Blizzard vs. Valve - Round One - Fight

حق با کدوم شرکته؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    108

mahi58

کاربر سایت
شرکت Blizzard که ادعا می کند در سال های گذشته در ساخت DOTA دخالت داشته است، رقیب خود Valve را متهم کرده است که تلاش می کند محصولی را که حاصل سال ها تلاش و حسن نیت Blizzard و طرفداران وارکرفت 3 بوده است به انحصار خود در آورد!

ماجرا این است که DOTA یا همان Defense of the Ancients، در ابتدا یک Mod برای بازی Warcraft III بوده است که توسط فردی معروف به IceFrog ساخته شده. این مد به مرور زمان محبوبیت فوق العاده ای به دست آورده است. بعد از موفقیت این مد، Valve نویسنده این مد رو جذب می کند و تصمیم می گیرد یک بازی جداگانه به اسم DOTA 2 بسازد. در طی ماه های اخیر Valve تاریخ عرضه دقیقی از این بازی را ارائه نکرده بوده و برای همه سوال بوده که چرا تاریخ عرضه اعلام نمی شود، ولی اخیرا مشخص شده که Valve و Blizzard در طی ماه های گذشته بر سر DOTA دعواهای قانونی داشته اند و شاید این یکی از دلایل مهم اعلام نشدن تاریخ عرضه دقیق برای DOTA 2 بوده است.

ابتدا Blizzard در تاریخ 16 نوامبر ادعای خود را به مضمون زیر مطرح کرده است:

"از طریق این شکایت، Blizzard تقاضا می کند که از ثبت عنوان DOTA توسط شرکت Valve جلوگیری شود، زیرا این عنوان بیش از هفت سال به طور انحصاری توسط Blizzard و طرفداران آن، و تحت لیسانس بلیزارد استفاده شده است. با تلاش برای ثبت این عنوان، Valve دارد تلاش می کند تا نتیجه هفت سال حسن نیت بلیزارد در عنوان DOTA و بازی وارکرفت 3 را برای خود ضبط کند. Valve چنین حقی ندارد! اگر چنین امری صورت بگیرد نه تنها Blizzard ضربه می خورد، بلکه گروه بزرگ طرفداران آن نیز ممکن است دچار زیان شوند و به اشتباه فکر کنند بازی های Valve مورد تایید، یا در ارتباط با Blizzard است".

پاسخ Valve به این شکایت در تاریخ 22 نوامبر ارائه شده است، که در آن Valve گفته اطلاعات کافی برای رد یا تایید این گفته ها ندارد. Valve به این موضوع که DOTA با یک مد وارکرفت شروع شده است اعتراف نکرده، ولی قبول کرده که وارکرفت 3 دارای یک World Editor بوده که با آن "مدهایی" برای بازی طراحی شده است.

نکته جالب این که اولا تصمیم گیری در این مورد سخت است و هر دو شرکت این وسط حقوق غیر قابل انکاری دارند (Valve سازنده مد را در اختیار دارد، و بلیزارد نیز ادعا می کند که سال ها این مد به نام آنها شناخته شده بوده)، و دوم هم این که در حال حاضر هر دو شرکت در حال طراحی بازی هایی براساس عنوان DOTA هستند و نتیجه رای این دادگاه برای این دو غول دنیای بازی های کامپیوتری بسیار تعیین کننده خواهد بود.

منبع: Eurogamer

این قسمت قرمز رنگ حرفت رو نشنیده میگیرم! تو عمرت تا به حال چیزی غیر از DOTA دیدی؟ فقط نشسته ۴ تا عکس از LOL دیده، اظهار نظر هم میکنه!:))
فعلا که آمار و ارقام تا همین لحظه، نشون میده که DOTA در حد و اندازه های LOL نیست، این که نشد دلیل چون ایرانیها کهنه پرست هستند و چیزهای فسیل رو میپرستند، پس اون بهترین هست!=))
شما با همون lol حال کن یه بازی کژوال (مثلا Deny کردن نداره) که به هیچ وجه بالانس نیست واقعا هم که اسمش بهش میاد ،فاکتور مثبت lol اینه که کسانی که تا حالا این سبک را بازی نکردن باهاش راحت ارتباط برقرار میکنن ولی کسی نمیتونه این سبک بازی را مثلا تو Beta dota 2 شروع کنه . امیدوارم شما مثل این پلیرهایی نباشید که وقتی Beta Key Dota 2 را گیر میارن دیگه LOL بازی نمیکنن .

