PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
نگفتم غولِ،پرسيدم ايشون همسر باس اول بازى هستن؟
بعدم قبلا باهاش صحبت كردم بعد دفعه بعد كه تو تالار ديدمش حمله كرد بهم خودش و راجع به اون باس اول حرف ميزد.

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.

یه سری اتفاقات میفته که hostile میشه، انگار یکی دو جا باهاش حرف نزنی سری بعد که میاد بهت حمله می کنه. اینجا هم دیالوگ هاش وقتی hostile هست چیزی در مورد اون یارو نمی گه:
  • (Laughter) "Few hunters can resist the intoxication of the hunt. Look at you, just the same as all the rest..."
  • "The hunters must die... The nightmare must end..."
  • "Only I can stop this madness!" (continued laughter)
  • When Eileen has been significantly injured, "The beasts cannot be stopped. What good are hunters now?"
  • (Yelling) "Your blood is mine! A hunter's blood for me! Your punishment is death! Death to hunters!"
  • "Enough of this terrible dream!" (laughter)
  • When Eileen is slain, "...Ahh... you monsters..."
  • "All hunters must die!" (laughter as her body fades)

دوستان من بازم به اولtom of oden اگه اسمشو درست نوشته باشم میرسم بازی باگ میشه صحفه سفید میاد نمیشه کاری کرد میخاستم بدونم بازی پاک کنم دوباره بریزم سیو بازی پاک میشه یا باید بک اپ بگیرم بعدش اگر این کارو کردم درست نشد با توجه به اینکه بازی فیزیکی گرفتم چه راه حلی پیشنهاد میدین دیگه اعصاب برام نمونده.،..،

دوستان من بازم به اولtom of oden اگه اسمشو درست نوشته باشم میرسم بازی باگ میشه صحفه سفید میاد نمیشه کاری کرد میخاستم بدونم بازی پاک کنم دوباره بریزم سیو بازی پاک میشه یا باید بک اپ بگیرم بعدش اگر این کارو کردم درست نشد با توجه به اینکه بازی فیزیکی گرفتم چه راه حلی پیشنهاد میدین دیگه اعصاب برام نمونده.،..،
از سیو بک آپ بگیر رو یه فلش، بازی رو پاک کن دوباره نصب کن سیو رو برگردون شاید درست شد. راه دیگه ای فکر نکنم باشه :دی

اینم glyph هست 7r2q7gs5
برای Lower loran root chalice
آقا آرمان میشه توضیح بدین gylph چی هست تا حالا بهش بر نخوردم تو chaliceها البته هنوز loran رو شروع نکردم فعلا همون سری اولی از 4 تا رو دارم رو دارم میرم پایین تا آخرش به کجا برسه

داداش انجام دادم میخام بدونم راه دیگه ای نیست اخه بازی فیزیکی فک نکنم باید مشکلی داشته باشه الان من به طرف بگم دیسکو عوض کن چون وسط بازی همه چی سفید میشه خندش میگیره یه سوال اینکه احتمالا اپدیت بعدی کی میاد تا اون موقع صبر کنم
از سیو بک آپ بگیر رو یه فلش، بازی رو پاک کن دوباره نصب کن سیو رو برگردون شاید درست شد. راه دیگه ای فکر نکنم باشه :دی

اقا من الان بازی رو تموم کردم خودش خودکار بعد از انتخاب کردن گزینه های اندینگ ها رفت برای NG+ اما اولش میخواستم یه چرخی بزنم تو بازی و برم تروفی ها رو بگیرم اما وقتی NG+ شروع شد دیگه این LAMP ها فعال نیستند باید دوباره از اول برم ؟یا راهی دیگه ای داره؟

آقا آرمان میشه توضیح بدین gylph چی هست تا حالا بهش بر نخوردم تو chaliceها البته هنوز loran رو شروع نکردم فعلا همون سری اولی از 4 تا رو دارم رو دارم میرم پایین تا آخرش به کجا برسه
توی chalice ها نیست
هر chalice که توی بازی ایجاد میکنی یه Code داره که با شناسه Glyph نشون داده میشه. میتونی این Glyph رو مثلا به دوستت بدی و وارد کنه و توی همین chalice که تو رفتی بازی کنی
قبل از اینکه اصلا ritual رو باز کنی یکی از گزینه برای وارد کردن Glyph هست D

