PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
به این مدل بازی ها عادت نداریم.....DMC رو سرمون رو میندازیم پایین میریم تو دل دشمن حالا اون وسطا اگه حال کنیم یه DODGE هم میدیم. یا GOW هم اینطور .
اون یارو که باید جزو یکی از باس ها میشد. الان که لول 90 ام هنوز که هنوزه زدنش سخته اما به برق حساسه.

////////////////
یه اسلحه برقی از روی یه جنازه برداشتم بدوم نیاز به bolt paper برق داره. راحت اون حریف هایی که زره آهنی دارن رو میزنه همین گنده بک رو با 2 تا اتک میندازه.
راست میگی من اصلا سری های قبلیش و نگاهم نکردم .بهتره بگم گل گفتی. dmc دقیقا چیزی که اولش من فکر کردم. به قول تو حالا یه
DODGE هم چاشنیش بکنم فکر کردم میشه راحت ردش کرد. اخه باس اولش اسون بود ولی بعد باس اول دهنم سرویس شد .تازه لولم شده 25 هنوز باس دوم و نمیتونم بزنم.ولی اخر ادرنالینه بازیش. اون گنده هم لامصب وحشیه غیر زرهش با اون تبرش میفته دنبال ادم دهن ادم و ... .این خون هایی که بعد یه مدتی میریزه رو کله ادم به خودی خود بازی رو 10 میکنه

الان خواستم بازي رو update كنم مي گه حافظه پره در حالي كه 10گيگ خالي دارم
يه بازي ديگه زدم اپديت شد ,كسي مي تونه كمكم كنه
راستي gta اپديت نكرده بودم اونم اينطوري شده تو اون درصد اولش تا 20 درصد ميره بعد صفر ميشه بعد ميگه حافضه پره
نتم مخابرات نكنه سرورشو ***** كرده

بازی خیلی عالیه.....اما سازنده خواسته بازی خطی نباشه ولی به حدی زیاد روی کرده که بعد از مدتی آدم شکر گیجه میگیره.
بازی پر از رمز و راز هست و به حدی پیچیدگی داره که نگو حتی تروفی هاش هم پیچیدگی خاصی داره.
آخه اسم NPC ها رو از کجا ببینم که بفهمم کدوم آلفرد هست کدوم الی....اصلا از کجا پیداشون کنم؟ نقشه هم که نداره حداقل مکان NPC ها رو مشخص کنه.
مثلا همون زنه آریانا اول باهاش صحبت کردم هیچی نشد ولی آخه جانه ما چجوری آدم بفهمه بعد از کشتن blood strave باید بیاد باهاش حرف بزنه تا بره یه جای دیگه بعد بریم یه جای دیگه یه باس رو بکشیم و دوباره بیایم پیشش و اون بچه رو بکشیم که آیتم بده..... مرگه من چجوری؟

خب پدرت خوب مادرت خوب اجدادت در آرامش یه راهنمایی چیزی بزار ..... والا اگه خوره های بازی نبودن هیچ کدوم از اینا مشخص نمیشد.

دیونه شدم دیگهههه آخه چرا انقد قوی شدن ایناااا ولی قلق اومده دستم فقط از این ایبرتیس میترسم حالا حالاها مونده برسم بش تو نیوگیم
هانتراکس فوق العده کنده ولی دمیجش عالیه اسلحه مث هانتر اکس چیو پیشنهاد میکنین که هم سرعت بالا و هم دمیج بالا داشته باشه
blade of mercy خوبه ولی دمیج نداره

دیونه شدم دیگهههه آخه چرا انقد قوی شدن ایناااا ولی قلق اومده دستم فقط از این ایبرتیس میترسم حالا حالاها مونده برسم بش تو نیوگیم
هانتراکس فوق العده کنده ولی دمیجش عالیه اسلحه مث هانتر اکس چیو پیشنهاد میکنین که هم سرعت بالا و هم دمیج بالا داشته باشه
blade of mercy خوبه ولی دمیج نداره
همچین چیزی نداریم.سرعت بالا و دمیج بالا داشتیم که ملت همه یه اسلحه میگرفتن دیگه کاری به بقیه نداشتن
ولی من به شخصه کل بازی و نیو گیم رو با ludwig رفتم
تو دمیچ لودویگ از همه بالاتره ولی سرعت و هندلش افتضاحه

آقا یه نظر سنجی بزاریم برای تاپ 3 بهترین level های بازی ببینیم که با چه لولی حال کرده به شخصه برای من Unseen Village ، Nightmare Mensis و Hemwick Charnel Lane بهترین ها بود

در مورد باس هاي بازي هم ميشه نظرسنجي گذاشت !
لوكيشن هم Old Yharnam بار اول واقعا اتمسفر سنگيني داشت واسم !! اونجا چون باسش هم دهنم رو صاف كرد كلا خاطره شد
Cainhurst Castle هم خيلي دوس داشتم !! هم موجودات داخلش هم معماري و طراحيش
Unseen Village هم خيلي خوف بود !! يكي از باس هاي مورد علاقم DarkBeast Paarl هم اونجا بود
Nightmare Of Mensis هم فوق العاده بود