شما با همون lol حال کن یه بازی کژوال (مثلا Deny کردن نداره) که به هیچ وجه بالانس نیست واقعا هم که اسمش بهش میاد ،فاکتور مثبت lol اینه که کسانی که تا حالا این سبک را بازی نکردن باهاش راحت ارتباط برقرار میکنن ولی کسی نمیتونه این سبک بازی را مثلا تو Beta dota 2 شروع کنه . امیدوارم شما مثل این پلیرهایی نباشید که وقتی Beta Key Dota 2 را گیر میارن دیگه LOL بازی نمیکنن .

نه ایشون از اون پلیر هایی هستن که فقط lol بازی کردن 2 روزه اونم چون free بوده :))

اصولا همیشه بازی های خیلی خوب یک سری Hater هم دارن که همیشه مینالن . LOL هم همینه دیگه . این همه Player داره تو دنیا و یه عالمه امکانات عالی و ساپورت فوقولعاده . همیشه هم تو بازی های آنلاین همه میدونن یک سری که که کلا بازیشون خوب نیست و زرت و زرت میمیرن به اولین چیزی که گیر میدن بالانس نبودن بازیه . تو همه مدل بازی از این جور آدم ها داریم . از بازی های اول شخص گرفته تا سوم شخص و استراتژیک . به هر حال نظر شخصی هر کسی محترمه ولی دیگه یه چیزی که خوبه , خوبه دیگه . کسی نمیتونه بگه آنچارتد بازی ـه بدیه . میتونه بگه من خوشم نمیاد .
[TABLE="width: 233"]
[TR]
[TD]Gamespy[/TD]
[TD]Gamer's Choice Award for PC Game of the Year (2009)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[TD]Reader's Choice Award for PC Best Strategy Game and PC Best Multiplayer Game (2009)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamasutra[/TD]
[TD]2010 Best Online Technology
2010 Best Online Visual Arts
2010 Best Online Game Design
2010 Best New Online Game
2010 Audience Award[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: wikitable, width: 1"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Date[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Awards[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Category[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Result[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]December 14, 2009[/TD]
[TD]IGN PC Best Strategy Game 2009[/TD]
[TD]Readers' Choice[/TD]
[TD]Winner[SUP][47][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]December 21, 2009[/TD]
[TD]Gamespy Gamers' Choice Awards 2009[/TD]
[TD]PC Gamers' Choice[/TD]
[TD]Winner[SUP][48][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]October 8, 2010[/TD]
[TD]1st Game Developers Online Choice Awards[/TD]
[TD]Audience Award[/TD]
[TD]Winner[SUP][49][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]October 21, 2011[/TD]
[TD]Golden Joystick Award[/TD]
[TD]Best Free-To-Play Game[/TD]
[TD]Winner[SUP][50][/SUP][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
اصولا همیشه بازی های خیلی خوب یک سری Hater هم دارن که همیشه مینالن . LOL هم همینه دیگه . این همه Player داره تو دنیا و یه عالمه امکانات عالی و ساپورت فوقولعاده . همیشه هم تو بازی های آنلاین همه میدونن یک سری که که کلا بازیشون خوب نیست و زرت و زرت میمیرن به اولین چیزی که گیر میدن بالانس نبودن بازیه . تو همه مدل بازی از این جور آدم ها داریم . از بازی های اول شخص گرفته تا سوم شخص و استراتژیک . به هر حال نظر شخصی هر کسی محترمه ولی دیگه یه چیزی که خوبه , خوبه دیگه . کسی نمیتونه بگه آنچارتد بازی ـه بدیه . میتونه بگه من خوشم نمیاد .
وقتی گفتم بازی بالانس نیست دلیلش این نبود که میمیرم تو بازی یا میبازم دلیلش اینه که دست اول که بازی کردم 18 تا کیل گرفتم 1 بار مردم.
وقتی می گم بازی کژوال به خاطر اینه که بازی Deny نداره Block نداره.
کریپ میزنی 20 تا گلد میده اما یه هیرو بکشی 500 تا.با یه گنگ ساده ی اول بازی میتونی کلی پول جور کنی سری فول ایتم شی.وقتی تو بازی میشه تا مین 25 فول ایتم شد یعنی چی؟
فارم کردن تو بازی معنی نداره اصلا تا صبح بشین فارم کن هیچی نمیشی تو بازی وقتی میشه با 2 یا 3 تا هیرو کیل پول 20 مین فارم رو دربیاری عملا فارم کردن بی معنا میشه.
منم هیتر نیستم همین الان که دارم این کامنت رو انجام میدم گزاشتم Lol اپدیت شه بازی کنم .