سلام
من الان 12 روزه تو blood starve beats گیر کردم لولم هم 33 هست به نظرتون بازیو بدم بره یا اگه اینو کشتم برم جلوتر بدتر گیر میکنم!!
چرا summon نمینکی ؟ فک کنم راحت بتونی coop بزنیش !!!
در ضمن از اتیش روش استفاده کن
تنها مورده بدی که داره سرعته بالاست و سمش هست.ولی طول میکشه تا بهت برسه ! سعی کن درست جاخالی بده . همیشه یادت باشه عجله کردن توی این بازی شانسه مرگت رو خیلی بالا میبره. ... خیلی زیاد ! در ضمن اگر با blunderbass بهش شلیک کنی stunt میشه و میتونی کلی damage بگیری از روبره با crti

اقا من الان بازی رو تموم کردم خودش خودکار بعد از انتخاب کردن گزینه های اندینگ ها رفت برای NG+ اما اولش میخواستم یه چرخی بزنم تو بازی و برم تروفی ها رو بگیرم اما وقتی NG+ شروع شد دیگه این LAMP ها فعال نیستند باید دوباره از اول برم ؟یا راهی دیگه ای داره؟
بازی 3 تا پایان داره. اگر Gerham نکشتت باهاش میجنگی ... اگر بکشتت که یه پایان میشه. اگر نکشتت هم مینجگی و پایانه دیگه میشه. اگر 3 تا ایتم cord رو داشته باشی بعد از کشتنش یه اتفاقی میفته و باسه اصلی میاد و میشه پایانه سوم . در هر صورت هم میره به NG+ ... اره انگاری که از اول بازی رو شروع کردی D: لول

توی chalice ها نیست
هر chalice که توی بازی ایجاد میکنی یه Code داره که با شناسه Glyph نشون داده میشه. میتونی این Glyph رو مثلا به دوستت بدی و وارد کنه و توی همین chalice که تو رفتی بازی کنی
قبل از اینکه اصلا ritual رو باز کنی یکی از گزینه برای وارد کردن Glyph هست D

چرا summon نمینکی ؟ فک کنم راحت بتونی coop بزنیش !!!
در ضمن از اتیش روش استفاده کن
تنها مورده بدی که داره سرعته بالاست و سمش هست.ولی طول میکشه تا بهت برسه ! سعی کن درست جاخالی بده . همیشه یادت باشه عجله کردن توی این بازی شانسه مرگت رو خیلی بالا میبره. ... خیلی زیاد ! در ضمن اگر با blunderbass بهش شلیک کنی stunt میشه و میتونی کلی damage بگیری از روبره با crti
summon چیه
:d
crti چیه:d blunderbass همون شاتگانس که از اول بازی دارم؟

بازی 3 تا پایان داره. اگر Gerham نکشتت باهاش میجنگی ... اگر بکشتت که یه پایان میشه. اگر نکشتت هم مینجگی و پایانه دیگه میشه. اگر 3 تا ایتم cord رو داشته باشی بعد از کشتنش یه اتفاقی میفته و باسه اصلی میاد و میشه پایانه سوم . در هر صورت هم میره به NG+ ... اره انگاری که از اول بازی رو شروع کردی D: لول

kidding right???!
اره چند تا اندینگ هارو بعد از اینکه بازی رو تموم کردم خوندم اما گفتم شاید یه راه حلی باشه خودم میخواستم دوباره از اول برم برای پایان ها که دیگه فکر کنم این یه نشونست اشتباه کردم که از اول درباره اندینگ ها نخوندم

