یه سوال مادر واقعی الیزابت (آنا) کی بود؟؟؟
آقا کسی نیست جواب بده؟سلام
من میخوام اچیومنت heartbreaker رو بگیرم ولی هر چی این handyman آخریه قلبشو با اسنایپ میزنم هیچ اچیومنتی نمیده از vigor و tears ها هم استفاده نمی کنم.باید چیکار کنم؟
بهترین مرحله برای گرقتن این اچیو مرحله 18 یعنی همونجایی که اولین بار Handyman رو میبینید هست، واسه این اچیو باید Handyman رو فقط با شلیک به قلبش بکشید یعنی اگر تیر به بدنش بخوره باید چکپوینت رو از اول برید، بهتریه اسلحتون رو آپگرید کنید و قویترش کنید، من با Hand Cannonاین کارو کردم و بعد از 5و6 شلیک به قلبش مرد بالاخرهسلام
من میخوام اچیومنت heartbreaker رو بگیرم ولی هر چی این handyman آخریه قلبشو با اسنایپ میزنم هیچ اچیومنتی نمیده از vigor و tears ها هم استفاده نمی کنم.باید چیکار کنم؟
دستد درد نکنه رفیق من فکر کردم فقط تیر آخر باید به قلبش بخورهبهترین مرحله برای گرقتن این اچیو مرحله 18 یعنی همونجایی که اولین بار Handyman رو میبینید هست، واسه این اچیو باید Handyman رو فقط با شلیک به قلبش بکشید یعنی اگر تیر به بدنش بخوره باید چکپوینت رو از اول برید، بهتریه اسلحتون رو آپگرید کنید و قویترش کنید، من با Hand Cannonاین کارو کردم و بعد از 5و6 شلیک به قلبش مرد بالاخره
سلام. دوستان یه سوال در مورد داستان!
حقیقتش من این قضیه که برمیگردیم به شروع تا از به وجود اومدن کامستاک جلوگیری کنیم رو متوجه نمیشم! الان مگه قضیه جهان موازی نیست؟! پس الان ما تو یه جهان موازی بوکر رو خفه کردیم تا کامستاک به وجود نیاد، تو میلیون میلیون جهان موازی دیگه بوکر غسل میکنه و میشه کامستاک، تو میلیون میلیون جهان موازی دیگه بوکر غسل نمیکنه و میشه بوکر افسرده! فکر کنم یه نکته ای داره که من نگرفتم!
اصلا تو همین قضیه ی جهان موازی ممکنه بوکر نره به جنگ یا بوکر اصلا ازدواج نکنه تا بچه دار بشه! هوم؟ یعنی اینطوره که جهان موازی یه مبدا و آغاز داره؟
دوستان من بعد از 3 روز که خواستم دوباره bio رو بازی کنم دیگه سیو قبلیم رو نمیاره و این ارور میده :
the save file appears to be from a newer version of the game than what is currently running .pleas download th latest version or start a new game
الان این ارور چیه ؟؟ یکی راهنمایی کنه
دیسک بازیت رو عوض کردی؟؟؟