Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
منم که بازی رو تهیه کردم(خیلی خوشحالم تو ساله 2010 اول انتظار این بازی رو میکشیدم بعد مافیا:love:)
فردا یه چند تا شات هم میزارم.

جیگرم خنک شد دیدم امتیاز GS کمتر از نسخه قبله، با اینکه خیلیا GS رو قبول ندارن ولی من حسابی حال کردم که بالاخره یه سایت معتبر امتیاز کمتری نسبت به نسخه اول داد، همچنین مجموع امتیازاتش هم کمتره و ایشالا تا زیاد شدن تعداد نقدها کمترم میشه :cheesygri------>کلا من از زمین خوردن بازی سازها بشدت حال می کنم :biggrin1: حالا این 2k marin زمین نخورده هنوز ولی همین که نتونست شاهکار Bioshock رو دوباره مثل قبل تکرار کنه هم کافیه..........

اگه منظورت سازنده های Bioshock II هست مه فکر نکنم زمین خورده باشن !!!!! هرجی باشه بازی تا به حال زیره 8 نداشته و فکر کنم نزدیک 13 یا 14 تا جا هم امتازات بالای 90% داره و همه هم از این بازی تعریف کردن ! حتی GS ----من خودم شخصا از همون اول IGN رو قبول داشتم تا GS ==== سایت IGN نقدهاش رو خیلی با کیفیتر میده تا GS ---- مثلا بازی Prey !
-------------------------------------------
به هرحال ----- بازی هنوز دست من نرسیده من دارم میمیرم :(( نمیدونم این 2k با Special Edition من جه کرده :mad: :(( :mad: :(( :-"

جیگرم خنک شد دیدم امتیاز GS کمتر از نسخه قبله، با اینکه خیلیا GS رو قبول ندارن ولی من حسابی حال کردم که بالاخره یه سایت معتبر امتیاز کمتری نسبت به نسخه اول داد، همچنین مجموع امتیازاتش هم کمتره و ایشالا تا زیاد شدن تعداد نقدها کمترم میشه ------>کلا من از زمین خوردن بازی سازها بشدت حال می کنم حالا این 2k marin زمین نخورده هنوز ولی همین که نتونست شاهکار Bioshock رو دوباره مثل قبل تکرار کنه هم کافیه..........

شما گیمر هستید؟ اگه گیمر هستید اگه همه بازی سازها زمین بخورن شما میخواید با چی بازی کنید؟
اگه گیمر نیستید پس اینجا چیکار میکنید؟

جیگرم خنک شد دیدم امتیاز GS کمتر از نسخه قبله، با اینکه خیلیا GS رو قبول ندارن ولی من حسابی حال کردم که بالاخره یه سایت معتبر امتیاز کمتری نسبت به نسخه اول داد، همچنین مجموع امتیازاتش هم کمتره و ایشالا تا زیاد شدن تعداد نقدها کمترم میشه :cheesygri------>کلا من از زمین خوردن بازی سازها بشدت حال می کنم :biggrin1: حالا این 2k marin زمین نخورده هنوز ولی همین که نتونست شاهکار Bioshock رو دوباره مثل قبل تکرار کنه هم کافیه..........
شما مطمعنی حالت خوبه؟! تازه مگه 8.5 بده؟!:confused:
تو اصفهان که اومده 2 . 3 ساعت دیگه میرم بگیرم حالشو ببرم ابته اگه حال بده.

سلام
بازی واقعآ گرافیکش خیلی لذت بخش بود البته این شماره خیلی به من لذت داد اصلآ از همون اول که با بیگ ددی میریم یک احساس خاصی به آدم میده در کل به همه پیشنهاد میشه چون از همه نظر خیره کننده بود از نظر من این شماره

خوب اونوقت مثل بچه آدم میریم به زندگیمون می رسیم، اعتیادمون هم خود به خود ترک میشه

مگه هرکی بازی میکنه معتاد بازی کردن میشه؟
من خودم 3-2 ساله که اعتیاد به بازی کردن رو ترک کردم فقط توی یک بازه چند ماهه معتاد قسمت آنلاین cod4 شدم که با به فنا رفتن سرورهای وطنی و بالا رفتن پینگ سرورهای ترک اون رو هم از دست دادم و هرکس دیگه ای جای من بود معتاد بخش آنلاین cod4 میشد!:biggrin1: آخه یه جوری درست کردن که آدم انگار داره پیتزا میخوره و سیر هم نمیشه!:biggrin1:

بله مطمعنم ، نگفتم بده، گفتم به پای قبلی نرسید همینم کافیه........

انتظار اینکه به پای قبلی برسه یک انتظار خیلی خیلی بالایی هست که شما هم میگی همین کافیه و نظر من هم همینه!

نتیجه میگیریم پست اولت فتنه بود و از قبل برنامه ریزی شده!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or