شایعه Bloodborne در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
طبق توئیت جدید کاربر شناخته شده Wario64 بازی Bloodborne به زودی برای PC منتشر خواهد شد

You can play Bloodborne on PC with PS Now...or wait a little longer

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

جالبه همین چند دقیقه پیش همه چیز از یه مسخره بازی شروع شد. با یه توییت بی ربط از طرف یه نفر. حتی تاپیکش هم توی ریست ارا بسته میشه. ولی درست چند دقیقه بعدش این Waio64 میاد همچین حرفی رو میزنه و اینجور که فهمیدم، خیلی آدم موثقیه.

تاپیک دوم زده میشه و یکی از ناظم های اونجا پست زده و گفته منم شنیدم در موردش. تاپیکه رو نبستن چون انگار تایید شده که حرفش درسته.

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

It's FUCKING happening

آخرین ویرایش:
مگه بکوارد نداشت PS5؟ این ریمستر بلادبورن چه صیغه ایه دیگه؟ قراره تعریف جدیدی ایجاد کنه سونی برای بکوارد؟ :))

احتمالا مطمئنی Bloodborne بازی کردی ؟ من که بالای 15 بار تمام کردم و فن بازی هستم میگم بازی باید برای PS5 ریمستر میشد مشخصا بازی با تمام عالی بودنش نیاز به تغییراتی داشت که برای نسل بعد حتی برای PS4 Pro که قرار بود استفاده کنیم این تغییرات انجام نشده بود بماند که قرار بازی برای PC بیاد نیاز که بازی تغییرات زیادی از نظر تنظیمات و HDR و ... دیگه روش صورت بگیره یک Port ساده از نسخه سال 2015 بدرد هیچ کسی نه روی PS5 نه روی PC نمیخوره.

همون جوری که تفاوت اجرای بازی روی PS4 و Pro به حدی ناچیز بود که قابل چشم پوشی بود حالا شما بخوای بازی که براش اپدیت Pro هم نیومده ببری روی PS5 و PC عرضه کنی که نه HDR داره فریم بازی کپ داره و نه تکسچر های بازی 4K و ... مشخصا نیاز بود بازی ریمستر بشه .

تازه مگه کسی گفته قراره از کسایی که بازی خریدن قبلا پول بگیره برای دریافت نسخه ریمسترش .

احتمالا مطمئنی Bloodborne بازی کردی ؟ من که بالای 15 بار تمام کردم و فن بازی هستم میگم بازی باید برای PS5 ریمستر میشد مشخصا بازی با تمام عالی بودنش نیاز به تغییراتی داشت که برای نسل بعد حتی برای PS4 Pro که قرار بود استفاده کنیم این تغییرات انجام نشده بود بماند که قرار بازی برای PC بیاد نیاز که بازی تغییرات زیادی از نظر تنظیمات و HDR و ... دیگه روش صورت بگیره یک Port ساده از نسخه سال 2015 بدرد هیچ کسی نه روی PS5 نه روی PC نمیخوره.

نه فقط تو بازی کردی :)) اصن میدونی بکوارد چیه؟! ریمستر هم بشه باید به صورت کاملا رایگان در اختیار کسایی که خریدن قرار بگیره! چندساله که این موضوع حل شده گویا این طرف زیاد آشنایی ندارن با بکوارد و مزایاش! همین مونده واسه پچ HDR از ملت پولم بگیرن :))

همون جوری که تفاوت اجرای بازی روی PS4 و Pro به حدی ناچیز بود که قابل چشم پوشی بود حالا شما بخوای بازی که براش اپدیت Pro هم نیومده ببری روی PS5 و PC عرضه کنی که نه HDR داره فریم بازی کپ داره و نه تکسچر های بازی 4K و ... مشخصا نیاز بود بازی ریمستر بشه .

تازه مگه کسی گفته قراره از کسایی که بازی خریدن قبلا پول بگیره برای دریافت نسخه ریمسترش .
اگه برای کساییکه بازی رو داشتن رایگان نسخه remastered رو بدن که مشکلی نیست ولی بعید می دونم همچین اتفاقی بیوفته...

