PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خب بازی رو پلات کردیم مام برای بار دوم هم بازی رو تموم کردم :d
defiled chalice سر باسهای watchdog و amygdala واقعا پدرم در اومد یه تیکه های از دانجنها خیلی سخت میشد ولی خدا رو شکر بدون دسته شکوندن پلاتش کردم
این قسمتهای defiled سخترین قسمتهای کله بازی بود به نظر. روی ng خوده بازی انقدری سخت نیست که defiled ها هستن ×_×
من که بیشتر مشکلم ببیشتر با همون bloodletting beast . اصلا خیلی باسه بد قلقیه.

workshop کی باز میشه؟ من الان 18 تا insight دارم خیلی سخت شده .
workshop که از اول بازه
مغازه بالا فقط در صورت داشتن 10 تا insight باز میشه
level up بعد از ورود به celeric beast باز میشه
rune workshop بعد از رفتن به witch abode باز میشه
الان دوتا option داری. یا بری witch abode از راست همونجایی که از vicer amelia رو زدی ( راست وقتی از محیط boss میای پایین ) که توصیه میشه.
یا اینکه میتونی بری forbidden forrest

VICAR AMELIA رو کشتم.
آرمان هم گفت، Work Shop باید باز باشه! مطمئنی منظورت Work Shopـه؟
راستی به نظر من Insightـهات رو همیشه روی 14 نگه دار :d بالای 15 تا مخصوصاً دشمن های Cathedral سخت تر میشن :d

این قسمتهای defiled سخترین قسمتهای کله بازی بود به نظر. روی ng خوده بازی انقدری سخت نیست که defiled ها هستن ×_×
آرمان میگم 2تا سوال داشتم ازت :d
یکی اینکه ببین من توی این NG+ اون Tonsil Stone رو خیلی زود گرفتم... به نظرت الان اگه برم پیش اون Amygdalaـی که Teleportـم میکنه به Lecture Building، همین الانشم اون کار رو میکنه؟ منظورم اینه که خب اینجوری این اتفاق خیلی زود میافته توی بازی که!!! :d
دوم اینکه من هنوز Dungonـها رو امتحان نکردم :d میگم این Dungeonـها توی NG+ مثل خود بازی سخت تر نمیشه :|

آرمان هم گفت، Work Shop باید باز باشه! مطمئنی منظورت Work Shopـه؟
راستی به نظر من Insightـهات رو همیشه روی 14 نگه دار :d بالای 15 تا مخصوصاً دشمن های Cathedral سخت تر میشن :d

آرمان میگم 2تا سوال داشتم ازت :d
یکی اینکه ببین من توی این NG+ اون Tonsil Stone رو خیلی زود گرفتم... به نظرت الان اگه برم پیش اون Amygdalaـی که Teleportـم میکنه به Lecture Building، همین الانشم اون کار رو میکنه؟ منظورم اینه که خب اینجوری این اتفاق خیلی زود میافته توی بازی که!!! :d
دوم اینکه من هنوز Dungonـها رو امتحان نکردم :d میگم این Dungeonـها توی NG+ مثل خود بازی سخت تر نمیشه :|
مشکلی نداره برو . برو ببین از پسش بر میای یا نه . اون قسمت هم که خوره pvp هم هست. اما اتفاقا توی ng+ هرچی باس بزنی خوبه !! چون echo هایه خیلی بیشتری میدن میتونی level up

dungeon ها تا جایی که میدونم scale نمیشن. یعنی اگر از ng هم باز کنی بری توی ng+ همونایی که باز کردی میمونن. کلا خوده dungeon ها خیلی خیلی خیلی سخت میشن به نسبت خوده بازی. حالا خودت برو میبینی لول ×_× مثلا توی defiled ادم بازم هرچی vitality داشته باشه ممکنه سره باسش فوق فوقش با anti clockwise کلا 3-4 ضربه دووم بیاره شانسی لول ....

