PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من تا حالا تو این سبک بازی نکرده بودم از صبح که شروع کردم فکر کنم 50 دفعه مردم و هنوز سره قول اول هستم
البته هرچی بیشتر بازی میکنم دیگه اون اشتباهات قبل رو نمیکنم
ولی واقعا خیلی سخته بازی و خیلیم قشنگه هر بازیه دیگه بود انقد میباختم ولش میکردم
حالا موندم ادامه بدم یا نه اخه میگین جلوتر میریم سختتر میشه

برای غول اول هی اکو جمع کنم برم هانتر دریم جون بخرم زیاد که شد برم سراغ غول؟؟؟

من تا حالا تو این سبک بازی نکرده بودم از صبح که شروع کردم فکر کنم 50 دفعه مردم و هنوز سره قول اول هستم
البته هرچی بیشتر بازی میکنم دیگه اون اشتباهات قبل رو نمیکنم
ولی واقعا خیلی سخته بازی و خیلیم قشنگه هر بازیه دیگه بود انقد میباختم ولش میکردم
حالا موندم ادامه بدم یا نه اخه میگین جلوتر میریم سختتر میشه

برای غول اول هی اکو جمع کنم برم هانتر دریم جون بخرم زیاد که شد برم سراغ غول؟؟؟

الکی ECHO هاتو سر BLoOD VIAL مصرف نکن . باهاش لول اپ بکن . باس اول واقعا سختی نداره . قشنگ میشه توی 2 تا ترای زدش .
برو این تاپیک توضیح دادم :
http://forum.bazicenter.com/thread95692/
بنظرم از باس 4 به بعد اسون تر میشه بازی .

بچه يه چيز جالب. من الان amygadala رو كشتم،بعد وقتى بر ميگردم به yahargul هنوز از در و ديوارا آويزونه و صاعقه ميزنه.انگار نه انگار كه كتلتش كردم رفت.

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.

دوستان من Saw Cleaver رو هفت بار آپگرید کردم. لولم هم 59 هست. به نظرتون ارزش داره Ludwig's Holy Blade رو بگیرم یا با همین تا ته بازی برم.
سیزده تا Twin Bloodstone و چهارتا Bloodstone Chunk دارم. روی کدوم اسلحه سرمایه گذازی کنم؟ :-/:d

بچه يه چيز جالب. من الان amygadala رو كشتم،بعد وقتى بر ميگردم به yahargul هنوز از در و ديوارا آويزونه و صاعقه ميزنه.انگار نه انگار كه كتلتش كردم رفت.

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.
ببين دوست عزيز اين موجودات با هم فرق دارن حتي از نظر ظاهري اينا كه تو شهر پخشن اگر دقت كني همون جايي كه الان هستي ٣-٤ تا از اينا ميبيني و از نظر ظاهري هم اوني كه شما زدي اون حالت ريش داشتن رو نداشت و صورتش خالي بود، (ولي اينا تو شهرن يك جورايي يك حالت ريش مانند يا اگه بهتر بگم شبيه دستاي هشت پا دارن، در باره همينا يكي از دوستان قبل تر نوشته بود اين بازي بعضي جاها از داستان هاي lovecarft اقتباس كرده و بطور مثال اينا شبيه cthulhu هست

دوستان من Saw Cleaver رو هفت بار آپگرید کردم. لولم هم 59 هست. به نظرتون ارزش داره Ludwig's Holy Blade رو بگیرم یا با همین تا ته بازی برم.
سیزده تا Twin Bloodstone و چهارتا Bloodstone Chunk دارم. روی کدوم اسلحه سرمایه گذازی کنم؟ :-/:d
من اصلا از اون استفاده نکردم
Axe و Ludwig خیلی از قسمتهای بازی جواب میدن خیلی راحت !!!
سریع مثل Cleaver میخوای باید Hunters badge رو بگیری. blade of mercy خیلی سریع هست .

