Bionic Commando

محمد آقا من که این بازیو هنوز بازی نکردم ولی یه چیزای عجیبی دربارش شنیدم...
مثلا توی لودینگ بازی کاربرد دکمه های کنترلر نشون داده میشه و این روند دقیقا تا پایان بازی تکرار میشه...
(یعنی خیلی آدم باید ...... باشه که تا آخرای بازی بره و کاربرد دکمه ها رو بلد نباشه!!!)
شنیدم که کنترل این بازی هم دارای باگ های زیادی هست،و پرش ها به شکل دقیقی معمولا انجام نمیشه...
در کل این بازی چیزی که انتظار میرفته از کار در نیومده...

در این حد؟!آشغال؟!
بابا پست های بچه ها رو که میخوندم نظرات اکثراً مثبت بود...
حالا به هر حال کاری که شده...

بازیش یه جورایی سلیقه ایه من خیلی باش حال کردم.البته مشکلاتی میروز اج مانندی داره و بعضی جاهاش اعصاب خوردکنه ولی در کل بازی خوبیه به نظرم.

سر این بازی کنسولم 3 چراغ شد:biggrin1:

بازیش یه جورایی سلیقه ایه من خیلی باش حال کردم.البته مشکلاتی میروز اج مانندی داره و بعضی جاهاش اعصاب خوردکنه ولی در کل بازی خوبیه به نظرم.

سر این بازی کنسولم 3 چراغ شد:biggrin1:
من و تو چه تفاهمایی داریم:cheesygri سر یک روز کنسولمون خراب شد.....سر یک بازی هم خراب شد:biggrin1:
ولی به نظر من بازی قشنگی هست.....تنها چیزی که میره رو اعصابه...اگه بخوای از یک مکان توی بازی به یک مکان دیگه بری باید لودینگ 3-4 دقیقه ای انجام بده(ماشالله اینقدر هم محیط هاش کوچیکن که سریع میره برای لود)

محمد آقا من که این بازیو هنوز بازی نکردم ولی یه چیزای عجیبی دربارش شنیدم...
مثلا توی لودینگ بازی کاربرد دکمه های کنترلر نشون داده میشه و این روند دقیقا تا پایان بازی تکرار میشه...
(یعنی خیلی آدم باید ...... باشه که تا آخرای بازی بره و کاربرد دکمه ها رو بلد نباشه!!!)
شنیدم که کنترل این بازی هم دارای باگ های زیادی هست،و پرش ها به شکل دقیقی معمولا انجام نمیشه...
در کل این بازی چیزی که انتظار میرفته از کار در نیومده...
آره آرش راست میگی ... بازی تو بپر بپر کم میاره در سطح تیم ملی ... :biggrin1: اصلا بیخیالش شین ...
داستانش هم که دیگه ... :sick: در سطح کتاب داستان بچه ها . :sick:

من خیلی باهاش حال کردم و از جهاتی ازش بیشتر از proto حال کردم.( یه جورایی منطقی تر بود!) آخر بازی هم عالی تموم شد. من باگ خاصی ندیدم.فقط یه چیزی:

اسپنسر مرد؟!

من خیلی باهاش حال کردم و از جهاتی ازش بیشتر از proto حال کردم.( یه جورایی منطقی تر بود!) آخر بازی هم عالی تموم شد. من باگ خاصی ندیدم.فقط یه چیزی:

اسپنسر مرد؟!
خب آخه موضوع همینه برادر!!باید ببینیم به فرض محال که قسمت دوم این بازی اومد چه اتفاقی برای اسپنسر افتاده...

دوست عزيز شما از كجا ميدوني كه اسپنسر آخرش مرد؟؟
شايد زنده مونده باشه!! اصلا بازي رو جايي تمومش كردن كه معلوم ميشد زتده ميمونه يا نه!!

خوبه یه دو تا سایت هست که به بازی ها ، چه عادلانه و چه ناعادلانه ، نمره میدن و دوستان هم پشت سرش شروع میکنن به تعریف کردن یا زدن تو سر بازی .

از نظر داستان باید بگم که برای این سبک عالی نبود ولی خوب بود . گرافیک بازی هم اگه بهترین بازی تابستان نباشه ، یکی از بهترین هاست و از محیط گرفته تا کاراکتر ها در بهترین حد ممکن قرار داره .
اما در مورد گیم پلی : فکزر نکنم کسی از آویزون شدن به اشیا یا پریدن اینور و اونور بدش بیاد ؟؟؟ در ضمن این بازی به هیچ عنوان از Spider-Man تقلید نکرده چون اگه نیسخه ی NES بازی رو بازی کرده باشین تازه برعکس این قضیه رو متوجه میشین .
شاید تنها ایراد بازی هوش مصنوعی دشمنان هست که اون هم قابل تحمل هست .

پس خواهش می کنم تفکر مستقل داشته باشید و تا دو سه تا سایت که به یه بازی نمره بد دادن شروع به ایراد های بی خودی گرفتن نکنید .

متاسفانه این بازی به سرنوشت عناوینی مثل Afro Samurai یا ShellShock Nam 67 دچار شد و این نمرات اصلا در حق این بازی نبود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or