PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بابا خوش به حال شما بازی من قفل شد
آقا خوب بگید بعد از چقدر وقت این اتفاق افتاد چرا .یکم به اصول انجمن احترام بزارید اینکه قفل شد رفت خوش به خالتون که نشد پست بگید خوب نسخه شما چی بوده که اینطوری شده تا بقیه حداقل همون مورد براشون پیش نیاد اصولا اساس انجمن همین هست

من که بازیم قفل شده بود و حالا می خوام فیزیکی بگیرم ولی اون روز زدم کل بازی رو پاک کردم! حالا آپدیت ۲ گیگ و خورده ای که انجام داد ه بودم به کنار راهی هست که من save بازی رو برگردونم؟!
همیشه هم آنلاین بودم!
----
پ ن :‌کسی بازی رو به قیمت خوبی بفروشه خریدارم!

اقا ما بازی رو تموم کردم نمیشه لود کرد برگشت خیلی جا هنوز مونده!

باید قبل از زدن باس اخر از سیوت بک اپ میگرفتی برای گرفتن 2 تروفی دیگه از پایان بازی:d اگه نگرفتی دیگه راهی نداره و باید دوباره بازی رو تموم کنی
ولی برای بقیه کارا میتونی تو +NG با همون لول قبلیت به بازی ادامه بدی :d

آقا خوب بگید بعد از چقدر وقت این اتفاق افتاد چرا .یکم به اصول انجمن احترام بزارید اینکه قفل شد رفت خوش به خالتون که نشد پست بگید خوب نسخه شما چی بوده که اینطوری شده تا بقیه حداقل همون مورد براشون پیش نیاد اصولا اساس انجمن همین هست
دوستان اکانت تهیه میکنن ( یه بار مصرف - معلوم نیست کی و کجا و چه کسی ساختتش ! :دی) که با اون بازی خریداری شده مثل BB که معلوم نیست هزینه اون گیم رو چطور پرداخت کردن (کارت اعتباری دزدی - فیک و .... ) بعد چند روز این اتفاق میافته.

پینشهاد اول: دو ماه صبر کنید قیمت بازی افت کنه و از بچه ها بخرید یا اکبند بخرید.

****** دوم: یه شریک پیدا کنید. پروفایلتون رو به اشتراک بگذارید. 60$ اکانتتون رو شارژ کنید و گیم مورد نظر رو کاملا قانونی میخرید و ازش لذت میبرید.

آخرین ویرایش:
داداش من زنگ زدم به طرف گفت اگه اکانت اول بوده باشی واپدیت کرده بتشی قعل میشه البته به نظر من داشت چرت میگفت چون من اپدبت 2 فروردین زدم بعدا منبازی 5فزوردین اینا گرفتم امروز قفل شد یعنی من هیچ کاری نکردم از بقیه هم بحتمال زیاد همینجوری قفل شده

خوب من بازي رو تموم كردم;;)تد 23 ساعت با لول 77 :D ولي خيلي كم بوده dark souls بازيش زياد تر بود

کل مپ هارو گشتی همه باس هارو زدی ؟ اره بنظر من هم از اواسط بازی یهو خیلی سریع شد همه چی لووول :دی
ولی در کل تجربه خوبی بود . این بازی کلا گیم پلی سریع تر از بازی های دیگ میازاکی بود واس همینه :دی

با سلام بچه ها....

میشه راحت توضیح بدید چطوری به این باس دوست داشتنی برسم :

Rom, the Vacuous Spider

:d

لولم 40 هست و 14 ساعت بازی کردم و یدونه AXE +8 دارم....

:-"

با تشکر........

^____^

با سلام بچه ها....

میشه راحت توضیح بدید چطوری به این باس دوست داشتنی برسم :

Rom, the Vacuous Spider

:d

لولم 40 هست و 14 ساعت بازی کردم و یدونه AXE +8 دارم....

:-"

با تشکر........

^____^
در این مورد:
اسلحه Tonitrus تاثیر فوق العاده خوبی روی این باس داره و دمیج زیادی میده. عنکبوت کوچولوها رو فراموش کن و فقط به خود rom ضربه بزن. یکی از اسونترین باسهای بازیه. من دوفعه سوم زدم :دی

در این مورد:
اسلحه Tonitrus تاثیر فوق العاده خوبی روی این باس داره و دمیج زیادی میده. عنکبوت کوچولوها رو فراموش کن و فقط به خود rom ضربه بزن. یکی از اسونترین باسهای بازیه. من دوفعه سوم زدم :دی

مرسی برای استراتژی.....

ولی میخواستم بدونم کجا پیداش کنم ؟!
این باس رو نتونستم پیدا کنم....

^__^

مرسی برای استراتژی.....

ولی میخواستم بدونم کجا پیداش کنم ؟!
این باس رو نتونستم پیدا کنم....

^__^

سلام بر تو :دی

وقتی که باس SHADOW OF YARHAMN رو بزنی میری توی یه مپ به نام byrgenwerth اونجا رو میگردی بعد میری توی یه ساختموم . وقتی بری داخل ساختمون طبقه دوم یه در هست کلید میخواد . واس کلیدش هم یه پله هست میره طبقه سوم مخفی . اونجا کلید رو بر میداری در رو باز میکنی و میری بیرون . یه پیرمرد نشسته روی ویلچر . جلوش یه دریاست که یخ زده . میری خودتو میندازی اون پایین و میری پیش باس جون جونت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or