- - -ویرایش - - -

منم تو فوربیدن گرفتمش
کجا کاربرد داره؟؟؟؟
tonsil stone چی هست اصن؟؟
از vicer amelia که میای بیرون میری دسته چپ . هانترها رو میکشی از پله ها میری پایین از دوتا خونه میگذری و میری پاییتر . یه سرش دشمن هست اونا رو که میکشی میری به سمته یه ساختمون که وارد میشی حالت دایره ای شکل هست که فقط روبروت یه در هست. حالا اگر 40 تا insight داشته باشی طرف رو میبینی ( البته لازم نیست داشته باشی ) بعدش جلو همون در وایسه که بگیرتت. اصلا تکون نخور. در صورتی که tonsil stone رو داشته باشی میفرستت lecture building که میره به سمته nightmare frontier محله زندگی amygdala

)x20 تا Insight داشتم مرحله عنکبوت همش رفت حدود 10تاش اونجا رفت که یارو مغزتو میخوره اصلا نمیدونستم اون مغزتو بخوره Insightـهات میپره اونم هربار 3-4تاش
بقیشم استفاده کردم یکی بیاد باس عنکبوتو بزنم اخر هم کسی نیومد هر بار 30-45 دقیقه صبر میکردم کسی نیومد و الان 0 Insight دارم
من هیچ باسیو نمیتونم بدون کواپ بزنم یعنی الان هیچ راهی نداره Insight به دست بیارم؟100 بار هم برم نمیتونم تنهایی باسو بزنم

)x20 تا Insight داشتم مرحله عنکبوت همش رفت حدود 10تاش اونجا رفت که یارو مغزتو میخوره اصلا نمیدونستم اون مغزتو بخوره Insightـهات میپره اونم هربار 3-4تاش
بقیشم استفاده کردم یکی بیاد باس عنکبوتو بزنم اخر هم کسی نیومد هر بار 30-45 دقیقه صبر میکردم کسی نیومد و الان 0 Insight دارم
من هیچ باسیو نمیتونم بدون کواپ بزنم یعنی الان هیچ راهی نداره Insight به دست بیارم؟100 بار هم برم نمیتونم تنهایی باسو بزنم
از Mad Man Knowledge استفاده کن! بهت Insight میده ;) ببین Crash، سعی کن بتونی خودت به تنهایی از پس Bossـها بر بیای. اینجوری که خیلی اذیت میشی. اگه میبینی واقعا سختته، برو یوتیوب نحوه کشتنش رو ببین. چندتا ویدئو ببینی میاد دستت که چجوری باید بکشی.

بذار چندتا توصیه بکنم بهت (شاید به دردت نخوره البته :d ولی بهتر از هیچیه ;) )

حتماً Dodge کن، این خیلی مهمه. حتماً قبل از هر ضربه Dodge کن.

اگه از من میشنوی، قبل از اینکه وارد نبرد با یه Boss بشی حتماً Blood Echoـهات رو مصرف کن (مثلاً خودت رو آپگرید کن یا چیزهای ضروری بخر) و بدون Blood Echo برو توی نبرد. بعدش اصلاً سعی نکن که Boss رو بکشی و از هیچ آیتمی استفاده نکن. فقط سعی کن حملاتش رو یاد بگیری. همین. یکی دو بار اینجوری برو و همینجوری الکی سعی کن بزنیش تا کامل بیاد دستت که Boss چه موقع ضربه میزنه، چه موقع Combo میزنه، چه زمانی مناسبه برای زدنش.

اینجوری خیالت راحته که وقتی هم بمیری چیزی از دست نمیدی اصلاً، اونوقت با ذهن باز تر میری برای مبارزه. باور کن من Dark Beast Paarl ( همون Bossـی که الکتریسیته داره) رو همینجوری زدمش اصلاً. بچه ها میگفتن که خیلی سخته، منم از ترسم بدون Blood Echo رفتم باهاش مبارزه کنم و به خودمم گفتم هیچی Blood Vial و هیچ آیتمی استفاده نمیکنم که فقط ببینم قلقش چیه، همینجوری به خودم اومدم دیدم نصف خونش رو بردم :d دیگه دیدم حیفه، از آیتم هام استفاده کردم و زدمش.

هیچ وقت سعی نکن پشت سرهم بهش ضربه بزنی. بیشتر مواقع چندتا ضربه بزن و بعدش Dodge کن و از Boss دور شو، این خیلی مهمه.

ببین، سعی کن از Rune Anti Clockwise استفاده کنی که Staminaـت رو ببره بالا، اینجوری راحتتر میتونی که هم ضربه بزنی و هم Dodge کنی.

سعی کن یه ذره بیشتر توی بازی بچرخی و Level Up کنی اصلاً. شاید Levelـت خیلی پایینه!!!

