PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اصلا وقى بگر رو ديدم كلينيك تو ليست نبود.يا كتردال بايد ميفرستادم يا هيچى نمى گفتم بهش.حيف شد.الان ديگه يه سرى از جاها رو نمى تونم ببينم؟

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.
آقا الان که گذشت برا ng+ حواست باشه وقتی دفعه اول از اون تخت اول بازی بلند شدی و در رو باز کردی و از اون اتاق خارج شدی، این در دوباره بسته میشه و یک خانوم پشت در هست، با اون میتونی حرف بزنی بعد از حرف زدن به اون تازه این انتخاب رو داری به ملت بگی برن clinic یک چیز جالب اینکه جایی که arianna رو پیدا کردی یک npc دیگه هم دقیقا خونه رو به روش وجود داره که خیلی آدم کله شقی هست و تو مثلا بهش بگی برو cathedral اون میره clinic و بر عکس، دوباره یک چیز جالب هم اینکه باز اول بازی (حتما فبل از زدن father gassocine) اگر خیلی به این خانوم که پشت در clinic هست حرف بزنی و آیتمی که بهت میده رو هر بار استفاده کنی بری hunter's dream و دوباره بیایی اینجا و ازش آیتم رو بگیری و دوباره این کارو تکرار کنی بعد از 5-6 بار یک دیالوگ جدید از این npc میشنوی که جالبه، برای سری بعذ هم کلا پیشنهاد میکنم از arianna خونش رو نگیر و فقط از اون nun بگیر که بعد برات داستان نشه این بیاد اون رو بکشه. اون begger رو هم کلا بهترین کار این هست همون جا که دیدی بزنیش، با اینکه کمی سخت میشه ولی بهترین وقت اینجا هست. اگر قبلش هم دقت میکردی طرف مشغول خوردن یک آدم بوده...

آقا الان که گذشت برا ng+ حواست باشه وقتی دفعه اول از اون تخت اول بازی بلند شدی و در رو باز کردی و از اون اتاق خارج شدی، این در دوباره بسته میشه و یک خانوم پشت در هست، با اون میتونی حرف بزنی بعد از حرف زدن به اون تازه این انتخاب رو داری به ملت بگی برن clinic یک چیز جالب اینکه جایی که arianna رو پیدا کردی یک npc دیگه هم دقیقا خونه رو به روش وجود داره که خیلی آدم کله شقی هست و تو مثلا بهش بگی برو cathedral اون میره clinic و بر عکس، دوباره یک چیز جالب هم اینکه باز اول بازی (حتما فبل از زدن father gassocine) اگر خیلی به این خانوم که پشت در clinic هست حرف بزنی و آیتمی که بهت میده رو هر بار استفاده کنی بری hunter's dream و دوباره بیایی اینجا و ازش آیتم رو بگیری و دوباره این کارو تکرار کنی بعد از 5-6 بار یک دیالوگ جدید از این npc میشنوی که جالبه، برای سری بعذ هم کلا پیشنهاد میکنم از arianna خونش رو نگیر و فقط از اون nun بگیر که بعد برات داستان نشه این بیاد اون رو بکشه. اون begger رو هم کلا بهترین کار این هست همون جا که دیدی بزنیش، با اینکه کمی سخت میشه ولی بهترین وقت اینجا هست. اگر قبلش هم دقت میکردی طرف مشغول خوردن یک آدم بوده...

من اول بازى دقيقا اين كارو كردم و برگشتم باهاش حرف زدم و بهم خون داد.

من اول بازى دقيقا اين كارو كردم و برگشتم باهاش حرف زدم و بهم خون داد.

خوب همین رو میگم اگه اول بازی چند بار این آیتم رو استفاده کنی (یعنی استفاده کن برو hunter's dream و دوباره بیا ازش بگیر) بعد5-6 بار این کارو کردن ازش یک دیالوگ جالب میشنوی، درباره اینمکه با اینکه اول بازی باهاش حرف زدی ولی هنوز این clinic برات نیومده، فکر کنم باید پس بعد از زدن father gassocine حرف میزدی، همون وقتی که اون یارو تو cathedral ward هم پیشنهاد میده ملت رو بفرستی پیش اون مثلا بعدش دوباره میرفتی پیش این
درباره beast rune هم بعدا باری یک سلاح به اسم beast claws کاربرد داره (من خودم یک جا خوندم الان تو dungen ها دنبال این هستم ببینم قضیش چی هست) انجوری که تو کلیپ ها دیدم مثلا اینکه حالت دو دست این سلاح یکی از دستات دست گرگنما میشه، و ایجا beast hood لازم داری، حالا دقیق نمی دونم چون انجام ندادم، اگر کسی استفاده کرده و میدونه قضیه دقیقا چطوری منم خوشحال میشم بدونم.

آخرین ویرایش:
خوب همین رو میگم اگه اول بازی چند بار این آیتم رو استفاده کنی (یعنی استفاده کن برو hunter's dream و دوباره بیا ازش بگیر) بعد5-6 بار این کارو کردن ازش یک دیالوگ جالب میشنوی، درباره اینمکه با اینکه اول بازی باهاش حرف زدی ولی هنوز این clinic برات نیومده، فکر کنم باید پس بعد از زدن father gassocine حرف میزدی، همون وقتی که اون یارو تو cathedral ward هم پیشنهاد میده ملت رو بفرستی پیش اون مثلا بعدش دوباره میرفتی پیش این

اون يارو رو وقتى آريانا اومد كشتم،مشكوك ميزد.
حالا بيخيال اون ديگه،الان بعد از رام اون شاه رو بكشم؟
بعد الان اومدم همون جايى كه آمليا بود او هانتر كلاغيه رو كشتم،به آيتم داد هرچى ميگردم پيدا نمى كنم.چى بود؟اين زن همون باس اول بازيه؟

بعد الان اومدم همون جايى كه آمليا بود او هانتر كلاغيه رو كشتم،به آيتم داد هرچى ميگردم پيدا نمى كنم.چى بود؟اين زن همون باس اول بازيه؟

برای کشتن ملت انقدر عجله نکن همرو بزار آخر بازی قبل باس آخر راه دوری نمیره، این side quest رو من خودم اول کاری خراب کردم و نمیتونم کمک کنم شرمنده.

