Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من تازه امروز بعد از حدودا 30 روز(به علت فوت مادر بزرگم )
که نبودم 2 باره برگشتم
می خواستم کانکت بشو دیدم میگه تلفن بع علت ن÷رداختم پول تعطیله
منم 5تومن برداشتم اومدم کافینت ئیئم نوشته بیو شوک اومده
اعصابم خورئه الان چون الان 100 متر با مغازه ی westفاصله دارم
و 500 تومنم کم دارم باید برگردم تا خونه 2باره اون همه راه بیام بیو شوک
بخرم
واقعا عجب شانسی دارم من

آقا امروز رفتم از West Game گرفتم واقعا بازی محشری هستش اصلا منوهاشم یه حسی جالبی به آدم می داد . حیف که فقط تونستم 5 دقیقه شو بازی کنم چون باتری دسته تموم شد :( الان گذاشتم شارژ دارم لحظه شماری می کنم باتری رو در بیارم بشینم بازی کنم اونایی که می خوان از West بگیرن عجله کنن چون Bioshock سه تا بیشتر نداشت که یکیشو اینجانب خرید شد دوتا دیگه :cheesygri

من يا فردا يا پس فردا ميرم ميگيرم فعلا
هارد ندارم يعني تا ديشب داشتم به علت بده كاري فروختم
80 تا ببينم تو اين يكي -2روزه پول دستم مياد
كه حتما دستم مياد
بايد برم بگيرم تا تموم نشده!!!!!!!!!!!!!111111:cheesygri

اقا امتياز من يك چيز بين 9.1 تا 9.3
بيشتر از اينم نميدم
چون ميدونم اين گيم اسپات اصلا تو كتش نميره نمره بالاتر از 9.6 بده و اين بازي رو فكر نكنم
بيشتر ازاين بده
من هنوز بازي نكردم ولي به احتمال70 %نمرش همينه

قا امتياز من يك چيز بين 9.1 تا 9.3
بيشتر از اينم نميدم
چون ميدونم اين گيم اسپات اصلا تو كتش نميره نمره بالاتر از 9.6 بده و اين بازي رو فكر نكنم
بيشتر ازاين بده
من هنوز بازي نكردم ولي به احتمال70 %نمرش همينه
Game Spot چند وقتی میشه که امتیازهاش رند شده. یعنی مثلآ 9.5 یا 10 یا 2.5 میده به بازیها و دیگه 8.6 و 9.4 و ... نمیده.

خوب چرا توی همین تاپیک در مورد بازی راهنمایی نکنیم دیگه هی تاپیک واسه این بازی نزنیم تاپیکهای این بازی فکر کنم دو رقمی شده توی سایت . حالا ولش کن بلاخره باتریها رو شارژ کردم و شروع کردم باید بگم واقعا شاهکاره اصلا بازی قابل وصف نیست و نمی دونم باید از چه کلمه ای برای وصفش استفاده کنم واقعا واسه من یه سورپرایز خیلی بزرگ بود در مورد گرافیک زیاد صحبت نمی کنم چون فقط باید ببینیدش تا باورش کنید فقط اینو بگم که جلوه ها و افکتهای آب توی این بازی شاهکارن و مطمئنم تا حالا همچین جلوه آبی ندیدن . این بازی جو واقعا خارق العاده ای داره کنترل بازی خیلی نرم و راحته سیستم ذخیره بازی هم آزاد و شما می تونید هرجا که خواستین بازی رو ذخیره کنین در بازی یه سری استوانه های شیشه ای وجود داره که توشونجریان الکتریسیته وجود داره من هر موقع می مردم بازی از اون استوانه ها شروع می شد . سلاحها و جادوها از هم جدا هستن و اگه می خواد از سلاحها استفاده (گرم یا سرد) باید از کلید RB و برای استفاده از جادوها از کلید LB استفاده کنید که حالت سوییچ مانند هستش از لحاظ کنترل حرف نداره و هیچ مشکلی به نظر وجود نداره اولین بعد از چند دقیقه ای که وارد شهر میشید و بازی رو شروع می کنید برای اولین بار با خواهر کوچولو ها روبرو میشید البته شما پشت شیشه ای هستید و هیچ دسترسی بهش ندارید در این لحظه یدونه از اون موجودات جهش یافته بهش حمله می کنه و شروع می کنه به زدن این خواهر کوچوله بیچاره که ناگهان صحنه می لرزه و Big Daddy ظاهر میشه و اینجاست که مو به تن آدم راست میشه با اون هیکل گندش طرف رو میگیره به باد لگد و میزنه له لولش می کنه . خوب دیگه توضیح نمی دنم چون بی مزه میشه . اولین پازل بازی که من بهش برخوردم Hack یه سیستم امنیتی بود که چندان مشکل نبود و باید یه ماده رو در مسیر درست راهنمایی می کردی و بعد سیستم هک میشد و اون موجود مکانیکی پرنده میشد محافظ من و دنبال من می یومد . این بازی هم مثل Gears Of War به درستی از سیستم Rumble بهره برده و در این مورد حرف نداره من فقط می تونم به این بازی نمره 10 از 10 بدم و بگم تا حالا توی این 20 سال عمرم چنین بازی ای انجام ندادم و مطمئنم بهترین بازی سبک و حتی بهترین بازی سال خواهد شد البته باید Halo 3 رو هم بازی کرد و بعد نظر داد ولی مطمئنم این بازی از Halo 3 هم بزرگتر خواهد بود .

اقا تو رو خدا اینجوری از بازی تعریف نکنید اخه ما که نمی تونیم بازی کنیم بدجوری تو خماریش میمونیم :( شیطونه میگه برم هر جوری شده یه360 بگیرما:evil:

آقا امروز رفتم از West Game گرفتم واقعا بازی محشری هستش اصلا منوهاشم یه حسی جالبی به آدم می داد . حیف که فقط تونستم 5 دقیقه شو بازی کنم چون باتری دسته تموم شد :( الان گذاشتم شارژ دارم لحظه شماری می کنم باتری رو در بیارم بشینم بازی کنم اونایی که می خوان از West بگیرن عجله کنن چون Bioshock سه تا بیشتر نداشت که یکیشو اینجانب خرید شد دوتا دیگه :cheesygri[/QUOT

جدا دوتا بيشتر نمونده بود:confused: ديروز كه من رفتم تا سقف مغازه پر اين بازي بود تازه روي ديوارم كلي بود عجب فروشي داشته:laughing::eek:

اقا من چون تو HD TV بازی میکنم و از اونجایی که این HD TV تو حال هست .

میخواستم بپرسم از اونایی که بازی کردن صحنه محنه نداشت ؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or