BF3 | XBL

• Thread starter Thread starter ahmes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچی ! باگ هارو برطرف میکنه . راحت تر میتونید جوین شید . از رمز زدن و گیم هایی که رمز میزنن توش رو هم منع میکنه.

دوستان من اشتباه گفتم .

مثله اینکه بدون این آپدیت 2 گیگی هیچ کاری نمیشه کرد. نه میشه جوین شد نه میشه هر مودی رو بازی کرد.

كلا آپديت دل بخواهي وجود نداره! بازي براي وصل شدن به سرور هاي جهاني و بروز كردن بتل لاگ، بايد آخرين ورژن آپديت رو داشته باشه كه آخريش ٢ گيگ و خورده اي هست حجمش.

کلا تمام گیمر های حرفه ای bf3 اخرین اپدیت رو دارن! اون کسایی که اپدیت رو دانلود نکردن بری تو سرورشون بسی کمپر و نوب هستن!!!!!!!!!!!!!!!!:d
کاملا تایید میشه :d
مثل خود من که هر وقت از مردن خسته میشم آپدیتها رو پاک میکنم:d

منم از PC کوچ کردم دارم رو 360 بازیش می کنم امشب گذاشتم آپدیت بشه اما جون میکنه دان نمی کنه ... :(
منم ادد کنید با هم بازی کنیم ..
Sliver Fact ـه GamerTag
راستی من با PC پریمیومم رو 360 منتقل نمی شه ؟

O4A Clan's dog tag
91108594926913705779.png

We're here for each other

یه نفر پیدا بشه نت درست حسابی داشته باشه این فایل آپدیت 6 رو آپلود کنه برای من 8 بار دارم دانلودش میکنم وسط دانلود ارور میده!
دو تا کد 100 پوینتی دارم بهش میدم اگه خواست هم تا 7 تومن حاضرم بدم(پوینت ها رو نمیدم!)!
اگه کسی خواست هم من آپدیت های دیگه رو دارم من اون ها رو براش آپلود میکنم اون هم 6 رو برام اپلود کنه!
دلم برات کباب شد:d
آدرس و کد پستیت رو برام پخ کن رو دی وی دی برات می فرستم 7 تومن رو هم بزار تو جیبت:-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or