نه فقط تو بازی کردی :)) اصن میدونی بکوارد چیه؟! ریمستر هم بشه باید به صورت کاملا رایگان در اختیار کسایی که خریدن قرار بگیره! چندساله که این موضوع حل شده گویا این طرف زیاد آشنایی ندارن با بکوارد و مزایاش! همین مونده واسه پچ HDR از ملت پولم بگیرن :))
خب شما همون نسخه معمولی رو PS5 بازی کن. مگه کسی گفته از بکوارد ساپورت نمیکنه ؟ نسخه ریمستر هر کی خواست میخره اجباری در کار نیست

دوست من، دوست دارم تو رو با ویژگی خوبی که مایکروسافت به نام Xbox Enhance داره آشنا کنم :دی
که به صورت خیرانه برای XBOX ONE X بازی ها پچ افزایش کیفی می گرفتن "که" شامل یه بخشی از بازی های Backward compatible هم می شد
خدایی بهونه خوبی واسه دوباره فروختن ریمستر بازی ها نیست :دی
(به نینتندو هم اشاره نکن... نمیخوام در مورد اون ها حرف بزنم،x_x شرم ام میاد :دی)

البته مگه این که یه چیز Definitive با کلی خرت و پرت اضافه و اینا بدن... اون وقت منم پایه ام :دی هر چند خود بازی با DLC هاش لامصب خیلی کامل اند واسه همچین چیزی

دوستان احساس میکنم هیچ کدام Bloodborne بازی نکردین واقعا میگم اون میاد میگه بکورد ماکروسافت آشنات کنم اون یکی میگه بکورد نیمدنی چیه . :|

آقا بازی آپدیت نگرفته بازی یک سری مشکلات ریشه ای داره اگه مشکلاتش قابل حل بود که تا الان هزار تا آپدیت براش میدادن جنسی که استفاده میکنین چیه ؟

بازی نه تکسچر 4k داره نه برای PC ساخته شده نه هزار تا امکانات دیگه داره به خاطر اینکه بازی برای Ps4 ساخته شده حتی با توجه به مشکلات ریشه ای بازی آپدیت Pro دریافت نکرده با وجود اینکه بازی Top لیست بیشتر افراد روی PS چه ربطی به بکوراد داره .

من دارم در مورد مشکلات خود بازی صحبت میکنم که اگه قرار باشه روی PS5 اجرا بشه خوب همین نسخه میبرن آپ اسکیل میکنن مثل PS4 Pro اجرا میشه اما بزم بازی فریم کپ و هزار تا چیز دیگه داره باید حل بشه .

خب شما همون نسخه معمولی رو PS5 بازی کن. مگه کسی گفته از بکوارد ساپورت نمیکنه ؟ نسخه ریمستر هر کی خواست میخره اجباری در کار نیست

داداش بازی توی استور جایگزین نسخه قبلی میشه. توی استور یه کنسول میشه یه بازی با دوتا عنوان مختلف وجود داشته باشه؟ مثلا همین مافیا ۳ رو که ریمستر کردن نسخه جدید جایگزین قبلی شد و واسه افرادی که بازی رو از قبل خریدن با یه اپدیت رایگان بازی تبدیل به definitive edition شد!

دوستان احساس میکنم هیچ کدام Bloodborne بازی نکردین واقعا میگم اون میاد میگه بکورد ماکروسافت آشنات کنم اون یکی میگه بکورد نیمدنی چیه . :|

آقا بازی آپدیت نگرفته بازی یک سری مشکلات ریشه ای داره اگه مشکلاتش قابل حل بود که تا الان هزار تا آپدیت براش میدادن جنسی که استفاده میکنین چیه ؟

بازی نه تکسچر 4k داره نه برای PC ساخته شده نه هزار تا امکانات دیگه داره به خاطر اینکه بازی برای Ps4 ساخته شده حتی با توجه به مشکلات ریشه ای بازی آپدیت Pro دریافت نکرده با وجود اینکه بازی Top لیست بیشتر افراد روی PS چه ربطی به بکوراد داره .

من دارم در مورد مشکلات خود بازی صحبت میکنم که اگه قرار باشه روی PS5 اجرا بشه خوب همین نسخه میبرن آپ اسکیل میکنن مثل PS4 Pro اجرا میشه اما بزم بازی فریم کپ و هزار تا چیز دیگه داره باید حل بشه .

شما قراره کم کاری شرکت توی‌ اپدیت نکردن بازی رو با تقدیم کردن پول جبران کنی؟ بازی نیاز به اپدیت داره ولی رایگان.

اگه رایگان باشه اوکیه!

