Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
کلا شما عاشق شایعه پراکنی هستی...
قفل کجا بود...
SPAM FOR EVER...
بردار من شایعه کجا بود اینا همه 2k games اومده در موردش توضیح داده بعد شما میگی قفل کجا بود(شما انگار خبرا را دنبال نمیکنی:))
BioShock 2 will use SecuROM, the controversial DRM system that caused a furore with the original game and which was eventually removed.
به هرحال خدا را شکر این هکرها خوب کارشون را بلدند.

امتیازها قانع کنندس با توجه به اینکه همون روند شماره یک رو دنبال میکنه و با اینکه داستان این شماره به داستان بشدت بینظیر!:biggrin1:شماره اولش نمیرسه ولی اکثر سایتها مثل IGN و Gamespot از داستان عالی این شماره هم تعریف کردن ولی گیم اسپات نوشته داستانش مثل شماره یک خاطره انگیز نیست که به نظر من اصلا نکته مهمی به حساب نمیاد چون داستان شماره یک برای خودش اسطوره هست!:love: و درست کردن داستانی همچون داستان Bioshock از پس یک Follower برنمیاد!
از نظر گرافیک و گیم پلی هم که کاملا اون چیزی هست که باید باشه.ظاهرا 2K تونسته Fan ها رو راضی کنه!;)

امتیازها قانع کنندس با توجه به اینکه همون روند شماره یک رو دنبال میکنه و با اینکه داستان این شماره به داستان بشدت بینظیر!:biggrin1:شماره اولش نمیرسه ولی اکثر سایتها مثل IGN و Gamespot از داستان عالی این شماره هم تعریف کردن ولی گیم اسپات نوشته داستانش مثل شماره یک خاطره انگیز نیست که به نظر من اصلا نکته مهمی به حساب نمیاد چون داستان شماره یک برای خودش اسطوره هست!:love: و درست کردن داستانی همچون داستان Bioshock از پس یک Follower برنمیاد!
از نظر گرافیک و گیم پلی هم که کاملا اون چیزی هست که باید باشه.ظاهرا 2K تونسته Fan ها رو راضی کنه!;)
من که به bs2 خیلی امید دارم!!!!!!!!

ol شما حالت خوبه؟

فکر کنم تحت تاثیر صحبت های من قرار گرفته!:biggrin1:

به نظر من که به جز گرافیک و صدا چیزی نخواهد داشت

گرافیک و صداش که مطمئنا مثل شماره قبل درجه یکه ولی در مورد داستان هم Gamespot هم IGN داستانش رو عالی ارزیابی کردن و به نظر من انتظار داشتن یک داستان در سطح شماره اول بازی خیلی انتظار سنگینی هست و مطمئنم هیچ شرکتی از پسش برنمیاد چون همونطور که گفتم خیلی سخته Follower بهتر از Leader دربیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or