Bleszinski: اگر عرق بازیکنان درنیامد کار را درست انجام ندادیم

.Evanescence.

کاربر سایت
56659530408169075730.png

آقای Cliff Bleszinski خالق سری Gears of War در مورد قسمت جدید این سری یعنی Judgment صحبت های جالبی کرد و قول داد این قسمت از روند خطی بودن و درجه سختی کم آن دوری کند.

او در مصاحبه‌ای با Eurogamer بیان کرد از بازی‌هایی که یک چالش و رقابت واقعی برای بازیبازان ارایه نمی‌کنند خسته شده است. او قول داد در مولتی‌پلیر Judgment قسمت کژوال بازی برای تازه کاران همچنان پا برجاست، اما دیگر قسمت‌های بازی واقعا سخت هستند. او ادامه داد:

"من قول می‌دهم شما خواهید مرد! وقتی من این بازی را به صورت co-op چهار نفره بازی کردم، به صورت دولا و قوز کرده ایستاده بودم و تمرکز می‌کردم. اگر این بازی عرق شما را درنیاورد پس ما کارمان را درست انجام ندادیم."

او همچنین در مورد ساخته شدن این بازی به دست People Can Fly توضیح داد:

" من نمی‌گویم ما این سری را کاملا به آن‌ها واگذار کردیم، این حرکت برای مشارکت بیشتر ماست. شما به آخرین بازی Call of Duty نگاه کنید، اشخاصی از Infinity Ward و Sledgehammer بر روی آن کار کردند، حتی Raven بسته های DLC آن را ساخت. من این را به چشم یک مشارکت و همکاری نگاه می‌کنم.

PCF در حال انجام وظیفه‌ای سنگین است اما Epic افراد بسیار زیادی در اختیار دارد که بر روی آن روزانه کار می‌کنند. تمام کارها به آزمایشگاه تست بازی ختم می‌شوند. Gears همانند بچه ماست. دو خانواده بر روی آن کار می‌کنند تا این بچه را به بالا برسانند."

در ادامه رییس People Can Fly آقای Adrian Chmielarz گفت:

"بهترین چیز در مورد PCF این است که ما می‌توانیم کارهای جدیدی برای این عنوان انجام دهیم. ما یک جفت چشم و نگاهی تازه هستیم.

برخی از DNAهای عناوین قبلی ما در این عنوان وجود دارند، مخصوصا به هنگام شدت گرفتن مبارزه‌ها. ما دشمنان بیشتری در میدان خواهیم داشت و برای رسیدن به آن باید به سختی بر روی موتور بازی کار کنیم. اما زمانی که وارد انضباط داستان می‌شویم، خیلی با نظم کار می‌کنیم. ما با آن را بسیار جدی رفتار می‌کنیم."

Eurogamer از آقای Bleszinski در سوالی پرسید که Judgment برای اوایل سال 2013 درنظر گرفته شده است. با توجه به آن که Gears of War 3 حتی یک سال هم به عرضه آن نگذشته، آیا این یک ریسک نیست که باعث فرسودگی آن شود؟

Bleszinski در جواب پاسخ داد:

"با توجه به عکس‌العمل طرفداران، نه.

اما فکر می‌کنم باید با احتیاط عمل کنیم. ما فکر میکنیم جایی برای یک prequel عظیم که برابری بزرگی با سه قسمت اصلی Gears می‌کند وجود دارد. دیر یا زود زمان آن می‌رسد که به کنسول های نسل بعد مهاجرت کنیم پس می‌خواهیم از داشتن آخرین Gears عظیم مطمئن شویم.

بازی‌سنتر | اخبار | Bleszinski: اگر عرق بازیکنان درنیامد کار را درست انجام ندادیم

البته این رو بگم که Geow 3 بخش co-op ش روی درجه سختی آخر از گرز یک هم سخت تر بود و اصلا امکان پذیر نبود خوصوا غول آخرش

ولی خوب درجه های سختی پایین تر رو خیلی ساده تر درست کرده بودن..