باس هاي بازي
Blood-Starved Beast و Ebrietas چون دهنم رو صاف كردن عاشقشونم :d
DarkBeast Paarl و Cleric Beast عاشق طراحيشون بودم مخصوصا وقتي وحشي ميشدن
Mergo's Wet Nurse و Micolash Host Of The Nightmare هم به خاطر اسمشون :d
Shadow of Yharnam هم دوس دارم ! يه بار Coop ميرفتم با برادران خارجي ٣ به ٣ باري ميكرديم با Shadow Of Yharnam , واقعا اپيك بود اون مبارزه

اما به طور كلي ثانيه به ثانيه اين بازي خاطرست
تك تك لحظاتش رو خووب يادمه
خيلي تجربه يونيكي بود واسم

لوکیشن که بنظرم همه جای بازی خیلی زیبا طراحی شده بود یجا نبود که آدم بگه تو بازیای دیگه زیاد دیدم اینجور مناطق و ... . فوق العاده بود از این نظر. ولی خوب یه مورد بخام اسم ببرم، Nightmare Frontier واقعا چند روزی منو شوکه کرده بود: طراحی مریض، دشمنای به شدت مریض تر، باس ـش . فوق العاده بود.

در مورد Boss ها هم Cleric Beast هم بخاطر اولین باس بودنش و هم بخاطر آهنگ شاهکارش واقعا مبارزه به یاد موندنی بود و الانم جزو اولین چیزایی هست که وقتی به BB فکر میکنم به ذهنم میرسه. جدا از اون، Martyr Logarius فوق العاده بود - Micolash ـه بدمصب :| :biggrin1: کلا همه boss ها باتوجه به اینکه بخشی از کل داستان هستن واقعا به یاد ماندنی هستن و فوق العاده زیبا طراحی شدن

و Ebrietas رو هم من خفن ترین موجود کل Bloodborne نامگذاری میکنم :hug: هم از نظر داستانی و هم از نظر مبارزه و ... کلا یه نیمچه کتاب درمیاد ازش. خارق العاده بود .

واقعا اوج هنرنمایی ـه میازاکی بود این Bloodborne. چندین بار تو بازی به رفتگانش صلوات فرستادم :))

یه DLC خفن هم که قرار واسش عرضه بشه تا دوباره با کله برگردیم به این شهر هولناک :bighug:

فکر کنم تنها کسی که Cleric Beast دومین باسش بوده من هستم! :دی هرجا میرم بهش میگن اولین باس! :دی

آقا من الآن
One Reborn
رو ترکوندم و توی لوکیشن بعد از اون هستم. برای اسلحه دست چپ چی رو پیشنهاد میکنین؟ رسماً هیچ استفاده ای از سلاح گرم ندارم و برام نقش دکور رو داره. :دی یعنی به جز اوایل بازی که ازش استفاده میکردم، دیگه بعدش بی استفاده شد و فقط از Hunter Axe استفاده میکنم و نسبت به شرایط یه دستی یا دو دستی. یعنی اصلاً احساس نیازی به اون اسلحه پیدا نکردم. چیز به درد بخوری برای دست چپ هست که با اون اسلحه اولیه جایگزینش کنم؟ :دی

فکر کنم تنها کسی که Cleric Beast دومین باسش بوده من هستم! :دی هرجا میرم بهش میگن اولین باس! :دی

آقا من الآن
One Reborn
رو ترکوندم و توی لوکیشن بعد از اون هستم. برای اسلحه دست چپ چی رو پیشنهاد میکنین؟ رسماً هیچ استفاده ای از سلاح گرم ندارم و برام نقش دکور رو داره. :دی یعنی به جز اوایل بازی که ازش استفاده میکردم، دیگه بعدش بی استفاده شد و فقط از Hunter Axe استفاده میکنم و نسبت به شرایط یه دستی یا دو دستی. یعنی اصلاً احساس نیازی به اون اسلحه پیدا نکردم. چیز به درد بخوری برای دست چپ هست که با اون اسلحه اولیه جایگزینش کنم؟ :دی

آريا منم كلا استفاده نميكردم غير از آخر بازي
كلا مشعل دستم بود ، حالت دراز Ludwig's هم كه ٢دستي بود :d
خودت بايد تشخيص بدي كجا و كي رو راحت ميتوني Stun كني
قشنگيه اين اثر هنري همينه خدايي
هركس يه جور بازي ميكنه ، هركي يه باس مشكل داره و يه جا واسش سخته ، هيچ چيز هيچكس شبيه چيز بقيه نيست :d

بچه‌ها اول بازی که داریم کرکتر رو میسازیم اون قسمتorigin چیه؟ کدومشو انتخاب کنم

و اینکه من می‌خوام بازیو برا اولین بار شروع کنم روی چه درجه سختی برم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or