مشکل لودینگهای طولانی هم حل شد :d

Main points of UPDATE 1.03
-Reduced loading times (approx 5-15 seconds;. May Vary by circumstance)
-fixed bug That left Certain Lifts and elevators inoperable
-fixed bug That Resulted in bosses Becoming Immobilized
-fixed bug That left Players unable to Advance NPC events During multi-Play
-When the PS4 IS put into Rest Mode During Online Play, the Game Will Now Return to the main title screen upon resuming Play
This Will resolve matchmaking issues related to Suspend / Resume.
-Other Various bug fixes
We will continue to make improvements to better the play experience.

kotaku

- به جزء دنبال کردن یا کشتن اون Eillen برای به‌دست اوردن Blade of Mercy راه دیگه‌ای برای گرفتنش هست؟ من این بشر رو اصلاً نمی‌تونم پیدا کنم. الانم باس یکی مونده به آخر هستم ولی پیداش نمی‌کنم اصلاً.
- تو یکی از چلیس‌ها که می‌رم جون و استقامتم نصف می‌شه در صورتی که تو حالت عادی اینطوری نیست. چطوری می‌شه سلامتی رو مثل همون حالت عادی کرد؟

- به جزء دنبال کردن یا کشتن اون Eillen برای به‌دست اوردن Blade of Mercy راه دیگه‌ای برای گرفتنش هست؟ من این بشر رو اصلاً نمی‌تونم پیدا کنم. الانم باس یکی مونده به آخر هستم ولی پیداش نمی‌کنم اصلاً.
- تو یکی از چلیس‌ها که می‌رم جون و استقامتم نصف می‌شه در صورتی که تو حالت عادی اینطوری نیست. چطوری می‌شه سلامتی رو مثل همون حالت عادی کرد؟
اگه کویستشو کامل نکردی الان توی گرند کتیدرال باید باشه. همونجا که با ویکار آملیا جنگیدی بکشش و کروهانتر بدج رو بگیر.
اگر باگ شده و اونجا نیست راه دیگه ای برا گرفتنش وجود نداره به جز اینکه توی روت چلیسها پیداش کنی.

defiled چلیس اونجوری هست. کاریش نمیتونی بکنی جزو بازی هست باید با خون نصفه بری.

ویرایش.
توی این چلیس میتونی پیداش کنی. لایه اول
منبع

من اصلا از اون استفاده نکردم
Axe و Ludwig خیلی از قسمتهای بازی جواب میدن خیلی راحت !!!
سریع مثل Cleaver میخوای باید Hunters badge رو بگیری. blade of mercy خیلی سریع هست .
Blade of Mercy رو امروز گرفتم، 7 مرتبه هم آپگریدش کردم ولی از Saw Cleaver ضعیف تره. Saw Cleaver رو هم هفت بار آپرید کرده بودم.
شاید تنها خوبیش زدن ضربات پشت سر هم در حالت دو دستش باشه که زیاد به کار من نمیاد.
ممنونم از راهنماییت :)

به نظرم Saw Cleaver خفن ترین سلاح بازی هست :hug:

البته همه سلاح ها خیلی استاندارد و کاربردی هستن ولی این لامصب یچیز دیگست. بعد از اون Ludwig's Holy Blade عالیه.

بچه ها حالت دو دستی چیه؟
من هر کاری میکنم یه دستی میگیره سلاح رو! منظور همون قدرتی است؟l2 ؟

راستی بچه ها یه جاهایی یه پورتال مانند است که میپری توش یه روح عظیم الجثه میگیره تو دستش لهت میکنه! قضیه اش چیه؟!

فقط امیدوارم به CHALICE سطح 4 به بعد که رسیدین از استرس و اعصاب داغون یهو یه اسلحه بر ندارید خود کشی کنید . تک نفره واقعا اشکتون در میاد . ولی COOP خبری نیس :دی
من الان کسی بهم بگه برو یه نون سر کوچه بخر بیا بر میدارم با تبر نصفش میکنم در این حد عصبیم الان :دی

- - -ویرایش - - -

باو این gerhman خیلی اسون بود با لول 76 زدمش کلا بازی اسونی بود نسبت به سری souls

اگر دنبال چالش هستی یا بازی رو روی +NG یه بار دیگ برو یا دنبال چالش باز بیشتری هستی برو CHALICE هارو کامل کن تا برسی به CHALICE های سطح 4 و 5 اینا . اونا قشنگ بهت طعم بازی هاردکور رو میدن .
همچنین میتونی INSIGHT هاتو بالای 50 بزاری باز خودش یکم سخت میکنه . من یادمه سر باس های اخر طرفای 90 بود INSIGHTیی که داشتم . یه چیزای جالبی میدیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or