Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
ریویو هارو که دیدم اکثرا انتقاد اصلیشون این بود که بازی کمبو نداره و سیستم مبارزات بعد از چند ساعت خیلی تکراری میشه . Ranton میگفت همش به ضربدر زدن خلاصه میشه :| :دی

اگر شما فکر میکنید همه سوراخ سمبه ها روی گشتید و چیزی رو جا نذاشتید سخت در اشتباهید! :دی البته این حداقل راجع به خودم که صدق میکنه، فکر میکردم خیلی حواسم جمعه و هیچ چیزی رو جا نمیذارم ولی تازه فهمیدم کلی کار نکرده دارم😏
دقیقا منم بعد ۱۱ ساعت چپتر ۲ این حسو داشتم تا رفتم گاید کامل چپترو دیدم ......
چپترارو که تموم کردید گاید هاشو ببینید و کامل کنید به نظرم .

• Cool
  • Like
Reactions: reza8 and AM!R
دوستان وضعیت گرافیک بازی روی PS5 چطوره؟ ارزش داره الان بخرم یا باید برای پچ صبر کرد؟
دقیقا سوال منم اینه
و تنها دلیلی که نخریدم اینه که گرافیک مشکل داره یا نه
ریویو هارو که دیدم اکثرا انتقاد اصلیشون این بود که بازی کمبو نداره و سیستم مبارزات بعد از چند ساعت خیلی تکراری میشه . Ranton میگفت همش به ضربدر زدن خلاصه میشه :| :دی
دوست من همه ی هک اند اسلش ها اینطوری هست دیگه
Devil may cry, god of war classic و بایونتا
این سبک بازیه و ایراد نیست

• Like
Reactions: reza8
اگر شما فکر میکنید همه سوراخ سمبه ها روی گشتید و چیزی رو جا نذاشتید سخت در اشتباهید! :دی البته این حداقل راجع به خودم که صدق میکنه، فکر میکردم خیلی حواسم جمعه و هیچ چیزی رو جا نمیذارم ولی تازه فهمیدم کلی کار نکرده دارم😏
والا از شما پنهون که نیست بازی داریم مال سال 2018 که بعد از این همه سال هنوز دارن چیزی از توش کشف میکنن دوستان گیمر..این هنوز خیلی راه در پیش داره تا بشه در موردش با قاطعیت حرف زد..این محیط و فضا و ریزه کاریهایی که من دیدم تو این مدت ( نه اینکه شخصا بازی کرده باشم ، صرفا از اطلاعاتی که اینجا دوستان گفتن یا کلیپهایی که خودم ازش دیدم ) خیلی سوراخ سنبه داره..

• Like
Reactions: AM!R and Nike-90
دقیقا سوال منم اینه

مشکلات ps5 در حال حاضر اینپوت لگ زیاد ممکنه داج بزنی یا غیره عمل نکنه یا دیر عمل کنه که بنظر من تو این بازی سریع به تجربه بازی لطمه میزنه و اورشارپ بودن بیش ازحد تصویر حالت پرفورمنس بازی (البته نمیشه بهش مشکل گفت) و افت فریمم( برای من افت فریمش حین باس ها و افکت های زیاد ازار دهنده بود حالا ممکن واسه فرد دیگه مهم نباشه) برای همین منتظر اپدیت موندم و بازی دراپ کردم

اتفاقا مشکل یارو این بود که چرا مثل این ها کمبو نریخته تو بازی . این ها هرکدوم ده بیست صحفه کمبوی مختلف دارن و ظاهرا اینجا فقط ضربدره.