به نظر من طبق حرفای اخیر جیم رایان نمیشه درست حسابی رو بکوارد حساب باز کرد
وقتی نسخه ریمستر میاد نسخه اصلی معمولا از استور حذف میشه
حالا بعضی از ناشرا میان به خریداران نسخه اصلی بازی هم یه نسخه رایگان از ریمستر میدن ولی خریداران جدید باید پول نسخه جدید رو بدن که معمولا ۴۰ دلاره،باید دید سونی چیکار میکنه،از نظر من بعیده بیاد به اونایی که بازیو داشتن هدیه بده بازی رو(البته میتونه یه تخفیف ۵۰ درصدی براشون قائل شه)

شما قراره کم کاری شرکت توی‌ اپدیت نکردن بازی رو با تقدیم کردن پول جبران کنی؟ بازی نیاز به اپدیت داره ولی رایگان.
اگه رایگان باشه اوکیه!

شما الان میتونی ثابت کنی که کم کاری صورت گرفته ؟ من میتونم ثابت کنم که PS4 و Pro به دلیل CPU ضعیف قابلیت بیشتر از این نداشتن و بازی آپدیت هم میگرفت بیشتر از این کشش نداشت روی این کنسول آپدیت های که باید صورت میگرفت وقتی سیستم کشش نداره بدرد کسی نمیخورد چون بازی ریشه ای ساختارش نیاز به تغییراتی داشته منظور من برای آپدیت روی PS5 حالا هم که شایعه PC امده دوم از همه کسایی که بازی دارن باید دوباره پول بدن چیزی کسی گفته ؟ قصاص قبل جنایت میکنی .

الان همین هم شایعه هستش تا ثابت بشه .

• Like
Reactions: Lions Gate
من یادمه سونی ریمستر GOW 3 رو برای همین نسل با قیمت 40 دلار عرضه کرد! کار ندارم بعدا چقدر تخفیف خورد رایگان شد و ... کیفیت ریمستر در حد یه فوت کردن رو دیسک بازی بود، 40 دلار‍!

اما با بکوارد به نظرم عرضه پولیه ریمستر دیگه معنی نداره، منظورم ریمستر هست و نه ریمیک! یه خورده باید بیشتر هوای تیم نرم افزاری شو داشته باشه تا بتونند بکوارد رو درست و بدون ایراد رو کنسول پیاده کنن! دیگه کسی که یک بار برای بازی پول داده، مضخرفه که بخواد برای ریمستر (ریمستر بکوارد در واقع) همون بازی حتی یک دلار بده!

به نظر من طبق حرفای اخیر جیم رایان نمیشه درست حسابی رو بکوارد حساب باز کرد
وقتی نسخه ریمستر میاد نسخه اصلی معمولا از استور حذف میشه
حالا بعضی از ناشرا میان به خریداران نسخه اصلی بازی هم یه نسخه رایگان از ریمستر میدن ولی خریداران جدید باید پول نسخه جدید رو بدن که معمولا ۴۰ دلاره،باید دید سونی چیکار میکنه،از نظر من بعیده بیاد به اونایی که بازیو داشتن هدیه بده بازی رو(البته میتونه یه تخفیف ۵۰ درصدی براشون قائل شه)
بازی که شما خریدی مگه میشه حذفش کنن ؟ گرفیتن ما رو ؟ شما اگه یه بازی رو بخرید حتی از استور پاک هم بشه برای شما قابل دانلوده. اونایی که مافیا 3 خریدن میتونن دانلود کنن مشکلی نداره اونایی که الان بخوان بخرن نسخه definitive فقط موجوده.بعدشم اصلا هیچی تایید نشده هنوز واسه خودتون سناریو درست میکنید بعدش محکوم هم میکنید.

آخرین ویرایش:
بازی که شما خریدی مگه میشه حذفش کنن ؟ گرفیتن ما رو ؟ شما اگه یه بازی رو بخرید حتی از استور پاک هم بشه برای شما قابل دانلوده. اونایی که مافیا 3 خریدن میتونن دانلود کنن مشکلی نداره اونایی که الان بخوان بخرن نسخه definitive فقط موجوده.
من گفتم از استور حذف میشه نه از لایبرری کسایی که خریدن
یه مثال ساده میزنم
بازی dark souls remastered منتشر شد،نسخه اصلیش از استور استیم برای فروش حذف شد
کسایی که نسخه اصلی بازی رو هم داشتن براشون ۳۰ درصد تخفیف قائل شدن که نسخه ریمستر رو بخرن
سازندش هم همین fromsoftware هست
بعد شما ps5 نمیخری که بازی رو با همون کیفیت 1080 و ۳۰ فریم بازی کنی(تازه اگه بشه بازی کرد و بکوارد رو پشتیانی کنه این بازی)
در کل اگه پول نگیرن و این پچ رو برای خریداران قبلی به صورت رایگان منتشر کنن خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or