Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
یه خبر بد برا کنسول بازا! ولی یه خبر خوب برای پی سی بازها
سایت IGN اعلام کرده که نسخه کنسولی از مشکلات افت فریم شدید-کیفیت پایین بافت ها- و رزولوشن پایین بهره میبره و اونها رو ناامید کرده و این گرافیک رو به گرافیک dishonored در نسخه کسنولی تشبیه کرده!ولی گفته این عنوان روی پی سی کیفیت خیلی خوبی داره و بهتره رو پی سی بازیش کنید>:d

یه خبر بد برا کنسول بازا! ولی یه خبر خوب برای پی سی بازها
سایت IGN اعلام کرده که نسخه کنسولی از مشکلات افت فریم شدید-کیفیت پایین بافت ها- و رزولوشن پایین بهره میبره و اونها رو ناامید کرده و این گرافیک رو به گرافیک dishonored در نسخه کسنولی تشبیه کرده!ولی گفته این عنوان روی پی سی کیفیت خیلی خوبی داره و بهتره رو پی سی بازیش کنید

والا الان من دارم نسخه PS3 رو بازی میکنم این چیز هایی که گفتین رو ندیدم توش. اتفاقا بر عکس کیفیت بافت ها تا الان خیلی هم عالی بوده من نمیدونم این IGN چی گفته شاید منظورش ورژن 360 بازی بوده چون کیفیت بافت ها تا جایی که من دیدم در سطح خیلی خوبی قرار داشته.

تا اینجایی هم که بازی کردم واقعا فوق العاده بوده بازی. به هیچ وجح از دستش ندین.

بچه ها به نظرتون الان واسه PS3 بگیرمش یا صبر کنم نسخه PC ش بیاد؟؟

اگه مشخصات PCت بالاست,این یک هفته ارزش داره به خاطرش صبر کنی!!!

پ.ن: نشد یه بازی برا Pc لیک بشه
yahoo_22.gif
این از شانس ما

بازیهای PC هم زیاد پیش میاد که زودتر لیک بشن,فقط باید واسه کرک شدنش تا روز عرضه صبر کنین!!

آخرین ویرایش:
والا الان من دارم نسخه PS3 رو بازی میکنم این چیز هایی که گفتین رو ندیدم توش. اتفاقا بر عکس کیفیت بافت ها تا الان خیلی هم عالی بوده من نمیدونم این IGN چی گفته شاید منظورش ورژن 360 بازی بوده چون کیفیت بافت ها تا جایی که من دیدم در سطح خیلی خوبی قرار داشته.

دمت گرم سرعت عمل ! O_O
دیشب دیدم لیک شده وارز زده !
پ.ن: نشد یه بازی برا Pc لیک بشه :| این از شانس ما

خود سایت igN اعلام کرده
BioShock Infinite Review in Progress - IGN

بچه ها به نظرتون الان واسه PS3 بگیرمش یا صبر کنم نسخه PC ش بیاد؟؟

این پست چند وقت پیش زدم بد نیس بخونیدش!
Chris Kline کارگردان فنی بازی در طی مصاحبه کاملی با IGN در مورد تفاوت های نسخه PC صحبت کرده و گفته کیفیت بازی روی کنسول مثل تنظیمات Medium بر روی PC بوده و تفاوت اصلی در High Very High و Ultra مشخص میشه همچنین نسخه PC در سه دیسک منتشر میشه و نسخه کنسولی در یک دیسک دلیل این اختلاف هم به خاطر High Resolution نسخه PC هست. در ادامه گفته در یک PC قدرتمند و در تنظیمات بالا همه ویژگی های رندر فعال هستن به عنوان مثال اشیا و ذرات در مسافت های طولانی تر و با جزئیات بیشتری در دسترس هستن استفاده کردن از Color Buffer با دقت بالا برای بهبود کیفیت صحنه ها و استفاده از تکسچر های با کیفیت بالا و سایه های اشیا و سایه های با وضوح بالا و روان تر.
ایشون در ادامه گفتن با این که با DX10 میشه بازی کرد ولی در DX11 ویژگی های در دسترس دارین که میتونید اونا رو فعال کنید مثل Contact Hardening Shadows - High Definition Ambient Occlusion (HDAO) - Depth of Field - DDoF و استفاده کامل از قابلیت های سایه زنی DX11 استفاده از FXAA و بهینه شدنش در Shader Model 5
در ضمن FOV رو هم میشه تنظیم کرد.

عزیز دلم در اینکه نسخه PC فوق العاده برتر هست هیچ شکی نیست و من خودم هم یک بار دیگه روی PC با رزولوشن بالا حتما این بازی رو تموم میکنم.

اما الان با PS3 روی یک TV 46 بازی در این حد بد نیست که IGN گفته ،کیفیت بافت ها بد نیستن در حد خوبی قرار دارن در واقع اون چیز هایی که IGN گفت رو به شخصه خودم تا اینجایی که بازی کردم مشاهده نکردم.

در هر صورت در حد یک سخت افزار که تقریبا برای 7 سال پیش هست بازی خوب اجرا میشه. بازی از هر نظر فوق العاده هست اما اینجور که IGN گفته من قبل از اینکه بازی رو روی PS3 تست کنم خیال میکردم با چیزی در حد فوق العاده افتضاح رو به رو میشم ولی وقتی رو PS3 بازی رو Run کردم نظرم عوض شد، بازی در سطح خوبی قرار داره.

اینکه نسخه کنسولی بازی با سخت افزار 7 سال پیش بخواد با PC مقایسه بشه بیشتر شبیه به جک میمونه!

جای این صحبت ها که اینجا نیس فکر نکنم کسی اینجا دوست داشته باشه کیفیت بازی رو PS3 بدونه! ولی هیچ وقت IGN که یکی از بزرگترین سایت ها گیم حال حاضر محسوب میشه خودشو زیر سوال نمیبره و دروغ نمیگه! دیگه شما به بازی کردن با رزولوشن پایین بافت های بی کیفیت فریم پایین عادت داری و تو سال 2013 در سطح خوب میبینیش یه بحث دیگه هست که فقط کنسول فن ها میتونن درکش کنن عزیز دلم:)

آخرین ویرایش:
به نظر می یاد باید این شاهکارو با این کارت گرافیک درب و داغون GT 630 ـم برم :|
نسخه کنسولیش ترس تو وجودم انداخت . امیدوارم به خاطر بحث های گرافیکی متاش داغون نشه :|
البته امید شدیدی به GOTY شدنش دارم . که قطعا هم درو می کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or