Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من داخل قسمت olypus heights گیر کردم بازی میگه که باید (lot 192)رو گیر بیارم. من دوز اول رو گیر آوردم فقط موندم دوز دوم رو از کجا گیر بیارم وقتی دوز اول رو گرفتم قدرت هایی که دارم پشت سر هم تغییر میکنن نمیذاره انتخابشون کنم.حالا کمکم کنید تا دوز دوم رو گیر بیارم.
یه چیز دیگه داخل قسمت olympus heights یه آسانسور هست که کد میخواد اون کد رو اگه دارین برام بنویسیدش.
کد آسانسور:
5744

مشکل از باگ بازی بود:biggrin1:
2 بار دیگه از اول نشستم مرحله رو رفتم تا بالاخره صندوقه پر شد:blushing:
فکر کنم 2 تا پایان داره
من که فعلا دارم همه رو میکشم:(

بکش ، نکش ، بکش ، نکش .....

این کارو کنی فکر کنم دموی قشنگ تری ببینی تا اون کاری که می کنی

البته می تونی تا آخر بری تا به بیگ ددی آخر رسیدی سیو کنی و بکشیش و تموم کنی و دوباره لود کن نکشش دوباره تموم کن حداقل دو دمو از سه دمو رو ببینی ;)

چ

موفق باشید

بکش ، نکش ، بکش ، نکش .....

این کارو کنی فکر کنم دموی قشنگ تری ببینی تا اون کاری که می کنی

البته می تونی تا آخر بری تا به بیگ ددی آخر رسیدی سیو کنی و بکشیش و تموم کنی و دوباره لود کن نکشش دوباره تموم کن حداقل دو دمو از سه دمو رو ببینی ;)

چ

موفق باشید

3 دمویی در کارنیست. فقط 2 دمو وجود داره.

سلام. به نظر شما بهترین پلاسمید کدام است؟ من که از اونی که تبدیل به یخ میکنه خیلی خوشم اومده فقط یه بدی داره اونم اینه که دیگه ادمی نمیمونه که بگردیمش و پول و .... ازش بدست بیاریم فقط چند تکه یخ روی زمین میمونه:laughing::laughing: تا حالا دقت کردید بیگ ددی های تنها میگردند تا یه لیتل سیستر پیدا کنند مثلا توی سوراخهای دیوار:eek:

اگه اشتباه نكرده باشم شما تو مرحله ي FF گير كردي كه بايد چهار نفر رو بكشي و عكس بگيري :
خب يكيشون داره پيانو ميزنه يكيشون تو تونل يخه يكيشون هم تو كافي شاپه چهارميشو نميگم خودت پيدا كن !!:)
مرسی ....
چقدر تا پایان بازی مونده ؟

دوستان کسی می تونه منو تو مرحله ی F.f کمک کنه ... مرد یخی و پیانو زن رو کشتم و عکسشو گذاشتم تو قاب ولی دوتای دیگه رو پیدا نمی کنم ... یه اتاقی هست که بالای پله هاس و درش قفله و یه آدم توشه ولی هر کاری می کنم در باز نمی شه ...فکر کنم یکی شون باید اون باشه ... ممنون می شم کمک کنید.

دوستان کسی می تونه منو تو مرحله ی F.f کمک کنه ... مرد یخی و پیانو زن رو کشتم و عکسشو گذاشتم تو قاب ولی دوتای دیگه رو پیدا نمی کنم ... یه اتاقی هست که بالای پله هاس و درش قفله و یه آدم توشه ولی هر کاری می کنم در باز نمی شه ...فکر کنم یکی شون باید اون باشه ... ممنون می شم کمک کنید.

اونجایی که همه چیز یخ بود یک دری هست(به شکل دایره)که جلوش یخ زده باید با اون پلاسمید که آتیشه اونو ذوب کنی بقیشم خودت بری متوجه میشی, بعد برو Rapture Records یک نفر هم اونجا هست.

نفر سوم.در Poseidon Plaza مغازه Rapture Records.(بالای پله ها)
نفر چهارم.Poseidon Plaza در Eves's Garden

سلام دوستان. من توی یه قسمت از بازی گیر کرده ام و نمیدونم باید بازی را ادامه دهم یا نه. من توی اون وسیله که میره مرحله بعد(آسانسور ) مشکل دارم و بعد از اینکه fort frolic را تمام کردم متوجه شدم که مراحلی که گذروندم چراغشون روشن شده به غیر از مرحله ماقبل frolic. میخواستم بدونم چطوری برگردم عقب و اون مرحله را تمام کنم.
و سوال بعدی اینکه توی مرحله fort frolic همونطور که یکی از دوستان گفت قبل از محل پیانوزن بالای پله ها یه اتاق هست که توش یه آدم هست که سایه اش مشخصه و اونجا یه dairy هست ولی نمیدونم چطور در را باز کنم.
لطفا جواب سوال اول را کامل بدهید. متشکرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or