BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

یه سوال مادر واقعی الیزابت (آنا) کی بود؟؟؟

همسر booker :d که ظاهرا سر تولد Anna از بین رفته بود.اما توضیح کاملی در داستان بازی نمی ده و حتی همین مسئله که من گفتم را هم در خط داستان بازی confirm نمی کنه.همچنان یک نقطه مبهم باقی مانده.

سلام
من میخوام اچیومنت heartbreaker رو بگیرم ولی هر چی این handyman آخریه قلبشو با اسنایپ میزنم هیچ اچیومنتی نمیده از vigor و tears ها هم استفاده نمی کنم.باید چیکار کنم؟
بهترین مرحله برای گرقتن این اچیو مرحله 18 یعنی همونجایی که اولین بار Handyman رو میبینید هست، واسه این اچیو باید Handyman رو فقط با شلیک به قلبش بکشید یعنی اگر تیر به بدنش بخوره باید چکپوینت رو از اول برید، بهتریه اسلحتون رو آپگرید کنید و قویترش کنید، من با Hand Cannonاین کارو کردم و بعد از 5و6 شلیک به قلبش مرد بالاخره

بهترین مرحله برای گرقتن این اچیو مرحله 18 یعنی همونجایی که اولین بار Handyman رو میبینید هست، واسه این اچیو باید Handyman رو فقط با شلیک به قلبش بکشید یعنی اگر تیر به بدنش بخوره باید چکپوینت رو از اول برید، بهتریه اسلحتون رو آپگرید کنید و قویترش کنید، من با Hand Cannonاین کارو کردم و بعد از 5و6 شلیک به قلبش مرد بالاخره
دستد درد نکنه رفیق من فکر کردم فقط تیر آخر باید به قلبش بخوره

سلام. دوستان یه سوال در مورد داستان!

حقیقتش من این قضیه که برمیگردیم به شروع تا از به وجود اومدن کامستاک جلوگیری کنیم رو متوجه نمیشم! الان مگه قضیه جهان موازی نیست؟! پس الان ما تو یه جهان موازی بوکر رو خفه کردیم تا کامستاک به وجود نیاد، تو میلیون میلیون جهان موازی دیگه بوکر غسل میکنه و میشه کامستاک، تو میلیون میلیون جهان موازی دیگه بوکر غسل نمیکنه و میشه بوکر افسرده! فکر کنم یه نکته ای داره که من نگرفتم!

اصلا تو همین قضیه ی جهان موازی ممکنه بوکر نره به جنگ یا بوکر اصلا ازدواج نکنه تا بچه دار بشه! هوم؟ یعنی اینطوره که جهان موازی یه مبدا و آغاز داره؟

سلام. دوستان یه سوال در مورد داستان!

حقیقتش من این قضیه که برمیگردیم به شروع تا از به وجود اومدن کامستاک جلوگیری کنیم رو متوجه نمیشم! الان مگه قضیه جهان موازی نیست؟! پس الان ما تو یه جهان موازی بوکر رو خفه کردیم تا کامستاک به وجود نیاد، تو میلیون میلیون جهان موازی دیگه بوکر غسل میکنه و میشه کامستاک، تو میلیون میلیون جهان موازی دیگه بوکر غسل نمیکنه و میشه بوکر افسرده! فکر کنم یه نکته ای داره که من نگرفتم!

اصلا تو همین قضیه ی جهان موازی ممکنه بوکر نره به جنگ یا بوکر اصلا ازدواج نکنه تا بچه دار بشه! هوم؟ یعنی اینطوره که جهان موازی یه مبدا و آغاز داره؟

ببین ما هرچی توضیح بدیم شاید برات سوال پیش بیاد اینو بخون بعد اگه سوال بازم داشتی بپرس.

پایان Bioshock Infinite

نویسنده اش هم farbodkain هست.

دوستان من بعد از 3 روز که خواستم دوباره bio رو بازی کنم دیگه سیو قبلیم رو نمیاره و این ارور میده :
the save file appears to be from a newer version of the game than what is currently running .pleas download th latest version or start a new game

:(

الان این ارور چیه ؟؟ یکی راهنمایی کنه

آخرین ویرایش:
دوستان من بعد از 3 روز که خواستم دوباره bio رو بازی کنم دیگه سیو قبلیم رو نمیاره و این ارور میده :
the save file appears to be from a newer version of the game than what is currently running .pleas download th latest version or start a new game

:(

الان این ارور چیه ؟؟ یکی راهنمایی کنه

دیسک بازیت رو عوض کردی؟؟؟

اینم لینکه تریلر DLC جدید به اسمه Clash In The Clouds که قراره 2 قسمتی باشه
http://nl.media2.multiplayer.it/fil...in-the-clouds-trailer-di-presentazione.lo.mp4

فقط به نظرم این بازی با این گرافیک و داستان قوی اگه سوم شخص ساخته میشد بهتر بود.منکه با گیم پلی خشکش نتونستم بیشتر از نصفشو برم

این clash in the clouds چرا حجمش اینقدر زیاده؟! :|
کلا 4 تا arena داره ولی 1.30 گیگ هست،برای یه challenge mode به نظرم حجم نسبتا زیادیه....

ویرایش : همین الان فهمیدم که حجمش برای pc 5 گیگ هست،پس خیلی هم خوبه :d

آخرین ویرایش:
درود

آپدیتی چیزی نیومده که این مشکل سیو رو حل کنه ؟

تاریخ کنسولم هم درسته ، ولی باز هم سیو نمی کنه

دیروز داشتم بازی می کردم ، یهویی یادم یه چیزی افتادم زدم چکپوینت قبلی ، 5-6 چپتر اومد عقب !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or