دوستان یکم خرابکاری کردم کمکم کنید درستش کنم.
اول از همه اینکه ROM رو کشتم.
آریانا رو هنوز پیدا نکردم، کلینیک به عنوان یه جای امن شناخته نمیشه، Beggar یکی از NPC هام رو کشت (الان هیچ NPC ای ندارم).
در ضمن وقتی میرم به Sickroom با Iofska دیگه نمیتونم از پشت در حرف بزنم.
هنوزم میتونم پایان اصلی رو ببینم؟ لطفا بگید چیکار کنم.
ممنونم

آریانا رو هنوز پیدا نکردم، کلینیک به عنوان یه جای امن شناخته نمیشه، Beggar یکی از NPC هام رو کشت (الان هیچ NPC ای ندارم).
ممنونم

دقيقا منم گير همين بشر افتادم.از چند صفحه فبل رو بخون چنتا از بچه ها همين مشكل رو داشتن،توضيح داده شده.

ممنونم
دیگه فرصتت تموم شده نمیشه هیچ NPC رو نجات داد.

سه تا از umblical cord ها مونده هنوز، برو Forbidden woods از در پشتی Clinic در بیایی واسه یکیش. بعد برو old abandoned workshop واسه یکی دیگه، آخرای بازی یه غول رو می کشی خودش سومی رو بهت میده.

- - -ویرایش - - -

غول نبود که، یه quest داره می تونستی انجام بدی که زدی ترکوندیش. item ها که بهت داده crow hunter badge هست که یه armor و اسلحه باز می کنه.

آخرین ویرایش:
دیگه فرصتت تموم شده نمیشه هیچ NPC رو نجات داد.

سه تا از umblical cord ها مونده هنوز، برو Forbidden woods از در پشتی Clinic در بیایی واسه یکیش. بعد برو old abandoned workshop واسه یکی دیگه، آخرای بازی یه غول رو می کشی خودش سومی رو بهت میده.

- - -ویرایش - - -

غول نبود که، یه quest داره می تونستی انجام بدی که زدی ترکوندیش. item ها که بهت داده crow hunter badge هست که یه armor و اسلحه باز می کنه.

نگفتم غولِ،پرسيدم ايشون همسر باس اول بازى هستن؟
بعدم قبلا باهاش صحبت كردم بعد دفعه بعد كه تو تالار ديدمش حمله كرد بهم خودش و راجع به اون باس اول حرف ميزد.

دوستان میشه بگید چطور به این مکان برم Nightmare Frontier

باید وارد Lecture Building بشی از اونجا یه دری هست که وارد Nightmare Frontier میشه:d
برای وارد شدن به Lectur هم باید باس One Reborn رو شکست بدی از اونجا میتونی وارد بشی

سلام
دوستان این آیتم Bastard of Loran رو کجا می‌شه پیدا کرد؟

تو Ailing Loran Chalice لایه سوم میتونی پیداش کنی :d

سلام
بچه ها از اون ایتم ها که گفته زنده میکنه ادم رو ، کی باید استفاده کرد؟ بلافاصله بعد از مردن که نمیشه! بعد از زنده شدن دوباره؟

اگه منظورت Bold Hunter's Mark هست اصل استفادش زمانی که جایی فارم میکنی و کلی blood echo بدست میاری بعد که همه رو کشتی اینو استفاده میکنی اینطوری دوباره از کنار لامپ بازی شروع میشه دوباره میری فارم میکنی
بدون اینکه blood echo از دست بدی :d

باید وارد Lecture Building بشی از اونجا یه دری هست که وارد Nightmare Frontier میشه:d
برای وارد شدن به Lectur هم باید باس One Reborn رو شکست بدی از اونجا میتونی وارد بشی
این ماله وارد شدن به اون یکی Nightmareهست نه frontier

دوستان میشه بگید چطور به این مکان برم Nightmare Frontier
برای frontier باید بعده کشتن amelia ایتم tonsil stone رو از forbidden forrest به دست بیاری بعد بری از راه سمته چپ amelia ( وقتی از اونجا میای بیرون چپی ) همینطوری تا اخر که بری یه اطاق دایره شکل خالی هست ( الا اینکه 40 تا insight داشته باشی ) میری جلوی در و اون دسته میاد و teleport ات میکنه nightmare frontier

درباره beast rune هم بعدا باری یک سلاح به اسم beast claws کاربرد داره (من خودم یک جا خوندم الان تو dungen ها دنبال این هستم ببینم قضیش چی هست) انجوری که تو کلیپ ها دیدم مثلا اینکه حالت دو دست این سلاح یکی از دستات دست گرگنما میشه، و ایجا beast hood لازم داری، حالا دقیق نمی دونم چون انجام ندادم، اگر کسی استفاده کرده و میدونه قضیه دقیقا چطوری منم خوشحال میشم بدونم.
اینم glyph هست 7r2q7gs5
برای Lower loran root chalice

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or