سلام من تازه وقت کردم بازیش کنم فقط جایی که تازه الیزابت رو پیدا میکنه فرار میکنن به آسانسور که میرسن منتظر آسانسور هر چقدر میمونم نمیاد؟؟نکنه بازیم مشکل داره؟
ویرایش: مثل اینکه اون پرنده بزرگه باید بیاد ولی نمیاد اشکال از بازی شانس رو
خب برو داخل mission select مرحله رو از اول برو
Sent from iPad using Tapatalk
همین الان Burial at Sea Episode 2 رو تموم کردم ..... از نظر داستانی که مثل همه بایوشاک ها بینظیر بود و گیم پلیشم بدک نبود بیشتر مخفی کاری بود
به امید اینکه بازم بتونیم بایوشاکو تو نسل جدید ببینیم..... جالبیش اینه از اولین بازی های ایکس باکس بود که بازی کردم و همینطور با این DLC جزئ آخرین ها هم شد
جالب اینجاست که DLC های قسمت یک و 2 بازی از خوده بازی اصلی قشنگتر و بهتر کار شده...هم الیزابت جا افتاده تر و خوشکلتر شده هم محیطهای بازی آدمو یاد نسخه های قبلی بایوشاک میندازه که من یکی رو مجذوب خودش کرد.
همین الان Burial at Sea Episode 2 رو تموم کردم ..... از نظر داستانی که مثل همه بایوشاک ها بینظیر بود و گیم پلیشم بدک نبود بیشتر مخفی کاری بود
به امید اینکه بازم بتونیم بایوشاکو تو نسل جدید ببینیم..... جالبیش اینه از اولین بازی های ایکس باکس بود که بازی کردم و همینطور با این DLC جزئ آخرین ها هم شد
سلام دوستای گلم...منم بوریال سی رو 1 و 2 رو خریدم ولی وقت نکردم هنوز...
یه سوال..من هنوز تو اینفینیت اون مرحله ایی هستم که فک کنم اخرای بازیه...کامستاک مرده و من با الیزابت تو یه کشتی بزرگ هستیم که باید به کمک سانگ برد اون کشتی های پرنده و voxphone هایی که میخان کشتی ما رو نابود کنند رو بکشیم...ولی یا خودم میمیرم و یا کشتی نابود میشه...چیکار کنم؟8 9 تا از کشتی ها رو به کمک سانگ برد میکشم ولی باز میان...محدودیت هم داره استفاده از سانگ برد...لطفا کمک کنید.
سلام
من بی کار شدم تصمیم گرفتم برم Bhoshock 1 , 2 رو هم بازی کنم. می خواستم بدونم اون دو نسخه هم DLC داستانی دارن یا نه؟