شایعه Bloodborne در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
طبق توئیت جدید کاربر شناخته شده Wario64 بازی Bloodborne به زودی برای PC منتشر خواهد شد

You can play Bloodborne on PC with PS Now...or wait a little longer

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

جالبه همین چند دقیقه پیش همه چیز از یه مسخره بازی شروع شد. با یه توییت بی ربط از طرف یه نفر. حتی تاپیکش هم توی ریست ارا بسته میشه. ولی درست چند دقیقه بعدش این Waio64 میاد همچین حرفی رو میزنه و اینجور که فهمیدم، خیلی آدم موثقیه.

تاپیک دوم زده میشه و یکی از ناظم های اونجا پست زده و گفته منم شنیدم در موردش. تاپیکه رو نبستن چون انگار تایید شده که حرفش درسته.

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

It's FUCKING happening

آخرین ویرایش:
ظاهرا سونی نمیخواد بیخیال ریمستر کردن بازیاش بشه :)) پس تکلیف بکوارد چی میشه ؟ خود بازی روی بکوارد 4K و 60 فریم اجرا بشه HD ریمستر محسوب میشه حالا نمیدونم واقعا منظورش از ریمستر چیه شاید صرفا یـ پچ باشه که بازی رو به اون رزولویشن ارتقاع بده و فریمش رو انلاک کنه ولی اگه بخواد دوباره از ملت پول بگیره اوضاع خیلی خنده دار میشه
برای بکوارد باید یه شبیه ساز نرم افزاری روی کنسولشون طراحی کنن که ظاهرا کار سختیه با توجه به سیستم عاملشون،فکر کنم پورت کردن تک تک بازیا براشون راحت تر باشه
حالا اینکه جدا بخوان بفروشن یا نه خدا داند :D

این ریلیز برا پیسی احیانا نشون دهنده تایید نسخه دوم نیس؟ :-?

این release میتونه راه را هموار کنه برای نسخه دوم ولی فعلاً تمرکزشون روی Elden Ring هست ، کمتر استودیویی هست که بخواهد روی دو تا پروژه سنگین اون هم به طور همزمان کار کنه ، چون نیروی انسانی و مدیریت خیلی قوی می خواهد پس بعیده

سیاست های سونی در حال تغییر هست . (درآمد زایی وقتی می تونه انجام بده چرا نکنه)

اگر آینده The Last of Us 1 برای کامپیوتر آمد تعجب نکنید (سعی کنید لذت ببرید:D:D:D)

• Like
Reactions: rahyarpaul
سیاست های سونی در حال تغییر هست . (درآمد زایی وقتی می تونه انجام بده چرا نکنه)

اگر آینده The Last of Us 1 برای کامپیوتر آمد تعجب نکنید (سعی کنید لذت ببرید:D:D:D)
اون دیگه قدیمی شده :Dولی یه کالکشن از ۱ و ۲ بدن قبوله،من بیشتر منتظر spider man و گاد آف وارم:D

اون دیگه قدیمی شده :Dولی یه کالکشن از ۱ و ۲ بدن قبوله،من بیشتر منتظر spider man و گاد آف وارم:D
برای من نه . الان هم حاضرم دوباره لست 1 روی کامپیوتر بروم (لامصب قدیمی نمی شه)

اکثر بازی های معروف که دوست داشتم و قدیم از دستم در رفته بود رفتم و الان حاضر نیستم بازی قدیمی دیگه ای انجام بدهم ولی لست جایگاه ویژه ای داره

Super Mario 64 را C&D نکنن ما راضی هستیم ، Metroid نمی خواهیم :)) ، هر جور حساب کنی یه مو از خرس کندن غنیمته

سرعت عمل و اراده ملت برای کندن از نینتندو رو دست کم نگیر :D
شاید خودش دم به تله نده، ولی یه عده دیگه همیشه هستند که برای آزادسازی اسرا، تا مرز شهید شدن هم پیش میرن :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
از شایعه همکاری سگا و مایکروسافت هم جذاب تره این :D
انشالله پرسونا و بقیه دوستان هم بزودی :-"
5 PC Gaming Show Predictions You'll Hope We're Right About
twininfinitive دو روز قبل یه خبر کار کرد که atlus میاد تو pc gaming show . و گفت بجز persona چی میتونه باشه.
بعد متن خبر رو تغییر داد و گفت 100 درصد قطعی نیست حضور atlus.
حالا معلوم نیست. واقعا خبری بوده و خبر دار شدند و بعدا pc gamer گفته .خبرو ویرایش کردن یا نه،اصلا خبری نبوده و فقط حدس اونا بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or