Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
دوستان یکی تاریخ دقیق اومدن بازی رو میدونه بعد من نسخه های قبلی اینو نگرفتم اینو بگیریم از داستانش می شه چیزی سر درارم یا باید قبلیشم بری:-/ اینو فقط بخاطر dishonored میخوام بگیرم چون خیلی اون حال داد اینم فک کنم مثل اون بشه:d

دوستان یکی تاریخ دقیق اومدن بازی رو میدونه بعد من نسخه های قبلی اینو نگرفتم اینو بگیریم از داستانش می شه چیزی سر درارم یا باید قبلیشم بری:-/ اینو فقط بخاطر dishonored میخوام بگیرم چون خیلی اون حال داد اینم فک کنم مثل اون بشه:d
ماه دیگه میاد :دی
اگه شماره‌های قبلی‌ رو بازی نکردی حتما بازی کن، خیلی‌ داستان زیبا و تاثیر گذاری دارن.البته مثل این یکی‌ نیستن از نظر گیمپلی اونا..

دقیقا 6 فروردین میاد.
نسخه ی اول رو پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی. جزء شاهکارهای صنعت گیم هست. (شباهتش به Dishonored هم بیشتر ـه تا نسخه ی دوم + اینکه نسخه ی دوم توسط سازنده ی اصلی ساخته نشد و ضعیف تر از نسخه ی اول هست)

دقیقا 6 فروردین میاد.
نسخه ی اول رو پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی. جزء شاهکارهای صنعت گیم هست. (شباهتش به Dishonored هم بیشتر ـه تا نسخه ی دوم + اینکه نسخه ی دوم توسط سازنده ی اصلی ساخته نشد و ضعیف تر از نسخه ی اول هست)
دوست عزیز اطلاع نداری لطف کن نظر نده. dishonored شبیه سری بایوشاک هستش و نه بایوشاک شبیه dishonored.دوما نسخه ی دوم درسته مثل اول خیلی عالی نبود ولی باز جایزه های هنری رو درو کرد اون سال!;)

دوست عزیز اطلاع نداری لطف کن نظر نده. dishonored شبیه سری بایوشاک هستش و نه بایوشاک شبیه dishonored.دوما نسخه ی دوم درسته مثل اول خیلی عالی نبود ولی باز جایزه های هنری رو درو کرد اون سال!;)
هیچی دیگه همین مونده یه نفر بخواد به من که یکی گنده ترین فن های بایوشاک (حداقل تو این سایت) هستم بگه اطلاع نداری و این شبیه اون بازی نیست اون شبیه اینه. :|
دوست عزیز من نسبت به حرف ایشون گفتم که گفت نسخه های قبلی بایوشاک شبیه Dishonored هست یا نه؟ (وقتی کسی یه بازی جدیدتر رو بازی کرده و میخواد یه بازی قدیمی رو با اون مقایسه کنه بهترین روشی که میشه براش توضیح داد اینه که بگی فلان نسخه از اون قدیمیه شبیه اینه)
اینم پست من تو صفحه ی اول تاپیک Dishonored که میتونی ببینی چی گفتم:
http://forum.bazicenter.com/thread45027/#post1952214
در ضمن منم گفتم نسخه ی دوم ضعیف تر از نسخه ی اول بود. غیر از اینه؟! (اون جو و عمق و مفاهیم فوق العاده ای که تو نسخه ی اول بود کجا و اونی که تو نسخه ی دوم بود کجا)
نسخه ی اول انقدر شاهکار بود که نسخه ی دوم با کیفیت کمتر از اون بازم (به قول شما) تونست جایزه های هنری رو درو کنه.
من خودم با اینکه شدیدا از Dishonored خوشم اومد ولی هیچوقت بایوشاک1 رو با 100تا بازی شبیه Dishonored عوض نمیکنم.
بهتره بحث بیشتر از این ادامه پیدا نکنه و موضوع تاپیک منحرف نشه.
امیدوارم توجیه شده باشی. ;)

اولین DLC بازی هم مشخص شد.

:The Industrial Revolution DLC pack includes

.Sugar Rush speed boost gear
.Fleet Feet evasion boost gear
.Handyman Nemesis increased damage gear
(500 Silver Eagles (currency
.5 lock picks
.Industrial Revolution puzzle game

Industrial Revolution Pack

New Trailer

m29375.jpg

Industrial Revolution Pack - 720p

Length: 1 Minute 24 Seconds
FPS: 29 fps
Size: 70.14 MB

Screenshots
Industrial Revolution Pack Trailer

1280x720

صرفا جهت بالا آوردن تاپیک ...
یکی از دلایلی که شدیدا منتظر این بازیم جو خاص اونه که به شخصه تو کمتر گیمی دیدم و بهتره بگم ندیدم!
ربطی به گرافیک بالا و پایین و تکنیک های مدرن گرافیکی نداره ولی جو بازی و طراحی شخصیت ها و محیط واقعا دلچسب هستن ...
امسال بازی های عالی زیاد داره میاد ولی به شخصه دوست دارم این بازی بهترین بازی سال بشه ...

صرفا جهت بالا آوردن تاپیک ...
یکی از دلایلی که شدیدا منتظر این بازیم جو خاص اونه که به شخصه تو کمتر گیمی دیدم و بهتره بگم ندیدم!
ربطی به گرافیک بالا و پایین و تکنیک های مدرن گرافیکی نداره ولی جو بازی و طراحی شخصیت ها و محیط واقعا دلچسب هستن ...
امسال بازی های عالی زیاد داره میاد ولی به شخصه دوست دارم این بازی بهترین بازی سال بشه ...
کلا اتمسفر قرن 19-20 رو با یه جو تاریک هر بازی‌ای بتونی‌ خوب پیاده کنی‌ خیلی‌ خفن می‌شه :دی

خب با تشکر از بالا اوردت تاپیک

بازی دقیقا یک ماه دیگه منتشر میشه یعنی March 26 2013 مصادف با 6 فروردین سال 92

خیلی منتظر این بازیم واقعا از وقتی که تایید شد لحظه شماری میکردم براش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or