Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
برای اینکه بازی رو سیو کرد برای پروفایل product key می خواد. کسی می دونه باید چیکار کرد؟
---------------------------------
ویرایش:
مشکل از من بود باید local profile ساخت:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز
من نسخه گروه razor دانلود کردم که مثلا کرک هم داره ولی وقتی بازی اجرا میکنم میگه باید ریلیز چک کنم بعد که کنسل میکنی کلا از بازی میره بیرون وقتی هم وصل اینترنت میشی میگه باید دی وی دی 2 رو بزار بعد هم که کرک میزنم هر کاری میکنم نمیشه
کرک درست حسابی کسی داره یا نه

دوستان عزیز
من نسخه گروه razor دانلود کردم که مثلا کرک هم داره ولی وقتی بازی اجرا میکنم میگه باید ریلیز چک کنم بعد که کنسل میکنی کلا از بازی میره بیرون وقتی هم وصل اینترنت میشی میگه باید دی وی دی 2 رو بزار بعد هم که کرک میزنم هر کاری میکنم نمیشه
کرک درست حسابی کسی داره یا نه

دوست عزیز این فایل رو هم همراه با کرک کپی کن فکر کنم مشکلت حل شه(مال من اینجوری حل شد)

فایل رو که دانلود کردی بریزشون اینجا.
BioShock 2\SP\Builds\Binaries
...\BioShock 2\MP\Builds\Binaries
http://www.mirrorcreator.com/files/WAK5XK5G/Bioshock2Launcher.rar_links

من اخرای بازی هستم تمام اسلحه هامو گرفته فقط دریل دارم میخاستم بدونم باید کاری کنم تا دوبره بهم بده؟ اخه اینطوری خیلی سخته
سلام آقا من از پا بازی پشودم اومدم بازی سنتر که همین سوال رو بپرسم من تا اسلحه ای که شبیه بازوکا هستش همه اسلحه هارو گرفتم بعد سر بیگ سیستر سومی گذاشتم رو دریل تا کشتمش متوجه شدم هیچ اسلحه ای به جز دریل و هک تول و دوربین عکاسی ندارم ! تا یکی 2 مرحله همینجوری رفتم حتی دوباره اون اسلحه ها رو میگیرم ولی تو اسلحه هام نمییان چرا؟ از خود بازییه؟ یا ... منم سختمه مجبور شدم بزارم رو easy ! کسی نمیدونه چشه؟

تمومش کردم فقط نفهمیدم چی شد:cheesygri
خوش به حالت :love: شه ما هنوز نیاورده :eek: فک کنم یه هفته دیگه بیاره جالب بهشون میگم اومده میگه بابا هنوز کرکش نکردن دیدی تو رو خدا ما چه قدر مردم زبون نفهمی داریم خدا رحم کنه :biggrin1::love:

من الان بازيو بخريدم نينجا بليد و لگو اينديانا 2 هم خريدم اين هنو بايوشاك رو وصل نكردم(چه احمقم!)رمم 4 گيگ گرافيكم2 ميشه رو اخرين گرافيك بازي كرد؟

خوش به حالت :love: شه ما هنوز نیاورده :eek: فک کنم یه هفته دیگه بیاره جالب بهشون میگم اومده میگه بابا هنوز کرکش نکردن دیدی تو رو خدا ما چه قدر مردم زبون نفهمی داریم خدا رحم کنه :biggrin1::love:
2سال وایسادیم :p این 1 هفتم روش :cheesygri منم خودم 1 هفته موندم با SE برسه دستم :-"
من الان بازيو بخريدم نينجا بليد و لگو اينديانا 2 هم خريدم اين هنو بايوشاك رو وصل نكردم(چه احمقم!)رمم 4 گيگ گرافيكم2 ميشه رو اخرين گرافيك بازي كرد؟

بازی زیاد سنگین نیست ! راحت میشه اجراش کرد....گرافیک بسیار قشنگی هم داره.... . :love:

سلام آقا من از پا بازی پشودم اومدم بازی سنتر که همین سوال رو بپرسم من تا اسلحه ای که شبیه بازوکا هستش همه اسلحه هارو گرفتم بعد سر بیگ سیستر سومی گذاشتم رو دریل تا کشتمش متوجه شدم هیچ اسلحه ای به جز دریل و هک تول و دوربین عکاسی ندارم ! تا یکی 2 مرحله همینجوری رفتم حتی دوباره اون اسلحه ها رو میگیرم ولی تو اسلحه هام نمییان چرا؟ از خود بازییه؟ یا ... منم سختمه مجبور شدم بزارم رو easy ! کسی نمیدونه چشه؟
بابا یکی هم جواب ما رو بده پدرم در اومد از بس با دریل آدم کشتم.
آقا میثم جواب مارو میدی؟

واقعا به چه رویی این مزخرفات رو دوباره سر هم کردن و دادن بیرون این که از شماره یک هم بدتره تهوع آوره خدا لعنت کنه فقط بلدن تبلیغ بی خود کنن آخرش هم همین می شه :sick:

واقعا به چه رویی این مزخرفات رو دوباره سر هم کردن و دادن بیرون این که از شماره یک هم بدتره تهوع آوره خدا لعنت کنه فقط بلدن تبلیغ بی خود کنن آخرش هم همین می شه :sick:
واقعاً آدم لذت میبره از انتقاد با این همه دلیل!!
شما با کجای بازی مشکل داری؟!

واقعاً آدم لذت میبره از انتقاد با این همه دلیل!!
شما با کجای بازی مشکل داری؟!
بابا انتقاد رو ول کن من هنوز بازی نیوفتاده دستم :love::love::biggrin1: رفتم در مغازه ای امروز گفت کرکش خرابه دیدی اینا چه ما رو ..... گیر اوردن :love::biggrin1:خدا تا کی صبر :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or