وقتی گفتم بازی بالانس نیست دلیلش این نبود که میمیرم تو بازی یا میبازم دلیلش اینه که دست اول که بازی کردم 18 تا کیل گرفتم 1 بار مردم.
وقتی می گم بازی کژوال به خاطر اینه که بازی Deny نداره Block نداره.
کریپ میزنی 20 تا گلد میده اما یه هیرو بکشی 500 تا.با یه گنگ ساده ی اول بازی میتونی کلی پول جور کنی سری فول ایتم شی.وقتی تو بازی میشه تا مین 25 فول ایتم شد یعنی چی؟
فارم کردن تو بازی معنی نداره اصلا تا صبح بشین فارم کن هیچی نمیشی تو بازی وقتی میشه با 2 یا 3 تا هیرو کیل پول 20 مین فارم رو دربیاری عملا فارم کردن بی معنا میشه.
منم هیتر نیستم همین الان که دارم این کامنت رو انجام میدم گزاشتم Lol اپدیت شه بازی کنم .
تعریف شما از بالانس نبودن و کژوال نبودن یه چیزه . مال من یه چیز دیگست . استفاده درست از Rune ها . چینش و انتخاب درست Masteries و خیلی چیزای دیگه به نظرم تاثیر میزاره تو بازی . در ضمن شما وقتی LVL 30 شدین و Ranked Game رو بازی کردید میتونید ببینید بازی بالانس هست یا نه . اونجا وقتی Kill الکی بدید ملت Report میدن و بن میشید :دی یعنی که تشریف میبرید همون Normal گیم رو بازی میکنید تا بازی یاد بگیرید :دی
در مورد کریپ زدن و فارم زدن هم باید Ranked Game رو بازی کنید تا متوجه بشید . اگه تیمی Jungler نداشته باشه 90% بازی رو میبازه . یعنی همون کسی که میره تو جنگل و کریپ میزنه که شما بهش میگید بی خاصیت .
به هر حال نظر شخصی هر کسی محترمه . کسی خوشش نیاد از چیزی نمیشه کاریش کرد . منم از Portal و Half-Life و GTA خوشم نمیاد و 1000 تا ایراد میگیرم ازشون ولی کاریش نمیشه کرد .

تعریف شما از بالانس نبودن و کژوال نبودن یه چیزه . مال من یه چیز دیگست . استفاده درست از Rune ها . چینش و انتخاب درست Masteries و خیلی چیزای دیگه به نظرم تاثیر میزاره تو بازی . در ضمن شما وقتی LVL 30 شدین و Ranked Game رو بازی کردید میتونید ببینید بازی بالانس هست یا نه . اونجا وقتی Kill الکی بدید ملت Report میدن و بن میشید :دی یعنی که تشریف میبرید همون Normal گیم رو بازی میکنید تا بازی یاد بگیرید :دی
در مورد کریپ زدن و فارم زدن هم باید Ranked Game رو بازی کنید تا متوجه بشید . اگه تیمی Jungler نداشته باشه 90% بازی رو میبازه . یعنی همون کسی که میره تو جنگل و کریپ میزنه که شما بهش میگید بی خاصیت .
به هر حال نظر شخصی هر کسی محترمه . کسی خوشش نیاد از چیزی نمیشه کاریش کرد . منم از Portal و Half-Life و GTA خوشم نمیاد و 1000 تا ایراد میگیرم ازشون ولی کاریش نمیشه کرد .
کل چیزایی که من گفتم بر مبنای همون بازی کردن تو نرمال گیم بود.اما نبود Deny و Block ربطی به Ranked game و Normal Game نداره.
الان LVL 14م میرم 30 میکنم ببینم Ranked Game هاش چطورن.