این ماله وارد شدن به اون یکی Nightmareهست نه frontier

برای frontier باید بعده کشتن amelia ایتم tonsil stone رو از forbidden forrest به دست بیاری بعد بری از راه سمته چپ amelia ( وقتی از اونجا میای بیرون چپی ) همینطوری تا اخر که بری یه اطاق دایره شکل خالی هست ( الا اینکه 40 تا insight داشته باشی ) میری جلوی در و اون دسته میاد و teleport ات میکنه nightmare frontier

اینم glyph هست 7r2q7gs5
برای Lower loran root chalice

داداش فك كنم طبقه بالا lecture ميبرتت به اون يكى nightmare, ولى طبقه پايينش ميبرتت به nightmare frontier.
داخل همين lecture وقتى از نردبون ميرى پايين يه عنكبوت انسان هست كه جز npcهاى بازيه فك كنم و متاسفانه اون رو هم اتفاقى كشتم.كسى نمى دونه چه جريانى داره ايى عنكبوت؟

سلام دوستان.من این بازی رو همین امروز خریدم. گذاشتم رو دستگاه یه پچ دانلود شد بعد آپدیت شد . وارد بازی شدم اونجا که از روی تخت بلند میشه و باید یه گرگ رو بزنه......حالا از اینا که بگذریم ..... این گرافیکی بود که قولش رو داده بودن؟؟؟؟؟؟این که در حد ps3 هست!!!قضیه چیه؟؟؟ممکنه در ادامه بهتر بشه؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من این بازی رو همین امروز خریدم. گذاشتم رو دستگاه یه پچ دانلود شد بعد آپدیت شد . وارد بازی شدم اونجا که از روی تخت بلند میشه و باید یه گرگ رو بزنه......حالا از اینا که بگذریم ..... این گرافیکی بود که قولش رو داده بودن؟؟؟؟؟؟این که در حد ps3 هست!!!قضیه چیه؟؟؟ممکنه در ادامه بهتر بشه؟؟
قوله گرافیک داده بودن ؟
والا گرافیکش که فوق القعاده هست واقعا با این همه جزییات و ...
با این gameplay و داستان و اتمسفر فوق القعاده کی به گرافیک اهمیت میده !!
فک کنم Order مناسبتر باشه اگر دنباله گرافیک هستی فقط ! (no offense )

دوستان تو woods به جز rom و shadow چیز دیگه پیدا میشه ؟ چون من این 2 تا رو زدم الان رفتم unseen village.
اره همینا هستن ×_× منطقه جالبی بود .
یه چیز دیگم هست که البته باس نیست ولی اون غاره رو رفتی که سرتاسرش سمی هست ؟ از اون غاره میتونی به دربه پشتی اوله بازی برسی که به داخله کلینیک خطم میشه

داداش فك كنم طبقه بالا lecture ميبرتت به اون يكى nightmare, ولى طبقه پايينش ميبرتت به nightmare frontier.
داخل همين lecture وقتى از نردبون ميرى پايين يه عنكبوت انسان هست كه جز npcهاى بازيه فك كنم و متاسفانه اون رو هم اتفاقى كشتم.كسى نمى دونه چه جريانى داره ايى عنكبوت؟

اره برای رسیدن به اون طبقه از طریقه کشتن grate one و ورودی lecture building مقدور نیست. بایستی tonsil stone داشته باشی بزاری اون یارو بکشتت بفرسته ادم رو به اون قسمت lecture building که خطم میشه به Nightare Frontier
اره اونم NPC هست. در واقع نقشه Merchant رو داره !!

kidding right???!
اره چند تا اندینگ هارو بعد از اینکه بازی رو تموم کردم خوندم اما گفتم شاید یه راه حلی باشه خودم میخواستم دوباره از اول برم برای پایان ها که دیگه فکر کنم این یه نشونست اشتباه کردم که از اول درباره اندینگ ها نخوندم
دیگه HArdcore هست بازی دیگه D: شوخی نداره :d کلی این بازی رو یه جوری ساختن که اصلا راه برگشت توش نباشه ( به جز اینکه میتونی echo ها رو به دست بیاری دوباره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or