Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
دوستان من امروز بازی رو خریدم حالا الان ی جاش گیر کردم : ی مرحله داره که باید اون وسیله رو Hack کنی من اونجاش رو موندم ! چجوری باید Hack کنم !؟ (همون مرحله 2 یا 3 بازی ) راستی نمیشه این Auto Save بازی رو خاموش کرد ؟!
شما هرچقدر به راهي كه مشخص هست براي رسيدن پيچ و خم بيشتري بدي بدون دردسر ميرسي به مقصد وگرنه هي به بن بست ميخوري

حتما نبايد بكشيم....اون خودش وقتي مياد پايين و عكس هارو ميبينه مياد دم اون قفسه و خود در باز ميشه و بدون اينكه بهش آسيبي برسه ميتوني اون قدرت جديد رو بگيري(هميشه كار رو با ملايمت هم ميشه پيش برد)
osos نگفت که من چجوری اون tonic نیرو زا رو بگیرم! ایشون منظورش اون صندق تاج مانند بود که کنارش هست و با زنجیر و قفل بسته شده!

لطفا کسایی که بازی رو تموم کردن بیان بگن پایان خوبش چه جوریه؟کسایی هم که تموم نکردن یا نیان اینجا یا چشماشونو ببندن.والا ما که هیچی از این پایانش نفهمیدیم ادم فیلم مخملباف رو ببینه بیشتر میفهمه.ما داشتیم ADAM از جناب FOUNTAIN میکشیدیم که وقتی مرد اچیومنت باز شد به نام(DEFEAT ATTLAS)!!!!:eek:.اخه FOUNTAIN چه ربطی به ATTLAS داره؟!!!!!
انگلیش بنده هم در حدی هست که تمام بازی رو بفهمم.از کسایی که سیم رابط دم دستشونه تقاضا میشود که نتیجه رو اعلام کنن.:confused:

لطفا کسایی که بازی رو تموم کردن بیان بگن پایان خوبش چه جوریه؟کسایی هم که تموم نکردن یا نیان اینجا یا چشماشونو ببندن.والا ما که هیچی از این پایانش نفهمیدیم ادم فیلم مخملباف رو ببینه بیشتر میفهمه.ما داشتیم ADAM از جناب FOUNTAIN میکشیدیم که وقتی مرد اچیومنت باز شد به نام(DEFEAT ATTLAS)!!!!:eek:.اخه FOUNTAIN چه ربطی به ATTLAS داره؟!!!!!
انگلیش بنده هم در حدی هست که تمام بازی رو بفهمم.از کسایی که سیم رابط دم دستشونه تقاضا میشود که نتیجه رو اعلام کنن.:confused:

این متن تقریبا داستان بازی و هدف بازی رو بیان می کنه! اگه دوست ندارید بفهمید نخونید!!!
Fontaine همون Atlas هست که با عوض کردن نام خودش و یسری دروغ که در طی بازی می گه سعی می کنه مارو فریب بده تا با کشتن andrew ryan بتونه به کلید ژنتیکی اون دست پیدا کنه و بتونه کنترل شهر رو بر عهده بگیره.
اون هواپیما در اول بازی توسط خود ما دزدیده می شه و عمدا در نزدیکی ساختمان ورودی شهر Rapture به آب سقوط می کنه.
این طور که من از diary ها و چنتا سایت فهمیدم خود ما در واقع پسر Andrew Ryan (کسی که پایه گزار این شهر بوده و به هیچ عنوان آدم بدی نیست) و Jasmine Jolene (که در مرحله fort frolic روحش و جریانی که براش پیش اومده و اینکه بچه دار شدنش از روی نقشه و بدون اطلاع خودش بوده را می بینیم!) هستیم و خود ما در rapture متولد شدیم. fontaine از طریق plasmid mind-control که در نوجوانی به ما القا می کنه سعی می کنه تا از شخصیت ما برای رسیدن به اهداف خودش استفاده کنه و ... .

این متن تقریبا داستان بازی و هدف بازی رو بیان می کنه! اگه دوست ندارید بفهمید نخونید!!
خود ما در rapture متولد شدیم.[/spoiler]

ولی rapture اواخر دهه ی 40 ساخته شده و این در حالیه که اتفاقات بازی در سال 60 داره اتفاق می افته(یعنی فکر نکنم ما تو rapture بدنیا اومده باشیم.)

ولی rapture اواخر دهه ی 40 ساخته شده و این در حالیه که اتفاقات بازی در سال 60 داره اتفاق می افته(یعنی فکر نکنم ما تو rapture بدنیا اومده باشیم.)
بله درسته، شهر طبق مطالب گفته شده در اواخر سال 1946 قکر کنم ساخته شده. ولی:
در این مورد که آیا ما در rapture متولد شدیم یا نه من یه مطلب جالب از سایت زیر پیدا کردم:
http://bioshock.wikia.com/wiki/Main_Page
اول باید بگم که نام ما jack هست و من اشتباه نوشتم در مطلب قبلی!
در انتهای بازی مشخص می شه که ما یک test-tube baby (بچه آزمایشگاهی) هستیم که توسط دانشمندان rapture به دستور fontaine و به منظور نابود کردن andrew ryan به وجود آمده ایم! ما در سنین نوجوانی به سطح آب فرستاده می شیم، جایی که ما به مدت 12 سال به طور کامل در آنجا رشد کرده و به سن بلوغ می رسیم. سپس به دستور fontaine ما سوار هواپیمایی می شویم که از روی اون فانوس ورودی rapture می گذره و آنرا دزدیده و آنرا وادار به سقوط می کنیم.

از نوار صوتی خاطرات خانم ryan و همچینی عکس هایی که از روی میز دفتر خود ryan پیدا می شه مشخص می کنه که jack جنین گرفته شده از خانم ryan بوده و از نظر بيولوژيکى پسر ryan هست.

نمیدونم چرا وقتی بازی لود میکنم البته سیو خودم بعدش گرافیک بازی دیر لود میشه و بعضی چیزها گرافیکش تاره یه 10 ثانیه طول میکشه تا کامل لود شه بقیه هم این مشکل رو دارن؟ البته gears of war هم همین طوری بود فکر کنم موتور unreal 3 با 360 مشکل داره

نمیدونم چرا وقتی بازی لود میکنم البته سیو خودم بعدش گرافیک بازی دیر لود میشه و بعضی چیزها گرافیکش تاره یه 10 ثانیه طول میکشه تا کامل لود شه بقیه هم این مشکل رو دارن؟ البته gears of war هم همین طوری بود فکر کنم موتور unreal 3 با 360 مشکل داره
نه عزیز جان
این موتور با 360 هیچ مشکلی نداره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or