آره با برنامه هوریزون(horizon) منتقل کن به pc هروقت دوباره خواستی با همین برنامه بریزش رو فلش کانفیگ شدهسلام خسته نباشید . من آپدیتهای بتلفیلد 3 رو از روی هارد ایکس باکس روی فلش مموری ریختم . آیا راهی داره آپدیت هارو از فلش روی کامپیوتر بریزم و هر وقت خواستم دوباره به xbox وصل کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید..
بتا 1 اکتبر میاد برای کسانی که پیش خرید کردن. اگر اشتباه نکنم 4 اکتبر هم برای پرمیوم ها و ... میاد.بتا BF4 واسه دانلود اومده؟ کسی چک کرده؟
بتا شماره 4 هم با حجم 1.56 GB اومد
دو تا مد conquest و domination داره
خودم فقط تونستم بعد چند بار تلاش مد domination بازي كنم.در مورد گرافيك با توجه به اين كه بازي بتاست تقريبا ميشه گفت از شماره سوم كمي بهتر شده
فكر كنم از 4oct براي همه در دسترس باشه.البته اگر پرميوم شماره 3 و يا شماره 4 پيش خريد كرده باشي همين الان ميتوني دانلود كنيهمه میتونن دانلودش کنن؟
باو کجاش از 3 بهتر شده خیلی داغونه که البته بتای بتل 3 هم همین بساط بود گرافیک بدون HD پک بود. تقریبا اشکالاتی که تو بتای بتل 3 بود اینجا هم مشاهده میشه. هنگ کردن دستگاه، خراب شدن سرور ها، هنگ وقتی دارید Quit میکنید و چندتا دیگه.بتا شماره 4 هم با حجم 1.56 GB اومد
دو تا مد conquest و domination داره
خودم فقط تونستم بعد چند بار تلاش مد domination بازي كنم.در مورد گرافيك با توجه به اين كه بازي بتاست تقريبا ميشه گفت از شماره سوم كمي بهتر شده
بتا شماره سوم كه خيلي ازين بدتر بود.:dباو کجاش از 3 بهتر شده خیلی داغونه که البته بتای بتل 3 هم همین بساط بود گرافیک بدون HD پک بود. تقریبا اشکالاتی که تو بتای بتل 3 بود اینجا هم مشاهده میشه. هنگ کردن دستگاه، خراب شدن سرور ها، هنگ وقتی دارید Quit میکنید و چندتا دیگه.
معذرت میخوام کنترل بازی کجا خوب شده!؟!؟؟باگ که زیاد داره کنترلشم اره بتل ۳ خیلی بهتره ولی کند شدنه بازی از نظر من بهتره چون پینگ ما ضعیفه خیلی راحت تر میشه بازی کرد من دیگه مثل بتل ۳ الکی الکی نمیمیره ادم خیلی بهتره