Bleszinski: اگر عرق بازیکنان درنیامد کار را درست انجام ندادیم

.Evanescence.

کاربر سایت
56659530408169075730.png

آقای Cliff Bleszinski خالق سری Gears of War در مورد قسمت جدید این سری یعنی Judgment صحبت های جالبی کرد و قول داد این قسمت از روند خطی بودن و درجه سختی کم آن دوری کند.

او در مصاحبه‌ای با Eurogamer بیان کرد از بازی‌هایی که یک چالش و رقابت واقعی برای بازیبازان ارایه نمی‌کنند خسته شده است. او قول داد در مولتی‌پلیر Judgment قسمت کژوال بازی برای تازه کاران همچنان پا برجاست، اما دیگر قسمت‌های بازی واقعا سخت هستند. او ادامه داد:

"من قول می‌دهم شما خواهید مرد! وقتی من این بازی را به صورت co-op چهار نفره بازی کردم، به صورت دولا و قوز کرده ایستاده بودم و تمرکز می‌کردم. اگر این بازی عرق شما را درنیاورد پس ما کارمان را درست انجام ندادیم."

او همچنین در مورد ساخته شدن این بازی به دست People Can Fly توضیح داد:

" من نمی‌گویم ما این سری را کاملا به آن‌ها واگذار کردیم، این حرکت برای مشارکت بیشتر ماست. شما به آخرین بازی Call of Duty نگاه کنید، اشخاصی از Infinity Ward و Sledgehammer بر روی آن کار کردند، حتی Raven بسته های DLC آن را ساخت. من این را به چشم یک مشارکت و همکاری نگاه می‌کنم.

PCF در حال انجام وظیفه‌ای سنگین است اما Epic افراد بسیار زیادی در اختیار دارد که بر روی آن روزانه کار می‌کنند. تمام کارها به آزمایشگاه تست بازی ختم می‌شوند. Gears همانند بچه ماست. دو خانواده بر روی آن کار می‌کنند تا این بچه را به بالا برسانند."

در ادامه رییس People Can Fly آقای Adrian Chmielarz گفت:

"بهترین چیز در مورد PCF این است که ما می‌توانیم کارهای جدیدی برای این عنوان انجام دهیم. ما یک جفت چشم و نگاهی تازه هستیم.

برخی از DNAهای عناوین قبلی ما در این عنوان وجود دارند، مخصوصا به هنگام شدت گرفتن مبارزه‌ها. ما دشمنان بیشتری در میدان خواهیم داشت و برای رسیدن به آن باید به سختی بر روی موتور بازی کار کنیم. اما زمانی که وارد انضباط داستان می‌شویم، خیلی با نظم کار می‌کنیم. ما با آن را بسیار جدی رفتار می‌کنیم."

Eurogamer از آقای Bleszinski در سوالی پرسید که Judgment برای اوایل سال 2013 درنظر گرفته شده است. با توجه به آن که Gears of War 3 حتی یک سال هم به عرضه آن نگذشته، آیا این یک ریسک نیست که باعث فرسودگی آن شود؟

Bleszinski در جواب پاسخ داد:

"با توجه به عکس‌العمل طرفداران، نه.

اما فکر می‌کنم باید با احتیاط عمل کنیم. ما فکر میکنیم جایی برای یک prequel عظیم که برابری بزرگی با سه قسمت اصلی Gears می‌کند وجود دارد. دیر یا زود زمان آن می‌رسد که به کنسول های نسل بعد مهاجرت کنیم پس می‌خواهیم از داشتن آخرین Gears عظیم مطمئن شویم.

بازی‌سنتر | اخبار | Bleszinski: اگر عرق بازیکنان درنیامد کار را درست انجام ندادیم

اگر میبینی مولتی گرز 3 یک دههم گرز 2 هم طرفدار نداره همین قضیه کمرنگ کردن شاتگان هست که به جاش لنسر و همر رو قوی کردن..
اتفاقاً قوی تر کردن لنسر لازم بود چون باید یه بالانس منطقی بین اسلحه ها بوجود میاوردن نه مثل شماره دوم که لنسر حکم تفنگ آب پاش رو پیدا کرده بود !

اتفاقاً قوی تر کردن لنسر لازم بود چون باید یه بالانس منطقی بین اسلحه ها بوجود میاوردن نه مثل شماره دوم که لنسر حکم تفنگ آب پاش رو پیدا کرده بود !

نخیر تو 2 هم لنسر کاربردهای خودش رو داشت..

گفتم Gears of War مولتی پلیرش بر پایه مبارزات تن به تن بنا شده که تماما هم با شاتگان صورت میگیره چه تو شماره 1 چه تو شماره 2 همه و همه از شاتگان استفاده میکردن واگر هم می بینی این همه طرفدار داشت که بعد از 2 سال از عرضه گرز 2 هنوز یک میلیون نفر در روز مولتی رو بازی میکردن همه به خاطر این شیوه بود..

حالا چرا باید تغییر کنه خدا می دونه البته این تغییر فقط برای جذب مخاطبان جدید تر بود چون همه گیمرهای گرز 1 و 2 دیگه شده بودن خدا و اگر کسی میخواست برای اولین بار مولتی رو تجربه کنه تا چند ماه میشه مرغ سوخاری و به خاطر همین هم کاری کردن که نوب ها هم بتونن زودتر یاد بگیرن..

