BioShock: The Collection

دروود؛

95dvehiy09dvnwc9e39r.jpg

امروز یعنی 13 سمپتامبر 2016، مجموعه بایوشاک شامل سه بازی BioShock، BioShock 2 و BioShock Infinite به همراه تمامی DLC هایی که برای این عناوین ساخته شده (مهمترین اونها Burial at the Sea و Minerva's Den هست)، منتشر شد.
هر سه بازی با بهبود گرافیکی و بهبود بافت ها باز سازی شده اند و هر سه در 1080p و 60fps اجرا می شوند.

قیمت این مجموعه که مجموع ارزش محتویاتش بیش از 100 دلار تخمین زده شده است، 59.99 دلار می باشد.

امان از شروع دی ال سی burial at sea ، امان از پایان قسمت اولش و امان از شروع قسمت دومش! :D یکی از بهترین ویژگی های داستانی بایوشاک اینه که تا پایان داستان با ماجراهاش میکشونتت و کلی سوال تو ذهنت شکل میده و با کلی حدس گمان میبرتت جلو و اخر که میخواد همه چیز رو برات اشکار کنه یهو یجوری اچمزت میکنه که نمیدونی از کجا خوردی!! :D اینجوری که چی فکر میکردم چی شد!
حالا تازه قسمت دوم dlc رو شروع کردم و باید بگم ارت دیزاین بازی همچنان در اوج!
یچیزی با شروع dlc دوم خیلی حال کردم شهر پاریس بود. بی نظیر بود بی نظیر!
پاریس همیشه شهری بوده که در وصفش شاعرانگی خاصی بیان میشه. شهر شعر و ادبیات، موسیقی و نقاشی، یک شهر با روحیه هنرمندی. حالا در واقعیت ممکنه اینطور نباشه اما پاریس همیشه همراه با همین توصیفات بوده و توی خیلی از مدیوم ها با دست مایه قرار دادن همین موضوع پاریس رو بصورت رویایی نشون میدن. و باید بگم تا به حال ندیدم توی هیچ مدیومی اینقدر بی نظیر پاریس رو رویایی به تصویر بکشه. از یک طرف دونستن اینکه الیزابت ارزوی رفتن به پاریس رو داشت و حالا ما برای اولین بار اون رو داریم توی پاریس میبینیم و از طرف دیگه قدم گذاشتن توی همچون فضاسازی خارق العاده ای که بازی از پاریس بوجود اورده حقیقتا بهترین تصمیم بود که انجام دادن. خیلی کیف کردم.
1b1fd2f8-7d32-496d-84ca-840db2cd25d7.png
65f14ae0-1404-4143-848f-eb3795406811.png
fa570e01-5122-479a-814a-a0db0eaf18b6.png
0f7ff421-3470-409d-891e-2131951c3565.png
پ.ن:
نتیجه اینکه یجوری از پایان بازی گیج شدم که فقط مدتی مبهوت زل زدم به تیتراژ پایانی بازی که لعنتی بی صدا هم بود
من یکبار دیگه مرحله ی پایانی بازی رو رفتم و بعد از پایان متوجه شدم اتفاقا تیتراژ پایانی موسیقی هم داره! ولی مثل اینکه بار اول باگ خورده بود یا هرچی که تیتراژ برای من بی صدا پخش شد و باید بگم چقدر تاثیر گذاری بیشتری داشت! :D با خودم میگفتم دمشون گرم چه خلاقیتی اولین باریه که میبینم روی تیتراژ هیچ صدایی نزاشتن! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or