PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان من The One Reborn رو کشتم و از Lecture Building به Nightmare of Mensis رفتم. یه cord رو از Iosefka گرفتم. یکی رو هم که در آینده از یه باس میگیرم. سومی رو باید از کجا بگیرم (دیگه از آریانا نمیتونم بگیرم) ؟

دوستان من The One Reborn رو کشتم و از Lecture Building به Nightmare of Mensis رفتم. یه cord رو از Iosefka گرفتم. یکی رو هم که در آینده از یه باس میگیرم. سومی رو باید از کجا بگیرم (دیگه از آریانا نمیتونم بگیرم) ؟
جایی به اسم The Old Workshop.
از Cathedral داخل کلیسا که اون زن زشت قرمز پوش نشسته :دی از اونجا میری به در سمت راست که اول قفل بود بعدا باز میشه بعد از آسانسور میری بالا مسیرو ادامه میدی میرسی به یه قلعه از درش وارد نشو برو سمت راست یه جا شکسته بپر داخل مسیرو ادامه بده یه جا هست که تیرهای چوبی هست باید بیوفتی پایین ولی نباید بیوفتی کف تو اواسط یه در هست باید جوری از تخته ها استفاده کنی بیوفتی که بتونی از در بری تو (راهنماش رو صفحات قبل با عکس توضیح دادن فکر کنم) بری اون داخل یکی از Cord ها هم اونجا هست.

اقا من rom رو زدم الان که میرم تو tomb of odean اِلِن رو نمیبینم. اصلا این ellen کیه ؟ :دی
اریانا هم میگه حالم خوب نیس باهاش که صحبت میکنم.
بعد از زدن rom باید جای خاصی برم یا بازی رو ادامه بدم ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

دوستان یه سوال من یه بار بازیو تموم کردم ولی blood rock برای level up اسلحه ها بهم نداد کسی میدونه چجوری میشه بدست اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی.

دوستان یه سوال من یه بار بازیو تموم کردم ولی blood rock برای level up اسلحه ها بهم نداد کسی میدونه چجوری میشه بدست اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی.
توضیح دادنی نیست فقط یادمه اواخر بازی توی nightmare اون ورا بود :دی ویدئوی چیزی بگیر ببین.

- - -ویرایش - - -

اقا من rom رو زدم الان که میرم تو tomb of odean اِلِن رو نمیبینم. اصلا این ellen کیه ؟ :دی
اریانا هم میگه حالم خوب نیس باهاش که صحبت میکنم.
بعد از زدن rom باید جای خاصی برم یا بازی رو ادامه بدم ؟

قبلش باید الن رو دیده باشید همینطوری نمیاد جایی!.

سلام دوستان من 3 تا cord رو داشتم که باس اخر ظهور میکنه شبیه فضاییا هستش ولی وقتی اون
پیرمرده که رو ویلچره کشتم بعد نشون داد کاراکتر خودم رو ویلچره بعد رفت +ng دوباره کجای
کارم ایراد داشته؟؟؟:d

توضیح دادنی نیست فقط یادمه اواخر بازی توی nightmare اون ورا بود :دی ویدئوی چیزی بگیر ببین.

- - -ویرایش - - -

قبلش باید الن رو دیده باشید همینطوری نمیاد جایی!.

والا ما این رو که شروع کردیم انقدر سخت بود انقدر سخت بود واقعا تو زندگیم انقدر سختی نکشیده بودم. دیگه به اینکه حواسم باشه چیزی جا نمونه وقت نداشتم فکر کنم.
حالا که rom رو کشتم رفتم جلوتر اتفاق بعدی که قراره بیفته چیه که حواسم باشه از دست ندمش ؟

سلام دوستان من 3 تا cord رو داشتم که باس اخر ظهور میکنه شبیه فضاییا هستش ولی وقتی اون
پیرمرده که رو ویلچره کشتم بعد نشون داد کاراکتر خودم رو ویلچره بعد رفت +ng دوباره کجای

اون 3 تا Cord رو باید قبلش مصرف می‌کردی. اینطوری نبود که فقط تو Invertory باشه و دیگه خودش اون یکی پایان رو نشون بده. قبلش باید مصرف می‌کردی تا اون پایان رو نشون بده.

اون اواخر بازی که با دو تا باس به اسم Wet Nurse و Micolash می‌جنگیم یه دو تا آسانسور هست. البته یه سری آسانسور خیلی کوچیک که عین قفس بودن. اون آسانسور قفس‌مانند اولی نه، دومی رو شما برو توش بعد حین حرکتش یه پنجره شکسته هست. اونجا رو سریع بپر توش و راه رو ادامه بده و تقریباً ته مسیر Blood Rock پیدا می‌شه. البته یکم راه سختی هست ولی اگه آخراش رو قشنگ بگردی پیدا می‌شه. این نکته هم بگم برای پیشروی تو اونجا به حداقل 10 تا Sedative برای دفع Freny شدیداً نیازه.

خیلی دقیق نمیدونم چون 3تاشو نداشتم ولی اون چیزی که یادمه باید تو 1/3 آخر جونه باس استفادشون کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or