اما این کار به قیمت افت شدید کاربرهای Live گرز 3 تموم شد یک زمانی مولتی گرز 3 داشت برای رتبه اول دومی live می جنگید ولی الان 7 و 8 هم نیست..

واقعا سینگل بازی ها داره بی ارزش تر می شه هر روز...دیگه فقط داستان بازیباز رو نمی کشونه,گیمر یه چلنج می خواد....باس فایت آخر گیرز 3 هر چند
صحنه های عظیم و جذابی رو ساخت,ولی اصلا سخت نبود....یادش بخیر پنرس دو,دهنمون سرویس شد تا داهاکا رو کشتیم....

کسانی مثل دیوید کیج میتونن این روند رو عوض کنن ...

چرا هبچكس بوس فايت آخر Gears 2 رو نميگه؟؟

من اصلا نفهميدم چي شد خود به خود بازي تموم شد:d.فكر كنم اگه كنترلر رو زمين هم بذاري بازي تموم ميشه.

ولي درجه سختي تو اين نسل Dark Soul و Demon Soul و يكي هم Chatrine تو نرمال به بالا واقعا سخت بودند.Bayonetta هم در حالت Climax اشك آدم رو در مياره.

كليف به چه مي انديشد؟به يك گيرز جديد و تازه كه قرار است بازيكنان رو از حالت ايستاده به خميده بكشاند وعرق دربياورد وچيزهاي ديگر...:d آيا او در اين مهم موفق خواهد بود ؟؟؟:d

دقیقا یادمه سر گیرز 3 هم این حرفها رو زدن و گفتن این شماره سخت میشه و از این جور حرفا.ولی آخرش دیدیم گیرز 3 بازم به پای 1 نرسید از لحاظ درجه سختی.

رقابتي عرق زا ونفس گير بين دو غول صنعت گيم سوني -ناتي داگ و ماكرو-اپيك .ازيك سو سوني با معرفي آي پي جديد the last of usهمه رو از شدت خلاقيت وگرافيك وگيم پلي شگفت زده كرده ازسوي ديگر ماگرو وكليف ميخواهند با درآوردن عرق بازيكنان و خم كردن آنان پول بيشتري رو پارو كنند منتظر هستيم كه ببينيم چه كسي پيروز ميدان خواهد شد:d

کسانی مثل دیوید کیج میتونن این روند رو عوض کنن ...
در مورد چه کسی صحبت می کنی ؟ کسی که بعد از ۱ ساعت بازی کردن بازیش در بازی اسمشو نبر می فهمی قاتل کی بوده و کلا داستان چی هست؟ در مورد سخطی بازی فقط منتظر بازی استاد ایتاگاکی هستم تا شاید باور کنم این مرض اسان سازی بازی همه گیر نشده.

در مورد چه کسی صحبت می کنی ؟ کسی که بعد از ۱ ساعت بازی کردن بازیش در بازی اسمشو نبر می فهمی قاتل کی بوده و کلا داستان چی هست؟ در مورد سخطی بازی فقط منتظر بازی استاد ایتاگاکی هستم تا شاید باور کنم این مرض اسان سازی بازی همه گیر نشده.

همین بازی اسمشو نبر یکی از بهترین پایان ها و داستان ها رو داشته تا به حال. در کل بحث اون کاربر سر این بود که کسی دیگه به سینگل اهمیت نمیده ولی همه میدونیم که آقای دیوید کیج تو این دو بازی قبلی فقط رو سینگل کار کرده و تو بازی beyond هم صددرصد همینگونه خواهد بود. فکر نکنم کسی باشه که انکار کنه دیوید کیج یکی از بزرگترین های صنعت گیمه ... و البته از خلاق ترین ها

من موندم چرا فکر میکنیم سختی یعنی اینکه 250 تا دشمن بریزن از چهار طرف سرمون نهفمیم کدومشون اول بکشیم !! سختی میتونه با ارائه یک سبک جدید و واقع گرایانه همراه باشه یا قرار دادن گیمر در یه انتخاب سخت که گیمر رو درگیر خودش کنه ...خسته نشدیم از اینکه فقط یه اسلحه برداریم و همرو بکشیم بریم جلو و چهار تا سینماتیک ببینیم ؟؟!

کلا بعد گیرز یک بازی انچنان سختی من بازی نکردم حالا شاید من زیاد همه رو بازی نکردم.
اما مثلا دقت کنید گیرز یک انصافا سخت بود به خاطر همینشم هست از همه گیرز ها بیشتر خوشم میاد ازش و هنوزم بازی مکنیمش.
RAAm رو یادمه تازه که گیرز رو روی casual ساعت فکر کنم یک شب بود کشتمش.هاردکورش یه غروب گرمه تابستونی از ساعت 5 تا 7 کشید.
اینسین هم هنوز درگیرشیم.مگه دونفره انلاین بشه کاریش کرد.
یه بارم رفتیم یو تیوب ببینیم رم رو چه طور کشتن رو اینسین طرف با باگ که خودمونم داشتیم کشته بود.رم گیر میکرد یه جار تیر نمیزد اینم هی میزدش!!!!!
در کل اون قدیما هم سختی بازی ها زیاد بود. مثلا nemesis غول اخر parasite eva 2 - داینو کریسیس 2 و از همه سخت تر که هنوزم تو کفشم sheep dogn wolf!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or