چرا فقط باس فایت ! توی گیرز 1 باید کلی برنامه میچیدی و با تاکتیک پیش میرفتی تا یه لوکاست رو بتونی سریع خفتش کنی تا بتونی لذت اره کردن رو بچشی ! هر حرکتی که از روی حساب نبود یا می خواستی بزنی به دل لوکاست ها تا اره ـشون کنی در کسری از ثانیه تبدیل به تفاله گوشت می کردنت ! اون اوایل یادمه همه از قابلیت اره کردن گیرز حرف میزدن و منم تازه بازی رو خریده بودم قشنگ همون اول بازی نیم ساعت جون کندم تا بالاخره با تاکتیک موفق شدم اولین اره ـم رو بزنم (شکلک خنده) هر چی از شدت هیجان میومدم خودم رو به یکیشون برسونم تا اره کردن بازی رو ببینم همش کتلت میشدم ! ولی توی 2 و 3 عین نقل و نبات میشه بری توی هیکل ملت و اره کنی ! توی 3 که می تونی به اندازه ی طول یه زمین فوتبال یه ضرب بدویی و با سرنیزه بری تو هیکل طرف !

البته کشتن جنرال رم کار حضرت فیل بود مخصوصاً رو insane ولی الحق ملکه تو شماره سوم هم دست کمی از اون نداشت (البته رو insane ) ! :d

چرا کسی اون مرحله ی خفاش ها رو نمیگه ؟! اون مرحله هم خیلی سخت بود .
RAAM هم روی سخت ترین درجه نتونستم بکشم ، اعصابم خورد شُد بیخیال شدم :d
کلا الان که بهش فکر میکنم میفهمم که GOW 1 خیلی شاخ تر بود (با توجه به زمان انتشارش)

من این رو به منزله تبلیغ کینک تلقی می کنم! ولمون کن کلیف جون بچت, عرق کنه بازیکن؟!

چی بگم والا؛ دیگه به من ثابت شده امثال دیوید کیج و کلیف و اینا نعشه می کنن میان نظر میدن! end of comment!

راستی باید یه کار کنن تو مولتی کمتر سراغ شاتگان بریم. :| خفه کردیم خودمون رو با شاتگان
نمی دونم چرا ولی 45 % لذت مولتی گیرز مربوط میشه به همین شاتگان :d ، 45% دیگه ـشم مربوط میشه به Snipe >:d ، ده درصد باقی مونده هم بین مابقی گان ها تقسیم میشه .:d

چرا فقط باس فایت ! توی گیرز 1 باید کلی برنامه میچیدی و با تاکتیک پیش میرفتی تا یه لوکاست رو بتونی سریع خفتش کنی تا بتونی لذت اره کردن رو بچشی ! هر حرکتی که از روی حساب نبود یا می خواستی بزنی به دل لوکاست ها تا اره ـشون کنی در کسری از ثانیه تبدیل به تفاله گوشت می کردنت ! اون اوایل یادمه همه از قابلیت اره کردن گیرز حرف میزدن و منم تازه بازی رو خریده بودم قشنگ همون اول بازی نیم ساعت جون کندم تا بالاخره با تاکتیک موفق شدم اولین اره ـم رو بزنم (شکلک خنده) هر چی از شدت هیجان میومدم خودم رو به یکیشون برسونم تا اره کردن بازی رو ببینم همش کتلت میشدم ! ولی توی 2 و 3 عین نقل و نبات میشه بری توی هیکل ملت و اره کنی ! توی 3 که می تونی به اندازه ی طول یه زمین فوتبال یه ضرب بدویی و با سرنیزه بری تو هیکل طرف !

تکامل پیدا کردیم..

گرز یکی از سخت ترین گیم پلی ها رو داره و اصلا کسی که بار اولش باشه نمیتونه به درستی کارکتر رو کنترل کنه من این روی خیلی ها تست کردم طرف خدای کالاف بوده ولی تو گرز ریپ میزده..
ما هم همگی تو گرز 1 مشکل داشتیم چون گیم پلیش برامون غریبه بود ولی تو گرز 3 یک جورایی یاد گرفتیم..