آخرین ویرایش:
workshop همون حوضی هست که کنار عروسکه هست که از توش چند تا چُغُک زدن بیرون و میریم ازش چیزی خرید میکنیم؟
اون shop .

آره اونا که کلت رو میخورن کلا insight رو میکشن لول :/
ایتم madman knowledge بهت insight میده
میتونی dungeon ها هم فارم کنی . وارده باس بشی و بکشیش inisght میده

این باس زیاد سخت نیست !!!
کلا همه قسمتهایه بازی زیاد سخت نیست اگر عجله نکنی و یاد بگیری.

دسته های اول رو بزن و بعده از این لازم نیست دسته های دیگه عنکبوتها رو بزنی چون خیلی کندن . فقط برو rom رو بزن چند ضربه و برگرد

شجاعت به خرج بده D: همه رو میشه تکی زد لول

Patch notes
Password matching can now be done regardless of level.
Password matching can now be done even if registered to a different oath.
Quicksilver bullets and blood vials can now be stored up to 600 (the previous limit was 99) in the storage in Hunter’s Dream.
Weapons and hunter tools have been tweaked, it will be mostly buffs.
A bug of the Rifle Spear has been fixed.
A bug with Blood Gem Imprints has been fixed.
Boss rewards in the Chalice Dungeons will be improved, they will now drop blood gems randomly.
Chalice dungeons will now include Blood Stone Shards at Depth 1, Twin Blood Stone Shards at Depth 2, Twin Blood Stone Shards and Blood Stone Chunks at Depth 3, Blood Stone Chunks at Depth 4 and Blood Stone Chunks and Blood Rocks at Depth 5.
Other bugs have been fixed.

workshop همون حوضی هست که کنار عروسکه هست که از توش چند تا چُغُک زدن بیرون و میریم ازش چیزی خرید میکنیم؟
نه، اون Messenger Shopـه. Work Shop توی کلبه ـست. ببین اونجا دو تا میز هستش که یکیش Work Shopـه، یکیش هم Storageـه که میتونی آیتم هات رو توش ذخیره کنی. یکی دیگه هم هستش که یه حالت سنگی داره و چندتا شمع روش روشنه که اونجا میتونی Runeـهات رو عوض کنی!
اگه میخوای دقیق بدونی Work Shop کدومه، اگه یادت باشه اون اوایل بازی Gehrman (همون پیرمرده که روی ویلچر نشسته بود) توی کلبه بودش. Work Shop دقیقاً روبروی اون پیر مرده ـست :d

سعی کن یه ذره بیشتر توی بازی بچرخی و Level Up کنی اصلاً. شاید Levelـت خیلی پایینه!!!
ممنون از توضیحاتت داداش
داداش لولم 68 برای عنکبوت کافیه؟

ایتم madman knowledge بهت insight میده
میتونی dungeon ها هم فارم کنی . وارده باس بشی و بکشیش inisght میده

هیچی madman knowledge ندارم توی مسنجر هم نیست بخرم.از جایی نمیشه به دستش اورد
داداش dungeonکدومه؟

ممنون از توضیحاتت داداش
داداش لولم 68 برای عنکبوت کافیه؟

هیچی madman knowledge ندارم توی مسنجر هم نیست بخرم.از جایی نمیشه به دستش اورد
داداش dungeonکدومه؟
آره بابا، 68 برای عنکبوته بیشتر از کافیه ;) ببین همونطوری که آرمان گفت اول عنکبوت کوچیکارو بزن. فقط اونا سرشون خیلی مقاوم اما اگه بری پشت سرشون خیلی راحت میمیرن. اون Rom هم که خودش خیلی چُلمنه. برو 3 - 4 تا ضربه بهش بزن و بعدش ازش دور شو. تقریباً همه حمله هاش رو هم میشه Dodge کرد. برو بزنش بترکونش :d امیدوارم موفق باشی.
Madman Knowledge هم از روی جنازه های توی بازی میتونی راحت پیدا کنی. اون Dungeonـها هم همون سنگ قبرهایی هستند که توی Hunter's Dream هستن. برای ورود بهشون باید Blood Starve Beast رو بکشی که یه Chalice بهت میده و با استفاده از اون میتونی وارد Dungeonـها بشی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or