PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اقا من اولای بازیم تقریبا
توی central شهر هستم.
یه 20 30 تا ادمو میکشم بعد یه غول پشتشه باید چیکارش کنم خیلی هم قویه
بعد checkpoint هم نداره هر بار میمیرم از صد بمتر اونورتر دوباره میام
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم یکی یه توضیحی بده لطفا

اقا من اولای بازیم تقریبا
توی central شهر هستم.
یه 20 30 تا ادمو میکشم بعد یه غول پشتشه باید چیکارش کنم خیلی هم قویه
بعد checkpoint هم نداره هر بار میمیرم از صد بمتر اونورتر دوباره میام
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم یکی یه توضیحی بده لطفا
اون یارو که پشته دره رو میگه ؟
اون رو فقط باید dodge بدی. یه ضربه تند پشته سره هم داره و بقیه ضربه هاش خیلی کند هست فقط جلوش نباید در بیا. dodge بده عقبش چندتا ضربه بزن دوباره اگر روش رو کرد بهت برو پشتش
زیاد نگران نباش
یه موقه انقدر قوی میشی همین دمشن رو با یه ضرب میزنی D:
این بازی checkpoint نداره. همیشه از Lamp که بودی در میای. البته جلوتر بری shorctu به همین lamp پیدا میکنی.

اين همون دره س كه ميگفتم باز نميشه!.

f4b6c488b2e3bdce680984be6cbe2765.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

اون یارو که پشته دره رو میگه ؟
اون رو فقط باید dodge بدی. یه ضربه تند پشته سره هم داره و بقیه ضربه هاش خیلی کند هست فقط جلوش نباید در بیا. dodge بده عقبش چندتا ضربه بزن دوباره اگر روش رو کرد بهت برو پشتش
زیاد نگران نباش
یه موقه انقدر قوی میشی همین دمشن رو با یه ضرب میزنی D:
این بازی checkpoint نداره. همیشه از Lamp که بودی در میای. البته جلوتر بری shorctu به همین lamp پیدا میکنی.
ادما چی؟
اونا هم خیلی زیادن!!

ادما چی؟
اونا هم خیلی زیادن!!
این بازی همینه، هر بار که می میری همه رو باید از اول بکشی یا از دست همه در بری. برو اینجا راهنمایی می که در مورد اینکه چه مسیر هایی رو بری. کلا بازی در حد مرگ سخته ببین اگه کشش نداری برو تا دیر نشه بفروشش.
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Game+Progress+Route

این بازی همینه، هر بار که می میری همه رو باید از اول بکشی یا از دست همه در بری. برو اینجا راهنمایی می که در مورد اینکه چه مسیر هایی رو بری. کلا بازی در حد مرگ سخته ببین اگه کشش نداری برو تا دیر نشه بفروشش.
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Game+Progress+Route

اونى كه پشت دره يه دشمت سادست.يكى از كودن ترينا.روش قفل كن،وقتى مياد سمتت كه بزنه دوج كن با جهت راست و رو برو ميره پشتش.تا تو باغ نيست ٣تا اتك بهش بده بيا كنار.٢بار بزنيش تمومه.ببين من تا قبل از اين بازى تنها آر پى جى كه بازى كرده بودم دراگون ايج بود كه زمين تا اسمون با اين فرق ميكنه و آسونه آسون بود.باورت نميشه ٣روز اول همينجا رو به زور ميرسيدم.بعد وقتى رسيدم به باس اول بهم يه اينسايت داد و تازه سيستم ارتقاع بازى فعال شد.بدو و باس رو پيدا كن.ميتونى از نقشه هايى كه تو اينترنت هست استفاده كنى.وقتى پيداش كردى برگرد از اول بازى و شروع كن به بلاد اكو جمع كردن.خيلى راحت تو چند ساعت لولت رو از ١٠ ميرسونى به ٢٥.تو همين پروسه تمام فوت و فن اين بازى مياد تو دستت.بلادبورن نياز به صبر داره.بايد در وهله اول مسلط بشى به حركات دشمنات.نقطه ضعف دشمنا تو همين حمله كردنشونه.ببين،ياد بگير،صبر كن،حملشو كه داد نوبت تو ميشه.چنتا ضربه بزن و تا قبل از تموم شدن استامينات بيا كنار.دقت كن،قبل از تموم شدن كامل.مدريت استامينا مهمترين قسمتاى حمله ست.
اين بازى تبديل شد به بهترين بازى عمرم.و اين پتانسيل رو داره كه هركس كه به بازى مهلت بده و زبونشو ياد بگيره رو عاشق خودش كنه.

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.

با سلام
دوستان من خیلی تعریف بازی و شندیم و خیلی میگن خوبه . . .
خودمم بدم نمیاد ، مثلا dante inferno بازی کردم 2 بار . . ..
اما یه سوالی دارم؟ بازی RPG هست؟ یعنی توی زدن ضربه ها کنده ، باید وایسی بزنی یا نه hack&slash ا . . .!؟؟
چون اگه کند باشه من زیاد علاقه ندارم . . . سلیقه هست دیگر !!:d

با سلام
دوستان من خیلی تعریف بازی و شندیم و خیلی میگن خوبه . . .
خودمم بدم نمیاد ، مثلا dante inferno بازی کردم 2 بار . . ..
اما یه سوالی دارم؟ بازی RPG هست؟ یعنی توی زدن ضربه ها کنده ، باید وایسی بزنی یا نه hack&slash ا . . .!؟؟
چون اگه کند باشه من زیاد علاقه ندارم . . . سلیقه هست دیگر !!:d

نه بازى به سريع هك اند اسلش نيست ولى اين قابليت رو داره كه هر جور كه تو دوست دارى هانترت رو آپگريد كنه.يكى دوست داره ضربات سريع و تاكتيكى بزنه و به سرعت جاخالى بده،يكى ديگه نه،جورى آپ ميكنه كه ضربات كند و كم تعداد با قدرت زياد بزنه.چون به بازى اسلحه در در دست چپ اضافه شده و سپرى وجود نداره سرعت و ريتم بازى رى نسبت به همه آر پى جى ها متفاوته و كاملا اكشن آر پى جى محسوب ميشه.

Play the Life,Kill the Boss,First try or just Wait for Die.

اسون ترین روشش اینه که یه تفنگ سنگین مثل BLUNDERBUSS برداری بعد وقتی سلاحش رو برد بالا و خواست اتک بده ( باید زمانی باشه که داره اتک میده و حمله میکنه ) بهش تیر بزنی . استان میشه میری جلو و CRIT میزنی . باور کن راحت میزنیش بدون استفاده از هیچ HP POTION
مرسی از راهنماییت. بالاخره کشتمش. البته تو مرتبه ای که کشتمش فقط یه بار تونستم اون رو Stagger کنم و بعدش بهش کریتیکال بزنم.
با ضربه های معمولی کشتمش. شانس آوردم، آخرای بازی وقتی که فقط دوتا Blood Vial داشتم و اونم 5 یا 6 ضربه با مردن فاصله داشت، یکی دو ضربه بهم زد و فقط به اندازه ی زنده موندن از خونم موند. سریع رفتم عقب و خونم رو پر کردم و با حوصله نبرد رو مدیریت کردم و کشتمش :d
اگه اون موقع میمردم، فکر نکنم حالا حالاها دوباره سراغ بازی میرفتم 8-| ولی به خیر گذشت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or