شایعه Bloodborne در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
طبق توئیت جدید کاربر شناخته شده Wario64 بازی Bloodborne به زودی برای PC منتشر خواهد شد

You can play Bloodborne on PC with PS Now...or wait a little longer

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

جالبه همین چند دقیقه پیش همه چیز از یه مسخره بازی شروع شد. با یه توییت بی ربط از طرف یه نفر. حتی تاپیکش هم توی ریست ارا بسته میشه. ولی درست چند دقیقه بعدش این Waio64 میاد همچین حرفی رو میزنه و اینجور که فهمیدم، خیلی آدم موثقیه.

تاپیک دوم زده میشه و یکی از ناظم های اونجا پست زده و گفته منم شنیدم در موردش. تاپیکه رو نبستن چون انگار تایید شده که حرفش درسته.

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

It's FUCKING happening

آخرین ویرایش:
واقعا جای این بازی رو PC خالیه. با اینکه رو PS4 پنچرش کردم ولی اگه برا PC بیاد باز هم پنچرش میکنم:دی امیدوارم حقیقت داشته باشه. بخش بزرگی از کامیونیتی فرام سافتور PC بازن به هر حال.

این Sloth Mom گفته فقط نسخه PC نیست و قراره یه ریمستر باشه که برای PS5 هم عرضه میشه. میگه قرار بوده امروز توی نمایش سونی این معرفی صورت بگیره که خب به تعویق افتاده. در نهایت گفته کمپانی ای داره روی این پورت کار میکنه که پورت های زیادی انجام داده و خیلی بهش ایمان داره (Qloc؟).

واقعا جای این بازی رو PC خالیه. با اینکه رو PS4 پنچرش کردم ولی اگه برا PC بیاد باز هم پنچرش میکنم:D امیدوارم حقیقت داشته باشه. بخش بزرگی از کامیونیتی فرام سافتور PC بازن به هر حال.
ولی این پنچر کردن روی PC یه چیز دیگست :D

مبارک پی‌سی‌گیمرها باشه! :دی
من کم پیش میاد بازی‌های طولانی و ۳۰ ساعت به بالا رو بیشتر از یه بار برم (حتی اگه به شدت هم باهاشون حال کرده باشم)، ولی Bloodborne رو به خاطر تجربه‌ی DLCـش (که اون رو هم کم پیش میاد برای بازی‌ها DLC بگیرم) ‌‌۲ بار تموم کردم و از تک‌تک لحظاتش لذت بردم.
در مجموع به نظرم بهترین نسخه Soulsborne محسوب میشه و یکی از شاهکارهای این نسل بوده. بازی‌ای که معرفی نسخه بعدی‌ش جزو آرزوهای گیمی بنده هست و حیف که هنوز خیلی فاصله داریم تا اون روز! :|

این Sloth Mom گفته فقط نسخه PC نیست و قراره یه ریمستر باشه که برای PS5 هم عرضه میشه. میگه قرار بوده امروز توی نمایش سونی این معرفی صورت بگیره که خب به تعویق افتاده. در نهایت گفته کمپانی ای داره روی این پورت کار میکنه که پورت های زیادی انجام داده و خیلی بهش ایمان داره (Qloc؟).
یعنی فعلا خبری از بلاد بورن 2 نیستش؟

بخدا من از خدامه همه بازی های انحصاری رو PC بیان و یا انحصاری زمانی همون لحظه رو PC بیان نه بعد چند سال و این مساله لطمه ای به خرید کنسول پلی استیشن برای من نخواد زد .
چون اساسا حال میکنم مثلا الان فروش دلست بجای ۲۰ میلیون مثلا میشد ۲۵ میلیون .
حالا این عرضه انحصاری ها آیا میتونه لطمه ای وارد کنه در دراز مدت به برند پلی استیشن رو من نمیدونم و چیزی نیست که بشه بهش پاسخ مناسب داد در حال حاضر ، ولی اگه قرار نیست آسیبی به پلی استیشن وارد بشه به نظرم عرضه همزمان بازی های مثل بلاد بورن ، گاد و ... آسیبی به هیچکس وارد نخواد کرد و حتی به نظرم باعث خواهد شد راک استار هم عناوین خودش مثل GTA و Red Dead رو‌ همزمان عرضه کنه نه اینکه نگه داره بعد از چند سال و همه اینا به نظرم تاثیر همون انحصار گرایی هستش .