اسم بازی و شخصیت های بازی رو عوض کنن مشکل حل میشه .
اسم بازی که از بلیزارد نیست که ؟!
3.والو هم می تونست همین کارو بهتر انجام بده یه IP جدید میساخت نه یه IP که زیره پرو باله Warcraft بزرگ شد رو بدزده
اولا یک ماد بوده ! بعدم بلیزارد خودش داشته مفت خوری میکرده با این مود کلی شهرت پیدا کرده در صورتی که هیچ تصمیمی واسه اینک این مود رو از آن خودش بکنه نداشته ! چرا بکنه ؟ چرا بیاد به آیس فراگ پول بده ؟! باید بگم همونقدر که شهرت این ماد به وارکرافت مدیون ــه ، شهرت خود وارکرافت هم به این ماد مدیونه حتی شاید بیشتر !
والو تو دزدیدن اسم بازی و هیرو ها خیلی زشت و غیر حرفه ای بود.
بابا ماد بوده ! چطوری ادعا میکنی اسم بازی رو دزدیده ؟ :| :دی
اما هیرو ها رو موافقم ! درسته تغییراتی دادن و قیافشون تخیلی شده ولی آخرش همونان :دی

آقا این l0l و اینارو هم آدرسشو به ما هم بدین امتحان کنیم :دی

سلام این پست فقط واسیه شفاف سازی اینه که DOTA از کجا اومده:خوب طبق تحقیقی که بنده کردم اولین بار این مپ یعنی DOTA پس از عرضه ی بازیه ی War Craft 3 در سال 2003 به دست فردی به نام مستعار Eul و با استفاده از World Editor این بازی شکل گرفت.
بعد از عرضه ی نسخه ی Frozen Thronem بازیه ی War Craft 3 سازنده ی اولیه ی این ماد دیگه هیچ پچی برای این بازی عرضه نکرد و بیخیال بازی شد.بعد از اون هم فردی به نام Steve Feak که بین طرفداران به نام Guinsoo معروف بود نسخه ی به روز شده ای از این مپ رو که طرفداران این بازی که حتما با نام DotA ALL-Stars آشنایی دارند عرضه کرد.لازم به ذکره که دوست صمیمیه این آقا یعنی Steve Mescon هم در ساخت و توسعه ی این ماد به Guinsoo خیلی کمک کرد.
اما در سال 2005 پس از عرضه ی نسخه ی 6.01 بازی فیک از طراحی بازی کناره گیری کرد و در Riot Gmae مشغول به کار شد و بازیه League Of Legends یا به اختصار LOL رو ساخت..
بعد از کنار کشیدن این آقا فردی با نام مستعار Ice Frog شروع به ادامه ی طراحی و توسعه ی DOTA کرد..ضمنا هیچ جایی هم اسم واقعیه این آقا ذکر نشده تا اونجایی که من میدونم.
------------------------------------------------------
پ.ن:از نظر من شرکت Valve کار درستی رو از این بابت انجام داد که اومد و با به خدمت گرفتن آقای Ice Frog یک نسخه ی بروز و با کیفیت تر رو ارائه کرد ولی نباید از حق معنویه ی Blizzard هم نسبت به این بازی غافل شد...
به نظرم باید این دو شرکت حداقل برای توسعه ی این بازی و سود حاصل از اون با هم همکاری بکنند.

بعد از کنار کشیدن این آقا فردی با نام مستعار Ice Frog شروع به ادامه ی طراحی و توسعه ی DOTA کرد..ضمنا هیچ جایی هم اسم واقعیه این آقا ذکر نشده تا اونجایی که من میدونم.
Icefrog عرب ـه . اسمش رو هم خونده بودم یه جا الان یادم نیست . مهم اینه که عرب ـه :دی

آخرین ویرایش:
کفر گفتی...
یک مقایسه کنی بین جمعیتی که DOTA بازی میکنن با کسایی که وارکرافت (بازی نورمال رو میکنن) میفهمی این شمایی که کفر میگی به قول خودت :)
LOL :
League of Legends

leagueoflegends.com
کلا حجم بازی چقدره ؟ من شبانه ندارم نمیصرفه یکجور دیگه دانلود کنم :دی

01b37ov8qgvox3kamvm.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or