even for veteran Dark Souls and Demon's Souls players--make a whole lot of sense.

اتمسفر با روان آدم بازی میکنه :دی
53137540513453374040.png

این دو تا ویدئو گیم‌پلی رو حتما ببینید.بازی نه،لامذهب همون نگاش هم کنی کافیه :biggrin1:

watch?v=Gbz18RvVsdQ
watch?v=HRjCbboq-10
14.jpg

====
وااااو چه dodgeـه نازی داره؟ آدم میگه فقط داج کنم :دی

پ.ن: من همینجا مراتب توبه ی خودم رو واسه شک کردن به بازی ای که اسم میازاکی کنارش هست بعد از خبری که در مورد راحت شدن بازی اومده بود رو اعلام میکنم. آقا غلط کردم :دی

دوستان سوء تفاهم شده . بنده منظورم این نبود بازی رو راحت کنن . منظورم این بود که یک مقدار اندکی سریعتر شه مبارزات بازی همین :d

چقدر شیک و خونسرده کاراکتر بازی . خیلی ریلکس مبارزه میکنه و جاخالی میده . افکت Bloooood واقعا عالیه . شدید خوشمان آمد

آخرین ویرایش:
اقایون تا میتونید عکس بزارید :دی لامصب فضا و جو بازی به ادم روح و روان تزریق میکنه :دی

چقدر اون ذرات و خاکستر ها رو من تو بازی ها دوست دارم :دی که بنظر میرسه این بازی هم نهایت استفاده رو میخواد بکنه از این مورد :دی یعنی اون افکت اتیش واقعا روانی میکنه ادم زو :دی

لعنت بهت میازاکی با این بازی هات :دی

دوستان سوء تفاهم شده . بنده منظورم این نبود بازی رو راحت کنن . منظورم این بود که یک مقدار اندکی سریعتر شه مبارزات بازی همین :d
نه حتی سریعتر شدن هم نباید اجباری باشه. همه چیز باید دست بازیباز باشه یکی خاست یه خنجر بگیره دستش با سرعت نور داج کنه و خیلی سریع بازی کنه یکی هم یه تبر 200 کیلویی بگیره دستش و خیلی آروم و بدون عجله سه تا ضربه بزنه باس ناکار بشه :دی ( البته این مورد سپر ظاهرا حذف شده)

یعنی این بازی از این تاریک تر نمی شه
همه چی تو این بازی جو تاریک داره از موسیقی و اهنگ گرفته تا اتمسفر و فضای بازی.
به شدت استقبال می شه:d

آقا من دقت نکرده بودم گرافیک که شاید تنها مشکل سری سولز بود . الان گرافیک بلادبورن خیلی خفن شده ظاهرا منتقدا هم کف کردن از گرافیکش. فریم هم خیلی روان به نظر میرسه تو ویدیو ها.

پیش به سوی perfection :دی

آخرین ویرایش:
قبل اینکه DeS عرضه شه اصلا کسی خبر نداشت بازی انقدر سخته،میازاکی گفته بود نمیخواستم ملت همون اول بپرونم.اما نحوه برخورد منتقدا با بازی باعث شد خیلی‌ها بیان سمتش(من گیم‌اسپات بهترین سایت جهان میدونم به خاطر گوتی کردن Demon's Souls :دی).سر DaS دیگه با قطعیت میگفتن بازی سخته،خیلی هم تاکید داشتن،که همین طور هم بود.اما برای DaS2 قرار بود بازی رو آسون‌تر کنن(میازاکی کارگردان نبود)،ولی وقتی واکنش طرفدارا رو دیدن بیخیال شدن و بعدش گفتن قضیه آسون‌تر شدن بازی فقط یه اشتباه در ترجمه ژاپنی به انگلیسی بود :-j اره جون عمت

پس دو تا نتیجه میگیرم،یک اینکه بازی میخواست آسونتر شه همون DaS2 میشد،دو اینکه خود میازاکی کارگردانه،کسی که در وهله اول واسه دل خودش بازی میسازه،نه اینکه بخواد عامه‌پسند بشه،اسَسینز و اینفِمِس و اینا نمیسازه که(شرمنده هواداراش)

ممنون استاد رضا {استاد و Mentor ما تو سری سولز}

من چی استادم آخه

آخرین ویرایش:
به نظر میاد که سرعت بازی هم بالاتر رفته نسبت به نسخه های قبلی....باعث میشه Diversity بره بالاتر، فقط باید دید چجوری بالانس رو بین سبک های بازی توی حالت آنلاین (اگر مثل DS داشته باشه) در میارن....
من خیلی جو Witcher 3 گرفته بودتم، ولی از وقتی که این بازی معرفی شد اصلا جو Shift شد روی Bloodborne....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or