مثلا همین ژنرال رام برای بارهای اول اینقدر سخت بود که مجبور میشدم برای کشتنش از مراحله قبل از قطار با خودم بمب شات حمل کنم تا بیارمش برای کشتن رام ولی الان برام شده مثل نُقل و نبات..

من آخر ژنرال رام رو با باگ کشتم :| :biggrin1:

بهنام نوب میزنی ها..؟

راستی باید یه کار کنن تو مولتی کمتر سراغ شاتگان بریم. :| خفه کردیم خودمون رو با شاتگان

فقط یک گروه از شاتگان استفاده نمیکنن اون هم نوب های کالاف باز هست
مولتی گرز بر پایه نبرد تن به تن بنا شده نه اینکه بری یک جا کمپ کنی هرکی رد شد دو نفری لنسر ببندی بهش

اگر میبینی مولتی گرز 3 یک دههم گرز 2 هم طرفدار نداره همین قضیه کمرنگ کردن شاتگان هست که به جاش لنسر و همر رو قوی کردن..

چرا هيچكي به ds2 روي درجه هاردكور مد اشاره نكرد :d
روي اون درجه دشمنا از همه سخت تر ميشن شما هم راحت ميميريد بد ترين چيز هم اينه كه 3 بار بيشتر نميتونيد save كنيد تازه چك پوينت هم نداره:d
و يا مثلا چلنجهاي ونكوئيش:-"

راستی یکی نیست به این کلیفی بگه Fortnite چی شد ؟! دی

دنبال ناشر بود واسش یحتمل هنوز کسی پیدا نکرده دیگه که خبری ازش نشده
کلا برام جالبه چرا خبری از Fortnite نشد کلا
چرا کسی اون مرحله ی خفاش ها رو نمیگه ؟! اون مرحله هم خیلی سخت بود .
آره والا خیلی سخت بود و خیلی ترسناک دفعه اولی که داشتم بازی میکردم قلبم تو دهنم بود رسما از دست این خفاشا :d

خیلی دوست داشتم یه گیم پلی توی E3 نشون بدن ببینم چطوریه ! دی
خیلی چیز فانی میزد !
آره من خیلی ازش خوشم اومد عنوان جالبی به نظر میاد باشه ولی از اون موقع تا الان خبری نشده از RYSE هم خبری شد از این نشد!

بهنام نوب میزنی ها..؟
:arrowd::arrowd::arrowd:
گرز یکی از سخت ترین گیم پلی ها رو داره و اصلا کسی که بار اولش باشه نمیتونه به درستی کارکتر رو کنترل کنه من این روی خیلی ها تست کردم طرف خدای کالاف بوده ولی تو گرز ریپ میزده..
ما هم همگی تو گرز 1 مشکل داشتیم چون گیم پلیش برامون غریبه بود ولی تو گرز 3 یک جورایی یاد گرفتیم..

مثلا همین ژنرال رام برای بارهای اول اینقدر سخت بود که مجبور میشدم برای کشتنش از مراحله قبل از قطار با خودم بمب شات حمل کنم تا بیارمش برای کشتن رام ولی الان برام شده مثل نُقل و نبات..
من 5 سال پیش بازیش کردم اون هم روی PC. روی PC کنترلش برام خیلی سخت بود + اینکه اولین بار یه همچین سیستم گیم پلیی رو میدیدم. ژنرال رام هم انصافا جزو سخت ترین باس های بازیها بود.
ولی بعدها که گیرز 2 رو رو 360 بازی کردم خیلی راحت تر تمومش کردم.
ولی انصافا از نظر باس فایت گیرز 1 خیلی بهتر از 2 بود. اون غول کوری که 3 جا باهاش روبرو میشیم ، اون عنکبوت... اون مراحلی هم که توی شب بود و باید کپسول ها رو میزدی که خیابون روشن بشه تا خفاش ها نیان هم خدا بودن.
لوکاست ها رو وسط راه 2 تا تیر میزدم بهشون تا سرعتشون کند میشد خفاش ها خورده بودنشون :دی
در کل من گیرز 1 رو بیشتر از 2 دوست داشتم. 3 رو هم هنوز بازی نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or