• Like
Reactions: FERYGAMER
اتفاقا مشکل یارو این بود که چرا مثل این ها کمبو نریخته تو بازی . این ها هرکدوم ده بیست صحفه کمبوی مختلف دارن و ظاهرا اینجا فقط ضربدره.
اولا اون ایکس هست ضربدر نیست ، روی PC که با کنترولر پلی بدی دکمه های کنترولر ایکس باکس رو نشون میده، تو بازی ضربدر بزنی فقط میپره😄
اونی هم که اینو گفته فکر کنم نتونسته کمبو ها رو اجرا کنه ، اتفاقا خود سلاحش کم کمبو نداره ، با پیشرفت تو بازی و درخت مهارت باز میشن، بعدش حرف از تنوع شد جدای از کامبت با سلاح ، کلی جادو و قابلیت داره بعلاوه اینکه هر باس و مینی باس رو که ازشون رد میشی میتونی واسه مدتی بسته به آپگرید هات تبدیل به اونا بشی!
والا این همه عنوان پلی دادم ، بازی ای ندیدم بالای ۷۰ ساعت پلی داده باشم تازه کلی قابلیت رو امروز باز کرده باشم.
...
به هر چیز بازی گیر بدید به عدم تنوع کمبوها و مهارت ها و قابلیت های دفاعی و تهاجمی نمیتونید گیر بدید🤣🤣

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-PASHA
دقیقا سوال منم اینه

پرفورمنس پی اس ۵ اینپوت لگ داره. فریم هم جالب نیست. یه سری باس ها هستن ضرباتشون کلی پارتیکل افکت داره خیلی افت میکنه. کلا مشکلات عجیبی داره یه نگاه به نقد df بنداز همرو نشون میده. در کل صبر کن برا پچ ولی خب فعلا که خبری نیست.

پرفورمنس پی اس ۵ اینپوت لگ داره. فریم هم جالب نیست. یه سری باس ها هستن ضرباتشون کلی پارتیکل افکت داره خیلی افت میکنه. کلا مشکلات عجیبی داره یه نگاه به نقد df بنداز همرو نشون میده. در کل صبر کن برا پچ ولی خب فعلا که خبری نیست.
اینپوت لگ بالاش رو PC هم هست.
حتی با FG غیرفعال هم تست کردم بازم همونه. کلا انریل ۵ همینه .

• Like
Reactions: AM!R
همون یه ربع اول بازی برام کرش کرد،بعد چند ساعت دوباره کرش کرد.
یه جاهای خاصی افت فریم دارم مثلا زمان شروع بعضی کات سین ها البته زیاد نیست.بعد که بازی کردم دیگه همچی اوکی بود.
یک چپتر روی مود کوالیتی بازی کردم
و دو چپتر پرفورمنس
روی مود کوالیتی یهو بافت یک انمی یا یک ناحیه کش میاد.
از طرفی اون دوتا کرش کردن اول روی پرفورمنس بود.
ولی من مود پرفورمنس و گرافیکشو ترجیح میدم.
اینا تجربیات ps5 بود.

در کل دارم بازی میکنم و بازی لذت‌بخش هستش >:D<

فقط دو تا نکته

داستان بازی به شکلی که من بخش ژورنال که میخونم متوجه لور باس ها و داستان پشتشون میشم،یعنی تقریبا درک داستان و کلیات ماجرا بدون این بخش نمیشه البته این همه باس و کلی اطلاعات خوندن دربارشون هم حوصله می خواد.:-"

نکته دوم این که بعضی باس ها کلا ۶ یا ۷ مووست بیشتر ندارن ولی تعداد باس ها در عوض زیاده

• Like
Reactions: reza8
باس true ending بازی یادآورِ بزرگواران ایشین آشینا و ملنیا بود لعنتی ۶ ساعت آورد روی ساعت بازیم تا زدمش :D عزیزانی که برنامه دارن در ng+ برن سراغش از الان شل کنن و لذت ببرن :D

• Smile
  • Like
Reactions: reza8 and blak
رسیدم چپتر 6 که چپتر آخر هست و بنظرم افتضاح مطلقه این چپتر. یه مپ شبه اپن ورلد الکی که باید کلی وقت تلف کنی توش بچرخی و یه سری باس با طراحی بسیار بد رو بزنی تا الان 3 تا باس اصلی این چپتر زدم ولی انقدر مشکل داره چپتر 6 خستم کرده از نظر روانی.8-| با اینکه چپترهای قبلی هم مشکلاتی داشتن اما در نهایت تجربه خیلی دلچسبی بودن ولی چپتر 6 بولشت به تمام معناست قشنگ پیداست آب بستن توش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or