سلام
من بازی رو 3 روزه گرفتم حالا یه توضیح بدم برای باقی دوستان
گرافیک : 8
گیم پلی: 7.5
صداگذاری و موسیقی: 8
داستان : 5
ارزش : 8
اول از همه از گرافیک بازی شروع میکنم
در نگاه اول گرافیک بازی عالی است و بسیار شما رو مجذوب خودش میکنه.
ولی تو همون مرحله اول که تو آپارتمان هستید به محض اینکه به یکی از درها یا دیوار های شکسته نزدیک شوید چنان تکسچرهای ضعیفی رو میبینید که شما رو یاد Devil May Cry 2 روی PS2 میندازه!!!
دیوار های شکسته، خرابی های ساختمان ها و مصالح و تکه هایی که از ساختمان ها به روی زمین ریخته واقعا مزخرفه که برای بازی بزرگی مثل BC بسیار نا امیدکننده است.
در عوض نورپردازی و سایه ها در بازی خارق العاده است و هوش از سرتون میپره.
طراحی کاراکتر ها بخصوص کارکتر اصلی بسیار عالی و میشه گفت بدون نقصه.
جزییات هم در صحنه ها بسیار خوب و قابل قبول است و پرواز کاغذها و روزنامه ها فضای خاصی به بازی میده.
سیستم بلور هم که با پریدن و غلط زدن باعث ماط شدن تصویر میشه بسیار خوب پیاده سازی شده.
در کل من به گرافیک بازی نمره خوبی میدم اونم به خاطر نورپردازی عالی اونه تنها مشکل این قسمت همون تکسچرهایی هست که واقعا عذابتون میده.
میرسیم به گیم پلی، بازی به صورت Run & Gun می باشد یعنی شما جایی برای سنگر گیری در اختیار ندارید و باید در حال حرکت تیراندازی کنید.
سیستم تیر اندازی بازی معمولی است شما حرکت کرده و هر چیزی رو که دیدید میتونید بهش شلیک کنید و با فشردن آنالوگ سمت راست زوم میشود و دوربین روی شانه شما قرار میگیرد که برای هد شات کردن مورد استفاده قرار میگیره.
بار اصلی گیم پلی روی بازوی مکانیکی شما و قابلیت های اونه.
شما میتونید با اون به هر چیزی چسبیده و مثل اسپایدر من به پرواز در آیید.
از دیوار و ستون و ترن های هوایی و تابلوهای تبلیغاتی گرفته تا هر چیز دیگری.
در طول مراحل قابلیتهای جدیدی به دست مکانیکی شما اضافه میشود. مثلا میتوانید دشمنان را به سمت خود بکشانید، با استفاده از دست مکانیکی جفت پا تو صورت حریف فرود بیاید هر چیزی قبیل از ماشین و باقی وسایل را به سمت دشمنان پرتاب کنید و چندین و چند قابلیت دیگر.
مشکلی که این وسط وجود داره اینه که کنترل دست مکانیکی در ابتدا سخت است مخصوصاً در قسمت پریدن ها که پس از چند مرحله که به اون عادت کردید دیگه راحت میشید و به هر نقطه ای که خواستید میتونید برید.
همچنین میتوانید با فشردن LB به هر جهت که خواستید غلت بزنید که این کار برای فرار از تیر رس دشمنان مخصوصاً روی درجه سختی بالا بسیار مفید است.
اسلحه ها در بازی دارای تنوع تقریباً خوبی هستند از یک یوزی که همان اوایل در اختیار دارید تا شاتگان و اسنایپر و نارنجک و... در کل در این قسمت چیز خارق العاده ای مشاهده نمی کنید.
در کل از نظر من گیم پلی بازی خوب هست و تمامی خوبی اون هم به خاطر قابلیت های دست مکانیکی است که اگر آن را حذف کنید دیگر بازی چیزی برای نمایش ندارد و همین مسئله باعث تکراری شدن بازی میشه که با رو کردن قابلیت های دست مکانیکی هر چند مرحله یکبار تا حدودی از این مسئله جلوگیری شده است.
صداگذاری بازی خوب است صدای شلیک اسلحه ها صدای پرتاب چنگگ دست مکانیکی صدای آب ، و گاهی اوقات سکوت آرامش بخش!!!
دوبلور ها هم کار خودشون رو خوب انجام دادن ولی عالی نیستند و گاهی اوقات شما صداهای اقرار شده ای را میشنوید.
موسیقی بازی هم نقطه قوت بازی هست با اینکه چندان در طول بازی شنیده نمی شود ولی زمان هایی که پخش میشود حالت نظامی-حماسی خوبی دارد.
در مورد داستان بازی هم که میتونم بگم از نظر من مزخرف و کلیشه ای.
شخصیت اصلی پس از 5 سال از زندان در می آید تا به دستور کسی که 5 سال پیش او را نجات داده و به خاطر همین شخص هم زندانی شده به ماموریتی برود که فقط از دست او بر می آید، اسپنسر (شخصیت اصلی) در ابتدا این تقاضا را رد میکند ولی جو (همان که اسپنسر نجات داده) عکس دختری را نشان میدهد که امیلی نام دارد و گم شده است که از دوستان اسپنسر است و به او میگوید که در صورت کمک میتواند کاری کند که آن دختر را پیدا کنه.
بسیاری از مسائل داستانی و پیش زمینه شخصیت ها به صورت متنی است که خواندن اونا واقعا حوصله آدم رو سر میبره، البته اگرم نخوندید نگران نباشید داستان بازی چندان ارزش این زحمت ها رو نداره.
اینم بگم که چندان دموی با کیفیت و جذابی هم تو طول بازی نمیبینید پس دوستانی که دنبال داستان خوب و جذاب هستند بیخیال این بازی بشن.
در کل بازی ارزش انجام دادن رو داره و به نظر من از تمامی بازی های مزخرفی که تو این فصل چپ و راست وارد بازار میشه بهتره. (البته بغیر از InFamous برای PS3).
باور کنید که دست مکانیکی و قابلیت های اون بسیار سرگرم کننده است و نورپردازی عالی و گرافیک خوب و همچنین طراحی مراحل جالب ارزش این بازی رو بیشتر می کنه.
بهتره که به نمره هایی که سایتهای مختلف دادن توجه نکنید و این بازی رو تهیه کنید باور کنید خیلی بهتر از مزخرفاتی است که برخی سایت ها گفته اند.
موفق باشید.