پ.ن : عرضه از طریق PSNOW فرقی با انحصاری نداره ، یک عرضه پدر مادر دار باشه مثلا بری از استیم دانلود کنی قشنگ

• Like
Reactions: kamyy
یعنی فعلا خبری از بلاد بورن 2 نیستش؟
اینو شاید صد بار گفته باشم توی فروم ولی بازم میگم. هیچ خبری از BB2 نیست و هیچ برنامه ای هم برای ساختش نیست در حال حاضر. نه توی سونی و نه توی FS. این شایعات BB2 که توی نت میچرخه فقط و فقط خواسته طرفدارا هست و هیچ منبع و اساسی ندارن. همونطور که تا قبل از معرفی BB، همه خواستار Demon's Souls 2 بودن و هیچوقت ساخته نشد.

بدون اغراق Bloodborne یکی از بازی های بود که همیشه با همه وجود دوست داشتم رو PC عرضه بشه! خوشحالم از این بابت، جو بازی رو جای دیگه ای نمیشه پیدا کرد!

پ.ن: میریم واسه قدیس سونی یا نه؟ =P~ من که چهارگانه آنچارتد رو ترجیح میدم البته...

جالبه همون شب مراسم لو میره، بنظرم میاد سونی یک برنامه هایی برای معرفی نسخه PC ایشون هم داشته، که دیگه الان از دستش در رفته.:D
بعیدهکه تو مراسم رونمایی از ps5 ،بیاد یه همچین خبری رو بده. قبلا هم عنوانی مولتی بود ،میومد تنها کنسول خودشو میزد. اگه بیاد تو یه همچین همایشی ،فقط اسم pc رو بیاره.خودکشی محضه و نشون میده سونی واقعا زده به سیمم آخر.
و قراره عناوین زیادیش ،بیاد رو pc . همون هورایزن هم تو یه مصاحبه اعلامش کردند. یجورایی ،مثل اینکه بیاین اینم مال شما ،بدون تیزر رسمی و ...
حالا بازم بیارن تو فستیوال تابستانی استیم یا pc gaming show . یه چیزی.
اعلام این اخبار ،مثل تاریخ انتشار هورایزن و حتی معرفی بلاد بورن ،واقعا وجه خوبی نداره و حق دارن ،اگه این اتفاق بیوفته. سونی فن ها بزنن ،سونی رو بیارن پایین.
چون نشون میده pc هم به اولویت دوم سونی تبدیل شده و شرکتی که دو دهه است انحصار مطلق میکرده ،یدفعه اینجوری باز کنه ،خطرناکه.
هر چند که استقبال میشه.

• Like
ظاهرا سونی نمیخواد بیخیال ریمستر کردن بازیاش بشه :)) پس تکلیف بکوارد چی میشه ؟ خود بازی روی بکوارد 4K و 60 فریم اجرا بشه HD ریمستر محسوب میشه حالا نمیدونم واقعا منظورش از ریمستر چیه شاید صرفا یـ پچ باشه که بازی رو به اون رزولویشن ارتقاع بده و فریمش رو انلاک کنه ولی اگه بخواد دوباره از ملت پول بگیره اوضاع خیلی خنده دار میشه

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :D
حالا به طور مشخص BB رو نمی‌دونم ولی کلا سونی یه سری بازی‌هاش رو برای PC عرضه خواهد کرد. Days Gone و Gravity Rush و SotC و ...
یه سری‌ها مثل Patapon و Locoroco و Gravity Rush و flOw و ... رو که به نظرم بهتره روی سوییچ هم حتی عرضه کنه :D این عنوان‌ها کنسول سلر که نیستن، یه پولی ازشون دربیاد خرج ساخت بازی‌های دیگه یا نسخه بعدی خودشون بشه...

• Like
Halo CE روی استیم
Sea of Thieves روی استیم
(باور کنید اومدن اینا از استور ویندوز به استیم اندازه از انحصار دراومدن کار ملت رو راحت می کنه :D)
Cuphead روی سوییچ
Octopath Traveller روی PC
Mario 64 روی PC
(پورت فن مید)
شبیه ساز سوییچ روی PC
کالکشن داوود قفس روی PC
Ori روی سوییچ
Journey روی PC
+ Horizon Zero Dawn روی PC
(من به شخصه منتظر این یکی نبودم :D)
بلادبورن روی PC
Metroid Prime Trilogy روی PC (پورت آدم حسابی)
کالکشن اوئدا روی PC
Gravity Rush Doulogy روی PC
Forza Horizon ها روی استیم
Rare Replay روی سوییچ
Persona 5 روی PC و سوییچ
...
..
.

145003

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی